Paikka lukea asunnossa: luoda viihtyisä kulma (26 kuvaa)

Monet fiksu fanit miettivät, miten asianmukaisesti varustaa paikka lukemaan kirjoja pienessä huoneistossa tai tilavassa talossa. Loppujen lopuksi tällaiselle lomalle tarvitset erityisen ilmapiirin, ja ennen kaikkea tarvitset yksityisyyttä. Jos asunnossa ei ole kirjastohuone tai erityinen huone, ihmiset joutuvat lukemaan, missä se on nykyisin kevyt, hiljainen ja pehmeä. Mutta kun on erillinen vyöhyke, mukava paikka, joka auttaa luomaan rituaalin henkisen ruoan nauttimisesta, prosessista tulee vielä miellyttävämpi ja kiehtova.

Paikka lukemaan parvekkeella
Paikka lukemaan yksityisen talon sisätiloissa

Poistu valoon: varustamme ikkunaluukun

Ensimmäinen askel on aina löytää syrjäinen paikka, jossa rauha ja hiljaisuus hallitsevat. Monet ihmiset haluavat istua ikkunalaudalla huoneessa, jossa ei ole herätystä (erityisesti, on hyvin vaikea lukea keittiössä tai olohuoneessa, jos suurperhe) - on paras vaihtoehto päiväsaikaan vapaa. Luonnonvalo on hyödyllinen näköä ja psyykeä varten, ikkunan ulkopuolella oleva näkymä auttaa rentoutumaan, lievittää jännitystä ja häiritä arkea.

Paikka lukea kukkia
Paikka lukea lastentarhassa

Jotta miellyttävämpää istua ikkunan kohdalla, kannattaa laittaa pehmeä huopa tai paksu huopa ikkunalaudalle, varustaa koristeellisilla tyynyillä. Jos on mahdollista ja vapaata tilaa, voit laittaa kirjahyllyn lähelle, siellä on myös kupillinen tuoksuva juoma. Jos ikkunaluukun korkeus ylittää 45 cm, siitä voi tulla täysi pöytä.

Sohva lukemiseen
Paikka lukemaan talon sisätiloissa

Lisää eristäytyneitä tiloja

Hyvällä säällä kannattaa siirtyä parvekkeelle tai terassille, jotta voit luoda viihtyisän ilmapiirin, tarvitset myös kodin tekstiilejä. Lepää ilmaan, tietenkin, erittäin miellyttävä, mutta vain, jos kotelo ei ole tiheään asutulla alueella - katumelua häiritsevät.

Jos on pienikin ullakko, voit luoda koko rentoutumisalue - erityinen kokoonpano tiloissa, läsnäolo epätyypillisen ikkunat muodossa ilman vieraita ääniä perustaa erityinen tapa, mahdollistaa syvemmälle sukeltaa fiktiivisen maailman. Kammiotunnelma on suosikkipaikka introverttien lukemiselle. Ullakolla voit organisoida orgaanisesti telineitä kirjoihin, tuoda mukavampaan tuoliin ja laittaa lampun.

Paikka lähelle ranskalaista ikkunaa
Paikka lukea olohuoneessa

Kun asunnossa on vain yksi huone intimiteetin vaikutuksen saavuttamiseksi, voit käyttää näyttöjä, osioita tai kaappeja. Se on rajallinen alue, joka auttaa sinua pääsemään pois todellisuudesta nopeammin ja lähteä fiktiiviseen maailmaan.

Paikka lukemaan sisätiloissa
Paikka lukemiseen toimistossa
Nojatuoli lukemiseen

Miten valita oikea paikka?

Voit lukea, istuu tuolilla, sohva, sohvalla tai penkin, mutta silti mukavin vaihtoehto pidetään tuoli, varsinkin jos se on varustettu podlokontnikami ja jalkatuki (jälkimmäinen voidaan korvata vastaavilla pehmeä ottomaanien). Suunnittelijat tarjoavat yhä mukautettuja istuin malleja, jotka ovat mini-kirjasto - tason mukavuutta lisäävät rakennettu osastoja tallentamiseen kirjoja ja siihen liittyvät tiedot.

Paikka lukea asunnossa
Paikka lukemaan portaiden alle
Paikka lukea ullakolle

Jokainen henkilö päättää, että se soveltuu pitkäaikaiseen käsittelyyn: joku, joka haluaa pitkään istua keinutuolissa, sohvalla tai rinnassa, muut on todennäköisesti valittaa valtaistuimelle tuolin tai roikkuu kudottu grafiikka pyöreä runko. Jos jalkatukea ei vielä tarvita, kannattaa asettaa matto niin, että se on pehmeää ja lämmin.

Paikka lukemiseen Art Nouveauin sisustuksessa
Niche lukemiseen makuuhuoneessa

Valon järjestämisen perusteet

Kotimaisen ilmapiirin olosuhteissa vain eteläiset alueet voivat ylpeillä pitkän päivän valosta ja hyvistä sääolosuhteista, useimmissa tapauksissa kansalaisten on sopeuduttava ilmakehän olosuhteisiin. Siksi todella kodikkaat lukemispaikat on varustettu laaduk
kailla valaisimilla, jotka ovat lähellä päivänvaloa - ne auttavat sinua tuntemaan olosi mukavaksi jopa pitkittyneellä silmäkokoonpanolla.

Laitteet lukemiseen talossa
Paikka lukemaan ikkunassa

Lampetit, lattiavalaisimet, jonka korkeus on säädettävissä - se on valinta faneja lukea makuulla, tällaiset laitteet on yleensä asennettu sängyssä, sohvalla tai sohvalla. Niille, jotka haluavat viettää aikaa tuolissa tai pöydällä, voimme neuvoa pitkällä osuudella lamput: säätämällä kallistuskulma, on helppo päästä mukavin asento, kun valo osuu sivulla, ja ei vahingoita silmiä.

Paikka lukemaan kartanon sisätiloissa
Lukemapaikan valaistus

Jännityksen vähentämiseksi kannattaa jäädä eläkkeelle alueilla, joilla on valoisa ympäröivä pinta - tällaisessa ympäristössä säteet ovat tasaisesti hajallaan.

1
Ikkuna-ikkuna on paikka lukemiselle
Paikka lukemaan Provencen sisätiloissa

Missä muualla voin lukea?

On syytä korostaa alkuperäisiä ratkaisuja:

  • "Sohva" portaikolla - jos yksityisellä talolla tällä alueella suuret ikkunat, pääsääntöisesti sillat ovat alhaiset, ne voidaan varustaa kodikas pehmeä alusta;
  • katto - erikoinen muoti riippumattoja eli erittäin pingotettu kehykseen verkkoon aiheuttaa tällaisen suunnittelu voi viereisiin verkkoon;
  • on ripustettu sänky - mielenkiintoinen vaihtoehto puutarhaan hyvissä sääolosuhteissa. Sänky on laajennettu keinu, jossa on patja, astiat ja koristeelliset tyynyt;
  • kaappina portaiden alla - syrjäinen tila niille, jotka haluavat yksinäisyyttä. Tärkeintä tässä on luoda täydellinen, mutta ei liiallinen valaistus, jotta voidaan säilyttää irrallisuuden aura maailmalta;
  • Tavallinen riippumatos, asennettu asuntoon tai suljetulla parvekkeella kahden seinän väliin;
  • vuorten tyynyt lattialla ja katos - romanttinen, maaginen ympäristö;
  • ullakko (erityisesti eristetty) - todellinen ponnahduslauta niille, jotka päättivät luoda henkilökohtaisen paikan lukea asianmukaisia ​​ominaisuuksia.

Tarkastellulla sivustolla ei ole pelkästään toiminnallista kuormitusta: on tärkeää huomata tyylisuuntaisia ​​mittasuhteita ja noudattaa jo olemassa olevaa sisätilaa, on välttämätöntä välttää tilaa pahentavaksi.

Sohva lukemiseen sisätiloissa
Paikka lukemaan makuuhuoneessa

Kaikki elementit on pidettävä rauhallisessa värimaastossa, pieni määrä kirkkaita aksentteja on tyytyväinen. Jos paikka on rajoitettu alueelle, voit korjata korit, jotka on kätevästi pinottu kirjoja - tämä ratkaisu auttaa välttämään sekaannusta.

Nojatuoli nurkkaan lukemiseen
Paikka lukea maalaistalossa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 86 = 92