Tutkimus asunnossa (18 kuvaa): kaunis muotoilu ja ulkoasu

Toimisto asunnossa on erinomainen paikka työhön ja luovuuteen. Sen muotoilu jokaiselle yksittäiselle, tietenkin, mutta laitteiden toiminnallinen alue - ei paljon eroa. Loppujen lopuksi kalustettu toimisto huoneistossa auttaa työskentelemään laadullisesti, yksinkertaisesti ja helposti mukavimmissakin olosuhteissa. Mutta kuinka luoda mukava työskentelytila, jos sinulla on yhden huoneen huoneisto tai kaksiosainen huoneisto neljälle, eikä ylimääräistä tilaa ole? Ehkä kaikki, siellä olisi halu!

Moderni toimisto erillisessä huoneessa vastakkaisissa väreissä

Työväenluokan vaatimukset

Riippumatta siitä, voitko järjestää toimiston erilliseen huoneeseen tai pieneen "romuun" makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, keittiöön, sinun on otettava huomioon joitakin hienouksia. Vain niin, neliömetreistä riippumatta voit nauttia työstä, tehdä suunnitelmia, toteuttaa unelmia ja helposti estää esteitä.

Tyylikäs musta ja valkoinen kaappi

Joten työalue on:

  • klassinen turvalaite. Ei ole tarvetta tarpeettomien huonekalujen ja sisustusten tarpeisiin, jotka edistävät ajatusprosessia, työn tehokkuutta ja luovia ratkaisuja. Yhden tyyliin valmistetut koristeelementit ovat sopivia ja pystyvät pehmentämään tilannetta, auttavat rentoutumaan hieman vapaan minuutin ajan.
  • eristäminen. Asunnon kaappi on alue, jolla työskentelet, ratkaise tuotannon ongelmia, tee rohkeita päätöksiä. Kukaan ei saa puuttua tähän;
  • huonekalut, ei anna rentoutua. Kirjoituspöytä (tai tietokone), mukava nojatuoli, hyllyt, hyllyt tai kirjahylly paperille ja laitteille - ei ole tarpeetonta. Tällöin olisi kiinnitettävä erityistä huomiota huonekalujen pätevään järjestelyyn: kompakti, mukavuus ja yksinkertainen tilaisuus päästä tarvittaviin - perussääntöihin;
  • rentoutumisalue. Se merkitsee pehmeiden huonekalujen, sohvapöydän ja kodinkoneiden läsnäoloa, teetä varten. Tämä on kuitenkin merkityksellistä ainoastaan, jos toimisto sijaitsee yhdellä huoneistosta ja tapaaminen liikekumppaneiden kanssa voi tapahtua kotona. Muutoin se on tarpeetonta;
  • Valaistus. Myös huoneen tumma kulma sopii työalueeksi, koska päävalonlähde toimii pöytälampuksi. Jos tämä ei riitä, voit käyttää klassista versiota valaisimesta tai lampusta pyykkipoikkea, joka on helppo kiinnittää pöydän molemmille puolille.
Kabinetti loggialla
Ruskea-valkoinen moderni toimisto
Erillinen kaappi huoneistossa parvekkeella
Erillinen toimisto amerikkalaistyylisessä huoneistossa parvekkeella
Suuri opiskeluhuone, jossa lepoa ja kirjastoa
Pöydän tyyliin sopiva kabinetti

Kaappi huoneistossa tai pienessä tilassa

Tehtäväsi - toimiston suunnittelu yhden huoneen alueella, koska ei ole ylimääräistä tilaa. Erinomainen vaihtoehto on kulma. Sen käyttö auttaa ja ei vie ylimääräistä tilaa ja varustaa toimiston.

Viimeistely ja erottaminen

Alkuvaiheessa tärkeä ja perusosa on työalueen viimeistely. Jos korjaus ei kuulu suunnitelmat, käytetään suunnitteluun työtilaan taustakuva mielenkiintoinen rakenne ja väri, ohutseinäisiä, tiili, keraaminen laatta. Värinvalinta edistää keskittymiskykyä tehtävän ja olla hajamielinen yli trifles, hyväntahtoisesti vaikuttaa psyko-tunnetila: tummanvihreä, konjakki, suklaa, viininpunainen matta sävyjä - klassisen version ja keltainen - modernisti.

Olohuone huoneistoon

Pieni alue, joka on varattu yksityiselle toimistolle asunnossa, olisi käytännössä tai visuaalisesti erotettava huoneen toisesta osasta. Joten kaikki näkevät, että olet "työssä" eikä häiritse.

Kaappi olohuoneessa klassisessa tyylissä

Tällöin työalue voidaan erottaa esimerkiksi lasiosasta liukuovilla. Se voi olla sekä liikkuvia että kiinteitä ja koristeltu taiteellisella lasilla, koristeltu decoupage, piirustus, lasimaalaus. Jos tämä ei ole sinun valintasi, käytä "jakajana" huonekaluja - telineitä, avoimia hyllyjä, hyllyjä. He tekevät kaksitoimisen tehtävän: he auttavat jakamaan tilaa ja tallentamaan erilaisia ​​piikkejä. Eikö tämä mahdollisuus ole myös saatavilla? Aseta kaapin eteen kirkas matto, joka visuaalisesti jakaa alueen.

Pieni kaappi skandinaaviseen tyyliin
Kaappi iso olohuone
Asunnon nurkassa voi olla kaappi

Kaapin kalusteet

Huonekalut toimistoon asunnossa on tärkeä osa suunnittelua. Jos haluamasi tyyli on klassinen, mutta ei ole tilaa massiiviselle työpöydälle, nahkatuolille ja seinästä seinälle, kiinnitä huomiota työvaliokuntaan tai sihteeriin. Tällaisia ​​huonekaluja erottaa tyylikäs suorituskyky, käytännöllisyys ja monikäyttöisyys. Samaan aikaan ne ovat miehittäneet
mahdollisimman vähän tilaa. Mitä ei voi tallentaa, joten se on mukava ergonominen tuoli. Vaihtoehto mekanismi-reciter on erittäin kätevä!

Puiset huonekalut kodin kaappiin

Nykyaikaisten tyylejen kannattajat ovat helpommin valinneet. Voit ostaa pienen liukuvan / taittopöydän innovatiivisesta muovista, lasista ja puusta ja siihen - telineeseen, riippuvaan hyllyyn tai pieneen kaappiin. Samaan aikaan - mitään tarpeetonta, vain kompakti, käytännöllisyys, ergonomia.

Sisällytä fantasiaa ja tunnelmaa, älä myös unohda käytännöllisyyttä ja tilaa säästävää - ja paikka jokapäiväiseen työhön on koristeltu rakkaudella ja lämpimällä!

Kaappi olohuoneen sisustuksessa
Työpaikka ikkunasta olohuoneessa
Työpaikka parvekkeella
Kaappi mustavalkoisessa olohuoneessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

86 + = 94