Steel baths – suosio, aika testattu (24 kuvaa)

Monet vedenkäsittelyn ystävät ovat vakuuttuneita siitä, että teräskylpy on paras vaihtoehto saniteettimarkkinoilla mukavaan oleskeluun. Joidenkin ominaisuuksien mukaan metallituotteet ylittävät akryyli- tai valurautaa.

Teräsaltaat: hyvät ja huonot puolet

Tuotteen luonne määritetään useilla eri tekijöillä, joilla on sekä positiivisia että negatiivisia puolia.

Teräskylpy klassiseen sisätilaan
Teräs kylpy sisätiloissa talon

Teräskylpyjen edut:

 • kevyt - tuote on helpompi asentaa ja kuljettaa; korjauksen yhteydessä on helppo purkaa rakenne ja ottaa se pois kylpyhuoneesta;
 • kestävyys - säiliö, jonka seinämän paksuus on vähintään 4 mm, kestää noin 30 vuotta huolellisesti. On syytä huomata, että hyvälaatuinen pinnoite vaikuttaa myös käyttöikaan ja ohut emali voi nopeasti kääntyä keltaiseksi ja kulua;
 • yksinkertainen huolto ja hygienia - pinnoite kylpy on kestävä naarmuuntumiselta ja mahdollistaa silloin tällöin puhdistusaineiden käyttämisen vähäisellä hioma-ainepitoisuudella. Päivittäisen käytön aikana on riittävästi pestä kylpyamme nestemäisillä puhdistusyhdisteillä;
 • erilaiset asennusvaihtoehdot kylpyyn: tukijalka, tiilet, runko-tuki tai metallikulma;
 • hinta - edullisin vesijohtimarkkinoilla. Kustannukset määräytyvät koosta ja laadusta, valmistajalta. Paras teräskylmä voi maksaa enemmän kuin valurautaa, mutta terästuotteiden hinta-osuudet ovat erilaiset jokaiselle asiakkaalle.
 • materiaalin muovaisuus mahdollistaa minkä tahansa muodon ja parametrien tuotteiden luomisen;
 • Laaja tuotevalikoima antaa sinulle mahdollisuuden valita erilaisia ​​kylpyhuoneita eri sisustustyyleihin ottaen huomioon huoneen alueen ja tilanteen värimaailman. Korkean teknologian tyylejä varten ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet sopivat, ja tiukat suorakaiteen muotoiset kylpyammeet sopivat täydellisesti minimalistiseen tyyliin. Ja jotkut mallit voidaan oikeutetusti pitää huoneen suunnittelun tärkeimpänä elementtinä (soikeat tuotteet taivutetuilla jaloilla tai pyöreiden muotojen altailla).
Teräskylpy eko-tyyliin

Teräskylpy koristelevyllä

Teräskylpyjen haitat

 • Suurten lämmönjohtavuustekijöiden vuoksi säiliössä oleva vesi jäähtyy hyvin nopeasti. Imeä kuumalla vedellä pitkään ei toimi;
 • ohut pohja voi taivuttaa vuokralaisten kiinteän painon alle, mikä lyhentää emalikerroksen elämää;
 • vahvaa melua täytettäessä kylpyamme. Saniteettituotteiden valmistajat pyrkivät ratkaisemaan ongelman erityisellä melua vaimentavalla vuorauksella. Ne kiinnittyvät altaan pohjaan ja sivuihin ja ovat näkymättömiä, kun on suojaava näyttö. Toinen kärki meluongelman ratkaisemiseksi on peittää kylvyn ulkopinta paksulla kiinnitysvaahtokerroksella (esteettinen ulkonäkö voidaan piilottaa koristelevyn takana).

Jotkut valmistajat tarjoavat ratkaisunsa lämmönjohtavuuden ja meluneristysongelmiin - teräskylpyjä, joissa on polymeeripinnoite. Säiliöiden seinien paksuus (polymeeriteräs-emali) on 6 mm. Tällaisissa tuotteissa taataan 4%: sta asetetun veden kohinan väheneminen ja lämmönjohtavuutta vähennetään 15%. Lisäksi tämä innovaatio ei merkittävästi muuttanut kylvyn painoa ja asennuksen helppoutta, ja tuotteen takuu annetaan 15 vuodeksi.

Kromattu teräskylpy
Teräskylpy sisätiloissa

Teräskylvyn ominaisuudet

Erilaiset kylpyammeiden ja saniteettituotteiden valmistajat muuttavat joskus hankintaan tuskalliseksi. Kuinka valita teräskylpy oikein? Jos keskityitte oikeisiin parametreihin ja älä harjoittele merkkituotteiden tuotemerkin jälkeen, se on mukava pitkään ottaa vesitoiminnot kylpyyn, jonka olet ostanut.

 • Laastin emali. Sisustus- ja suojapinnoitteen kerroksella tulisi olla sama paksuus, ilman raitoja, siruja ja muita näkyviä vikoja. Varjolla ei ole oleellista merkitystä. Sininen, beige tai valkoinen on maku.
 • Teräslaadun paksuus ei saa olla alle 0,3-0,4 mm. Yksinkertainen tapa määritellä tuotteen laatu myymälässä on lisätä kylpyamme. Teräksinen emalikylpy, joka on valmistettu ohutlevystä, on helppo nostaa tai siirtää. Pienikylvyn normaali paino on noin 20 kg ja täysikokoiset säiliöt (noin kaksi metriä pitkä ja 80 cm leveä) keskimääräinen paino 32-40 kg. Se pyrkii siirtämään sitä. Tämä paino ratkaisee jonkin verran ongelmat tuotteiden riittämättömästä vakaudesta.
 • Visuaalisesti kylpyyn pinnan tulee olla täysin tasainen. Suurten pienien kokoisten ulkonemien / masentuneiden läsnäolo on riittävä syy kieltäytyä ostamaan kylpyamme.
 • Jos pinta on hieman koputettu, äänen on oltava sileä, ilman juoksua tai vieraita tärinää.
Pyöreä kylpyamme teräksestä
Messinkivaunu

Terästuotteiden muodot ja mitat

Oikea valinta teräskylpyyn voi suuresti optimoida huoneen tilaa. Tietenkin suosikit ovat edelleen suorakulmainen teräskylpy ja soikea. Tällaisia ​​muotoja pidetään yleismaailmallisina, koska ei ole vaikeata valita tuotetta eri alueelle. Tilavien huoneiden omistajat voivat asentaa kulmikkaita tai epäsymmetrisiä kylpyjä.

Teräshytti parvekkeen sisätiloissa
Pieni teräskylpy

Yhteiskokoiset kulmakyltit:

 • symmetriset muodot - 120 mm120 cm - 180 mm180 cm;
 • epäsymmetriset muodot - 120 H60 cm - 170 H190 cm.

Harvinainen pyöreän muotoisen terä
skylän malli näyttää yksinkertaiselta ylelliseltä, halkaisijaltaan 140 - 210 cm. Tyypillisesti nämä tuotteet asennetaan huoneen keskelle, joten ne soveltuvat suurille alueille.

Putkimarkkinat ja teräskylmyt ovat esimerkkejä veden käsittelystä istumalla. Jotkut mallit on varustettu tyylikkäillä tyylikkäillä kahvoilla. Tällaiset yksityiskohdat helpottavat kylpyyn tulon / poistumisen prosessi. Erityisen kätevä ovat tällaiset mallit vanhuksille (tee kylpyammeen turvallisen ja miellyttävän menettelyn).

Kuparikylpy
Metal kylpy

Tyypilliset kylpyammeet: pituus - 100-215 cm, leveys - 65-85 cm, syvyys - 60-65 cm. Suosituimmat ovat malleja, joiden pituus on 170-180 cm ja leveys 70-80 cm. Ja tämä on täysin ymmärrettävää. Se on tällaisissa kylpylöissä, että voit maksaa mukavasti mistä tahansa korkeudesta ja värisävystä. Ja älä vain pese itseäsi, mutta nauti ottaa aromaattinen kylpy ja rentoudu tuoksuvaan vaahtoon.

Metal kylpy sisätiloissa Art Nouveau
Monoliittinen teräskylpy

Teräslajit

Valmistajat käyttävät kahta tyyppiä terästä kylpyammeiden valmistuksessa. Ei voida sanoa kategorisesti kaikenlaisista painavista eduista ja haitoista.

1
Ruostumaton teräs kylpyamme

Teräsrakennetta on pitkään käytetty saniteettituotteiden valmistuksessa. Näiden emaloidun tuotteen tärkeimmät edut ovat edullinen hinta, helppo huolto. Merkittävä haitta on se, että emalipinnoite menettää nopeasti miellyttävän ulkonäön, korroosion alueet muodostuvat. Erityisten suojaavien yhdisteiden käytöstä johtuen alkuperäisen tilan menetystä voidaan hidastaa.

Nikkelihaute
Teräs kylpy on jalat

Ruostumaton teräs on vähemmän suosittu, mikä johtuu kylpytakkien lisääntyneestä kustannuk- sesta. Vaikka hinta on perusteltua säiliön kulumiskestävyys ja pitkäikäisyys. Epäkohtana ovat kalkkikiven säilyttäminen pinnalla vesitoimenpiteiden käyttöönoton jälkeen. Jos pesu välittömästi pesun jälkeen pyyhkii kuivalla lautasliinalla, voit välttää kalkkipitoisten jälkiä, mutta ajan myötä pinta pimenee väistämättä.

Terässeinämäinen kylpyamme
Teräskylpy pääntuella

Teräs kylpyamme vesihieronnalla: hyvinvointi kotona

Joissakin teräskylpyhuoneissa on vesihierontajärjestelmät. Saniteettituotteiden valmistajat tarjoavat laitteita, joissa on kolme erilaista hierontaa.

Hydromassage-rakenne on valmistettu injektoreilla ja letkuilla. Veden liikkuminen korkeassa paineessa on pumppuja. Järjestelmän avulla voit säätää suihkun päätä. Suuttimien määrä riippuu kylvyn koosta.

Steel kylpy sisätiloissa Provence
Teräs kylpy retro sisustus

Aeromassage-järjestelmässä toimii porealtaiden toimintaperiaate. Ainoa ero - vesihöyryjen sijasta hierontavaikutus tuottaa ilmakuplia.

Teräs kylpy retro-tyylillä
Kylpylä hopeapinnoitteella

Turbojauhe tarjoaa yhdistelmän vesivoima- ja ilmamassamenetelmiä. Kylpylöitä, jotka on varustettu vastaavilla hierojärjestelmillä, kutsutaan porealtaaksi. Ja laitteen erityispiirteessä on mahdollisuus käyttää erilaisia ​​hierontoja erikseen.

Teräskylpy

Vedenkäsittelyn hyväksyminen on päivittäistä välttämättömyyttä, ja uiminen mukavissa olosuhteissa on luonnollista toiveen kenelle tahansa, joten teräskylmän valinta on aikaa vievää toimintaa, kun otetaan huomioon kaikkien perheenjäsenten tarpeet, heidän toiveensa ja mieltymyksensä. Asennus on myös vastuussa, koska kylpyamme ei sisälly säännöllisesti päivitettäviin asioihin.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

11 − = 4