Oikea kausittainen kengänvarastointi (36 kuvaa): alkuperäiset järjestäjät ja ratkaisut

Talvikengät - erittäin kallis osa vaatekaappia, jota yleensä ostetaan useita vuodenaikoina. Jopa talvella se vie paljon tilaa käytävällä. Mutta talvi on ohi, ja kysymys on, kuinka tallentaa kaikki nämä saappaat ja talvikengät, koska jokaisella perheenjäsenellä on useita paria. Hyllyt ovat jo käytössä, käytävällä oleva laskuri ei ole kumi, eikä siellä ole niin paljon kaappeja lattialla. Mutta talvikengät varastolle tarvitsevat paitsi hyviä olosuhteita, tarvitset vielä tarpeeksi tilaa.

Toimiva penkki hyllyillä kengän säilytykseen

On selvää, että talvikengän varastointi on koko tiede. Joku laittaa suuret pussit huoneeseen huoneeseen, ja syksyllä huomaa, että rakastettujen kenkien tila on kaukana parhaista. Valittajan mukaan talvijalkineita pidetään aina huonosti, ja tällaiset omistajat etsivät ratkaisuja voidakseen mahdollisesti laittaa sen järjestykseen. Itse asiassa on olemassa yksinkertaisia ​​keinoja välttää jalkineiden vaurioituminen pitkällä varastoinnilla.

Kengän asianmukainen varastointi koostuu useista vaiheista:

 1. Asioiden valmistelu pitkäaikaiseen varastointiin.
 2. Pakkaus erikoislaitteissa (rungot, laatikot, järjestäjät).
 3. Säännölliset tarkastukset ja lisähuolto tarvittaessa.
 4. Kengän valmistaminen käytettäväksi.

Vaikka tämä toimintasarja näyttäisi liian monimutkaiselta, käytännössä se vie vähemmän aikaa. Katsotaanpa yksityiskohtaisesti kaikki vaiheet ja opi myös lisää vaihtoehtoja.

Pieni vaatekaappi, jossa hyllylle kenkiä
Lipasto, jossa kantokotelo

Alkuperäinen pyörä säilyttää kengät
Laatikot kenkien säilytykseen portaissa
Metallihyllyt kengille ovat helposti puhdistettavia ja pölyttömiä

Vaihe 1: talvella jalkineiden valmistelu varastointiin

Ennen säilytystä kengät on puhdistettava ja puhdistettava huolellisesti kaikista epäpuhtauksista. Ei pitäisi olla edes pienintäkään likaa likaa. Jos jotain likaa ei voida poistaa, voit käyttää saippuaa, erityisiä shampoot tai muita pesuaineita. Nahkakennoissa on erittäin tärkeää, että sen pinta on puhdas ja pystyy "hengittämään" varastoinnin aikana. Pohja on myös pestävä perusteellisesti, ja pohjalliset on poistettava ja käsiteltävä erikseen.

Seuraavassa vaiheessa pesty kengät on kuivattava huolellisesti. Jopa pieni osa kosteudesta mahdollistaa bakteerien ja sienten lisääntymisen, mikä voi vahingoittaa paitsi kenkiä myös muita pukuhuoneessa olevia lisävarusteita. Älä kuivaa kenkiä voimakkailla lämmönlähteillä tai tuulettimilla. Tätä varten on useita tehokkaita laitteita, jotka voidaan ostaa kenkäkaupoissa tai tehdä käsin.

Paras ratkaisu on ostaa erityisiä kuivausaineita, jotka suorittavat antimikrobista ja antifungaalista ultraviolettisäteilyä. Mutta voit käyttää valmiita ideoita, jotka hämmästyttävät sinua yksinkertaisuudella ja neroilla. Erinomainen kosteuden sorbentti, joka löytyy missä tahansa kotona, on täyte kissan wc: lle. Se on taitettava kudospussiin ja asetettava sen sisään. Tietenkään tässä tapauksessa ei ole kysymys antiseptisestä puheenkäsittelystä.

Yksinkertaisin kengän korjaus ennen säilytystä voi tehdä itse, jos haluat ottaa sen työpajalle, niin voit tehdä sen vain, kun se pestään perusteellisesti ja kuivataan. Jotta kengät eivät halkeile, tarvitsevat jatkuvaa hoitoa, ennen sen säilyttämistä tulee käsitellä kenkään. Et voi käsitellä kenkiä ennen kerman säilytystä glyseriinillä, koska se kuivuu erittäin paljon nahkatuotteita. On suositeltavaa käyttää vaseliinia tai voiteita sen perusteella.

Puinen hylly kengille käytävällä
Pyöreät solut kengän säilytykseen käytävällä

Hyllyt kenkiä vanhasta televisiosta
Suuri ulkovarasto vaatteille ja kenkiä varten

Suuri ulkovarasto vaatteille ja kenkiä varten
Hyllyt puusta valmistettuihin kenkiin

Vaihe 2: Tallennusvälilehti

Kengät, kuten myös muut vaatekappaleet, on säilytettävä pitkällä aikavälillä erityisehtoja. Mikro-organismit, sienet, leikat tai jopa hiiret voivat vahingoittaa sitä. Mutta edes suojelemalla lempikenkiäsi edellä mainituista tuholaisista, meillä on riski vahingoittaa sitä itse - vain väärin laittamalla se kaappiin ja jättämällä se tässä tilassa useita kuukausia. Väärästä laitoksesta erityisen huolissaan naisten saappaat, joilla on suuri bootleg.

Jotta kengät pysyisivät kunnossa säilytyksen aikana, ne on kiinnitettävä. Sitä ei voi pakata tiiviisti suljettuihin säiliöihin - sen on "hengitettävä". Monet pitävät alkuperäisiä laatikoita, joissa he ostivat kenkiä, uskovat, että nämä ovat parhaita säilytysvarusteita (etenkin läpinäkyviä kannet). Näiden laatikoiden koot on kuitenkin optimoitu siten, että ne vaativat vähintän tilaa kaupasta. Jalkineiden pitäminen pienessä tehtaassa, se voi myös aiheuttaa korjaamattomia vahinkoja.

Jotta kengät ovat kunnossa, voit:

 • ripusta
  vaatekappaleet kaapin ripustimilla;
 • kertainen tilavissa laatikoissa tai hyllyissä;
 • Käytä erityistä laatikkoa, runkoa tai järjestäjää;
 • työnnä PET-pullo tai kolaroitu lehti aikakauslehtiin.

Valmistettu ja taitettu laatikkokenkiä voidaan säilyttää pukuhuoneessa, kaapin hyllyillä tai ruokasalissa, varsinkin jos on olemassa erityinen moduuli kenkien tallentamiseen. Mutta parveke - ei ole paras paikka varastoida tuotteita iholta. Vaikka ne ovat luotettavasti suojassa auringolta, ilmasto parvekkeella on edelleen liian kova, joten nahkakenkien pinta pilkkoo, kadottaa näkyvyyden ja tulee käyttökelvottomaksi.

1

Oikein taitettu kengät antavat tilaa avaruuteen käytävällä ja koko huoneistossa, mutta pysyvät rauhallisina omaisuutensa turvallisuuden kannalta. On suositeltavaa asentaa jotain sisälle, joka pitää muodon. Ei ole välttämätöntä käyttää teollisuustukia tai muita järjestelmiä, tämä rooli on täysin käsitelty PET-pullo, romahdettu lehti. Hyvä vaihtoehto kenkien täyttämiselle ovat sanomalehdet, jotka eivät ainoastaan ​​säilytä muotoa ja imeytyvät kosteuteen, vaan myös torjuvat moolin hajuillaan.

Vaatekaappi hyllyillä kenkiin
Pyörivä kenkälaatikko
Hyllyt kengille portaista
Kätevät korit säilyttää asioita ja kenkiä
Penkki valmistettu luonnon puusta kengän osastoilla

Vaihe 3: Ilmanvaihto ja säännöllinen hoito

Vaikka edelliset kohteet olisivat täydellisiä, pukuhuoneessa - puhtaus ja järjestys sekä kaikki edellytykset, joiden avulla voit säilyttää kengät, jotka täyttyy ehdoitta, sinun on seurattava prosessia säännöllisesti. Kausittainen kengän varastointi - prosessi on aina vastuussa, mutta talvikengän tapauksessa kaikki on monimutkaisempaa.

Tärkein vaikeus on, että talvisaappaat joutuvat häpeään tässä tilassa kolmena vuodenaikana. Siksi aika ajoin tarvitaan vähäinen hoito - kengät on poistettava laatikosta, tarvittaessa kuivattava, puhdistettava ja käsiteltävä uudella antiseptisellä aineella, levitettävä tuoretta kermaa ja puhdistettava.

Hyllyt kengille portaiden muodossa
Epätavallinen pukuhuone hyllyillä kenkiä varten
Kengän sisäänvedettävä säilytysjärjestelmä
Vaatteiden ja kenkien asianmukainen varastointi kaapissa
Korkea kaappi, jossa kantokotelo
Avaa kaltevien hyllyjen kengät
Mukava ottomainen, jossa kantokahva hyllyllä
Koteloiden säilyttäminen läpinäkyvällä ikkunalla on erittäin kätevä asia

Vaihe 4: Käyttövalmis

Oikean säilytyksen jälkeen kengät tarvitsevat valmistelua käytettäväksi. Jos otat sen ulos laatikosta, sinun on varmistettava, että se on kunnollinen ulkonäkö tarvittaessa tehdä kosmeettista hoitoa. Lisäksi kengät säilytetään kuivissa olosuhteissa, joten ennen käyttöä on hieman kostuttava luonnollisesti.

Voit tehdä tämän purkamalla sen muutaman päivän kuluttua ensimmäisestä käytöstä, poistamalla kaikki improvisoituneet kuivausjärjestelmät ja asettamalla se käytävään. Kun seisoi muutaman päivän ajan, saappaat saavat tarvittavan kosteustason ja ovat valmiita jokapäiväiseen kulutukseen vaarantamatta kuitenkaan koskemattomuutta ja terveyttäsi.

Yhteenveto talvijalkineiden asianmukaisen varastoinnin edellyttämistä toimista:

 1. Puhdista huolellisesti ja pese.
 2. Täysin kuiva erityisjärjestelmän avulla tai soveltamalla erilaisia ​​ajatuksia improvisoitujen varojen käytöstä.
 3. Jos vaurioita esiintyy, korjaa talo tai kuljeta se korjaustöihin.
 4. Hoito erityisellä antiseptisellä aineella.
 5. Tiivistä kengät sisäpuolelta niin, että se ei repeyty.
 6. Taita järjestelyssä, laatikossa tai muussa tallennuslaitteessa.
 7. Ajoittain hoitaa minimaalinen hoito.
 8. Valmista valmisteluun.

Jotkut pitävät sääntöjä merkityksettöminä, mutta niiden tarkka noudattaminen mahdollistaa talvijalkineiden pitämisen hyvissä olosuhteissa useille vuodenaikoille. Samanaikaisesti paikka vapautuu asunnosta, ei tarvita erityisiä huonekaluja, ja käytävässä tai käytävällä on aina mukava koota. Jos varastointi on väärä, vaatekappaleen tuotteet heikkenevät paljon enemmän kuin käytettäessä.

Valkoinen rinnassa, jossa on neljä laatikkoa
Valkoinen penkki salille kenkien soluilla
Voi tehdä"плечики" для хранения обуви из проволоки
Suuri vaatekaappi lasihyllyillä kenkiä varten
Sateenvarjo, jossa on taskut kengille
Kantokahva hyllylle

Jalkajärjestäjä

Olemme tarkastelleet kaikkia talvijalkineiden talteenottoa, nyt on aika koskettaa tähän tarkoitukseen erityistä laitetta. Kengän järjestäjä on suuri moduuli kenkien tallentamiseksi jaettuna osioihin (yleensä 6), jotka voidaan ostaa tai valmistaa käsin. Omatoimisuuden viehätysmahdollisuus mahdollistaa rohkeita ideoita, jotka voivat tulla mielessäsi.

Toiminnallisesti se on suuri vaatekaappi, joka on valmistettu tiheästä kangasta, joka on kiinnitetty vetoketjulla. Erillisissä osissa voit lisätä kenkiä ja muita vaatekaappia. Seinät on suljettu pahvilla pitämään muodon ja järjestäjien yläosat ovat yleensä läpinäkyviä, jotta voit nopeasti ymmärtää, mikä valehtelee. Kun tällaista järjestäjää ei tarvita, se taipuu täydellisesti ja vie vähemmän tilaa kuin pieni pussi.

Järjestäjän tai muun kengän varastokotelon avulla voit varmistaa kengänne turvallisuuden ja helpottaa itsesi elämää, koska tiedät tarkalleen missä kengät ovat tällä hetkellä.

Suuri säilytyskotelo voidaan sijoittaa kaappeihin
Riipus järjestäjä vaatteita ja kenkiä varten
Läpinäkyvä kengän järjestäjä vaatekaapin ovessa
Läpinäkyvät laatikot, joissa on kenkiä
Pieni kengän järjestäjä, jossa läpinäkyvä pää
Valkoinen vaatekaappi kääntyvien hyllyjen kanssa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + = 6