Punainen laatta kylpyhuoneen sisäpuolella: intohimoinen muotoilu (26 kuvaa)

Yleensä kylpyhuoneessa tärkeimmät ovat vaaleat värit: valkoinen, keltainen, hiekka, oliivi. Nämä värit auttavat rentoutumaan ja lieventämään jännitystä. Vaaleat värit tässä tapauksessa ovat klassisia, sitä pidetään normaalina. Nykyaikaiset suunnittelijat tarjoavat kuitenkin yhä enemmän rohkeita kokeiluja: koristele kylpyhuone hämärässä punaisessa sävyssä. Heidän mielestään punainen väri lisää sävyä, antaa uutta energiaa, auttaa saamaan voimaa.

Punainen laatta
Punainen laatta

Design-amme, joka on valmistettu päärynä eri punaisia ​​sävyjä - se on muodikasta, tyylikäs ja alkuperäinen. Ja ihmiset etsivät tätä vaihtoehtoa yhä enemmän.

Punainen on intohimo, kuuma rakkaus. Kylpyhuone, joka on sisustettu sellaisella värillä, lisää piquancy parin rakkauden suhdetta kohtaan. Psykologien tutkimusten mukaan punaiset värit suosivat itsevarma ihmisiä, jotka ovat arvaamattomia, tavallisia. Tällaiset ihmiset ovat luontaisia, emotionaalisuutta, avoimuutta, sosiaalisuutta. Jos kuulut tähän luokkaan, rohkeasti koristele kylpyhuone punaisella - tämä korostaa edellä mainittuja ominaisuuksia.

Punainen laatta

Kuoren tekeminen

Prosessin punainen laatat voivat olla koko seinien ja lattian pinta. Kuitenkin tällainen laatta asetetaan pääsääntöisesti tietyille alueille (kylpyammeen tai altaan yli). Voit käyttää erilaisia ​​punaisia ​​sävyjä: esimerkiksi raidat tai kaikenlaiset kuvioinnit. Voit pelata tyyppisiä laatat - matta taustalla erittäin tehokkaasti näyttää minkä tahansa piirustuksen.

Punainen laatta

Kuten tiedetään, pintakeraamiset laatat ovat mattoja, kiiltäviä, kuvioituja tai koristeellisia.

Nyt myynnissä on suuri valikoima koristeellisia punaisia ​​laattoja. Se voi jäljitellä erilaisia ​​materiaaleja: nahkaa, kangasta, kiveä ja muita.

Myyntiin on olemassa kaikenlaisia ​​punaisen värinen trowels. Tällaista seosta voidaan käsitellä yksivärisellä laatoilla, mikä johtaa erilaisiin kuvioihin, esimerkiksi kansallisen skotlantilaisen kankaan muodossa.

Punainen laatta

mosaiikki

Punainen laatta

Punainen mosaiikki

Käyttämällä mosaiikkia kylpyhuoneen sisustukseen voit tulostaa minkä tahansa kuvan. Kaikki riippuu rikkaasta mielikuvituksesta. Voit laittaa erilaisia ​​laatat, kiiltävä ja matta. Voit pelata erilaisia ​​vaihtoehtoja punaisesta, vaaleimmasta pimeään, kastanjanruskea. Et voi keskittyä punaiseen väriin. Punainen, monta muuta väriä sekoitetaan täydellisesti: valkoinen, keltainen, musta, beige, oliivi.

Punainen laatta

Punainen laatat yhdistetään muihin väreihin

Punainen ja valkoinen

Punainen huonekalut

Monet suunnittelijat uskovat, että menestynein punaisella värillä näyttää valkoiselta. Punavalkoisia ja valkoisia värejä suosivat luovat ihmiset, nuoret parit sekä ihmiset, jotka haluavat täyttää elämänsä uusilla tunteilla ja kirkkailla väreillä. Täällä voit valita sekä punaisen että valkoisen.

Punainen laatta

Jos päätät keskittyä punaiseen, niin vesi- ja huonekalujen on oltava valkoisia. Tämä menetelmä on tällä hetkellä erittäin suosittu. Se näyttää tyylikkäältä tyylikkäältä.

Jos päätät valita valkoiseksi kylpyhuoneen suunnittelun pääväriksi, huonekalujen pitäisi olla punaisia. Tämä vaihtoehto, vaikkakaan ei ole yhtä suosittua kuin edellinen, mutta sillä on sen edut. Tämä kylpyhuone näyttää tyylikkäältä, viihtyisältä, romanttiselta, ainutlaatuiselta ja tyylikkäältä. Tässä tapauksessa punaista laattaa suositellaan sijoitettavaksi vaaka- tai pystysuuntaisten nauhojen muodossa. Tyylikäs näyttää myös yhdeltä punaisesta väristä muusta valkoisesta valkoisesta.

Punainen laatta

Toisessa vaihtoehdossa on kylpyhuone ja punainen ja valkoiset värit - punainen putkistojen käyttö. Tämä vaihtoehto ei ole vielä niin suosittu. Toisaalta se voi näyttää haastavalta. Toisaalta - hyvin epätavallinen ja ylellinen. Todellakin, on lumen putkijohdin, jossa on punaista väriä.

Punainen kylpy

Punainen ja musta

punainen ja musta laatat

Valkoisena, se sopii hyvin punaisen mustan värin kanssa. Punainen-musta asteikko, koska se on mahdoton tapa sopii tilava kylpyhuone. Jos päätät sisustaa kylpyhuoneesi punaisella ja mustalla värillä, huolehdi riittävästä valosta. Tätä tarkoitusta varten on tarpeen lisätä useita lamppuja. Tällä tavoin
voit myös visuaalisesti lisätä huoneen tilaa. Näiden perusvärien lisäksi voit lisätä muutamia lisävärejä: valkoinen, harmaa, kultainen.

1
punainen ja musta laatat
punainen ja musta laatat

Kylpyhuoneen sisustustyypit käyttäen punaisia ​​laatat

Pienten laatatyyppien kylpyhuoneen eri muotoiluvaihtoehtojen välillä voidaan erottaa seuraavat kaksi tyyliä:

Kiinalainen tyyli

Kylpyhuone kiinalainen tyyli

Kiinan tyyli on ennen kaikkea luonnollisuutta ja yksinkertaisuutta. Punainen lisäksi on muita värejä, mutta tärkein asia on tietenkin punainen väri. Harmonisesti sovitettu ja erilaiset Kiinassa käytettävät tarvikkeet: figuurit, fanit ja niin edelleen.

Kylpyhuone kiinalainen tyyli
Kylpyhuone kiinalainen tyyli

Klassinen tyyli

Kylpyhuone klassisessa tyylissä

Uskotaan, että klassisesti sisustettu kylpyhuone olisi täsmälleen valkoinen. Näin ei kuitenkaan ole aina. Se on erittäin tarkoituksenmukainen tässä tapauksessa näyttää punaiselta. Huoneen sisustus on koristeltu puisilla huonekaluilla, kuparivarusteilla. Se näyttää kylpyaltaalta, jossa on kaarevat jalat.

Punainen laatta
Punainen kylpy kaareva jalat

Vinkkejä ammattitason suunnittelijoilta

Joten suunnitellaksesi kylpyhuoneesi olet valinnut punaisen laatta. Tietenkin ennen kaikkea kuuntele toiveitasi. Huoneen pitäisi näyttää täsmälleen, miten haluat sen. Ei kuitenkaan ole tarpeetonta noudattaa ammattilaisten neuvoja.

Jos olet valinnut punaisen värin kylpyhuoneen suunnittelun päämajaksi, älä käytä aktiivisesti muita värejä. Jopa onnistuneesti yhdistettynä punaisiin valkoisiin ja mustisiin väreihin pitäisi olla toissijaisia. Muussa tapauksessa sisätila näyttää kirkkaalta ja kontrastilta.

Pehmeä laatta kylpyhuoneessa

Jos kylpyhuoneesi on tarpeeksi suuri, niin punainen väri on mitä tarvitset. Kaikki edellä mainituista punaisen laattakuvan eduista paljastuu täysin. Jos kylpyhuone ei kuitenkaan ole tarpeeksi suuri, punainen laatta ei ole paras vaihtoehto.

Vaaleanvihreä mosaiikki
Vaaleanpunaiset laatat

Jos olet niin ihastunut punaiseen, voit käyttää sen erilaisia ​​sävyjä: vaaleanpunainen tai viininpunainen. Älä ylireagoida kiiltävien laattojen kanssa. Muuten saat liikaa kohokohtia.

claret laatta
claret laatta

Punainen on rakkauden väri. Anna tämä ihana tunne aina hallita talossasi!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 1