Suihkukaappi, jossa käytävä: laite ja sen käyttömahdollisuudet kylpyhuoneen sisustuksessa (20 kuvaa)

Suihkulevy on suorakaiteen muotoinen, neliömäinen tai puoliympyrän muotoinen tuote, joka yleensä perustuu vahvaan, tiheään, vaahtoutuneeseen polystyreeniin. Suunnittelun olennainen osa on lineaarinen tai kompakti tyhjennyskanava, niin kutsuttu kulkutiet. Tuotteen pinta valmistuu vedeneristyslevyllä, joka takaa suihkukaapin täydellisen kireyden ja luotettavuuden. Ansoja täydennetään sifoilla, joilla on lisääntynyt läpäisykyky.

Suihkukaappi, jossa on tikkaat kylpyhuoneessa avant-garde-tyyliin
Suihkukaappi, jossa käytävä beige-kylpyhuoneella

Suihkulevyjen erityisominaisuudet

Kaikilla sivuilla tuote on pienen kaltevuus suunnitellussa ja tuotannossa suunnitellussa tyhjennysaukossa, mikä eliminoi veden vuodot ja käytetyn nesteen oikea-aikaisen hävittämisen oikeaan suuntaan. Suunnittelu on varustettu sifolla, joka pystyy poistamaan minkä tahansa veden tilavuuden - tämä ehto on erityisen tärkeä niille, jotka käyttävät ylempää sadesuihkua, usein myös vesihierontapaneeleja.

Suihkukaappi tikkailla ja puolella

Suihkukaappi tikkailla puun alla

Tärkeimmät edut:

 • nopea ja helppo asennus;
 • ei ole tarpeen kuivata betoniliuosta;
 • Veden poistamista helpottavan kaltevuuden kehittäminen ei ole tarpeen.

Suihkukaappi, jossa on lineaarinen tikkaat ja joka on modifioitu kompaktilla tyhjennyksellä - molemmat on suunniteltu varustelemaan suihkussa ilman pahamaata lavaa. Tämä päätös on kysyntää ihmisten keskuudessa, joilla on erityistarpeita, ja se on usein otettu julkisiin hygieniaan: hotelleissa, sairaaloissa ja urheilupaikoissa. Levyillä ei ole kynnysarvoa, mikä helpottaa veden käsittelyä.

Suihkukaappi tikkaat kylpyhuoneen suunnitteluun
Suihkukaappi, jossa tikkaat kylpyhuoneessa eko-tyyliin

Rakenteiden käyttöönoton ominaisuudet

Suihkukaappi, jossa käytävä on asennettu loppusijoitusvaiheessa lattian kaatamisen aikana. Heti kun laatta istuu sille varattuun tilaan, on mahdollista aloittaa välittömästi keramiikka tai muut materiaalit, jotka on tarkoitettu huoneisiin, joissa on korkea kosteus.

Pit-suihkukaappi ja käytävä
Suihkukaappi sisätaskujen takana

Erityinen pinnoite, joka on vesitiivisarkin yläkerros, on korkeat tarttuvuusnopeudet vakiolevyliimalla. Pakkauksessa on erityinen kuvio, joka yksinkertaistaa huomattavasti keraamisten laattojen leikkaamista. Näin suihkuasennus suoritetaan paljon nopeammin kuin kuormalavan tapauksessa.

Pohjan valmistukseen käytetään vahvistettua polystyreeniä, jolla on riittävä vahvuus ja taipumakestävyys tälle vyöhykkeelle. Lisäksi vaadittu suihkukaappi kompaktilla tikkailla on erilainen kuin lineaarinen analogi, suurin osa vain tyhjennysmuodosta.

Suihkukaappi tikkailla kylpyhuoneen sisätiloissa
Suihkukaappi mökillä

Hieman laitteen tikkaita

Yksinkertaisimmat muutokset näyttävät muovilta, metallilta tai metallin ja muovin laitteilta, jotka on suunniteltu keräämään ja poistamaan nestettä lattiasta kosteassa huoneessa. Heillä on yksinkertainen kokoonpano, kätevä, ongelmaton, suhteellisen halpa.

Suihkukaappi pyöreällä kulkuneuvoilla
Suihkulevy tikapuut muotoinen

Tuote koostuu useista osista:

 • vedenottoaukko (sitä täydentää laippa) - siihen kerääntyy vettä, alemmassa osassa on viemäriverkkoon johtava poistoaukoputki. Laipan avulla on kiinnitetty vesitiiviin kalvo;
 • koristeellinen grilli - irrotettava komponentti, suurien jätteiden seulonta;
 • Sifoni toimii vesitiivisteenä, se ei salli epämiellyttäviä tuoksuja tunkeutua viemärijärjestelmästä huoneeseen.
Suihkukaappi neliömetrillä

Veden suoraan tyhjennyksen lisäksi tikkaat suorittavat seuraavat tehtävät:

 • estää tukkeumien syntymisen, koska roskat pääsevät viemäriputkeen;
 • luo käteviä olosuhteita pesualtaan säännölliseen puhdistukseen;
 • suojaa tilaa kosteuden ja hajujen tunkeutumiselta viemäriputkesta.

Kaapeli voidaan sijoittaa suihkuhuoneen keskelle (pieni offset on sallittu yhdelle seinälle). Tässä tapauksessa esijännitys tulee näkyä kaikilla puolilla.

1

Drain, joka on kätketty nurkkaan, ei tule näkyviin, sillä tämän vaihtoehdon kaltevuu
s tulee kulkea kahdesta tasosta, niin että viemärit siirtyvät oikealle alueelle.

Suihkukaappi pieni tikkaat
Suihkukaappi, jossa on tikkaat Art Nouveau -tyylin sisustuksessa

Jos käytävä sijaitsee seinään, on järjestetty kaltevuus yhdestä tasosta. Pääsääntöisesti, niin varustaa suuret kapasiteetit. Tällaisilla malleilla on esteettinen suorituskyky ja ne ovat harvoin tukossa.

Tikkaiden suljin voi olla kuiva tai märkä. Jälkimmäinen on hankalaa siinä, että pitkällä yksinkertaisella suihkulla alkaa alkaa epämiellyttäviä hajuja. Kuiva suljin on tehokkaampi, se eristää huoneen kokonaan keskitetystä verkosta.

Suihkukaappi, jossa on käytävä, laatoitettu mosaiikkilla
Suihkualtaat, joissa on käytävä

Mahdollisuudet sisäänkäynnin sisätilaan

Valmistajat tarjoavat erilaisia ​​suihkualueita, niitä voidaan käyttää menestyksekkäästi missä tahansa kylpyhuoneessa, mikä antaa tilaa huoneen suunnittelusta. Tuotteet ovat erittäin vaatimattomia nykyaikaisten suunnittelijoiden keskuudessa:

 • ei ole lavaa, joka rajoittaa pääsyä ja liikkumisvapautta;
 • rikkaiden valikoiden lakoninen toteuttaminen edesauttaa täysin epätyypillisten projektien toteuttamista.

Suihkulevyt on suositeltavaa käyttää huoneissa, jotka on suunniteltu erityistarpeisiin. Tässä ei ole kynnystä, joten voit helposti sijoittaa pyörätuolin hygieeniseen vyöhykkeeseen.

Suihkukaappi, jossa on kätketty kulkutie
Suihkukaappi ja käytävä

Julkisilla paikoilla, esimerkiksi kuntokeskuksissa, kuntosaleissa, sairaaloissa, uima-altaissa ja uuneilla varustetuissa suihkureissa on paljon helpompi hoitaa kosteaa aluetta. Erityisesti ontelojen ja muiden kulmien puuttuminen nopeuttaa huoneen puhdistusta. Lopuksi on myös tärkeää, että levyillä on suuri vastustuskyky mekaaniselle rasitukselle eikä pelkää intensiivistä hyväksikäyttöä - jopa laiminlyönti ei vaikuta tuotteiden toiminnallisiin ja esteettisiin ominaisuuksiin.

Suihkukaappi tikkailla kylpyhuoneessa

Suihkukaappi, jossa on lineaarinen tikkaat

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

79 + = 82