Tyypit suihkukaapit: erilaisia ​​valintoja (24 kuvaa)

Suihkumökit ovat laajalti käytössä nykyaikaisessa elämässä. Niillä on monia etuja perinteisiin kylpylöihin verrattuna. Kabinetit ovat yksinkertaistaneet huomattavasti ihmisen elämää, niillä on vain vähän tilaa ja helpottavat suuresti hygienisiä menettelytapoja.

Osastojen ostamisessa on otettava huomioon materiaalin laatu ja tyyppi, josta ne on valmistettu, koon ja käytettävissä olevien toimintojen joukko. Kaikki nämä parametrit vaikuttavat laitteen ostoon ja koko laitteen kokonaiskustannuksiin.

Suihkukaappi alumiiniprofiililla
Suihkukaapin alkuperäinen muotoilu

Hyttien edut ennen kylpyjä

Yksi syy suihkukaapin ostamiseen on kylpyhuoneen riittämätön koko. Kylpyhuoneissa käytävissä vakiorakenteissa käytännöllisesti katsoen kaikki tilat ovat kylpyammeet, ei ole tilaa edes pesukoneelle, tarvikkeita varten.

Suihkukaappi maalaistalon kylpyhuoneessa

Suihkukaappi vesihieronnalla

Asunnon asentaminen kylpylän sijaan on suositeltava myös niille ihmisille, jotka ovat tyytyväisiä suihkussa suihkussa nopeasti. Jotkut huoneistojen omistajat asentavat kyltin täydennyksenä.

Veden kulutus suihkun aikana vähenee merkittävästi kylpyyn verrattuna. Lisäksi suihku on erinomainen paikka rentoutumiseen. Kaikenlaiset putkityöt on varustettu erilaisilla eri toiminnoilla.

Laitteen seinät on valmistettu läpinäkyvästä muovista tai kestävästä lasista. Molemmat materiaalit on suunniteltu raskaille kuormituksille. Ne eivät riko ja älä murtaudu vaikutuksesta. Ohjaamon paksu lasi takaa hyvän äänieristeen. Pesun aikana kotitalousjäsenet eivät häiritse toisiaan ääneen, radio- tai vesimeluun.

Suihkukaappi sisätiloissa
Suihkukaappi kylpyhuoneessa

Tyypit suihkukaapit

Suihkukaapit on jaettu useisiin tyyppeihin:

 • avoimet mallit - esivalmistetut;
 • suljettu - monoliittinen;
 • infrapuna;
 • upotettu.

Avoimet mallit on tehty ilman kattoa, niitä voidaan ostaa suhteellisen alhaisella hinnalla. Mutta monet haluavat täydellistä suljettua laitetta. Pienemmille huoneille on parempi valita suihkukaapit, joita kutsutaan kulmakoppeiksi.

Suihkukaappi, jossa on himmeä lasi
Ulkosuihku

Infrapunakaapit Venäjällä ovat ilmestyneet melko äskettäin. Mutta he luottavat varmasti markkinaosuutensa mukaan. Niiden suosio väestön keskuudessa kasvaa. Infrapuna-mökkejä käytetään kuntokeskuksissa, kauneushoitoloissa, lääketieteellisissä laitoksissa ja kotona.

Suihkukaappi, jossa oviovet
Suihkukaappi kuormalavalla

Ulkosuihku

Avoimet laitemallit on esivalmistettu. Toisin sanoen seinälle tai huoneen nurkkaan laita lattiapannu ja liitä se viemäriin. Edessä sen pylvässeinät ovat pleksilasista tai yksinkertaisesta lasista. Muut seinät on koristeltu keraamisilla laatoilla.

Erottuva piirre on, että avoimessa suihkukaapissa ei ole kattoa. Yleensä se on pieni kulma. Tuottaa se eri materiaaleista. Voit asentaa kulman korjauksen jälkeen kylpyhuoneessa.

1
Suihkukaappi, jossa on valaistus

Suihkukerroksen ammattilaiset:

 • vie vähän tilaa sisätiloissa. Sen mitat ovat pienemmät kuin mökki ja tavallinen kylpy;
 • kulma voi varaa ihmisille, joilla on rajalliset taloudelliset resurssit. Se on halvempaa kuin vesijohto, kuten kylpyamme tai suihkukaappi;
 • pitkä käyttöikä;
 • rakenteen luotettavuus ja kestävyys;
 • yksinkertaisuus suihkukulman hoidossa on iso plus;
 • Suihkukulman asennus ei ole monimutkaista. Se on helppo asentaa yksin, turvautumatta asiantuntijoiden palveluihin.
Puolihelmainen suihkukaappi

Mutta suihku ja puutteet ovat kulmassa. Ne sisältävät seuraavat:

 • lasi, jota käytetään kulmien valmistuksessa, on vaikea pestä toimenpiteiden jälkeen. Lisäksi lasilla on lasia ja kouristuksia ajan myötä. On vaikea päästä eroon niistä, ja joskus on mahdotonta;
 • kulma ei korvaa moniosaista suljettua suihkukoteloa, koska siinä ei ole kattoa, joten ei ole mahdollista tehdä monia hyödyllisiä toimintoja, kuten "trooppinen suihku", vesihieronta.
Tilava suihkukaappi

Suljettu suihkukaappi

Suljetut ohjaamot tunnistetaan yleisimpänä vaihtoehtona. Ne ovat jo pitkään käytössä, ovat suuria kysyntään ja myydään lähes kaikkialla. Samanlaisilla mökeillä on nykyaikaiset toiminnot. Ne täyttävät täysin käyttäjien ilmoittamat pyyntöjä laitteisiin.

Kun asennus on asennettu asuntoon tai yksityiseen taloon, on otettava huomioon rakenteen hyvän vedenpitävyys. Muussa tapauksessa voit tulvata naapureitasi tai pilata kylpyhuoneessa tehdyt korjaukset.

Suorakulmainen suihkukaappi

Suljetut kaapit asennettaessa on tarpeen varmistaa tiiviys ja hyvä ilmanvaihto.

Suljettu suihkukotelo on täysin suljettu laite hygieenisille toimenpiteille. Näissä malleissa on katto, takaseinä. Siksi ennen kuin hankit tämän vesijohtoverkon, sinun on harkittava, kuinka paljon tilaa se vie asentaa se kylpyhuoneeseen.

Suljetun suihkukaapin toiminnot

Modernissa suihkukaapissa on monia toimintoja.

 • Vaakasuora vesihieronta. Se tehdään ilmakuplat ja vesisuihkut, jotka syötetään tietyssä järjestyksessä ja tarvittava lujuus. Hydromassage täydellisesti paranee ihmiskehoa. Se parantaa verenkiertoa, se on tehokas selluliittia vastaan.
 • Turkkilainen sauna. Tämä on erinomainen tilaisuus viettää aikaa hyvällä terveydellä. Turkkilaisen kylpyamme ei ole kaikenlaisia ​​suihkussa käytettäviä laitteita, vaan vain suljetun kotelo, jossa on sisäänrakennettu höyrygeneraattori. Panimoissa on erityinen lamppu, jonka kautta se tulee höyryä. Voit kaada aromaattinen öljy siellä ja kylpyammeen lisäksi on erinomainen aromaterapia.
 • Toinen hieno suljettu suihkuhuone on sadesuihku. Se on esitelty erityisellä suuttimella matkustamon katolla, joka päälle kytkettynä edustaa rankkasateiden vaikutusta. Tämän huomattavan toiminnon ansiosta henkilö rentoutuu, rauhoittuu ja nukahtaa mukavasti suihkutuksen jälkeen.
 • Väriterapiavalaistus. Tämä toimenpide täydellisesti rentouttaa ihmiskehoa, tuo mielenrauhan uudelleen. Hyödyllinen vaihtoehto on, että hoito on kevyt. Tämän toiminnon ohjaamojen katossa on sisäänrakennetut LEDit. Ne maalata vettä eri väreillä.
 • Ilmanvaihto- ja kontrasti- suihku ovat suihkukaapin erinomaisia ​​korvaamattomia toimintoja.

Laaja valikoima lisäyksiä suljettuihin suihkukaappeihin tekee pesemästä helppoa ja miellyttävää.

Lasi suihkukaappi

Suljetun suihkuohjauksen ominaisuudet

Suljetussa suihkukaapissa on yleensä elektroniset ohjaimet. Yksinkertaisella suihkukulmalla se on manuaalinen. Elektronisen tyypin ohjaus on säädin. Painamalla vain painikkeita se kytkee päälle ja pois halutut toiminnot. Sinun ei tarvitse kääntää hanat.

Joissakin kalliissa suihkualueissa on mekaaninen ohjaus, toisin sanoen manuaalinen. Se ei ole niin moderni, mutta se ei ole epäonnistunut ja toimii kauan ja hyvin.

Useissa malleissa on kosketusohjaus. Se on melko tunnettu, mutta se ei ole halpaa. Laitteisto on elektronisen näytön muodossa sen kosketuksen jälkeen, johon kaikki suihkukotelon tarvittavat vaihtoehdot on aktivoitu.

Monoblokit ja esivalmistetut ohjaamot

Yksi suihkukaapin suosituimmista ja suosituimmista muodoista on monoblocks. Tällaisten suihkukaappeiden suosio saatiin useista eduista, joista tärkeimmät ovat asennuksen helppous ja nopeus.

 • Monoblock-mökit ovat yhtenäisiä rakenteita. He menevät tehtaalle. Sinun ei tarvitse kerätä mitään. Käyttöönotto riittää liittämään ne vesijohto-, viemäri- ja sähköverkkoon.
 • Esivalmistetut suihkukaapit eroavat monoblokkista, koska ne on koottava paikan päällä. Voit ostaa esivalmistetun kokoonpanosarjan, jossa on tarvittavat varusteet ja asennusohjeet. Halutessasi kuitenkin voit vuorotellen ostaa mahdollisuuksien mukaan hytin elementit: väliseinät, ovet, lava, katto ja putkisto laitteen sisälle.
 • Suihkukaapit ovat esimerkki huoneen huolellisesta käytöstä. Penkit on lähes yhdistetty kylpyhuoneeseen. Ne ovat mukavia ja näyttävät hyvältä. Usein suihkualtaat (sekä kylpyammeella että ilman sitä) ovat hydromassan, aromaterapian ja kasviperäisten lääkkeiden toiminnot.
Suihkukaappi sadesuihkulla

Kuinka valita suihkukaapin koot?

Hyttien valikoimasta on tärkeää valita malli, joka sopii kaikkiin ominaisuuksiin: väri, muoto ja koko. Joskus laitteen koko, riippumatta siitä, minkä tyyppinen suihkukaappi ostaja haluaa, on ratkaiseva argumentti tietyn mallin hyväksi.

Oikein valittu suihkukaapin koko takaa häiriöttömän toiminnan pitkään.

Tietenkin, sitä suurempi on matkustamo, sitä helpompaa on käyttää sitä. Mutta haluttu vesijohtolaitteisto ei yksinkertaisesti sovi siihen varattuun tilaan.

Tyypillinen suihkualtaiden leveys on 75 cm, epäsymmetrisille laitteille - 80 cm ja 180 cm. Myös hytin korkeus on otettava huomioon oikein. Kauppaan voi ostaa laitteen, korkeus 198 cm, 230 cm.

Yleisimpiä ovat laitteet, jotka yhdistävät yhden tai kaksi seinää huoneen seinämiin. Ohjaamomallin mukaan neliö on vakio. Mutta valmistajat tarjoavat kopioita eri muodoista: suorakulmion, puoliympyrän, neljäsosan ympyrän tai monikulmion muodossa.

Kulma suihkukaappi

Tilastojen mukaan eniten kysytty malli ostajille on hytti 80x80 cm, mikä johtuu siitä, että monet huoneistot modernissa kylpyhuoneissa ovat pieniä ja suuria laitteita ei voi sijoittaa.

Voit muuttaa tavallista kylpyhuonetta 80x80 cm: n kopeaksi. Tässä tapauksessa huoneessa on enemmän tilaa, jota voidaan käyttää myöhemmin. Pesukoneen ja kalusteiden asentamiseen on vapaa tila.

Yleensä suihkukaappi, jonka koko on 80x80 cm, tehdään neljänneksen ympyrän tai neliön muodossa. Onko kaikki tarvittavat laitteet. Laitteen hinta ei ole kovin korkea, se kuuluu talousluokan luokkaan.

Suihkukaappi kylpyhuoneessa

Matta tai kirkas lasi

Kun kaikki suihkualueiden lajikkeet otetaan huomioon ja valinta tehdään tietyn mallin puolesta, kysytään ennen kuluttajaa siitä, mihin lasiseen laitteeseen mieluummin on, joko matta tai läpinäkyvä. Monet ihmiset mieluummin rakastavat huurrettua lasia. Siinä on useita etuja:

 • sulkee näkymän hytin ulkopuolelta, mikä on tärkeintä suurille perheille;
 • hyvin kulkee valoa ja hävittää sen;
 • Hämähäkkitelineissä avioerot ja tahrat eivät ole niin huomattavia;
 • piilottaa huolimattomasta käytöstä johtuvat naarmut ja halkeamat;
 • voit luoda upean kylpyhuoneen muotoilun.
Sisäänrakennettu suihkukaappi

Ovet suihkukaapit

Suihkuyksikön ostaminen, sinun on päätettävä, minkä tyyppisiä ovia tarvitset tässä tapauksessa. Monien ovien joukossa on liikkumista, liukumista ja taittamista.

On selvää, että ostajat yleensä suosivat liukuovia, joissa on himmeä lasi. Tämä johtuu siitä, että monissa huoneistoissa pieni kylpyhuone ja liukuovet ovat uskomattoman kätevää. Ne eivät vaadi runsaasti avotilaa. Lisäksi liukuovet, joissa on himmeä lasia, ovat käytännöllisiä ja kestäviä.

Suihkukaappi peilillä

Minkä lavan valita?

On huomattava, että suihkukaapin tärkeä osa on kuormalava. Sen on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • pitää yllä merkittävää painoa;
 • olla pienikokoisia, mutta samalla suuria;
 • päällysteen tulee olla kohokuvioitu.
Corner-suihkukaappi high-tech-tyyliin

Paletit on valmistettu seuraavista materiaaleista:

 • akryyli,
 • terästä;
 • muovi;
 • keramiikka;
 • marmori;
 • valurauta.

Akryylilevyjä pidetään enemmän kysyntää. Tämän materiaalin etuna on hetkellinen kuumennus. Pinta ei vaahdota pitkällä käyttöjaksolla. Akryylin naarmut ovat huomaamattomia, koska lava on maalattu koko paksuudelta. Niiden keskeinen haitta on tarve lisätä erityistä kehystä.

Jos sinun on valittava, mihin lokeroon haluat valita, syvälle tai matalalle, sinun on vastattava muutamiin kysymyksiin.

Suorakulmainen suihkukaappi

Jos talo on pieni lapsi, on kätevämpää ostaa suihkulla syvä lava. Se voidaan täyttää vedellä ja käyttää kylvynä samalla kun uimassa lapsi. Lapselle syvä lava on vain ilo.

Yleensä syvä lava, jonka puolipyöreä muoto. Älä valitse korkeaa kuormalavaa jos talossa asuu vanhukset. Ei jokainen eläkeläinen voi nostaa jalkojaan korkealle, nousemalla osastoon sivuillaan.

Corner suihku pieni kylpyhuone

Syväpalletin etuja voi johtua siitä, että henkilö voi pestä jalkansa irti kokonaan, käsipesää pieniä asioita. Lisäksi etusijalla tällaiselle kabinetille, et voi pelätä, että vesi roiskuu pois rakenteesta ja juoksee lattialle.

Kaikissa tapauksissa, huolimatta siitä, mikä suihkukaappi on suositeltava, on tarkistaa kaikki liitokset vuotojen varalta ennen käyttöä. Kaikki tämä mahdollistaa sen jälkeen, kun laite asennetaan uimaan suihkussa ilman pelkoa naapureiden tulvista tai heikentää omaa korjausta.

Valkoinen kulmasuihku pienessä kylpyhuoneessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 2