Poufik käytävällä – tyylikäs ja toimiva (25 kuvaa)

On vaikea kuvitella monipuolisempaa huonekalua kuin poufia. Se on erittäin suosittu sen toimivuuden, kompaktisuuden ja laajan valikoiman ansiosta. Ottomaanien ja bankettien avulla käytävällä voit säästää tilaa asettamalla ne myös silloin, kun tavallinen huonekalut ovat paikoillaan. Puffin ostolla on useita etuja, ja monien mallien ansiosta on mahdollista suunnitella alkuperäinen käytävä missä tahansa tyylissä.

Juhlat aulassa

Valkoinen ottomaani käytävällä

Tyypit pouffe käytävällä

Ottomaani käytävällä voi olla pehmeä ja kova. Tämän huonekalujen valmistukseen käytetään luonnollista ja keinotekoista nahkaa, kangasta, polyuretaanivaahtoa ja muita pehmeitä ja mukavia materiaaleja. Jäykemmille rakenteille käytetään puuta, korkkia tai metallia. Tällaiset materiaalit tekevät rakenteet jäykiksi ja antavat niiden suorittaa taulukon toiminnot.

Suuri ottomaani käytävällä

Klassinen tyyli ottomaani käytävällä

Alkuperäiset ja nykyaikaiset pouffit käytävällä luokitellaan myös suunnittelun mukaan. Puhkeja, joissa on avoin runko, joka on valmistettu metallista tai puusta ja malleista, joissa on piilotettu kehys, jossa on koristeellinen hame, joka on valmistettu kankaasta tai muista materiaaleista.

Myös suosittuja ovat kehyksetön pehmeä pehmustetut ulosteet käytävällä, jonka sisällä on löysä täyteaine. Puhallettavat pouffit voidaan käyttää myös käytävien koristelemiseen.

Puinen ottomaani käytävällä

Puffin tyyliin eco käytävällä

Taotut ottomaanit

Taotut ottomaani käytävällä - klassinen muunnelma sisustuksesta millä tahansa tyylillä. Huonekaluteollisuuden kehittyminen riippumatta siitä, että taonta on aina muodissa. Metallirakenteet eivät ole vain vahvoja ja kestäviä, vaan ne myös luovat tyylikkäitä ja tyylikkäitä ottomaaneja käytävän koristelemiseksi.

1

Taonta mahdollistaa pyöristetyn muodon. Pehmeä muotoilu yhdistettynä kalliisiin ja laadukkaisiin kudoksiin, voit suunnitella huoneen alkuperäisellä tavalla. Tällaiset huonekalut näyttävät massiivisilta, ääniltä, ​​mutta samaan aikaan kalusteet näyttävät hyvin kevyiltä.

Ottomaanien geometrinen kuvio käytävällä

Nahkarakenteet

Nahka-ottomaani on suosittu vaihtoehto eteisen sisustukseen. Ihon käyttö tekee pehmeästä, tyylikkäästä ja mukavasta. Iho on helppo pestä likaa ja säilyttää myös houkuttelevan ulkonäön pitkään.

Verhoilu käytävän sisätiloissa

Puffy maalaistyyliin

Käytäväkoristeen klassiseen tyyliin voidaan käyttää valkoista, mustaa, ruskeaa nahkaa. Moderniin sisustustyyliin voidaan käyttää ottomaanien kirkkaita värejä ja odottamattomia värejä ja koristeosia.

Colonial tyyli ottomaanien

Verhoilunahka

Sisätiloissa käytävän aukio, pyöreä ja suorakulmainen mallit näyttävät hyvältä. Ne voivat olla jaloilla tai pyörillä, ja taitettava istuin tekee tällaisista huonekaluista myös toimivan. Jopa yksinkertaiset neliömaalaukset voivat olla hyvin kauniita mielenkiintoisen koostumuksen, kirkkaiden värejä ja epätavallisia koristeita.

Nahka-ottomaani käytävällä

Pyöreä ottomaani käytävällä

Puinen ottomaani

Tyypillisesti puhallusmuodon kengän kenkä on puusta valmistettu. Tässä tapauksessa voidaan käyttää sekä klassisia puisia että nahka- tai tekstiiliyhdistelmiä sekä epätavallisia malleja, joiden avulla voit koota ottomaani sisäänkäynnin yhteydessä käsiisi käytännöllisesti katsoen roskista.

Puisten ottomaanien vaihtoehdot hallissa:

 • Klassiset huulet. Sisustuksessa käytävällä klassiseen tyyliin, on suositeltavaa käyttää pehmustetut ulosteita kalliista puusta korkealaatuisella nahalla tai kangasverhoilulla. Jalat voidaan veistää.
 • Toiminnalliset rakenteet. Ottomaanille ei ollut vain kätevä istuma-istuin vaan myös sisätilojen toiminnallinen elementti, jota voi ostaa yöpöydällä, jossa on hyllyjä ja laatikoita.
 • Puuvillaa tehty rottinki. Huolimatta siitä, että ulkoiset rakenteet näyttävät haurailta, ne ovat kestäviä, kestäviä ja mukavia noudattaen toimintaohjeita.

Käytä puiset ottomaanit, joita voidaan käyttää istuessa, säkkien säilytykseen sekä kenkien tallentamiseen.

Pehmustettu uloste minimalistisella tyylillä

Puffi art nouveau -tyyliin

Ottomaanien käyttö käytävällä

Käytävän sisätiloissa käytetään erilainen ottomaanin muoto, materiaali, väri ja toiminnalliset ominaisuudet. Voit käyttää penkkirakenteita, joissa on lisähyllyt kengille tai kehyksetön, vain istuimena. Ne voivat olla erillisiä elementtejä tai sisäänrakennettu osa käytävästä.

Rakenteet, joissa on kotelon säilytyslaatikko

Useimmiten huoneiston sisäänkäynti on pienikokoinen, joten on äärimmäisen tärkeää, että kaikki kalusteet eivät ole vain kauniita vaan myös toimivat. Tällöin on suositeltavaa tilata malli, jossa on hylly tai kotelon säilytyskotelo.

Alhainen ottomaani käytävällä

Pehmustetuista ulosteistä, joissa on laatikoita tai hyllyjä, on useita muotoiluvaihtoehtoja ja muotoiluominaisuuksia. Näitä ovat:

 • Pieni pouf hyllyllä tai kanto
  kotelolla. Pieni huone, pieni ottomaani sisääntuloaulassa, jossa on lisäksi paikka varastoida kenkiä, on erinomainen vaihtoehto. Voit käyttää saranoituja suojuksia, kääntöovia tai laatikoita. Suunnittelun pieni koko ei anna sinun tallentaa paljon kenkiä, mutta tämä riittää päivittäiseen käyttöön.
 • Pupu juhla- tai penkki muodossa. Jos lisäät rakenteen kokoa, sen toiminnallisuus kasvaa myös. Hyvä käytävä käytävällä on penkki, jossa on penkki tai sohva ilman selkänojaa, jossa on hyllyjä kenkiä varten. Tällainen muotoilu voidaan tehdä itsenäisesti vanhoista puulaatikoista.

Kenkänauha

Soikea pehmustettu jakkara käytävällä

Tumba ottomaanien

Tumba-pouf käytävällä on erinomainen vaihtoehto pienen huoneen suunnittelulle. Voit valita kätevän suorakulmaisen pehmeän laatikon. Pienelle huoneelle on parempi valita kapea rakenne, joka on hyvin tilava, koska pituus ja leveys vähenevät. Ylhäältä voi olla mukava pehmeä istuin ja vankka pohja, johon voi laittaa näppäimiä, puhelinta, kengänkiillotusta ja muita hienouksia.

Harmaa ottomaani

Verhoilu puff

Suunnittelu selkänojalla

Harjoittelua käytävällä istuimena käytetään harvoin. Kuitenkin, jos asennat poufin takaosaan, se on kätevä paikka puhelinkeskusteluun tai kirjan lukemiseen. Epätavallisten muotojen ja kirkkaiden yhdistelmien käyttö tekee tällaisista poufeista paitsi mukavan myös tyylikkään:

 • Nahkapuvut. Nahkarakenteet takaavat eniten kaikkein miellyttäviä ja käteviä nojatuolit, ja jalkineiden laatikon läsnäolo tekee niistä myös erittäin käytännöllisiä.
 • Kudosrakenteet. Kun käytät tekstiilien verhoilua, on tärkeää valita alkuperäiset värit ja tekstuurit. Tällöin jopa vaatimattomat mallit muuttuvat käytävän todeksi.
 • Korkea jalat ja pieni selkä. Talon sisäänkäynnillä henkilö näkee ensinnäkin huonekalut käytävällä, joten on tärkeää, että ottomaani ei ole vain toimiva, vaan myös kaunis. Erinomainen vaihtoehto on tyylikäs jalat ja pieni selkä.

Penkki käytävällä

Poofick-jakkara käytävällä

Puoliympyrän rakenteet

Pienien käytävien käyttämiseen on mahdotonta käyttää vakiokokoista puhallusta. Suuret huonekalut häiritsevät ja aiheuttavat vammoja. Jotta saisit istua alas kenkien käyttämiseen ja piilottaisit tarpeettomat kengät, voit ostaa puolipyöreä ottomaani. Tämän lomakkeen avulla voit asentaa sen pienimmässäkin huoneessa.

Ottomaanien, penkki

Toinen mukava ottomaani käytävällä koteloidulla laatikolla on penkki tai sohva. Useimmiten nämä penkit tehdään alhaisilla jaloilla. Ottomaanipenkki voi korvata käytävän perinteiset huonekalut. Lähellä voit laittaa kapean kaapin tai kiinnittää ripustin koukkuihin päällysvaatteiden. Ottomaanipoojat voivat olla:

 • Klassinen penkki. Sellaiset mallit, joissa on pitkät veistetyt jalat ja kallis tekstiiliverhoilu, tekevät yksinkertaisista huonekaluista erinomaisen osan sisustuksesta.
 • Penkki ja lisähylly kengille. Mahdollistaa, että saat kaiken irti toiminnasta ja mukavuudesta. Tällainen pouf voidaan yhdistää reunakiviin, sillä se on saanut täyden sisääntuloaulan.
 • Puu ja nahka. Tyylikäs ja ytimekäs puun muotoilu, nahkaa verhoiltu, sopii täydellisesti kaikkiin sisätiloihin. Se on tehty sekä pitkillä jaloilla ilman kenkien laatikkoa ja matalilla jaloilla, joilla on lisää hyllyjä tai laatikoita.

Verhoilu kaavion kanssa käytävällä

Ottomaaninen ripustin

Kaikki olosuhteet näyttävät kauniilta ja tyylikkäisiltä, ​​jos koristelet sitä samaan tyyliin ja värimaailmaan, joten useimmat suunnittelijat suosittelevat puffin ostamista erillisenä huonekaluna, mutta osia hytin korista.

Valmis käytävät käytävällä, jossa on pehmustettu uloste, on esitetty useissa muunnelmissa:

 • Puiset rakenteet, joissa on ripustin, lipasto ja erillinen ottomaani, sisustettu samalla tyylillä ja väreillä.
 • Taotut koostumukset, jotka koostuvat erikseen seisovasta lattiamatotasta, vatsalihaksista ja muista sisustustuotteista samaan tyyliin. Lisäksi ottomaani voidaan koristella pehmeällä ja mukavalla nahalla tai tekstiilillä.
 • Suljettu jalusta-ottomaani. Tässä tapauksessa pehmustettu jakkara ja ripustin on rakennettu kapeaan. Tämä vaihtoehto mahdollistaa huonekalujen kompakti ja suppeampi.

Osmanien-box

Kolmikulmainen ottomaani

Cornet ottomaani sopii käytettäväksi tilojen käytävän sisustamiseen ja Hruščovin läheisiin käytäviin. Tämä muotoilu voi olla kulma, jota ei käytetty aiemmin. Laatikon läsnäolo tekee niistä myös erittäin toimivia. Kun valitaan kolmio-ottomaaneja, tärkein asia on antaa etusijalle kirkkaat värit, rohkeat koristeet ja epätavalliset tekstuurien yhdistelmät.

Pyöreä ottomaani

Yksi helpoimmista ja vielä tehokkaista muotoiluvaihtoehdoista. Pyöreä ottomaani käytävällä voidaan koristella nahalla, kankaalla tai väärennetyllä kehyksellä. Pyöreät ottomaanit näyttävät enemmän koristeellisilta elementteiltä kuin toimivat huonekalukappaleet. Jos kuitenkin asetat pyöreän ottomaanin laatikkoon, voit taittaa kengät sisään ja rakenteen kova kotelo kääntää ottomaan käteväksi pöydälle pussit ja avaimet.

Keltainen ottomaani käytävällä

Perusvalintasäännöt

Kun valitset tämän huonekalun käytävien suunnitteluun, kannattaa harkita seuraavia sääntöjä:

 • Pienen huoneen suunnitteluun on käytävä käytävä kapeissa ottomaaneissa, joissa on myös muita laatikoita ja kenkiä.
 • Jos talossa on koiria tai kissoja, on suositeltavaa antaa verhoilu, jota lemmikki ei pilata kynteillä ja hampailla. Nahka tai pehmeät tekstiilit eivät tässä tapauksessa ole sopivia.
 • Ottomaani kenkiin käytävällä pitäisi sovittaa harmonisesti sisätilaan.
 • Rakenteen korkeuden on oltava sellainen, että se voi istua mukavasti ja istuttaa.
 • Istuin olisi valittava siten, ettei se taivuta, mutta se oli tarpeeksi pehmeä.

Ottomaani on erinomainen ratkaisu käytävän sisustukseen. Kun valitset sen, kannattaa harkita tuotteen suunnittelua, toimivuutta ja kokoa.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 69 = 74