Mielenkiintoisia vaihtoehtoja lastentarhojen järjestämiseen ullakolla: vinkkejä ja valokuvamalleja (56 kuvaa)

Taimitarhan tyyli eroaa muista talon tai huoneiston huoneista. Ja tämä on totta. Loppujen lopuksi lapsi ei ymmärrä maailmaa aikuisina. Ullakkon tunnelma sopii ihanteellisesti mukavan lastenhuoneen luomiseen. Lapset ullakkohuoneessa ovat valoisaa persoonallisuutta. Loppujen lopuksi ylimmässä kerroksessa sijaitsevissa ullakkohuoneissa on mahdollisuus tutustua kotiisi. Se on tarkoituksenmukaista ja kirkasta sisustusta, alkuperäistä ulkoasua ja tyylikäs sisustus. Tärkeintä on suhteellisuus ja tyyli.

Lasten parvi, jossa palkit

Lasten ullakko valkoisessa mansardissa

Lasten parvi ullakolla

Lapsi ullakolla, jossa sänky ullakko

Lasten ullakko ullakolla

Lapset ullakolla kukka taustakuva

Vauva ullakolla sisustuksella

Lastenhuoneen ulkoasu ullakon huoneessa

Suunnittelija kuva huoneesta riippuu sen kokoonpanosta. Äänien korkeus on yleensä pieni. Alueen alla olevan tilan suunnittelu, korjaus ja sisustaminen aiheuttaa usein vaikeuksia.

Lasten parvi tytölle

1

Lapset ullakolla sohvalla

Lasten suunnittelu ullakolla

Lastenhuone ullakolla, jossa pinnasänky

Viistetyt seinät ja katto luovat tunteen rajoitetusta tilasta. Mutta lapselle se ei ole niin tärkeä. Pieni lapsi tuntuu mukavalta ullakolla. Kyllä, ja kaikki epämiellyttävät tekniset kysymykset, pätevä suunnittelu johtaa nollaan ja edes eduksi.

Lasten parvi kahdelle

Lasten ullakko violettiin

Lasten ullakko ranskalaistyylisesti

Lasten ullakko sinisellä

Lasten ullakko, jossa on leikkihuone

Ullakkokadun tunnelmassa on monia mielenkiintoisia ideoita. Jos päätät aloittaa korjaukset ja järjestää lastentarha ullakolla, sinun pitäisi:

 • laskea korjauksen tekninen puoli;
 • ajattelemaan koriste-elementtiä;
 • valitse huonekalut ja tekstiilit;
 • nosta valaistuselementit.

Lastenhuoneen menestyksekkään suunnittelun tärkein kriteeri on henkilökohtainen viihtyisyys ja turvallisuuden tunne. Lastenhuoneen on luotava mukava, ergonominen tila. Ullakkohuoneiston rakentaminen tulisi aloittaa huoneen toiminnallisten alueiden jakamisella:

 • pelit;
 • luokkiin;
 • levätä.

Kuinka käännä tilaa katon alle toimivaan huoneeseen

Mansard-katto, jossa viistetyt katot, merkitsee tavanomaisten ratkaisujen hylkäämistä. Pelialueen sisustus, sisustus ja koristelu johtuu huoneen geometriasta. Kapealla kapealla ikkunan lähellä on kätevää järjestää lelujen hyllyt.

Lastenhuoneen sisustus ullakolla

Lasten parvi maalaistyyliin

Lasten ullakko punaisella

Lasten parvi pojalle

Lähellä voit järjestää pelivyöhykkeen. Hyvä istuvuus suuren korin sisustuksessa, jossa on leluja, pieniä pöytiä ja tuoleja. Tämän huoneen sisustuksen tulisi yhdistyä yleiseen sisustustyyliin.

Kirjoituspöytä on sijoitettava lähempänä luonnonvalon lähdettä. Kirjahyllyjen järjestäminen riveissä seinämillä auttaa säästämään tilaa. Voit tallentaa vaatteita valitsemalla paikan etuoveen. Huoneesta erotetaan se ruudulla. Tämä malli mahdollistaa hyllyjen suunnittelun kengille oven lähellä.

Lapset ullakolla veljekset

Vauva ullakolla pienelle lapselle

Lapset parvella ryhmästä

Lasten ullakko Art Nouveau

Nursery mansardissa meripeninkuvassa

Jos aloitit korjata ullakolla, päätä heti, mihin sänky on. On parempi työntää pää korkeimpaan seinään tai laittaa päätykappale katon viistoon. Jos katon korkeus on riittävä kaksikerroksisen huoneen luomiseksi, voit järjestää nukkumapaikan toiselle kerrokselle ja sängyn alle järjestää pelivyöhykkeen.

Tallentamiseen vuodevaatteet, voit käyttää niin sanottua katvealueet alla vinon seinän. Suorittaminen korjaukset, aita pois niiden valo osioita, sopivia sisustus muodossa näyttöjä on tarpeen varmistaa, että suunnittelussa huomioidaan toimintayksiköiden yleinen suunnittelu, ja se on ehdottoman turvallinen lapselle.

Lapsi ullakolla poika meri-tyyliin

Lapsi ullakolla pieni

Lapset ullakolla matalalla katolla

Lapsi vastasyntyneen ullakolla

Epätavallisia tiloja on vaikea valita tavallisiin huonekaluihin. Vaikka lasten pienoiskoossa huonekalu sopii tavallisesti ullakolle, ilman mitään ongelmia. Kaapit, lipastot ja telineet ergonomisesti sijoitettavien tuotteiden säilyttämiseksi lähellä pienempää seinää. Kun valitset huonekalujen ja sen sijainnin, sinun on otettava huomioon huoneen tyylit ja lapsen mielipiteet.

Sisustus- ja sisustusmenetelmät avaruuden yhdenmukaistamiseksi

Hyvin suunniteltu muotoilu ja ylimmän kerroksen huoneen laadukas viimeistely auttavat laajentamaan tilaa. Äänen monimutkaisuus ei ole pienellä alueella, vaan pieni huoneen tilavuus, vähentää kaltevilla seinillä. Joitakin temppuja voit laajentaa tilaa visuaalisesti:

 • seinäpäällystys tapetilla pystysuoralla nauhalla tai muulla kuvioinnilla, jonka vaikutus vetää ylöspäin, visuaalisesti nostaa katto;
 • Seinien ja katon koristelu materiaaleilla, joilla on sama rakenne ja kuvio, säästävät huoneen tuntuvasti ylittävän painovoiman;
 • Kuviosta "virtaava" katosta seinämiin auttaa yhdistämään tilan;
 • sisustusta ullakolle on parempi valita vaalea väri: oikea värimalli ullakolla erottaa tilan;
 • seinien, katon, huonekalujen ja verhojen suunnittelu olisi keskenään yhdistettävä;
 • joskus huoneissa, joissa on korkea katto, sisätilat näyttävät liikaa pystysuoraan, sitten huoneen sisäpuolelle kirkkaat vaakasuorat linjat viedään muotoon.

Lapset ullakolla pilvien kanssa kattoon

Lasten ullakko monophonic

Lapset ullakolla pastelliväreissä

Lapset ullakolla teini-ikäiselle

Lasten ullakko, jossa roikkuu huonekalut

Huoneen suunnittelu ja tekstiilien koristelu

Tekstiiliteollisuuden virtuoosien löytö voi olla hyödyllinen päiväkodin koristelemiseksi mansardihuoneessa. Tekstiilin sisustusta ullakolla käytetään:

 • ikkunoiden koristelu;
 • katokset ja verhot;
 • seinien ja huonekalujen sisustus.

Ylemmässä kerroksessa olevan huoneen järjestely riippuu siitä, kuinka hyvin korjaus tehdään, ovatko kaikki muut yksityiskohdat harkittuja. Kun olet ajatellut korjausta, sinun on päätettävä:

 • millainen sisustus haluat;
 • millaista viimeistelyä hänelle sopii;
 • mikä ikkunoiden, seinien ja lattian muotoilu korostaa ullakolle etuja.

Avaruuden muotoilu ja järjestely on tärkeä osa huoneen sisustusta katon alla. Ikkunoissa on kalteva pinta. Tavalliset verhot eivät sovi tähän. Voit valita Roman- tai rullakaihtimet erikoiskehyksellä, jonka avulla kangas kiinnitetään sekä ylhäältä että alhaalta. Ne sopivat täydellisesti sisätiloihin. Valikoima tekstiilituotteiden muotoilu olisi valittava lastentarhan sisustukseen.

Lasten parvi hyllyillä

Lapset ullakolla raidallinen taustakuva

Lasten parvi on yksinkertainen

Lasten parvi Provence-tyylillä

Lapsen väri tuntuu erilaiselta aikuiselta. Valitse muotoilu, jossa on puhdas, elinvoimainen värisävy ja elämää vahvistavat värit. Älä päästä sisustukseen monimutkaisia ​​värejä ja piirustuksia, poistu tummista väreistä. Korjauksen alussa on otettava huomioon, että lapsen on kasvatettava omistajansa kanssa. Nykyään lapsi soittaa vain, ja huomenna hän tarvitsee työpöydän. Ja pian hän ei pidä liian lasten huoneen suunnittelusta. Taimitarhan asettelussa olisi otettava huomioon ullakkotilan mahdollinen muutos.

Lasten parvi tytöille tyyliin Provence

Lasten ullakko retrotyylillä

Lapset ullakolla, jossa on veistetyt huonekalut

Lasten ullakko, jossa on kuva seinillä

Lasten ullakko vaaleanpunaisessa

Lasten ullakko maalaismainen tyyli

Lasten ullakko harmaalla

Lasten ullakko sisarille

Lasten ullakko tyyliin cheby tyylikäs

Viimeistelyaineiden, huonekalujen ja tekstiilien laatua on käsiteltävä vastuullisesti. On parempi antaa etusija luonnonmateriaaleille. Huoneen sisustus ei saisi vahingoittaa lapsen terveyttä. Kaikki osien tiedot ovat materiaalien merkinnöissä.

Lasten ullakko skandinaavisella tyylillä

Lapsi parvekkeella Välimeren tyyliin

Lasten ullakko aihealueellisessa

Lasten ullakko kahdella tasolla

Lapset ullakolla sisäänrakennetuilla huonekaluilla

Lasten ullakko kirkas

Lasten ullakko vihreällä

Lasten ullakko vihreällä värillä

Lapset ullakolla tähtien kanssa

Taimitarhan onnistunut asettelu on ilo ei ainoastaan ​​aikuisille vaan erityisesti lapsille. Lapsille on tärkeää saavuttaa sisätilojen ihanteellinen koskemattomuus, varmistaa lapsen turvallisuus ja tehdä vierailustasi mukavassa huoneessa katon alla.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

98 − 95 =