TV seistä olohuoneen sisustuksessa (18 kpl)

Suurin osa perheistä haluaa viettää iltoja television edessä. Tämä kodinkoneiden aihe on tullut monille tosi ystävällisyyteen. Siksi olohuoneessa paras paikka annetaan TV: lle. Monilla on se erityisellä jousituksella, mutta tämä valinta ei ole aina suositeltavaa. Jotkut uskovat, että kiinnikkeiden heikkenemisen vuoksi kallis LCD-plasmi voi pudota lattialle, kun aika on kulunut.

Moderni valkovalokiekko televisioon

TV: n staattinen kaappi muuttaa huoneen yleistä muotoilua myönteisellä tavalla ja antaa mukavuutta. Se ei erotu TV: n taustasta, vaan päinvastoin korostaa sen näkyvää ulkoasua. Kokoonpanolla jalustat, pöydät ja lipastot alapuolella LCD on hyvin laaja, voit valita yhden yksinomaisen malli tyyliin Provence, klassinen ja moderni. Älä pelkää kokeilla ja toteuttaa rohkeita päätöksiä!

TV-telineen valitseminen

Paras vaihtoehto LCD-TV olohuoneessa tulee kaappiin tai pitkä pieni kaappi laatikoilla, ne jalostaa yleinen käsitys raskas laitteiden, älä loukkaa vapaata tilaa huoneeseen ja huoneen sisustus ostamisen jälkeen kaapit voi merkittävästi muuttua. Teollisuus tuottaa erilaisia ​​peukaloja televisioon. Mieti mitä perusteita valita seistä, pöydän tai lipaston alla TV ei pettyä valinnassa.

Ruskea kaappi TV: stä massiivipuusta
Musta-harmaa kaapin televisioon olohuoneessa

Kaapin tyyppi ja huoneen tyyli vastaavat

Pöydän, kaapin, lipastojen tai TV: n reunusjäljen on vastattava täysin huoneen sisustusta. Art nouveau tai klassikko, Provence-tyyliin ikivanha valkoinen kiiltävä jalusta ei sovi. Se vaatii jotain yksinoikeutta.

Valkoinen tv seisoo tyyliin Provence

On toivottavaa, että huonekaluseinä ja kaappi ovat samanvärisiä. Älä osta liian kovaa leveää telineeseen tai lipastoon, LCD-televisio näyttää niiltä "vieraaksi ruuduksi". Jos olet ostanut mallin hopeanväristä, se soveltuu pöydälle lasimustassa tummalla mattapohjaisella pohjalla. Jos televisio on musta kotelo, läpinäkyvästä lasista valmistettu pöytä sopii paremmin.

Beige-ruskea TV stand Provencen tyyliin

Järvikiven väri

Kaapin tai kaapin väri voi olla mikä tahansa, mutta on toivottavaa, että niiden varjossa on tilaa. Provence-tyyliin sopii pieni valkoinen lipasto tai tyylikäs pikkupöytä. Jos et löytänyt oikean värin työpöytää, rintakehää tai seistä, voit voittaa heidät samalla sävyllä varustetulla nojatuolla tai matolla, huoneen suunnittelu tästä vain paranee. Mutta värimallin ei pitäisi olla resonanssissa yleisen näkemyksen kanssa. On parempi, jos kaapin ja huonekalujen seinän tai kaapin laatikot ovat samanvärisiä. Nykyään valmistajat tekevät modulaarisia tv-pöytiä eri sävyissä. Voit valita klassista mustaa tai valkoista sekä puun väriä: pähkinä, wenge. Wenge-puuta yhdistää muiden puiden kukat: pähkinä, valkaistu tammi, oliivi. Kauniisti ulkonäöltään modernit sisätilat mustat reunakivet, ne näyttävät yhdistyvän televisio-paneeliin, mikä lisää tilaa.

Valkoinen klassinen TV-teline olohuoneessa
Beige ja ruskea TV-kaappi maalaistyyliin

Videolaitteiden ja jalustan kokoon sovittaminen

Valitse teline tai pöydän LCD-television alle, mieluiten vähintään TV: n, vaan riittävän pitkään. Tässä tapauksessa voit laittaa hyllyilleen erilaisia ​​hyödyllisiä triviaa. Pienellä kapealla telineellä DVD-soitin voi mennä hyllyltä, mikä aiheuttaa vaarallisen tilanteen. Harkitse TV: n lävistäjä, reunakivin pitäisi olla hieman suurempi kuin sen pituus, jotta television kulmat eivät roikkuisi. Kiinnitä huomiota myös korkeuteen: TV-telineessä ei saa olla alle 70 cm: n korkeutta.

Mustavalkoinen televisio, jossa taustavalo

Jos huone on pieni, on parempi ostaa kapea modulaarinen teline laatikoiden kanssa, joka vastaa olohuoneen kokoa. Se ei näytä hankalalta, ja voit säilyttää ainutlaatuisen armon. Voit asentaa sen huonekalujen seinään. Pieni huone sopii minimaaliseen kulmaiseen perämoottoriin. Kun valitset kaappiin, katsokaa, että tilavassa kauppahississa huonekalut näyttävät paljon pienemmiltä.

Musta modulaarinen tv-teline olohuoneessa
Tyylikäs valkoinen TV-teline olohuoneessa

Mikä kuormitus kestää jalustalle?

Valitse vahvoja ja luotettavia malleja, tämä on tärkeä kriteeri, sillä nykyaikaisilla TV-malleilla ja lisävideolaitteilla on melko suuri paino. Erityisesti jos haluat täydentää televisiota satelliittilaitteilla, DVD-soittimella ja muilla videolaitteilla. Seinässä tai erikoiskotelossa oleva seinäkivi voi kestää erittäin suuren kuormituksen. Jos siinä on pitkät leveät hyllyt tai laatikot, ne vahvistavat rakennetta.

Ruskea-musta kaappi televisioon
Muodikas valkoinen kaappi televisioon

Huoneen koon valinta

Pienien asuntojen omistajat eivät halua menettää yhtä neliösenttimetriä hyödyllistä tilaa. Tässä tapauksessa on toivottavaa valita kapea kaappi, vaatekaappi moderniin tyyliin erilaisia ​​hyllyjä, ovet ja laatikot, jotka voi laittaa yl
imääräistä tekniikkaa, taitettu pyörät. No, jos hän menee huonekalujen seinään. Myös sopivat kulmamallit, joissa on runsaasti laatikoita. Valitse mieluiten ovien valkoinen kiiltävä väri. Saranoidut jalustat mahdollistavat tilavan ilmapiirin, ne muistuttavat tilava hylly, joka koristaa koko seinän.

Valkoinen reunakivi TV: n alla iso olohuone
Musta ja valkoinen kaappi TV: lle olohuoneessa

Optimaalinen muoto

TV: n LCD-televisiotelineet on nyt otettu eri muotoihin: suorakaiteen muotoinen, monikulmainen, pyöreä, pitkä, pitkä ja matala, abstrakti muoto. Sinun valintasi riippuu asunnon sisustuksesta ja asettelusta. Jos huonekalusi on Provence-tyyliin sileillä käyrillä, on parempi valita valkoinen soikea kuutio. Art Nouveau -tyylisissä moderneissa huoneissa on kulmamutteri. Miellyttävän television katseluun luonnossa on pyörivä malleja, jotka pyörivät pöydällä.

Ruskea reunakivi TV: n alla olohuoneessa

Julkisivujen materiaali

Erilaisia ​​materiaaleja antavat luonnollisimmat kotelon sisäosat. Huonekalujen valmistajat:

1
  • puu;
  • metalli;
  • lasi;
  • lastulevystä;
  • MDF: stä.
Valkoinen reunakivi TV: lle, jossa on metalliset jalat

Massiivipuiden jalustat näyttävät hyvältä. Perinteiset ulkonäkö Provencen tyyliin, wenge- tai pähkinäpohjaiset astiat. Nämä kivet ovat kuuluisia iskunkestävyydestään, taivuta vastustuskykyä, wenge on sienestä ja erilaisista hyönteisistä vastustuskykyinen. Älä pelkää Wenge ja korkea kosteus. Koska wenge- ja pähkinävalikoima huonekalujen korkeat kustannukset eivät kaikki voi ostaa täysimittaista kokonaisuutta. Pienen jalustan hankinta massiivipuusta voi kuitenkin haastaa monet perheet.

Valkoinen kiiltävä TV-jalusta, jossa metalliset jalat

Puiset kaapit alla TV on saatavilla erityyppisiä, ne soveltuvat klassisen muotoilun, moderneja huoneistoja tai tyyliin vanha Provencen tyyliin Shabby-chic tai kiiltävä valkoinen ja kaikki pastellivärit. Moderniin tyyleihin pähkinä on eniten kysyntää - viehättävä kuvio ja kaunis rakenne. Koska luonnollinen puu on erittäin kallista, monet valitsevat modulaarisia TV-pöytiä viilutetusta MDF: stä tai MDF: stä lasihyllyillä.

Ruskea reunakivi televisioon jugend-tyyliin

Metalliritilää muotoilu näyttää erittäin vaikuttava, mutta ne ovat raskaita ja kalliita, koska ne ostaa vain fanit korkean teknologian tyyliä tai parvi sisustus.

Lasimallit valmistetaan karkaistusta lasista kiillotetuilla reunoilla. Alkuperäisen sisustuksen ystäville, kulmakivialueille tai pöydälle, jossa on läpinäkyviä pleksilasikoita tai peilikuvia, tekee.

Ja viimeinen tärkeä neuvonta: osta tuotteita, jotka ovat läpäisseet sertifikaatin.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

72 + = 73