Tile lattialla käytävällä (19 kuvaa): valitse paras

Asuinalueiden käytävä on ensimmäinen, joka vie kävijöitä ja isäntiä painoilla. Ulkona sisustus kestää paitsi jalkojen liike, obuvaniya prosessi, vaan myös laukkuja, polkupyöriä, pallot, erilaisia ​​leluja, puhumattakaan suuret hankinnat liittyvät suurten sähkölaitteiden tai huonekaluja. Siksi päällysteen tulee olla kulutusta kestävä ja kestävä. Näiden ominaisuuksien alapuolella oleva käytävällä oleva lattia sopii täydellisesti.

Keraamiset laatat talon käytävässä

Kun valitset käytävälaudan, sinun on tiedettävä tarkasti, kuinka paljon materiaalia tarvitaan viimeistelyyn. Tehdäksesi tämän, sinun on moninkertaistettava huoneen leveys pituuden mukaan, ja saat yardage. Tämä luku ja se olisi ilmaistava, kun ostaa lattia sisustus. Pienikäytävässä on suositeltavaa ottaa pienistä osista koostuva materiaali, joten se on helpompi pinota. Universal asennettaessa modulaarinen laminaatti. Se kulkee suorakulmaisilla levyillä, jotka sijaitsevat kätevästi lattialla. Pieneen huoneeseen sopiva kuva on suositeltavaa valita abstrakti, jotta kuvan vetäminen ei onnistu.

Yhdistelmä yksiväriset laatat ja laatat kaavion käytävällä

Lattialaattojen tyypit

Nykyään kuluttajille tarjotaan laaja valikoima erilaisia ​​ideoita lattian sisustukseen, johon kuuluu useita erilaisia ​​laatatyyppejä. Sopii muotoiluun hallissa:

 1. Graniittilaatat. Se on valmistettu luonnon graniittikivestä. Siitä on ominaista voimakas lujuus, kestävyys, joka ei aiheuta muodonmuutoksia. Myymälöissä on kaksi erilaista graniittilaattaa: kiillotettu (sileä peili) pinta ja lämpökäsitelty kuvioidulla pinnalla.
 2. Posliinilaatat. Se on erinomainen lämmönjohtavuus, kestää kemiallisia tekijöitä, ei pelkää raskasta kuormitusta ja on kestävä.
 3. Keramiikkaa. Kaikkien kuluttajien tuntemus on keramiikkaa, jolla on laaja valikoima koristeita ja värejä. Se on lujuutta, kestävyyttä, ei pelkää kemiallisia vaikutuksia.
 4. Corkboard. Soveltuu asuntoon, jossa allergiaa kärsivät asuvat. Korkkilevyt eivät pelkää muotia, putoamista, pölyä ei kerätä. Mutta kirkkaalla auringonvalolla tai raskailla esineillä voi nopeasti menettää ulkonäköään.
 5. Vinyyli (PVC). Yksi kustannustehokkaimmista materiaaleista. Kestävyys, kosteuden kestävyys, ei pelkää korkeita ja matalia lämpötiloja. Lujuustaso on alhaisempi kuin graniitti- tai posliinikivihiiltä, ​​mutta pitkä käyttöikä on melko sopiva. On laaja valikoima värejä ja koristeellisia ratkaisuja.
 6. Modulaarinen laminaatti. Ominaisuuksien mukaan ei eroa graniitista, posliinista ja keramiikasta. Kestää myös erilaisia ​​muodonmuutoksia ja iskuja.

Asuinrakennusten käytävillä voit valita ideoista, joissa on korkki, vinyyli, keraamiset laatat ja laminaatti. Yksityiselle sektorille soveltuvat myös laminaatti- ja keramiikkatuotteet sekä graniitti- ja posliinikivitavarat.

Graniitti laatat käytävällä
Posliini laatat käytävällä
Keraamiset laatat käytävällä
Kevyt korkkitilojen eteisessä

Laminaatti käytävällä

Lattian koristelun roolissa laminaatti on otettu johtoasemaan. Laaja valikoima väriratkaisuja, kuluttajien ominaisuuksia ja asennusmahdollisuuksia ovat auttaneet tätä materiaalia ottamaan johtavan aseman. Jos vielä otat huomioon hinta-laatukäyttäytymisen suhde sisätiloissa, vertailkaa sitten laminaatin kanssa, mikään sisustus ei voi.

Valinnaisen laminaatin valitseminen kannattaa harkita useita tekijöitä:

 • Läsnäolo pienissä lapsissa, jotka käyvät kävelylle rattaissa tai pienellä polkupyörällä;
 • eläinten läsnäolo talossa;
 • käytävien kalusteiden vakavuus;
 • Lattian läsnäolo lattian sisustuksen yli;
 • urheiluvälineiden saatavuus;
 • Kengät, joissa on terävät ja metalliset korkokengät;
 • todennäköinen painovoima, joka voi olla käytävällä.
Vaaleanruskea laminaatti yksityisen talon käytävään

Asiantuntijat suosittelevat valitsemaan 31-33-luokan laminaatin, joka on käytännöllisesti sopivin koostumus ja lujuus.

Laminaatin sävy on toivottavaa valita keskimääräinen kyllästys kiven tai puun jäljitelmänä. Valon sävyessä kaikki lika ja hankaukset näkyvät ja erittäin tumma väri visuaalisesti pienentää pientä tilaa jalanjälkeen. Optimaaliset värivaihtoehdot ovat sävyjä harmaa (mutta ei tumma!), Tumma beige ja tiilimuoto.

Laminaattipuu käytävän alla

Ajatuksena lattian suunnittelusta käytävällä voit kokeilla yhdistelmää materiaaleista. Esimerkiksi oven lähellä asetetaan keramiikka tai graniitti ja sitten laminaatti. Liitoksissa voidaan käyttää joustavaa muovia tai metallin muovausta.

Kaunis laminaattilattia puun alla talon eteisessä
Modulaarinen puulaminaatti käytävässä

Posliinilaattojen käyttö

Ajatukset käytävän viimeistelystä keraamisen graniitin lattiaan asettamisella korostavat ylellistä sisustusta. Tämä materiaali kestävyyteen, erilaisiin väreihin ja koristeluihin sopii kotiin ja asuntoon. Mutta pienelle alueelle on parempi olla käyttämättä sitä, koska kiven armo ei ole havaittavissa. Ainoa poikkeus on posliinilaadun käyttö yhdessä laminaatin tai keraamisten kanssa. Tässä tapauksessa voit leikata tilaa ovien lähellä graniittilevyillä, tarkastella laatuominaisuuksia ja käyttää muuta materiaalia muualla.

Kiiltävä kivitavara sisätiloissa

Suurten eteisten omistajien on täytettävä kaikki ajatukset. Sisustuksen sisustuksessa voi olla suuri lattiamatto, voit jatkaa seinän sisustusta lattialla tai poimia samanlaisen kuvan laatta. Yksi vaihtoehto on seinämä, joka on valmistettu kivestä tai tiilestä ja graniitista jäljittelemällä kelta-ruskea kivi.

Posliini laatat käytävällä

Yksityisissä taloissa, joissa tilavia ja valoisia käytäviä, graniitti voidaan sijoittaa sisäänkäynnin tai koko sisäänkäynnin tilaan kokonaan. Koko alueelle sopiva materiaali matta- tai peilipinnalla. Jos huone on heikosti valaistu, silloin tällöin peililevy yhdistää piste- tai teipinvalolähteiden kanssa heijastinvaikutuksen. Vain sitä on tarpeen käsitellä tällaisella pinnalla varovasti sisäänkäynnillä, koska kiilto ja kosteus muuttuvat liukkaiksi.

1
Tumma posliini laatat käytävällä

Keraamisen graniitin sävy on suositeltava valittavan valaistuksen mukaan. Jos käytävässä on ikkunoita, voit käyttää mitä tahansa väriidea sekä kevyissä että tummissa väreissä. Jos käytävässä ei ole ikkunoita, värimalli ei saa olla liian vaalea tai hyvin tumma.

Keraaminen graniitti kiven alla käytävällä

Klassinen keramiikka

Kun ostat keraamisia laatat, monet ihmiset ovat houkuttelevia ostamaan samaa materiaalia lattialla ja seinillä. Mutta tätä ei pidä tehdä, koska lattia- ja seinäkoristeen vahvuus on erilainen. Seinällä olevat laatat voivat särkyä lattialle ja lattian laattojen paino ei voi kestää pitkään pystyasennossa. Myymälöissä on joukkoja, joihin kuuluvat seinä- ja lattialaatat, joilla on samanlaiset koriste- ja väriratkaisut.

Harmaa keraamiset laatat käytävässä

Lattiakeraamilla tulisi olla seuraavat ominaisuudet:

 • veden kestävyys;
 • kulumiskestävyys;
 • liukkautta;
 • kotitalouskemikaalien kestävyys;
 • kaunis muotoilu.

Lisäksi keraamiset laatat voidaan helposti puhdistaa, pestä hyvin, eivät kerää pölyä. Se on vahvempi kuin laminaatti, sillä on myös monia värejä ja koristeita. Kun olet ostamassa lattian sisustusta, voit tarkastella tarjottavien sisätilojen luetteloita käyttäen haluamasi laatat.

Kevyt keraamiset laatat, joissa on tai ei ole kuvioita käytävässä
Keraamiset laatat sisätiloissa
Beige keraamiset laatat sisätiloissa

Asennuslaattojen tyypit

Lattialaattoja on useita. Yleisimmät:

 1. Perinteinen tai suora.
 2. Lävistäjä.
 3. Joulukuuden muodossa.
 4. Offset-tai tiilimuuraustyöt.
 5. Modulaarinen.
 6. Pinoaminen lisäosilla.
 7. Pinoaminen siirtymällä.

Suoramenetelmä tai tiilimuodostustapa ovat käytettävissä myös kokemattomien mestareiden avulla. Muut tyypit edellyttävät tiettyjä taitoja, ja siksi tarvittaessa suositellaan asiantuntijoiden kuulemista, jotta aine ei saata pilata.

Laattojen diagonaalinen asennus
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

53 − = 49