Sink-tulppaani – tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneeseen (26 kuvaa)

Kylpyhuone - huone, jossa jokainen vieraili useita kertoja päivässä. Ja vaikka tässä huoneessa yleensä ei vietä paljon aikaa, haluan sen olevan myös mukava. Normaaleissa huoneissa kylpyhuoneet eivät voi ylpeillä koostaan. Useimmiten nämä ovat pieniä huoneita, joiden on oltava toiminnallisia kauneuden kustannuksella. Pesuallas on yksi tämän huoneen tärkeimmistä yksityiskohdista. Puhumme paremmin yhdestä erittäin suositusta mallista, jota kutsutaan sink-tulipiksi.

Sink tulppaani antiikkityyliin

Valkoinen sink tulppaani

Mikä on tulppaani kuori?

Tämä epätavallinen nimi syntyi siitä tosiasiasta, että muotoinen pesuallas muistuttaa kukkia. Tämä putkisto on jalusta ja pesuallas. Jalka on otettu ottamaan osa kuormasta kulhon painosta. Tukiosa voidaan valmistaa puolipylväässä tai olla kiinteä, jatkuva rakenne. Puolikuu on nykyaikaisempi muunnos, jota käytetään useimmiten ripustettujen saniteettituotteiden varastointiin. Lisäksi tukien takana näennäisesti esteetön viestintä (putket, sifoni).

Sink tulppaani jalustalle

Sink tulppaani jalustalla

Sink tulppaani pyyhepidikkeellä

Tulipakkaukset tulivat suosittuasi Neuvostoliiton aikana. Helppokäyttöisyys ja houkutteleva ulkonäkö antavat heille kysynnän vuosikymmenien jälkeen. Tämän muodon kuori ei vie paljon tilaa ja näyttää tyylikkäiseltä kaikissa kylpyhuoneissa. Vuosien ajan tämäntyyppisten pesualtaiden suunnittelu ei ole muuttunut funktionaalisesti. Vain väri, muotoilu ja materiaalit, joista nämä putkistotuotteet valmistetaan, muuttuvat. Pusseihin kuuluu paitsi laaja valikoima tavaroita, myös tällaisten kuorien kestävyys.

Pronssi tulppaani kuori

Sink tulppaani klassiseen tyyliin

1

Materiaalit kuoren valmistamiseksi

Riippuen materiaalin valinnasta, josta pesuallas on tehty, riippuu hintaindikaattorit ja koristeominaisuudet. Kylpyhuoneen pesuallas-tulppaani voi olla faieneista, posliinista, lasista, ruostumattomasta teräksestä, keramiikasta, keinotekoisesta tai luonnonkivestä. Koska sen saatavuus faience. Tällaiset mallit ovat kestäviä ja kestäviä, vaikka ne eivät maksa paljon. Kalliimpia vaihtoehtoja pidetään posliiniastioissa. Voimakkuudella ne eivät ole huonompia kuin savi, mutta ulkonäöltään ylittävät ne koristeet.

Sink tulppaani suorakulmainen

Tulipakkaus retrotyylillä

Sink tulppu kuvan kanssa

Kylpyhuoneessa on usein pesuallas, jossa on keraaminen jalusta. Ei kannata kaivata halvempaa ja ostaa vesijohtoja halpoilta keramiikalta. Sen ominaisuus on huokoinen rakenne. Tämä tarkoittaa sitä, että tällaisen kuoren puhdistaminen ja desinfiointi on vaikeampaa kuin tiheä posliini. Myös keraamiset lavuaarit eivät voi ylpeillä kovalla lujuudella ja mekaanisella rasituksella. Koska vahingossa pudonnut tölkkien kerma pinnalla on pilkottu. Ja jos tämän seurauksena kuori ei hajota, halkeama heikentää huomattavasti sen ulkoista vetoomusta.

Kallis ja kestävä materiaali on luonnonkivi. Kuoren rakenne kivimassalta ei rajoitu kulhoon. Tämä on yksiosainen tuote, jossa pesuallas on osa työtasoa. Kivestä valmistetut mallit ovat erittäin kestäviä ja esteettisiä, ne vetovoimaisia ​​ovat kaikki luonnolliset mutta samalla puhdistetut ystävät.

Sink tulppaani sisustuksella

Sink tulppaani posliinista

Miten valita uimapulppia?

"Tulppaani" -tyyppinen kuori voi olla pyöreä, suorakulmainen, neliömäinen tai elliptinen. Joskus on mahdollista löytää kulmamalli. Perinteisesti mallien leveys vaihtelee välillä 55-70 cm. Kiinnitä erityistä huomiota astian syvyyteen. On parempi luopua matalien mallien ostamisesta, sillä käytön aikana sumu hajoaa eri suuntiin.

Valitse uimapulppia, riippuen kylpyhuoneen koosta ja viestinnän koosta. Jos kylpyhuone tarkistetaan, voit valita haluamasi mallin. Ja jos valitset vaihtoehdon korvata vain edellinen kuori, suunnittelun valinta on otettava vakavasti. Etäisyys lattiasta kulhoon on erittäin tärkeä tässä oikean sarakkeen valitsemiseksi. Myös jalustan leveys on mitattava tarkasti, jotta viestintä on piilotettu uteliailta silmiltä.

Kivi tulppaani kuori

Sink tulppaani maalaistyyliin

Älä unohda tarkista tyhjennysventtiiliä. Vanha sifoni voi olla tarpeen vaihtaa. Uuden kuoren asentamisen yhteydessä saattaa myös olla ongelma, että tilan puute on jalustassa. Esimerkiksi klassinen polvi ei voi sopeutua nykyaikaiseen malliin. Olisi mukava varustaa pesuallas "ylivuotojärjestelmällä", joten et täytä naapureita jostain.

Jos kylpyhuone ei eroa toisistaan, on suositeltavaa antaa pieni pesuallas. Suspendoidut vesijohtovedet ja pesualtaat puolipyöreillä - paras ratkaisu suljetussa tilassa. Joten voit säästää treasured neliömetriä, mutta myös helpottaa puhdistusta. Myymälöissä on laaja valikoima käsienpesuvälineitä. Joten voit helposti löytää mallin, joka sopii harmonisesti kylpyhuoneen sisätilaan.

Keraaminen tulppaani kuori

Taotut tulppaani kuori

Tulppaani punainen kuori

Sinkin asennus

Päättäessään mallin valinnasta on tarpeen selvittää sink-tulppaan asennuksen. Koska malli on yksinkertainen, voit tehdä sen itse ilman erityisiä taitoja. Ennen kuin menet suoraan työhön, sinun on määritettävä paikka, jossa pesuallas sijaitsee, ja myös valmistella työkaluja: rakennustaso, ruuvitaltat, jakoavain, porata ja vasara.

Ennen kuin alat asentaa pesualtaan jalustalle, sulje kuuma ja kylmä vesi.

Pyöreä tulppaani kuori

Tulip Square Sink

Pieni tulppaani kuori

Kuvaus altaan asennuksen päävaiheista:

  1. Astian asennus alkaa merkinnällä. Pesuallas jalustalla liikkuu seinään, jossa kiinnikkeet asennetaan. Kulhoon on kiinnitysruuvien reikiä. On tarpeen merkitä niiden porauspaikat. Se olisi tehtävä huolellisesti. Tee oikeat mittaukset käyttämällä tasoa.
  2. Jos olet varma, että olet saavuttanut ihanteellisen vaakasuoran, voit poraa. Poraa oikean halkaisijan reiät ja aseta sitten välikappaleet nippujen alle.
  3. Seuraava vaihe on sifonin asennus. Se on kiinnitetty pesualtaan pesualtaan pultteihin, ja tiiviste on varustettu takana. Yhteyden tiukkuus on tärkeä.
  4. Kierrä ruuveja ruuveilla, laita ne lavalle ja työnnä jalusta lähelle seinää. Jalusta olisi sijoitettava kulhon keskelle. Kiinnitä pesuallas pesulaitteiden ja pähkinöiden avulla.
  5. Kun sink-tulppaan on asennettu ja ruuvattu seinään, käytä silikonitiivisteiden aukkoja ja liitoksia. Tämä estää veden pääsyn niihin.
  6. Viimeinen vaihe on sekoittimen asentaminen vesijohtoverkon putkiin ja sen liittämiseen viemäriverkkoon. Tätä varten sifon paljeletku on kytketty pistorasiaan: sifonputki on sijoitettu viemäriputken pistorasiaan.

Kuten näet, asennus ei ole vaikeaa, joten voit tehdä työtä itse ilman ammatillisia putkistoja.

Tulip metallikuori

Sink tulppaani Art Nouveau -tyyliin

Sink Tulip Outdoor

Pesu-tulppaani on paras vaihtoehto kaikille kylpyhuoneille. Tämän mallin suosio johtuu siitä, että se sopii erinomaisesti sekä sisätiloihin että standardiin. Värin, koon ja tekstuurin monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden valita nopeasti sopiva vaihtoehto ympäristöön.

Sink tulppaani kulma

Sink tulppaani kylpyhuoneessa

Sink tulppaani vintage

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

2 + 4 =