Miten valita seinä laatta keittiöön (20 kuvaa)

Keittiö on huone, jossa vietämme suurimman osan ajasta. Erityisesti kodin pitäjät, jotka jatkuvasti keitetään, puhdistetaan. Mutta tässä huoneessa voit myös rentoutua, varsinkin jos keittiö on yhdistetty olohuoneeseen tai ruokasaliin. On erittäin tärkeää luoda mukavuus ja mukavuus tässä huoneessa, ja myös yrittää tehdä huoneesta niin toimiva, joten yleensä se on mahdollista. Hyvä emäntä arvostaa kaikkia modernin keittiön herkkuja.

Beige ja monivärinen laatat keittiön seinälle

Kaikella vakavuudella tulisi lähestyä materiaalien valintaa keittiön seinien viimeistelyyn, koska se ei riipu pelkästään keittiön esteettisestä kauneudesta vaan myös huoneen toimivuudesta. Materiaalin on oltava vähintään käytännöllinen ja turvallinen, sillä äitimme, isoäitit, vaimot työskentelevät huoneessa, ja lapset tai lastenlastemme voivat pelata heidän vieressään.

Useimmiten se on seinät koristeltu keittiössä. Ja ei mitään, materiaali on täysin osoittanut itsensä nykyaikaisessa rakentamisessa.

Esiliina mosaiikkin keittiössä
Keittiön mosaiikki- ja tavallisten laattojen yhdistelmä

Harmaa laatta kiven alla keittiön esiliinaan

Harmaa laatta kiven alla keittiön esiliinaan

Seinälaatat

 • Se jäljittelee mitä tahansa luonnollista materiaalia, olipa se puuta, nahkaa tai kiveä.
 • Se ei pelkää kosteutta, rasvaa ja haihtumista, jotka usein täyttivät keittiötilan.
 • Seinälaatat ovat tulenkestäviä. Kuumennettaessa se ei aiheuta haitallisia kemikaaleja, koska se on valmistettu luonnonmateriaaleista, hiekasta ja savesta.
 • Keraamiset laatat ovat niin vahvoja, että ne voivat suojata seinämää romahtavalta.
 • Keinunnan likaisin paikka on emännän työskentelyalue, tosiasiallisesti, jossa ne pestään, puhdistetaan ja keitetään jatkuvasti. Yleensä laatta sijoitetaan työalueen seinälle, jota kutsutaan esiseokseksi. Useimmiten se on hoidon ja puhdistuksen helpottamiseksi. Joskus on tarpeeksi pyyhkiä kostealla liinalla. Mutta joskus sinun on käytettävä pesuaineita, puhdistusjauheita tai muita kemikaaleja. Siitä syystä sen happo-alkali-vastustus on kätevä.
 • Se myös kestää lämpötilan muutoksia. Loppujen lopuksi, liesi, jotain on usein keitetty ja on täysin mahdollista saada kiehuvaa vettä seinään.
 • Huokoisen rakenteen ansiosta laatta imee kosteutta täydellisesti. Tämä ominaisuus ja auttaa sitä paremmin kiinni pinnalle.
 • Laatat ovat melko vahvoja materiaaleja, ja niillä on jopa lisääntynyt resetointiresistenssi.
Mahdollisuus koristaa keittiö laattoina
Esiliina valkoisia kiiltäviä laatat keittiössä

Esiliina valkoisia kiiltäviä laatat keittiössä

Seinälaatat pienessä keittiössä

Jos sinulla on pieni keittiö, niin suuret laatat pahentavat tilannetta. Huone näyttää visuaalisesti vielä pienemmäksi. Siksi on parempi käyttää laattoja, joiden koko on korkeintaan 10 cm * 10 cm. Pieni huone, laatta on pitkänomainen tai suorakulmainen. Ja jos haluat peittää useimmat seinät, on parempi valita pieni laatta tai laatta mosaiikki, jota voidaan täydentää erilaisilla lisäosilla. Erityisen sopivia, ne ovat esiliina-alueella. Mutta älä unohda päteviä värejä ja tyylejä.

Merkittävää roolia ovat interlacing saumojen injektointi. Suojaustoiminnon lisäksi muotin ja sienen muodostumisen ehkäiseminen estää seinästä jäljessä olevan laattojen mahdollisuuden. Ja esteettisessä mielessä olisi otettava huomioon, että kontrastiompeleet herättävät huomiota. Vastakkainen maalaus näyttää tyylikkäämmältä, mutta jos sinulla on pieni keittiö, se visuaalisesti pienentää sitä vieläkin enemmän.

Toinen pieni salaisuus on trowels. Tuloksena on, että tumman värisävyn maalaus voi visuaalisesti tehdä lattianpuhdistimen ja päinvastoin.

Beige ruskea seinälaatat keittiössä

Seinälaatat tilavassa keittiössä

Suurten mittojen keittiöissä tarvitaan laatat. Se antaa huoneen harmonian ja kompakti. Tällöin kontrasti-ura on paras. Se tekee tilaa tyylikkäämmäksi ja alkuperäisemmäksi. Mutta valinta on sinun, voit käsitellä saumoja ja yksiväristä lastalla.

Kirkas valo kirkkaalla aksentilla suuri keittiö

Kiiltävä tai matta?

Kiiltävä ja mattapintainen laatta. Kiilto tekee huoneesta kirkkaamman ja kirkkaan, mikä visuaalisesti lisää tilaa. Mattness antaa huoneelle enemmän mukavuutta ja mukavuutta. Asiantuntijat sanovat, että aurinkoisella puolella sijaitsevan keittiön osalta mattapintaiset laatat ovat sopivampia. Tämä johtuu siitä, että mattapinta ei häikäise, kun se altistuu suoralle auringonvalolle. Kiilto puolestaan ​​näyttää hyvältä vähemmän valaistuissa huoneissa. Muuten kiiltävä tumma laatta näkyvämpi mekaaninen vaurio.

Punainen ja musta keittiön esiliina kiiltävistä laatoista

Punainen ja musta keittiön esiliina kiiltävistä laatoista
Matta beige-laatat keittiön seinälle

Kohokuvioitu laatta

Seinälaatat voivat vaihdella maaston mukaan. Ammattilaiset suosittelevat keittiön seinien laatoittamista kiiltävillä pinnoilla, koska se on helpointa huolehtia. Märkä rätit, joskus saippualla. Mutta helpotuspinta pystyy kertymään itsessään likaa, rasvaa, joka ajoissa yksinkertaisesti syö pinnalle. Jokainen emäntä haluaa tietää, kuinka vaikeaa on puhdistaa rasva mattapinnoitteesta. Mutta
visuaalisesti saastuminen on vähemmän näkyvissä mattapintaisilla, tummilla pinnalla.

Kohokuvioitu esiliina keittiössä

Kohokuvioitu esiliina keittiössä

Huoneen valaistus

Kun valitset värin ja kuvion tulevaisuuden seinälaatat, muista, että valaistus vaikuttaa suoraan sen sävyyn suhteessa. Auringonvalo tuo visuaalisesti värin ja kuvion laattojen kirkkaammaksi ja juicieriksi. Halogeenilamput antavat kylmälle varjolle värin ja tavalliset valaisimet, joilla on keltainen valo, päinvastoin lämpimät. Voit hyödyntää tätä ilmiötä tai päinvastoin, jos se ei ole toivottavaa, pidättäytyä siitä.

Keittiön työpinnan kohden valaistus

Mitkä keittiötilan tilat on peitettävä laatoilla?

Laatat voidaan kaakelaa kokonaan keittiön seinien ja sen erityisten osien mukaan. Mikä vaihtoehto ratkaista suoraan omistajille.

Tärkeimmät seinälaatat ovat:

1
 1. Useimmiten laatta kattaa vain keittiötilan esiliinan, eli keittiösisustusten, lavuaarien ja kaasu-uunien työskentelyalueella. Tässä tapauksessa laattapinnoitteen korkeus tulee saranoituun kaappiin.
 2. Voit yleensä peittää laatat vain päätoiminta-alueella, esimerkiksi tilan lähellä pesuallas ja / tai laatta.
 3. Voit kiillottaa keittiön koko pinnan, sitten keittiössä on helpointa pitää puhtaana ja siistinä. Täällä kirkkaat sävyt ovat parhaita. Ne luovat kevyemmän vaikutelman ja lisäävät visuaalisesti tilan, jonka pienkoneiden kotiäidit arvostavat.
 4. Ruskea-sininen esiliina laatat keittiössä
  Valkoinen, oranssi ja ruskea laatat esiliina keittiössä

  Laatta seinällä sisustuksella tai paneelilla

  Tällaisen suunnitelman laatta luovat ainutlaatuisen kuvan keittiöstäsi. Hyvä näyttää kiinteän värinen laatta 3D-mallilla. Mahdollisia luovia ideoita voidaan toteuttaa, tärkein halu ja mahdollisuuksien saatavuus. Tällaisen laatan hinnoittelupolitiikka on useita tasoja korkeampi kuin normaali yhden tonnin hinta. Moderni rakennusmarkkinoiden ansiosta saat paljon piirroksia ja piirroksia tällaisista laatoista. Mutta tärkeintä ei ole ylikuormittaa tilaa liiallisella sisustuksella. Erityisesti tämä pätee pieniin huoneisiin. Rintakuva, jossa piirustus voi tehdä huoneesta epämiellyttävän pysyä siinä.

  Keittiön kuvioitujen ja monofonisten laatat yhdistelmä
  Keittiön esiliina paneelilla

  Mosaiikkilaatta

  Näyttää hyvältä allianssin kanssa monophonic laatta. Se sijoitetaan tavallisesti työskentelyalueen alueelle tietyissä ennalta suunnitelluissa osissa. Muistathan kuitenkin, että tällaisten laattojen seinien edessä on erittäin työläs ja aikaa vievä prosessi. Laatta-mosaiikki on erittäin hauras ja helposti lyö, joten on parempi ottaa se heti marginaalilla.

  Keittiön mosaiikkilaatat

  kuva laatat

  Tämän tyyppisen laatta kauneus on se, että sitä voidaan soveltaa mihin tahansa kuvaan tai kuvaan. Itse asiassa - se on laatat tilauksesta. Ja kaikki, mitä tehdään erikseen, vaatii lisää taloudellisia injektioita. Tämä antaa huoneelle omaperäisyyden ja ainutlaatuisuuden, ja jopa pienen piirustuksen.

  Kuva-sauvat keittiön seinälle

  Volumetriset laatat

  100% tekee roiskumista erityisesti yksivärisessä sisätilassa. Voit käyttää erilaisia ​​laattoja, mutta sen on oltava monofoninen. Tällainen laatta arvostetaan korkean teknologian ystäville. Ja hinnat nauttivat miellyttävän.

  Kumpi laatta valitset, muistan, että sen pitäisi antaa mestari, muuten voit kääntyä kalleimman ja mestariteoksen ennennäkemättömään huonoon makuun.

  Volumetriset seinälaatat
  Kaunis yhdistelmä keltaisia ​​ja vaaleanpunaisia ​​laattoja

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

38 − = 35