Värien yhdistelmä makuuhuoneen sisustuksessa (50 kuvaa): kauniit esimerkit ja psykologian väriasteikko

Kuten tiedätte, väripaletti ei ole vähäinen merkitys talon sisustuksessa. Se riippuu värin havaitsemisesta, onko meidän mukava olla tässä vai siinä huoneessa. Esimerkiksi sopivia lämmin, herkullinen valikoima värejä, joka laukaisee yhdistysten ruuan ja täyttää tilan mukavuutta ja lämpöä olohuoneeseen keittiöön - juhlallinen ja ankara, mutta väriyhdistelmä sisätilojen makuuhuone näyttää tasapainoisempi - harkita artikkelissa. Loppujen lopuksi tässä huoneessa, joka on suunniteltu rentoutumiseen ja virkistäytymiseen, ja väri on valittava asianmukainen - olla kevyt eikä ahdistava psyykeen - niin uni tulee olemaan pitkä ja vahva, ja loput - täydellinen.

Valkoinen, sininen, kerma ja musta makuuhuoneen sisätiloissa
Beige Sininen Makuuhuone
Ruskea-vaaleanpunainen yhdistelmä makuuhuoneessa

Miten valita

Tärkeitä suosituksia optimaalisen värin yhdistämisen valitsemiseksi makuuhuoneeseen:

 • Jos haluat tehdä makuuhuoneessa todellinen paikka rentoutumiseen ja rauhallinen rentoutumista, valitse tähän huoneeseen rauhallinen, pastellivärejä luonnolliset värit: hiekka, beige, valkaistu keltainen, vaaleanruskea, vaaleansininen, tai kahden tai kolme niistä ovat ihanteellisia. Psykologia tekee tämän valinnan tieteellisesti: jotta aivo lepää, sen täytyy rauhoittua, ja se voidaan tehdä vain, kun mikään ei häiritse sitä.
 • Usein tapahtuu, että meidän pienikokoisten asuntojen olosuhteissa on välttämätöntä yhdistää yhteen huoneeseen samanaikaisesti useita eri toimipaikkoja. Siksi, jos on tarvetta järjestää vaikkapa alueella toimivan makuuhuoneen, valitse huoneeseen tahansa värikylläisiä: läsnäolo vihreä, violetti, harmaa, vaalean vihreä tai kahden tai kolme niistä auttaa lievittää jännitystä silmistä, ja samaan aikaan, paletti ei häiritse syvää nukkua.
 • Jos makuuhuone on ehdottomasti paikka nukkua, ja se on tarkoitettu kahdelle aviopuolisolle, on parasta koristella huoneen romanttisena kulmana. Tällaisessa makuuhuoneessa aviomies ja vaimo pystyvät ratkaisemaan kaikki ongelmansa kummankin kannalta kannattavimmalla tuloksella, mikä hyödyttää koko perheen - vaikka psykologia suosittelee tällaista vastaanottoa. Sängyssä romanttinen tyyli sisustetaan täydellisesti katolla tai verhoilla, jotka auttavat muuttamaan sängyn viihtyisiksi pesuiksi, erotettuna muista maista, mikä edistää yksityisyyttä. Beige, ruskea, hiekkainen tai, vaaleanpunainen, on erinomainen valinta aviovaiheisen makuuhuoneen seinille ja tekstiileille.
 • Lasten makuuhuoneita ei pidä tehdä liian hiljaisina sävyinä. Lapsi tarvitsee kehitystä ja ruokaa aivoille, sen aktivointi, joten muutamat valoisat purppuraiset, violetit, tummanharmaat tai siniset lastenvaatteet eivät ole tarpeettomia. Varsinkin jos huone on suunniteltu kahdelle lapselle, joista yksi on koulupoika.
 • Ei ole tarpeeksi kokemusta ja taidekasvatusta, on parempi olla kokeilematta eri värejä. On turvallista valita yksi perusvärin, ja sen voi poimia enintään yksi tai kaksi lisäväriä, mahdollisimman lähellä toisiaan. Ja vielä koristele makuuhuoneesi näissä väreissä. Tällainen tekniikka auttaa välttämään tapahtumia ja epämiellyttäviä tuloksia epäyhtenäisen makuuhuoneen tilan muodossa.
 • Makuuhuoneen ei tarvitse valita kirkkaita ja tyydyttyneitä värejä. Ja erityisesti huutaa, neon tai polttamalla hapan sävyt eivät tee. Älä unohda tämän huoneen toiminnallista tarkoitusta. On epätodennäköistä, että kirkas paletti mahdollistaa aivojen kunnollisen lepäämisen kovan päivän työn jälkeen. Ihanteellinen on lempeävihreä, violetti tai vaaleanharmaa sävy.
 • Ohjaa oman mielipiteesi värin valinnassa, koska se on puhtaasti yksilöllinen, henkilökohtainen tila. Samalla periaatteella, varustaa kaikki muut huoneet talossa. Lapset tarvitsevat koristella niissä kahdessa tai kolmessa värissä, jotka parhaiten pitävät lapsesta ja välttävät liian hohtavat sävyt.
 • Valittuasi päävärin, esimerkiksi - sinisen, valitse väritasoltaan vähiten kylläinen värisävy - se ja tekevät siitä yleisen huoneen. Yleensä vaaleiden ja tummien sävyjen valinnassa suositaan aina valoa. Esimerkiksi beige on parempi kuin ruskea, ja vaaleanvihreä on parempi kuin tumman vihreä. Tässä tapauksessa voit muuttaa makuuhuoneen mukavaksi ja miellyttäväksi huoneeksi, eikä pimeälle ja synkälle huoneelle.
 • Ennen maalausta seinät valittuna värinä, tee ensin testivärit - peitä pieni osa seinästä. Ja kun maali kuivuu, arvata kuinka mukava tämä sävy on sinulle. Tämä ennakointi voi auttaa sinua tekemään oikean valinnan ja tekemään tarvittavat muutokset ajalla vaihtamalla tai kirkastamalla / tummentamalla maalin sävyä.
Beige harmaa makuuhuone
Turkoosi-valkoinen makuuhuone
Kermanvalkoinen makuuhuone
Beige ruskea makuuhuone
Valkoinen, violetti ja punainen makuuhuoneessa

Cream vaaleanpunainen makuuhuone
Mustavalkoinen tyylikäs makuuhuone
Beige, ruskea ja vihreä makuuhuoneessa
Keltainen, sininen ja valkoinen makuuhuoneessa
Valkoinen, smaragdi ja ruskea makuuhuoneessa
Valkoinen, harmaa ja beige makuuhuoneessa

katto

Kuinka valita huoneen katon väri:

 • Koska makaamassa sängyssä, henkilö kuulee usein kattoa, on parempi lopettaa hänen huoneensa rauhoittava valo. Psykologia ja Feng Shui suosittelevat, että rajoitat itsesi yksinkertaiseen valkoiseen pintaan. Suosittuja venytys- ja täyttökattiloita: monivaiheinen, erottuva violetti tai harmaa sävy kohokohta eri väreillä ei voi tarjota rauhallisuutta ja rauhoittamista, ja se on ärsyttävää.
 • Ihanteellinen valikoima värejä kattoihin ovat: valkoinen, pehmeä sininen, persikka, erittäin vaaleanpunainen, sitruuna. Ehkä näiden kahden yhdistelmä.
 • Kattoon on sallittua tehdä muutamia kirkkaita aksentteja, jotka eivät häiritse suurta hiljaista kuvaa.
 • Beige tai ruskea väri kattoon on parempi olla käyttämättä, mutta ne sopivat erinomaisesti lattiaan.
Vaaleanvihreä katto makuuhuoneessa
Valkoinen katto palkit makuuhuoneeseen
Valkoinen katto makuuhuoneessa
Valkoinen katto harmaa-valkoinen makuuhuone
Valkoinen katto valkoinen ja sininen makuuhuone
Kaksitasoinen katto mustavalkoisessa makuuhuoneessa
Valkoinen katto musta ja harmaa makuuhuone
Valkoinen katto keltaisen harmaan makuuhuoneessa
Valkoinen katto valkoinen ja violetti makuuhuone

kaihtimet

Kuinka valita verhojen väri:

 • Valitse tekstiilien sävy, joka alkaa seinien väristä.
 • Harkitse huoneen kokoa. Joten, pienessä makuuhuoneessa on parempi ripustaa verhot ilmi, että visuaalisesti laajentaa tilaa, ja päinvastoin - makuuhuone huomattavan suuri voidaan tehdä mukava verhot tummaa, täyteläisiä värejä: vihreä, violetti, sininen tai tummanharmaa.
Striped verhot makuuhuoneessa
Oranssi verhot makuuhuoneessa
Vaaleat vaaleanharmaat makuuhuoneet
Beige verhot makuuhuoneessa
Kerman verhot makuuhuoneessa
Kermanväriset verhot valkoinen ja vihreä makuuhuone
Roomalaiset verhot valkoinen ja vihreä makuuhuone
Tummansiniset ja valkoiset verhot makuuhuoneessa

seinät

Täydellinen valinta minkä tahansa makuuhuoneen makuuhuoneeseen on seinien väri, kuten:

 • Beige valon vaihteluissa.
 • Olive valo sävy sopii myös. Tumma oliivi on parhaimmillaan käyttämättä, koska makuuhuone tässä tapauksessa osoittautuu liian synkältä. Ja moderni psykologia suosittelee antamaan heille valoisia ja viihtyisiä.
 • Sininen on ihana valinta sisustusseiniin. Se on tarpeeksi viileä ja samalla lempeä, mikä luo mukavimman ilmapiirin tässä
  huoneessa.
 • Lämmin persikanvärinen sävy on loistava, antaa mukavuutta ja antaa huoneelle tyylikkään ilmeen.
Harmaat seinät makuuhuoneessa
Peach seinät makuuhuoneessa
Makuuhuoneessa on kerma ja ruskeansininen seinät
Siniset seinät makuuhuoneessa
Punainen seinät makuuhuoneessa
Brownin seinät makuuhuoneessa
Beige ruskeat seinät makuuhuoneessa
Pastellin vihreät seinät makuuhuoneessa
Harmaat seinät makuuhuoneessa

vinkkejä

Mitä temput auttavat säätämään makuuhuoneen tilaa värin yhdistelmien avulla:

 • Jos huone on suuri ja haluaa tehdä sen visuaalisesti kompakteemmaksi ja viihtyisemmäksi, niin lämmin tumma paletti sopii. Sopiva runsas viininpunainen, suklaanruskea, tyylikäs luumu. Näitä värejä voidaan käyttää seinien ja lattiojen koristelemiseen, ja päinvastoin kuin tummat sävyt, aseta kevyet tyylikkäät kalusteet. Tämä menetelmä kahden vastakkaisen värin käyttämisessä muuttaa huoneen tyylikkääksi moderniksi tilaksi.
 • Modernin psykologian ehdottaa vanhusten, ei altis aktiiviseen ja radikaaleja muutoksia, antamaan makuuhuoneen rauhallinen, hieno värit: hiekka, beige, kerma, ruskea, persikka sopivat täydellisesti. Tässä tapauksessa on suositeltavaa välttää tummia sävyjä, sillä valaistusaste edistää silmien rentoutumista, mikä on tärkeää näkövammaisille iäkkäille ihmisille.
Kerma, ruskea, viininpunainen ja oliivinvärinen huoneen sisätiloissa

Kerma, ruskea, viininpunainen ja oliivinvärinen huoneen sisätiloissa
Valkoinen ja ruskea makuuhuone
Ruskea-sininen makuuhuone
Korallivalkoinen makuuhuone
Valkoinen, koralli ja harmaa makuuhuoneen sisustuksessa

Valkoinen, koralli ja harmaa makuuhuoneen sisustuksessa
Minttu, valkoinen ja harmaa makuuhuoneessa
Ruskea-valkoinen makuuhuone

Ruskea-valkoinen makuuhuone
Tumma violetti-valkoinen makuuhuone
Ruskea-valkoinen makuuhuone art nouveau tyyliin
Valkoinen, oranssi ja beige värit makuuhuoneen sisustuksessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

88 − = 80