Suunniteltu olohuone kahdella ikkunalla (52 kuvaa)

Olohuone on monimuotoisempi lähtökohta, se isännöi vieraita ja isännöi juhla-ateriaa ja vain levätä. Joskus suunnitelmassa se voidaan yhdistää keittiöön tai yhdistää myös makuuhuoneen tehtävät. Siksi olohuoneen sisustuksen tulisi perustua suuren joukon ihmisten majoitusperiaatteisiin.

Olohuone kaksi ikkunaa minttu verhot

Kaksi kaarevaa ikkunaa olohuoneessa

Olohuone, jossa on kaksi parvekeikkunaa

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa, näkyy talon ulkoasussa harvoin, yleensä huoneissa on yksi ikkuna, kahden ikkunan läsnäolo merkitsee vaikuttavaa kokoa huoneesta. Siksi se vaatii erityisen sisustuksen. Useammin kahden ikkunan läsnäolo on hallissa (20 neliömetriä tai 18 neliömetriä). Joskus ne näkyvät Hruščovin kulmissa. Harjoittele niiden suunnittelu on vaikeaa, mutta mielenkiintoista, koska sinun täytyy ajatella läpi paljon vivahteita.

Suuri olohuone, jossa on takka kaksi ikkunaa yhdellä seinälle

Beige olohuone, jossa on kaksi ikkunaa

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa yksityisessä talossa

Olohuoneen koristelu kahdella ikkunalla

Muutaman ikkunan jälkeen huone täyttyy maksimiin päivänvalolla, joten se luo erityisen tunnelman. Miten luoda olohuoneen suunnittelu (18 neliömetriä tai 20 neliötä) kahdella ikkunalla? Ensin käsitellään huoneen tilaa. Käytä seuraavia vinkkejä oikein sisätilojen varustamiseen:

  • Suunnittelijat suosittelevat yleensä kevyitä sävyjä hallille (enintään 18 neliömetriä) kahdella ikkunalla. Tämä neuvo koskee myös Hruščovin olohuoneessa. Mutta on toivottavaa, että seinät eivät ole monofonisia.
  • Huoneessa (18 neliömetriä - 25 neliömetriä) voit maalata seinät lämpimissä väreissä. Mutta tällaisen huoneen sisätilat ovat sallittuja tummemmassa paletissa, koska kaksi mielenkiintoista ikkunaa tarjoavat runsaasti katuvaloa huoneessa (20 neliömetriä - 25 neliömetriä). Ihanteellinen ulkonäkö huoneissa, joissa luonnolliset valaistukset seinistä kiven tai tumman puun alla. Ne voidaan kaavoittaa, tehdä keittiön koristelu kiven alla ja olohuone yhdistettynä siihen - tumman puun alla.
  • Hyvä idea - keskittyä johonkin seinistä, liittää se taustakuviin tai pinnoitteeseen, joka eroaa tekstuurista.
  • Kattotaso olohuoneessa 18 neliöstä. m - 20 neliömetriä. m kaksi ikkunaa pitäisi olla kyllästetty väri. Jos siinä ei ole vain kahta ikkunaa ja korkea katto, voit liittää siihen laatat tai taustakuvaksi kuvan tai järjestellä saranoituja kattoja, jotka jäljittelevät tähtitaivasta. On parempi tehdä matalien kattojen valo.
Kerma olohuone, jossa on takka kaksi ikkunaa yhdellä seinälle
Beige olohuone, jossa on takka kaksi ikkunaa yhdellä seinälle

Olohuone, jossa on takka kaksi ikkunaa

Miten järjestää huonekalut

Tärkeä hetki huoneen suunnittelussa (18 neliömetrin ja 20 neliömetrin välillä). Kaksi ikkunaa on huonekalujen järjestely. Suuren kaapin tai huonekalujen seinän asentaminen tulee ongelmaksi, kuten yhden huoneen pienessä rustikkokuvassa. Yleensä tällaisten huoneistojen omistajat tilaavat yksittäisiä huonekaluja, jotka perustuvat huoneen ulkoasuun. Oikein sovitetut kalusteet mahdollistavat sen, että se sopii hyvin sisätiloihin.

Mahdollisuus järjestää huonekalut olohuoneeseen kahdella ikkunalla

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa klassiseen tyyliin

Olohuone, jossa on kaksi puuportaat

Melko usein Hruščovin olohuoneessa asetettiin kirjahylly, kulmasohva ja pieni pöytä. Erinomainen säilytyskotelon vaihtaminen on taustavalaistu kapea-kotelo, joka on varustettu kipsilevyllä. Jos keittiön tai makuuhuoneen ja olohuoneen yhdistäminen yhdistyy, voit sijoittaa kahteen huoneeseen.

1
Ruskea-valkoinen olohuone, jossa on kaksi ikkunaa

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa talossa

Olohuone, jossa on kaksi erkkeri-ikkunaa

Olohuoneessa on 20 neliömetriä. m - 25 neliömetriä. m sohvia ja nojatuoleja voidaan laittaa länsimaiseen tyyliin - aivan ikkunoiden edessä, joissa on kauniit verhot. Mukavat sohvat, jos ne asetetaan huoneen keskelle, päin toisiaan kohti.

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa ja takka

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa siirtomaa-tyyliin

Jos pieni olohuone on Khrushchevka, sen pinta-ala on 18 neliömetriä. m ja yhdistetty keittiö tai makuuhuone, on parempi hänelle valita kaikkein tarpeellinen ja kompakti huonekalut. Tämä auttaa välttämään tilan häiritsemättä ja tekemään suljetun tilan mukavammaksi.

Kulmasohva olohuoneessa, jossa on kaksi ikkunaa

Olohuone, jossa on kaksiranskalaista ikkunaa

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa korkean teknologian tyyliin

Ikkunan koristelu

Luodessasi olohuoneen suunnittelua kahdella ikkunalla, katsokaa, että olohuoneen sisustuksen päätyylinen aksentti on tekstiilielementtejä. On tarpeen yhdistää oikein verhot, huonekalut, tyynyt ja sohvapäällysteet. Niiden onnistunut yhdistelmä tekee huoneesta uskomattoman viihtyisän. Jos Hruščovin olohuone on myös makuuhuone, on parempi ripustaa valoisa verhot tai modernit kaihtimet yhdelle ikkunalle.

Saladverhot olohuoneessa kahdella ikkunalla

Olohuone, jossa on kaksi teollisuus-ikkunaa

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa sisätiloissa

Ikkunoiden suunnittelu toteutetaan sekä olohuoneen koko sisustus. Niiden ei pitäisi poiketa yleisestä taustasta. Klassisissa ja samankaltaisissa suuntiin ikkunan suunnittelussa on parempi noudattaa symmetriaa. Ikkunat tyyli sopivat valoisa, identtinen toistensa verhot. Voit ostaa verhot alkuperäisellä kuvioinnilla tai muodikkailla verhoilla nyt 3-d kuvion.

Epäsymmetria on sallittua vain nykyaikaisten tyylejen, kuten modernien, korkean teknologian tai minimalismin, järjestelyllä. Tällaisissa tiloissa on parempi korvata kaihtimien verhot.

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa ilman verhoja
Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa ja ruskeat verhot, joissa on kuvio

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa huoneistossa

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa parvella

Olohuone, jossa on kaksi pientä ikkunaa

Valo-huoneet, joissa on kaksi ikkunaa

Sähkövalon avulla olohuone pimeässä ajassa muuttuu. Iltaisin on suositeltavaa huolehtia keinovalaistuksesta. Aiemmin pakollinen ominaisuus suuri olohuone 18 neliömetriä. m - 20 neliömetriä. Huoneen keskellä oli lattiavalaisin ja suuri kattokruunu. Nyt voit luoda ilmapiirin helpoksi erilaisten kohokohdista, LED-nauhoista. Lisävaihtoehto valaistus auttaa luomaan romanttisen sisustuksen olohuoneessa Hruščovissa.

Melko usein iso olohuone (20 neliömetristä 25 neliömetriin) yhdistyy makuuhuoneeseen tai jopa keittiöön. Taustavalo auttaa erottamaan ne toiminnallisiksi alueiksi.

Kattokruunu ja pöytälamput olohuoneessa, jossa on kaksi ikkunaa
Valonheittimet olohuoneessa, jossa on kaksi ikkunaa
Suuri kattokruunu olohuoneessa, jossa on kaksi ikkunaa

Arrangement huonekalut olohuoneessa kaksi ikkunaa

Olohuone, jossa on kaksi jugendtyylistä ikkunaa

Miten tehdä aukkoja yhden seinän välissä olevien ikkunoiden välillä

Oikein järjestetty aksentti, kaksi ikkunaa suuresta olohuoneesta (18 neliömetriä - 20 neliömetriä) Näyttää kirkkaalta ja tuoreelta. Jos ikkunat sijoitetaan toiselle puolelle, niiden välissä voi olla erilaisia ​​koristeelementtejä. Esimerkiksi ripustaa kuva, perhevalokuva, laittaa televisio tai takka.

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa runsaasti sisustusta

Olohuone, jossa on kaksi panoraamaikkunaa

Olohuone, jossa on kaksi muovista ikkunaa

Olohuone, jossa on kaksi hissiä

Olohuone, jossa on kaksi retro-tyylistä ikkunaa

Viime aikoina takka muuttuu pysyväksi olohuoneen ominaisuudeksi. Sisällä tämä kiinteä ominaisuus muuttuu aina parempaan suuntaan. Erinomainen korvaaminen takalle toisistaan ​​ikkunoiden välillä on plasmatelevisio. Nämä kapselissa lisätyt tuotteet auttavat erottamaan huoneen keittiössä ja olohuoneessa. Jos ikkunoiden välissä on tarpeeksi tilaa, voit laittaa sohvan väliin.

Takka kahden ikkunan välillä olohuoneessa
Olohuone, jossa on kaksi isoa ikkunaa

Olohuone, jossa kaksi ikkunaa tyyliin cheby chic

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa, joissa on verhot

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa moderniin tyyliin

Sisustetaan olohuone, jossa on ikkunoita eri seinille

Kun suunnittelet taloa, jossa kaksi
ikkunaa on eri seinissä, kiinnitetään erityistä huomiota ikkunoiden väliseen kulmaan. Siinä voit laittaa huonekaluja: vaatekaappi tai lipasto, kulmasohva tai takka. Sopii ikkunoiden välisen kulman varustamiseen on eksoottinen kasvi mukavassa altaassa tai epätavallisessa lattiavalaistuksessa.

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa eri seinillä

Jos keittiö ja olohuone, kokonaispinta-ala on 24 neliömetriä. m, yhdistettynä, voit laittaa ruokapöydän yhden ikkunan eteen. Kivi ikkunalaudalla antaa erityistä mukavuutta. Jos sisätila on valmistettu tummilla väreillä, on parempi ripustaa suurta peiliä vastapäätä yhtä ikkunaa, se myös syttyy ja lisää tilaa. Jos ikkunan kehykset ovat puisia, on toivottavaa, että sisäpuolella oli puisia elementtejä. Erilaisilla sivuilla sijaitsevilla puupinnoilla kevyet silkkiverhot näyttävät kauniilta.

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa eri seinillä

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa ja ikkunaluukut

Olohuone ruokailuhuone, jossa on kaksi ikkunaa

Kahdessa ikkunassa salissa voit jakaa sen erillisiin huoneisiin: keittiö ja olohuone, makuuhuone ja olohuone. Näillä kahdella osalla on luonnollinen valonlähde. Jaa huoneen pinta-ala on 24 neliömetriä. m rustorakenteisissa toiminnallisissa tiloissa, kuten keittiössä tai makuuhuoneessa, sopii kevyille kipsilevyille tai kauniille japanilaisille verhoille, jotka ovat seuloja.

Kumpi tyyli päätät seurata, muistaa, lopputuloksen tulisi vastata elämäntyyliäsi. Olohuoneen sisustuksessa lopulta sen pitäisi olla paikka, johon haluat aina palata.

Tyylikäs olohuone, jossa on kaksi ikkunaa eri seinillä

Olohuone, jossa on kaksi kapeaa ikkunaa

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa ja vintage-huonekalut

Olohuone kahdella korkealla ikkunalla

Olohuone, jossa on kaksi ikkunaa maalaistalossa

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

35 + = 44