Provence-tyylin eteinen: designin salaisuudet (27 kuvaa)

Provence - yksi pehmeimmistä ja viihtyisästä sisustussuunnittelusta. Huolimatta ilmeisestä yksinkertaisuudesta, Provence-tyylin muotoilu vaatii huomattavaa panostusta ja erityistä huomiota yksityiskohtiin vaikuttavan ja hienostuneen sisustuksen luomiseksi.

Ensihuone Provence-tyylillä

Esto on huoneiston kasvot, koska sisääntulon alueen muotoilu ja tyyli riippuvat siitä, mitä vaikutelmia vieraalla on muualla talossa.

Ensihuone Provence-tyylillä

Provence-tyylin eteisen muotoilu ei vaadi merkittäviä materiaalisia ja taloudellisia kustannuksia johtuen tarpeesta järjestää pieni tila. Jos koko asunnon tilan sisustuksessa oli päätös tässä tyylissä, sinun on valmistauduttava huomattaviin kustannuksiin. Tämän välttämiseksi, mutta samalla luomaan sopusointuisen sisustuksen, voit käyttää yhdistelmää Provencen tyyliin Shebbi-chic, Rustic tai Country -tyylin kanssa. Yhdistelmä muuhun suuntaan tekee ristiriidan sisätilaan.

Ensihuone Provence-tyylillä

Ensihuone Provence-tyylillä

Värirakenne

Making pieni sali tyyliin Provence on mielenkiintoinen ja hieman järkevä päätös virkistävä värivalikoima, ominaisuus käyttöön tällä alueella, visuaalisesti lisää alueen sisäänkäynnin, joten se kevyempi ja tilava. Väripaletti Provencen koostuu lämmin, pastellivärit: beige, minttu, vaaleanpunainen, kerma, vaaleansininen, vaimennettu keltainen, vihreä, vaikka ei pitäisi olla kontrasteja. Pääväri on valkoinen. Taita mustat mustat värit.

Ensihuone Provence-tyylillä
Ensihuone Provence-tyylillä

Seinäpäällysteen koriste sekä tekstiilit toteutetaan pienen huomaamattoman hahmon muodossa: kukat, häkki, kapea nauha.

Provence-tyylinen eteinen ei siedä värejä: punaisia, terrakottaja, runsaasti keltaisia ​​tai vihreitä värejä voidaan käyttää vain pieninä impregnointeina. Kirkkaiden aksenttien tehtävänä on erottua beige- tai valkoisella taustalla, joka ei virtaa toisiinsa.

Lattiapäällysteen on oltava luonnonmateriaalien väri: kivi, puu, kevyt tiili.

Ensihuone Provence-tyylillä
Ensihuone Provence-tyylillä

Viimeistelymateriaalit

Provence-tyylin sisustuksessa käytetään ainoastaan ​​luonnonmateriaaleja: puuta, kiveä, keramiikkaa ja metallia. Laminaatti, muovi, linoleumi eivät ole hyväksyttäviä tähän suuntaan. Jokaisen pintapinnan viimeistelyllä on omat ominaisuutensa.

Ensihuone Provence-tyylillä

katto

Provencen tyyliin käytävän käytävän sisätilanteessa ei hyväksytä nykyaikaisia ​​tapoja koristella kattopinta - joustavaa kattoa, ripustettu muovipaneeleilla. Katto on kipsattava, vuorattu ja maalattu valkoisella mattamaalilla. Sopivia ovat myös meijeri-, kermanväriset sävyt. Kattopalkkien käytöstä käytävällä on parempi kieltää, ettei tilaa paineta.

Ensihuone Provence-tyylillä
Ensihuone Provence-tyylillä

seinät

Seinäpeitteenä Provencen tyyli ei tarjoa perinteisen paperin tai vinyylipaperin käyttöä, koska se on ristiriidassa tämän suunnan suunnittelun periaatteiden kanssa. Seinät on maalattu, peitetty koristeellisella kipsi, puiset säleet ja paneelit sekä tiili, kivi.

Ensihuone Provence-tyylillä
Ensihuone Provence-tyylillä

Vanhat huonekalut Provencen tyyliin

Usein käytetään tekstuurien ja sävyjen yhdistelmää, ja jälkimmäinen on valkoista. Stukkipäällyste on pääsääntöisesti kohokuvioitu.

1

Koska Provence tarjoaa linkkejä maalaismainen teema, sen kohokohta on pintojen viimeistely, jossa on joitain naarmuja, naarmuja ja antiikin vaikutusta. Seinissä ei saa olla täysin tasaista pintaa, joten kipsi näyttää usein epäluuloiselta, joskus muurattuina tiilimuuraus tai kivi.

Puiset seinäpaneelit, joissa on pienet kaarteet, antavat saliin sisustuksen erityistä charmia.

Ensihuone Provence-tyylillä
Ensihuone Provence-tyylillä

Puu-, kivi- ja kipsilevyjen lisäksi Provence tarjoaa tekstiilien seinien viimeistelyä. Klassinen yhdistelmä - tekstiilimateriaali, jossa on pieni huomaamaton malli ja puupaneelit. Alkuperäisyys ja ranskalainen charmi käytävällä lisää maalauksen, joka kuvaa maakuntaa tai vääriä ikkunoita, jotka näkevät laventeli-kentille.

Ensihuone Provence-tyylillä
Ensihuone Provence-tyylillä

Paavali

Käytännöllinen ja sopiva tyyli lattianpäällyste, jossa on oltava Provence-tyyliin sopiva eteinen, on laatta tai kivi. On parempi, jos kiven rakenne vaikuttaa pitkäaikaiseen toimintaan esimerkiksi sirujen ja naarmujen saamiseksi. Samaan aikaan on mahdollista yhdistää laatoitettu tiilimuuraus puulattialla. Vanha parkettilevy on ihanteellinen variantti, joka vastaa Provencen kanoja. Jos parkettia haluttiin päivittää, on vain laitettava uusi suojapinnoite ilman häiriöitä sen ulkonäköön.

Ensihuone Provence-tyylillä
Ensihuone Provence-tyylillä

Huonekalujen valinta

Huonekalut salissa tyyliin Provencen pitäisi olla merkkejä ajan kaikkia yksityiskohtia: se voi olla kuluneet kankaalle ovet, kaappi jalat, ylhäältä halkeamia, hieman säröillä lakka julkisivut ja niin edelleen. Antaa huonekalujen käytävällä antiikin vaikutus voidaan käyttää lakkaa craquelure. Se levitetään huonekalujen pinnalle ja maalataan sitten. Kuivumisen jälkeen pinta peitetään pienillä tai suurilla halkeilla.

Ensihuone Provence-tyylillä
Ensihuone Provence-tyylillä

Perusohjeet huonekalujen valintaan Provence-tyylisessä lounge-tilassa ovat seuraavat:

  • Ei massiivisia huonekaluja. Ihanteellinen ratkaisu on pieni vaalean värinen rinta, jossa metalliset graceful kahvat. Moderni vaatekaappi, jossa on peilattu ovi, tekee ristiriidasta Provence-tyylin eteisessä.
  • Puuta tai metallia valmistettu pienoisohjakansi, jossa on taonta-elementtejä. Sen lisäksi on pehmeää väriä tai pieniä kukkaviljelytuotteita. Jos salissa ei ole tarpeeksi tilaa, tyylikäs puinen tuoli tai jakkara sopii hyvin.
  • Taotut elementit. Se voi olla tyylikäs kehys peiliin, kaapin huonekaluihin ja arkkeihin, hyllyihin, ovenkahviin, taloudenhoitajille jne.
  • Puinen etuovi, ainakin sisäpuolelta.
  • Avoin vaateripustin, jossa on metallikoukkuja ja avoimia hyllyjä, joihin voi sijoittaa punkikotelot päähineiden, lisävarusteiden säilytykseen.
  • Jalusta kenkiä varten, juhla.
  • Säilytä sateenvarjo.
  • Modulaarinen eteinen Provence koostuu kaikista tarpeellisista kohteista. Jos käytävän alue mahdollistaa kaikkien edellä mainittujen huonekalujen asentamisen, on parasta ostaa se yhdessä sarjassa, niin että yksittäisten kohteiden välillä ei ole eroja.
Ensihuone Provence-tyylillä
Ensihuone Provence-tyylillä

Sisustus ja valaistus

Tärkeä osa Provencen tyyliä on sisustus, jonka kohteet erottavat tämän suunnan kaikista muista. Ensinnäkin ne ovat tekstiilejä: tyynyjä, luonnonmateriaaleista valmistettuja mattoja, pehmeitä istuimia penkkeihin ja penkkeihin.

Ensihuone Provence-tyylillä

Toiseksi ominaisuus piirre on lukuisia figurines (savi, puinen, metalli, keraaminen), kynttilänjalkoja, koriste lintukennoja ohuesta aukko metalli, lyhdyt. Lisävarusteet, kuten tyhjät valokuvakehykset, veistetyt korit, korit, puiset tai metalliset kehykset lisäävät sisustukseen erityistä charmia. Lisäksi sisätiloissa on ulkotilaisia ​​maljakkoja, joissa on kuivattuja kasveja ja kukkia sekä eläviä kukkakimppuja. Kukkivia kasveja ei tule pakottaa pois yleisestä teemasta, ts. sen pitäisi olla lempeä, yksinkertainen kukka. Yleensä kaikki, mikä luo maaseudun makua, sopii sisustukseen, sisustettu tyyliin Provence.

Ensihuone Provence-tyylillä

Valaistuksella on erityinen asema käytävän suunnittelussa. Sali vaatii valoisaa valaistusta, mieluiten luonnollista, mutta useimmissa tapauksissa se on vaikea toteuttaa, joten Provence-tyyliin käytetään tavallisesti keskitettyä valaistusta taotun kattokruunun ja muiden seinillä tehtyjen sohvien muodossa. Voit käyttää myös kehystä taustavalaistuun peiliin. Lampun materiaali tyypillistä: lasi, puu, takorauta patina.

Ensihuone Provence-tyylillä

Provence on usein sekaantunut maan tyyliin. On pidettävä mielessä, että ero niiden välillä on, että Provence on lempeämpi, kevyt, ilmava kuin maa, jossa käytetään suurta määrää karkeaa puuta ja metallia.

Ensihuone Provence-tyylillä
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

94 − = 93