Violettin keittiön muotoilu ja sisustus (22 kuvaa)

Kirkkaat keittiöt saavat yhä enemmän suosiota, mutta ei ole oikein luoda tällaista sisustusta kunnolla taitavasti yhdistää värit ja sisustuselementit, jotka sinun on pystyttävä. Yksi monimutkaisista vaihtoehdoista - violetti keittiö, jonka pääväri voidaan maalata keittiöksi ja yleinen viimeistely.

Violetti keittiö
Violetti keittiö
Violetti keittiö
Violetti keittiö

Värin psykologia

Tyydyttynyt violetti väri sopii täydellisesti sekä moderniin muotoiluun että klassiseen tyyliin. Se näyttää hyvältä sekä huonekalujen värisenä, sisustuksen sisustuksina tai yksityiskohtina. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä yhdistelmään ja oikeaan sävyyn.

Vuodesta näkökulmasta psykologia, violetti on ristiriitainen: toisaalta, se on huolestuttava, ahdistusta ja muita negatiivisia tunteita miestä, ja toisaalta - parantaa tehokkuutta, vähentää ruokahalua (että joku voi olla tärkeä osa keittiön) ja parantaa unen. Ja vielä - kaikki eivät tunne olonsa mukavaksi huoneessa, jossa on purppuraisia ​​seiniä tai huonekaluja, joten sinun pitäisi huolellisesti lähestyä muotoilua, jos keittiön sisäpuolella oleva violetti väri valitaan tärkeimpänä.

Yleiset vinkit

Tiedetään, että purppura tarkoittaa yli 30 erilaista sävyä:

  • munakoiso;
  • kirsikka;
  • Kirkas violetti;
  • fuksia;
  • luumu;
  • violetti;
  • violetti;
  • ametisti;
  • Lila ja muut.

Jokaisella niistä on omat "mieleisensä" suhteessa muihin väreihin. Erityisen hyvä purppura ja sen sävyt näyttävät: valkoinen ja maitomainen, musta, harmaa ja hopea, vihreä (pistaasi ja oliivi). Myös äskettäin voidaan löytää yhdistelmä oranssin, keltaisen. Purppuran sävyjen yhdistelmä näillä väreillä voi elvyttää keittiön sisustusta antaen sille omaperäisyyden ja ainutlaatuisen persoonallisuuden. Sinisellä, punaisella on parempi olla yhdistämättä: se näyttää liian kirkkaalta ja todennäköisesti mauton.

Violetti keittiö
Violetti keittiö

Värin valinnassa sinun on harkittava, että pienen alueen tilat näyttävät paremmilta kevyissä ja herkissä sävyissä. Suuri tilaa, kirkkaat ja tummat värit sopivat enemmän, koska ei visuaalisesti pienennä tilaa. Voit toistaa molemmissa tapauksissa - valita tarttuva kuulokemikrofoni, muokata sitä pastelliväreillä seinillä ja kattopinnoilla. Kirkkaaseen sisustukseen vaikeampaa on hankkia tarvittavat kuulokkeiden värit, mutta se on mahdollista vain, jos se on mahdollista. Lisäksi sinun on harkittava valaistuksen mahdollisuuksia - kun huoneessa on tumma, kyllästetty violetti väri, se vaatii paljon valoa, jotta tilaa ei olisi "raskas".

Jos tavoite on moderni keittiö purppuralla, sinun on harkittava muita elementtejä: peitteet tuoleista, talouspapereista, pöytäliinoista, verhoista. Muuten on parempi tehdä niistä kevyet, jotta vältytään tilaa vieläkin enemmän. Värit tulisi valita tai sopiva kontrasti, jota käytetään toisena värisenä tai jo olemassa olevan violetin sävy. Tärkeintä ei ole liioitella sitä päävärillä.

Violetti keittiö
Violetti keittiö

Violetti keittiön sarja

Keittiön setti violettiväri sopii hyvin suurille huoneille, esimerkiksi tilavalle studiotilalle tai keittiölle yhdistettynä olohuoneeseen. Sarja voidaan valmistaa muovista tai metallista, sekä maalatusta puusta tai lasista. Värikkään väristen sarjojen työtasot ovat yleensä hellä valoa tai päinvastoin erittäin tumma väri riippuen primäärisen värin kyllästymisestä. Voi myös olla, että kuulokkeen yläosa on violetti ja alempi musta / valkoinen / vihreä ja päinvastoin.

Violetti keittiö

Nurkka violetti tai musta ja violetti keittiö pieneen tilaan väärään väriyhdistelmä näyttää vielä pienempi ja tummempi, joten nämä värit on valita massiivinen kuuloke suunniteltu keittiö laajalla alueella.

Erikseen on syytä huomata kiiltävät kuulokkeet, jotka voivat tehdä sisustuksen moderniksi, halvalla ja mauton. Kyse on kaiken tyyppisestä kiilusta ja värisävystä. Mitä tummempi ja rikkaampi violetti, sitä kirkkaampi se sopii. Myös tässä yhteydessä valaistus on tärkeä rooli - kylmä valo sopii paremmin kuin lämmin.

Violetti keittiö
Violetti keittiö

Valkoviolettisäke, jossa kiiltävät elementit, näyttää hyvältä. Jos työtaso on pimeä, on hyvä korostaa se LED-valaistuksella, joka on kiinnitetty kaapin pohjaan teipillä. Se ei ainoastaan ​​anna entistä nykyaikaisempaa ulkoasua vaan myös keittiön helpottamista valaistuksen kannalta. Tällaisen kuulokkeen esiliina voidaan valita pääseinäkoristeen väriseksi.

Violetti keittiön koristelu

Violetti seinät keittiössä - rohkea ja moderni ratkaisu, ne näyttävät melko rikkailta ja ylellisiltä. Seinien viimeistelyyn voit käyttää tapettia, maalia tai kipsiä. On tärkeää, että seinät ovat tasoisia, muuten kiinteä väri eristää nopeasti kaikki pienet kuopat ja epäsäännöllisyydet. Voit käyttää taustakuvia kuvassa, sen pitäisi olla huomaamaton, ehkä valkoisella tai harmaalla kuvioinnilla.

1
Violetti keittiö
Violetti keittiö

Taustakuva purppurakaupasta löytyy erikoistuneista rakennusalan liikkeistä. Jos otat taustakuvan maalausta varten, valinta on parempi pysähtyä valkoisella tai läheisellä äänellä, niin että lopullinen väri muuttui oikeaksi ja kylläiseksi. Myös taustakuva voi olla joko tarkkaan yksivärinen tai kuvio / kuvio. Tai valinta voi pudota taustakuvaksi purppuranvärisellä otsikkorivillä.

Violetti keittiö

Kun valitset seinän värin, sinun on otettava huomioon HF: n väri ja kaikki muut keittiön sisäosat. Jos keittiö kytkeytyy olohuoneeseen, on syytä kiinnittää huomiota huoneen seinien väriin, jotta ei päästä käsiksi sisätiloihin. Seinien koristeluun kuuluu myös ns. Keittiön esiliina. Viulun seinät keittiössä asettavat sävyn ja "esiliina", joka voi olla keraamisia laatat, PVC-paneelit tai pestävä tapetti. Väri voi olla, kuten seinien sävy, ja sopii paremmin kuulokemikrofoniin, mutta ei ole poistettu koko mallista.

Violetti keittiö
Violetti keittiö

Keittiössä violetit sävyt sopivat kirkkaan norsunluun tai valkoisen sarjan. Pöytä, tuolit, ikkunalauta on myös parempi tehdä valoa. Verho on parempi valita kevyt, läpinäkyvä tai jopa rullaverhot, mutta välttämättä valoa.

Muut sisustuselementit

Kaikilla vaihtoehdoilla keittiön muotoilu purppuralla ei pääty kuulokkeille ja seinille. Molemmissa tapauksissa katto näyttää paremmalta vaalean värin ratkaisussa. Parempi, jos se on venytysraja tai maalattu tasainen pinta. Kattotiilet ja tapetit tässä tapauksessa tekevät sisätilojen halvempaa.

Violetti keittiö
Violetti keittiö

Mitä sukupuoleen, niin on valinnanvaraa omistajalle. Massiivinen, kallis ja tumma keittiön tietenkin sopii yhdessä puu- tai laminaatti, mutta istuvuus ja joidenkin linoleumia (laatu, tiheä ja kuvan kanssa "puun alla").

Violetti keittiö
Violetti keittiö

Ikkuna. Jos niillä ei ole mitään tekemistä keittiökalusteiden kanssa, ne voidaan jättää sellaisenaan (edellyttäen, että ne eivät ole kauheat, puut ja aikaa vievät). Jos kuulokemikrofoni on jotenkin kytketty ikkunaluukkuun ja ikkunaan, silloin ihanteellisesti ne on virallistettava yleisen tyylin mukaisesti. Sama koskee myös sitä, että ikkunaluukku on jatkoa työtasolle, joka myös näyttää hyvältä kaikkien osien oikeaan järjestelyyn. Tässä tapauksessa verhot tai kaihtimet sopivat verhoihin.

Violetti keittiö
Violetti keittiö

Suhteellisen sisäosat, kuten pöytä, tuolit, pyyhkeet, sisustus, jne, isäntä tai emäntä keittiö päättää itsenäisesti, onko ne sopivat tyyliin sisustus ja kuulokkeet. Suunnittelemalla violetti ruokaa näytti modernilta, kannattaa valita huonekalut, joka sopii yhteen tärkeimmistä sävyistä.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

85 − = 82