Seinän sisustus lastenhuoneeseen (21 kuvaa): luoda iloa ja harmoniaa

Jos perheellä on vauva, siinä on oltava erillinen huone. Ehkä ei heti, mutta ennemmin tai myöhemmin useimmat äidit ja isät pystyvät tarjoamaan lapselle erillisen "elävän tilan". Ja tietenkin, herättää kysymyksen, koska koristelu seinät lastenhuoneessa. Ja lisäksi vielä huolehtia huonekalut, sisustus ja suunnittelu muiden pintojen huoneessa. On tärkeää, että lapset täsmäsi ergonomia käsitteitä, mukavuutta ja viihtyisyyttä, mutta samalla se on välttämätöntä, että ulkonäkö huone oli mukava ja houkutteleva - lapset ovat hyvin herkkiä kauneutta ja tuntea paremmin komeita huoneita. Artikkelissa mallin piirteitä omin käsin lastenhuoneisiin.

Kuva eläimistä taimitarhan seinään

Rekisteröintivaatimukset

Harkitse tärkeimmät kohdat, jotka on otettava huomioon lastenhuoneen luomisessa:

  • Lapset pitävät mukavasti lapselle - huonekaluja, sisustusta, kuvia ja muita pieniä asioita - kaiken pitäisi aiheuttaa "kodin" tunnetta.
  • Tietenkin kaikki huoneen suunnittelussa käytettävät materiaalit täytyy välttämättä olla turvallisia. Siksi, kun valitset huonekaluja, pinnoitteita ja sisustusta, kiinnitä erityishuomiota tähän, tutustu tuotteiden laadun todistuksiin.
  • Ei ole epäilystäkään, että lastenhuone on sisustettu kauniisti ulkoisesti - erityisiä sivustoja löytyy nyt erilaisia ​​herkullisia ideoita. Lapsen pitäisi olla ilo olla makuuhuoneessa, muuten hän ei näe tätä huonetta viihtyisänä "omana" nurkana.
Merenelävät taimitarhan seinälle
Sarjakuvahahmoja taimitarhassa

Eläinten tarroja taimitarhan seinälle

Taimitarhan väri

Harkitse, miten oikein valita lasten huoneen väri. Loppujen lopuksi, kuten psykologit sanovat, väri vaikuttaa voimakkaasti mielialaan ja mielentilaan. Ja jos aikuiset voivat selviytyä hermostonsa ilmenemismuodoista ja hillitä niitä, niin haavoittuvasta psyykeestä johtuvat lapset eivät voi tehdä tätä. Siksi suositukset:

  • Älä käytä lasten makuuhuoneessa paljon punaista. Tämä kirkas sävy edistää aktiivisuutta ja kohtuuttomassa määrin voi aiheuttaa hermostuneita yliekstausitoja poikissa ja tytöissä.
  • Keltainen väri on hyödyllinen älykkyyden kehittämisessä. Siksi on parempi koristella työalue tällä värillä, voit jopa käyttää omia käsiäsi. Lisäksi keltainen sävy auttaa ponnisteluja ja edistää osaltaan aikuisten ja tyttöjen kehittymistä.
  • Oranssi väri on hyvä koristella pelihuone huoneeseen, tyttö ja poika. Oranssi sävy makuuhuoneessa erinomaisesti nostaa mielialan ja edistää tunnetta sisäistä iloa ja onnea.
  • Sininen tai sininen väri sopii virkistysalueelle ja nukkumisalueelle - jossa lapsi lepää. Tämä väri edistää täydellisesti rentoutumista ja lepoa. Lisäksi sininen koristelu herättää mielikuvitusta ja työntää lapsen halusta avata uusia horisontteja, ehdottaa uusia ideoita.
  • Vihreä on universaali väri lapsille sekä pojille että tytöille. Soveltuu pohjaan ja suunnitella mikä tahansa huoneen vyöhyke. Tämä luonnollinen sävy edistää vauvan ihmeellistä tunnelmaa, tukee hänen vahvaa ja terveellistä nukkumistaan.
  • Huoneen hellävarainen vaaleanpunainen sävy herättää ymmärrystä ja mukavuutta, vähentää lasten aggressiota. Sopii erityisesti tytön huoneeseen.
Vaaleanvihreät seinät lastentarhassa

Tärkeää: älä koristele huoneen seinämiä liian kirkkaina ja hämärissä väreissä. Tällainen muotoilu voi aiheuttaa visuaalista väsymystä - vauva on vaikea keskittyä tällaiseen sisätilaan, hän on hermostunut ja ärtyisä, nopeasti väsyy. Tummat sävyt eivät myöskään ole toivottavia - synkät sävyt eivät ole lainkaan sopivia lastentarhaan, koska heidän hemmotteleva tunnelma on yhtä synkkä. Yli tai vähemmän tummat pinnat sopivat huoneen sisustukseen vain teini-ikäiselle pojalle.

Valkoiset seinät kirkkailla piireillä lastentarhassa

Kirkas paletti lastenhuoneessa on toivottava vaihtoehto. Valoisissa, rauhallisissa seinissä vauva tuntuu rauhalliselta ja mukavalta, jota hän osoittaa hyvällä tuulellaan. Huoneen kiinnostavuuden lisäämiseksi käytä vaaleita neutraaleja sävyjä perusvaatimuksena, mutta niihin sisältyy muutamia valopilkkuja. Tämä voi olla kontrastinauha, kirkkaat huonekalut beigen tai harmaan seinän taustalla ja muilla tekniikoilla. Tällaiset ideat auttavat tekemään huoneesta nykyaikaisemman ja kauniimman omalla kädelläsi.

Beige vaaleanpunaiset seinät, joiden kuvio on lastentarha

Pojalle

Katsotaanpa, millaisia ​​hetkiä on harkittava, nuoren "herrasmiehen" huoneen sisustus.

Jos haluat suunnitella huoneen pojalle, on parempi käyttää neutraalia värimallia. Sitten lapsi voi täydentää sisustusta kirkkailla julisteilla ja muotokuvilla, tarroilla ja tarroilla.

Seinän koristelu poikan lastenhuoneessa

On erittäin hyvä käyttää tällaisia ​​ideoita sarjakuvahahmojen, erilaisten tekniikoiden, meren eläinten, dinosaurusten ja lohikäärmeiden, avaruuden ja tuntemattomien alueiden kanssa. Nämä tarinat kannustavat pojan mielikuvitusta, työntävät hänet oppimaan uusia asioita ja kehittymään. Osa elementtejä piirustuksista, sovelluksista - hän voi tehdä omilla käsillään.

Piirustelupöydän seinälle poikan lastenhuoneessa
Seinän sisustus lasten huoneeseen poikasta avaruustyyleissä

Tytöille

Mitä ideoita on otettava huomioon koristellessasi tilaa pikku prinsessa.

Kaikki tytöt etsivät intuitiivisesti kauneutta, joten jopa pienen tytön huoneen sisustus on täytettävä korkeat esteettiset normit. Herkät värit, tyylikäs sisustus, suloiset koristeet - tytöt arvostavat kaiken tämän.

Piirustus ja tarroja seinälle tytön lastenhuoneessa

Väriin verrattuna perinteistä vaaleanpunaista käytetään yhä useammin yhdessä muiden sävyjen kanssa. Herkkä keltainen, sininen, lila, jopa violetti, hopea ja kulta - tervetuloa tyttöjen makuuhuoneeseen. Oranssi ja vihreä ovat myös upeita sävyjä, jotka herättävät tyttöjen tunnelmaa.

1
Piirtäminen taustakuvat lapsille tytöille

Tontit sopivat suosikki sarjakuvahahmosi käyttämiseen: nämä voivat olla keijuja, maagisia yksisarvisia, keiju prinsessoja - välttämättä kauniita ja tyylikkäitä - huoneen todellinen sisustus. Ideat kauniilla maisemilla ovat myös täydellisiä.

Vaaleanpunaisia ​​taustakuvia ja kultaisia ​​tunteja tytön huoneen sisustuksessa

materiaali

Katsotaanpa, millaisia ​​vaatimuksia tulisi vastata viimeistelyaineiston valintaan lastenhuoneen rekisteröintiä varten.

Ensimmäinen ja tärkein vaatimus on laatu ja turvallisuus. Ilman tätä ehtoa, kaikki taimitarhojen seinämät eivät enää ole tärkeitä.

Sea-tyylinen tapetit lasten suunnittelussa

Seinille klassiset paperitapetit tai turvallinen ekologinen maali ovat täydellisiä. Älä valitse koristella vinyyli tapettia, koska kalvo, jonka ne peitetään, ei salli ilmaa liikkua vapaasti huoneessa. Joskus tämä johtaa sienten ulkonäköön huoneeseen, etenkin jos huone on tarpeeksi tumma.

Siniset seinät, joiden muotoilu on lastenhuoneessa

On tärkeää, että kaikki materiaalit, joista huonekalut tehdään lastenhuoneessa, seinä- ja lattiapäällysteissä, voidaan pestä täydellisesti ja puhdistaa. Tämä on tärkeää, koska lapsi piirtää ja muotoilee ja osallistuu muihin luovuuteen - "katastrofit" ovat väistämätöntä. On tärkeää, että matto sängyssä tai seinän pinnalla voi milloin tahansa helposti pyyhkiä pois kädestäsi lasten taiteen tai juonien jälkeen.

Vaaleanpunaiset seinät, joissa on perhosia lastenhuoneessa

Älä valitse kallista "tapetettua" versiota tapetista tai huonekaluista - lapsi voi laatia "erinomaisia" ideoita maalata niitä tai rikkoa - ja kokeilet ja ehkä jopa nosta äänesi opetustarkoituksiin. Tämän välttämiseksi on parempi kattaa poika tai tytöt, joilla on talousarvion taustakuva - kaunis, mutta ei aiheuta halusta hakkaa lapsia, jos hän piirtää heille jotain tai heittää heidät. Käsintehty piirustuspöytä auttaa myös suojaamaan huoneen seinämät "vandalismilta".

Keltaiset seinät, joiden kuva on sarjakuvahahmosta lastenhuoneessa

vinkkejä

Suositukset vanhemmille, jotka mahdollistavat lapsen huoneen sisustuksen paremmin.

Valitsemalla ideoita seinien ja huonekalujen koristelemiseen pojan tai tytön huoneelle - jos he pystyvät jo kommunikoimaan ja käymään vuoropuhelua - harkitse heidän mielipiteensä välttämättä. Jos lapsi kategorisesti ei pidä tietystä sisustuksesta tai jonkin animoidun sankarin kuvasta, älä anna heille sitä. Muussa tapauksessa lapsella on epämiellyttäviä tunteita, kun hän on huoneessa.

Maalatut keijut lasten seinälle

Ole luova. Lastenhuoneen ei pitäisi aiheuttaa olohuoneen tunnetta tai sanoa pääsalista. Lapset ovat luovuuden paikka, joten kannustat tyttöjäsi ja poikiani suunnittelemaan huoneen - he saavat monia mielenkiintoisia ideoita. Epätavallinen huone, joka on koristeltu omilla käsillään, on ihana viihtyisä kulma.

Koriste seinämaalauksia ja pilviä

On erittäin hyvä tehdä seinistä koristeellisempia erikoistarroja - vinyyliartisteita, jotka voivat kuvata mitä tahansa sarjakuvahahmoja, satujen sankareita - mitä tahansa. Tämä koristelu auttaa koristelemaan lastenhuoneen, miellyttää sekä poikaa että tyttöä.

Sisustusseinä ja perhoset taimitarhassa

Taimitarhan seinämien koristelemiseksi voit käyttää myös seinäpapereita, jotka kuvaavat realistisesti luonnetta, suosikkihahmoja ja sankareita. Lisäksi nyt tekniikoilla voit tulostaa haluamasi kuvan Internetistä tilauksesta. Siksi, jos et ole tyytyväinen valikoimaan valikoimasta, voit etsiä sopivia kuvaideoita Internetistä ja tilata sen painamisen erikoisostorjouksessa. Joten lastenhuone hankkii yksilöllisiä piirteitä.

Sisustusseinä ja perhosia lastenhuoneessa tytölle
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

59 − 56 =