Sekoittimen kylvyssä: suunnitteluominaisuudet (20 kuvaa)

Nykyaikaisten asuntojen omistajat pyrkivät tarjoamaan asuntoa niin mukavasti kuin mahdollista. Onneksi kotitalouskoneiden valmistajat tarjoavat erilaisia ​​uutisia, joiden avulla voit täyttää korkeimmat laatu- ja ergonomiavaatimukset.

Bronze Mortise Mixer
Musta hana altaan reunalla

Kylpyhuone - ei poikkeusta, se on viihtyisä paikka, jossa voit rentoutua, lievittää jännitystä ja rauhoittua kovalla työpäivällä. Teknisten innovaatioiden ansiosta voit säästää paljon vapaata tilaa, varmistaa laitteiden käyttömahdollisuus ja helppokäyttöisyys. Tämä pätee pieniin kylpyhuoneisiin, joissa tärkeimpien laitteiden lisäksi tarvitset lisälaitteita. Kuitenkin ne näyttävät hyvältä kaikissa huoneissa.

Kylpy-mikseri kahdella reiällä

Chrome-hana kylpyammeen puolella

Lukuisat kilpailijat putkiasennusten alalla määräytyvät laajan valikoiman erikoisliikkeissä tarjottavia tuotteita. Tässä on malleja, joilla on erilaiset toiminnalliset ominaisuudet. Alkuperäiset suunnitteluratkaisut takaavat tyydytyksen vaativimpien asiakkaiden tarpeisiin. Ennen kuin ostat, sinun pitäisi lukea joitain tietoja.

Sekoitin kylvyn puolella korkealla suuttimella
Kaskadisekoitin kylpyammeen puolella

Mortice mikseri - mitä se on?

Kuusekoitin korvasi seinäseos, joka kiinnitettiin pystysuoraan pinnalle. Tällaiset laitteet olivat riittävän käteviä käsittelemään, mutta käyttivät paljon vapaata tilaa. Monet kylpyhuoneet asensivat yleisiä hanat: kylpy ja pesuallas, jotka nopeasti epäonnistuivat jatkuvan käytön vuoksi. Nyt sisäänrakennetun asennuksen laitteet ovat hyvin suosittuja, joita käytetään kylpyammeissa ja porealtaissa.

Messinkisekoitin kylpyammeen puolella
Sekoitin kylpyammeen puolella kastelulla

Yksi tällainen laite on kylpyammeen kyljessä oleva mikseri, joka voidaan ostaa ja asentaa itsenäisesti. Tietenkin, jos olisi tarvetta ostaa uusi kylpyamme, voit kiinnittää huomiota malleihin, jotka on alun perin varustettu kaikilla tarvittavilla lisävarusteilla.

Tällaiset rakenteet näyttävät esteettiseltä ja tyylikkäältä, niissä ei ole paljon vapaata tilaa, ja kaikki lisäominaisuudet ovat luotettavasti piilossa uteliailta silmiltä. Sekoittimen kylpyssä kylvyssä suihkulla on sileä ja voimakas veden virtaus, joka ei hankaa ja täyttää astiaa muutamassa minuutissa.

Laudan mikseri on aina käden ulottuvilla, joten kylpyammeen aikana ei tarvitse peittää pään tai veden lämpötilaa.

Sekoitin kylvyn puolella minimalistisessa suunnittelussa
Nikkelisekoitin kylpyammeen puolella

Mitkä ovat kuorintasekoittimien ansioita?

Vertaamalla kuorintasekoittimen ja muun tyyppisiä kylpyhuonetarvikkeet, voimme huomata seuraavat edut:

 • Houkutteleva muotoilu;
 • toiminnallisuutta;
 • ergonomia;
 • Voima ja kestävyys;
 • Piilotetut lisätiedot;
 • Mukavuus käsittelyssä.

Ottaen huomioon tuotteen positiivisen puolen, kannattaa kiinnittää huomiota negatiiviseen.

Hana pesuallas

Mitkä ovat niiden puutteet?

Sisäänrakennetulla rakenteella ei ole käytännössä mitään niitä, mutta merkittävä haitta on tarve suihkumoottorin usein vaihtamiseen sen nopean kulumisen vuoksi.

Saniteettituotteiden valmistajat eivät pysähtyneet siellä, ne tarjoavat laajan valikoiman kehityshankkeita, joista mainittakoon kaskadisekoitin kylpyammeen puolella ja sekoitus valaistuksella. Nämä uusimmat saavutukset on toteutettu onnistuneesti modernien huoneiden suunnittelussa porealtaalla. Mitä he ovat ja mitkä ovat heidän etunsa?

1
Sekoitin kylpyammeen puolella retro-tyylillä

Cascade mikseri

Kehittäjien mielikuvituksen ansiosta mielenkiintoisimmat ajatukset toteutuvat. Nyt on mahdollista nauttia näkymistä minimaalinen vesiputous kylpyhuoneessa. Sekoittajan erityinen muoto ohjaa vesisuihkua litteän ja laajan virtauksen muodossa, joka näyttää "litistetyksi". Vesi virtaa alaspäin ja luo vaikutelman putoavasta vuorivirrasta tai kuplivaa keväällä.

Tämäntyyppisellä kylpyhuoneen lisävarusteella on maksimaalinen kapasiteetti, joten se antaa nopeasti täytön astia vedellä ilman liiallista melua (noin 25 litraa minuutissa).

Se on asennettu kylpyhuoneen tai porealtaan puolella samalla tavoin kuin tavallinen klassinen malli. Tarvittavat kiinnittimet toimitetaan yleensä. Rakenteen säätö suoritetaan sekä pallon että venttiilimekanismin avulla. Kaskadimallissa on vesihierontavaihtoehto.

Kaksoisvipualtaan mikseri

Sekoitin valolla

Taustavalo asennetaan kylpyammeen tai porealtaan kyljessä olevaan kaskadisekoittajaan ja se voidaan asentaa myös seinälle tai pesualtaan. Joka tapauksessa vaikutus on upea. Tämä alk
uperäinen ratkaisu ei jätä ketään välinpitämättömäksi.

Valaistuksessa on monia vaihtoehtoja: se vaihtelee lämpötilan mukaan haluttaessa tai pysyy samana. Voit valita joka päivä värit, jotka ovat parhaalla mahdollisella tavalla sopusoinnussa mielialan kanssa.

Kun otetaan huomioon huoneen suunnittelu, valitaan kontrastiset sävyt tai laakoniset valaistusvärit - kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä, tärkeintä - romanttista tunnelmaa kaikille lomailijoille.

Kylpyamme ja suihku

Kuinka asentaa mikseri itse?

Sekoitin on mahdollista asentaa akryylikylpyhuoneen puolelle. Sinun tarvitsee vain kärsivällisyyttä, vapaa-aikaa ja tarvittavat työkalut. Asennukseen tarvitaan: jakoavain, pora, jossa on kiinnityksiä ja ruuvitaltta. Ennen kuin aloitat, sinun on varmistettava, että reunan leveys ylittää 7 cm - tämä on pinta, joka tarvitaan kaikkien yksiköiden oikeaan järjestelyyn. Valitsemalla asennus Tilaa on myös tärkeä rooli, on toivottavaa valita sellainen, että kun tekemisen ja purkamisen kylpyhuone sekä mukautuminen mikserin tuonut mitään ylimääräisiä epämukavuutta.

Pallosekoitin kylpyammeen puolella

Noudata sitten seuraavia ohjeita:

 • Käytä merkintää vanteen pinnalle;
 • Poraa tarvittavat läpimitat kruunupinolla;
 • Asenna sekoittimet esineen alla olevaan tiivisteeseen ja kiinnitä kaikki osat avaimella ja muttereilla.
 • Liitä se vesiputkeen erikoisletkuilla.

Yksivipuinen mikseri on kiinnitetty eri tavoin: tähän on kiinnitetty ruuvi, jonka päälle on kiinnitetty teräksinen puolipesuri. Sitten hän vetää sivulle ja kiertyy mutteria.

Teräs mikseri kylpyammeen puolella

Sivarakenteiden asennusmenetelmät

Tuotteesta riippuen on kaksi asennustapaa: ulkoiset ja piilotetut. Ensimmäisessä tapauksessa mikserit valmistetaan levylle asennetuksi monoblockiksi ja ne koostuvat seuraavista osista:

 • Työosa;
 • nokka;
 • venttiilit;
 • Kastelu;
 • Letku.

Veden sekoitusyksikkö sijaitsee lohkon alapuolella.

Sekoitin kylpyammeen puolella

Toisessa tapauksessa kylpyammeen tai porealtaan pinnalla on vain seuraavat yksityiskohdat:

 • nokka;
 • venttiilit;
 • Kastelu voi.

Muut yksiköt sijaitsevat sen alapuolella. Tämä asennusmenetelmä mahdollistaa sekoittimen kaikkien ulkoisten elementtien järjestämisen missä tahansa järjestyksessä, mutta tämä edellyttää useiden reikien poraamista.

Mitkä materiaalit tehdään sekoittimista?

Luonnollisesti tuotteen laatu riippuu materiaalista, josta se valmistetaan. Mutterista valmistettuja saniteettitarpeita pidetään suosituimpia ja monien vuosien ajan miehittävät korkeita asemia.

Pronssi-tuotteet ovat messukilpailun arvoisia ja niillä on erinomaiset suorituskykyominaisuudet. Mitkä ovat pronssisekoittimen edut kylpyammeen puolella? Joten, tämä on:

 • Lämpötilan muutosten kestävyys;
 • Korroosionkestävyys;
 • luotettavuus;
 • Pitkä käyttöikä.

Näiden tuotteiden korkeat kustannukset vaikuttavat valitettavasti ostajien kiinnostuksen menettämiseen niille, jotka ovat Kiinasta tuotuja, halpatuotteita, jotka ovat suuressa kysynnässä.

Lautasen mikseri kylpyammeen puolella

Monista uusista tuotteista mainittakoon siluminista valmistetut tuotteet - alumiiniseos ja pii. Tätä materiaalia käytetään pääasiassa erilaisten väärennösten tuottamiseen, sillä on ominaista hauraus ja haurastuminen, joten tällainen sekoittelija voi helposti jakautua.

Tehokkaan ulkonäön ansiosta laitteen pohja peitetään erilaisilla koostumuksilla ja materiaaleilla, joista mainittakoon kromi tai nikkeli. Kromattu tuote ei aiheuta allergioita, on kaunis loisto ja ympäristöystävällinen. Lisäksi tällaiset pinnat ovat negatiivinen väliaine bakteerien ja haitallisten mikro-organismien leviämiselle. Muut materiaalit, joita käytetään osia ulkopintojen peittämiseen, voivat olla pronssi tai kullattavuus.

Käytetään kahvoja, puuta, lasia, kristalleja, malakiittia, marmoria, onyksiä ja jalokiviä. Tämä koristelu antaa yksinoikeuden kylpyhuonehuoneisiin.

Sekoitin kylpylän puolella maalaistalossa

Mitä minun pitäisi etsiä sekoittaessasi?

Nykyaikaiset markkinat tulvivat erilaisilla kodinlämmityslaitteilla. Kuinka ei sekoita erilaisiin tavaroihin ja valita oikea tuote? Valitessaan on otettava huomioon paitsi sen toiminnallinen tarkoitus myös:

 • Materiaalien laatu;
 • Tuotteen luotettavuus ja kestävyys;
 • Mahdollinen myöhempi korjaus;
 • Helppo käyttö ja asennus;
 • Harmoninen yhdistelmä kylpyhuoneen yleiseen suunnitteluun;
 • Kyky liittyä kaikkiin solmuihin;
 • Toiminnallinen yhteensopivuus suihkun ja kylpyammeen kanssa.

Vain korjauksen huolellisen suunnittelun ja heijastuksen jälkeen voit jatkaa sopivan mallin valitsemista.

Sekoitin akryylisen kylpyammeen puolella

Sekoittajan asennusta aluksella on käytetty viime aikoina: akryylisten kylpyammeiden ulkonäönä. Kun tarvittava koon reikä on tehty oikeaan paikkaan, laitteeseen voidaan asentaa ilman erityisiä vaikeuksia. Huone näyttää siistinä ja käytännöllisyys voidaan arvioida ensimmäisen vierailun jälkeen.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

39 − 38 =