Sekoitin kivi: epätavallinen ratkaisu sisustus (23 kuvaa)

Rakennuksen lujuus ja luotettavuus, kätevä käyttö ja esteettinen ulkonäkö ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, joita keittiössä on saniteettilaitteiden hallussa. Kivirakentaja täyttää kaikki nämä vaatimukset.

Keittiöhana
Keittiöhana
Keittiöhana

Tällaisten sekoittimien valmistamiseen käytettävä keinotekoinen kivi on innovatiivinen kehitys, joka yhdistää harmonisesti käytännöllisyyden ja laadun. Koostumuksen pääkomponentti on luonnon graniitti (jyvien muodossa). Lisäaineina käytetään polyuretaanihartsia tai akryylisideainetta, väriainetta.

Valkoinen kiven sekoittimet
Kiven sekoittimet sivusivulla

Valmistajat käyttävät huomattavasti rahaa formulaation parantamiseen ja tuotteiden ominaisuuksien ja ominaisuuksien parantamiseen. Optimaalinen komponentti-suhde on 80 - 20 (vastaavasti graniitti / lisäaineet). Kaikki materiaalit sekoitetaan erikoislaitteissa korkean paineen vaikutuksesta. Erityiset teknologiat eivät salli seosten muodostamia aukkoja ja varmistaa rakenteensa yhtenäisyyden. Värjäyspigmenttejä lisätään vaivausvaiheessa, mikä varmistaa materiaalin tasaisen värityksen.

Musta matt mikseri
Sekoitin tehty graniitista

Sekoittimen runko on pääsääntöisesti messinkiä ja päällyste voi olla jatkuva tai yhdistetty (keinokivi, kromi, messinki). Ihanteellisten mittasuhteiden käyttö, ympäristöystävälliset materiaalit lisäävät keinokivestä valmistettujen putkistojen suorituskykyä.

Graniitti-keittiöhana

Sekoitin kivi keittiössä high-tech-tyyliin

Tuotteen edut

Tärkeimmät edut:

 • kestävyys - tärkeä laatu, koska keittiön sekoitinta käytetään jatkuvasti;
 • yksinkertainen huolto pesuaineilla (ei sisällä hioma-aineita);
 • hygienia;
 • erityinen ulkoinen hoito luo antibakteerisia vaikutuksia ja estää pintakrakkauksen;
 • kestävyys korkeissa lämpötiloissa ja lämpötilan muutoksissa;
 • Älä haalistu (säilytä väriä myös suorassa auringonpaisteessa altistettuna);
 • Älä tahra, kun altistetaan elintarvikeväreille;
 • värjäysvastus;
 • eri väripaletti ei sisällä kirkkaita värejä, mutta sallii kiveistä valmistettujen laitteiden harmonisen yhdistelmän monien suosittujen sisustustyyppien kanssa.
Sekoittimesta valmistettu kiveä
Yhdistetty keittiöhana

Sekoitin malleja

Yksi tärkeimmistä periaatteista keittiön tekniikan valinnassa on hallinnan helppous. Kirjaimellisesti "yhdellä sormella". Tekokivestä tehdyt rakenteet on varustettu erilaisilla säätöjärjestelmillä. Klassinen vaihtoehto on kaksiventtiili sekoittimella, joka tarjoaa erillisen kylmä ja kuuman veden toimituksen. Vesisuihkun tehoa ja lämpötilaa säätelevät tarkasti venttiilien rullaus, mikä on kiistämätön lisä.

Ruskea kiven sekoittimet

Yleisemmät ja suosittuja malleja ovat yksivipuiset mallit. Niitä kutsutaan myös "joystickiksi" tai "palloksi". Laitteen periaate on melko yksinkertainen: kahden pallomaisen pinnan liikkeet ohjaavat veden virtauksen voimaa ja säätävät suihkun lämpötilaa. Tiheä kohdistaminen ei vaadi lisätiivisteitä.

Sekoitin punaisella letkulla

Eri tyyppien tärkeimmät edut

Kiven alapuolinen sekoittelija on uusi keittiön epätavallinen ominaisuus. Mallin valinnassa on otettava huomioon useita tärkeitä suunnittelutoimintoja.

Kivi-sekoitin pyöreällä kastelulla

Vuoto on osa laitetta, jonka kautta sekoittimesta tuleva vesi syötetään pesualtaan. Sen korkeus määräytyy etäisyys putkiston pohjasta nokkaan (vaihtelee 15-25 cm: n välillä). Tämän indikaattorin tuote valitaan erikseen kukin emäntä. Mutta meidän on otettava huomioon, että matalat kourut vaikeuttavat suurten ruokien pesemistä, ja suurilla suihkeilla vesi on hyvin pilkottu.

Optimaalisen ratkaisun etsimisessä on otettava huomioon kuoren syvyys ja sen muoto (joissakin malleissa voi olla useita osastoja). Kaasun pituus mitataan vaakasuoran etäisyyden rakenteen kauimpina pisteinä.

1

On olemassa useita ulosvirtausmuotoja:

 • L-muotoiselle on tunnusomaista korkeus 11-24, pituus 19-22 cm;
 • Diagonaalinen korkeus on korkeus 12-20 cm, pituus 18-22 cm;
 • kaarelle on ominaista korkeus 22-25 cm, pituus 20-22 cm.

Vuodot valmistetaan liukuvalla kastelupulloilla ja paikallaan (kääntyminen 120-360 °: ssa). Kastelupullo on varustettu joustavalla letkulla, jonka pituus on enintään 140 cm. Erikoisjousi vetää letkun normaaliin asentoonsa. Samankaltainen laite voidaan varustaa keinoki
vestä valmistetulla sekoittimella, jolla on minkä tahansa muotoinen nokka.

Keittiökaappi marmoriin

Kun valitset mikserin, noudatetaan seuraavia sääntöjä:

 • Vesi ei saa pudota uppoalta, vaan pohjaan tai tyhjennysventtiiliin. Siksi lyhyitä putkia ei aseteta laajaan nieluihin, ja pitkät eivät sovellu kapeisiin kuoreihin;
 • vesi putkesta ei tule ulos suorassa kulmassa (lukuun ottamatta L-muotoisia kouruja). Suurten nokkahuonetyyppien erottelevat merkittävä veden esiintyvyyskulma, eivätkä ne sovellu kapeisiin tai pieniin nieluihin.
Keittiökaappi kiveen

Asennuksen äänet

Kun asennat keittokiven keittiön sekoitinta, käytetään kahta asennusvaihtoehtoa.

Kuoren pinnassa

Jotkut valmistajat tuottavat nieluja ilman erityisiä reikiä. Tämän vaihtoehdon etu on mahdollisuus valita itsenäisesti sekoittimen asennuspaikka. Asennustyöt tehdään kunnes pesuallas on asennettu. Jotta tuote ei vahingoitu, on suositeltavaa käyttää pätevien asiantuntijoiden palveluja. Työhön tarvitaan timanttipäällystetty kruununleikkuri.

Yksivipukivisekoittimet

Jos valmistaja jätti erikoispistokkeet pesualtaan, voit tehdä itsenäisesti reiän ja asentaa sekoittimen. Korkki putoaa vasaralla, ja on tärkeää lyödä merkin keskipistettä. Prosessin helpottamiseksi voit käyttää taltta. Reunojen epäsäännöllisyydet puhdistetaan sitten rasvalla.

Asenna sekoitin työtasolle suositellaan vain poikkeustapauksissa. Jopa kosteutta kestävien materiaalien käyttö ei suojaa pinnalle vettä pitkään aikaan.

Kivi-mikseri, jossa puolipyöreä aukko

Sekoittajien rakenne ja muoto

Keittiön saniteettitekniikan tyylikkyys ja tyyli olivat aina tärkeitä sisätilojen luomisessa. Ehdollisesti sekoittimet kiven alla voidaan muotoilla eri tyylisuunnissa:

 • klassinen, retro-asennus kahden venttiilimallin L-muotoinen ulkoasu antaa keittiön hienosäätöä tai auttaa luomaan viime vuosien houkuttelevuutta. Ensisijaiset värit: valkoinen, ruskea, beige;
 • huipputekniikka - diagonaalisten sekoittimien käyttö suorakulmaisten lavojen kanssa korostaa tilanteen geometrisia muotoja. Yhdistetyt mallit, joissa yhdistyvät keinotekoinen kivi ja kromi, luovat tekstuuripelin sisätilojen puolueettomuuteen. Värien peruspaletti: valkoinen, musta, harmaa;
 • moderni - kaarimuotoisten laitteiden asennus pyöreällä nielulla (jos suorakulmainen tai neliö, sitten pyöristetyt kulmat) täydentää täydellisesti sileät linjat sisäpuolella. Mallit ovat toivottavia valitaksesi valkoisia värejä tai savu-sumeita sävyjä (harmahtava, beige, vaaleanruskea). Jos koko keittiö pysyy pastelliväreissä, voit asentaa kirkkaiden värejä: vihreä, punainen, sininen.
Sekoitin retro-tyylillä

Suositukset sekoittimen valitsemiseksi

Asenna malli, joka on suhteessa uppoalta. Tämä auttaa välttämään veden roiskumista työtasolle ja tekee pesuastioista, tuotteista mukava ja kätevä.

Kivihana pesuallas

Ensinnäkin päättää pesualtaan tarkoituksesta: vain astioiden, hedelmien, vihannesten, suurten astioiden tai suurten astioiden pesuun? Muista myös huomioida huonekalujen parametrit ja sijainti.

Kivimittari, jossa korkea suukappale

Eri valmistajien paletit voivat poiketa toisistaan. Yleiset värit ovat harmaa, musta, vaaleanvihreä, valkoinen, beige, sininen, vaaleanpunainen, vihreä. Sävyn nimi tunnetaan parhaiten tuotepassista.

Harmaa mikseri kiveen

Luotettavin tapa ostaa keittiön hana - täydellinen pesuallas. Tällöin yksityiskohdat pysyvät yhtenäisenä, mutta teknisten parametrien osalta ei ole eroja. Tuotteen ohjeet yleensä antavat mahdollisuuden optimaaliseen asennukseen laadukkaaseen työhön.

Stone-mikseri pöydällä

Luonnonkivi on laatu ja kestävyys, mutta korkeat hinnat rajoittavat merkittävästi sen kysyntää. Kiven sekoittimet ovat arvostettuja analogisia malleja, jotka on valmistettu luonnon graniitista tai marmorista. Nykyään monet vesijohtovalmistajat tarjoavat erilaisia ​​talousmalleja keittiökalusteille, jotka takaavat luotettavuuden ja kaiken suorituskyvyn turvallisuuden. Kysy neuvoa liikkeessä olevilta kauppiailta ongelman ratkaisemiseksi sopivan vaihtoehdon valitsemiseksi.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + 5 =