MDF-pöytälaatikot keittiökalusteille (24 kuvaa)

Keittiö on melko suosittu paikka asunnossa tai talossa. Keittiön varustamiseksi on valittava sopivin huonekalu, joten harkitse tarkkaan sisustuksen kaikkia yksityiskohtia. Todennäköisesti keittiön tärkeä tavoite on pöytälevy, joka on keittiön tärkein työalue. Sen pitäisi olla mahdollisimman mukava ja houkutteleva ulkonäkö. Nyt on yhä suosittua työtasot MDF- tai lastulevyteksteihin, joissa on suhteellisen alhainen hinta ja suurin käyttömukavuus käytön aikana. Koska näiden tuotteiden vuoraus on muovia.

MDF-keittiön yläosa
MDF-keittiön yläosa

Hyväkuntoinen yhdistelmä korkean lujuuden omaavasta pinnasta, optimaalisen hygienian taso sekä erilaisten keittiövaikutusten suojaus lisäsi muovisten työtasojen kysynnän kasvua.

MDF-keittiön yläosa

MDF-keittiön yläosa

Muovisten työtasojen luokittelu

Keittiötasot MDF tai lastulevy ovat erityisiä levyjä, jotka kattavat alkuun kaapit, huonekalut, ja toimia myös työpinta tyypin erilaisia ​​toimintaa. Perusteella työtasot, muovitettu, on yleensä lastulevy, ja harvemmin tapauksissa - laatta puukuitutyyppiä, eli MDF-levyä.

MDF-keittiön yläosa
MDF-keittiön yläosa

Myös kiiltäviä lastulevylevyjä voi joskus käyttää, joissa kiilto toimii pääasiallisena vuorauksena. Valmistusprosessissa muovi levitetään MDF: lle tai lastulevylle käyttäen tehtaan menetelmää. Emäs vastaanottaa päällysteen muodossa, useita paperikerroksia keskimääräinen tiheys, joka on kyllästetty erityisellä tavalla alustavan tuotanto koostumus, jonka jälkeen huolellinen käsittely materiaalin, jonka aikana korkean lämpötilan aktivoituu. Samanaikaisesti käytetään matalia tai korkeita paineita.

Tämän seurauksena paperiarkki tulee tiheä monoliittinen pinnoite. Valmis koostumuksella on erittäin hyvät ominaisuudet vedenkestävyydestä ja lujuudesta, jotka ovat erittäin tärkeitä pöytälevyille itselleen.

MDF-keittiön yläosa
MDF-keittiön yläosa

Muovipäällyste, joka on nimeltään HPL, menetelmällä valmistettu jatkuvasti käsittelemiseksi kohta merkki käyttäen erityistä teollisuuden puristimet, jotka hyödyntävät korkean paineen taso. Tällainen muovi on erittäin suuri lujuus ominaisuudet, ja kulutuskestävyys verrattuna, esimerkiksi CPL-muovista, joka on saatu sen jälkeen, kun prosessointi on valmis, käyttämällä matalan tason paine. Muun muassa laatua muovi työtasojen sovellettu perustuu perustuu levyt tai lastulevy ja edelleen Muovisisusta tekniikkaa.

MDF-keittiön yläosa
MDF-keittiön yläosa

Muovisten työtasojen pääetuja

Hyvin optimaalisella kustannuksella muovista valmistetut keittiöpöydät ovat monia tärkeitä etuja: mukavat käyttöolosuhteet ja erinomaiset mahdollisuudet yhdistää. Laaja valikoima tuotteita voidaan valita työtasojen valintaan eri tyyleissä. Vahva ja melko voimakas tiivistys mahdollistaa työtason pinnan suojaamisen turvotuksen vaikutuksesta, jos se altistuu tiettyyn kosteuteen. Tuotteita voidaan käyttää myös keittiön työpöydän muodossa pitkän käyttöiän aikana.

MDF-keittiön yläosa
MDF-keittiön yläosa

Muovisten työtasojen tärkeimmät edut:

  1. Tulenkestävyys ja lämmönkestävästä aineesta - päin työtaso muovi-tyyppi voi kestää kosketusta voimakkaasti kuumennettiin paistinpannu tai kattilaan, tarvittaessa.
  2. Kestävyys mekaanisiin vaikutuksiin (erilaiset naarmut tai halkeamat) ja erilaiset hankaukset.
  3. Höyryveden, samoin kuin aggressiivisten kemikaalien vaikutukset ja tämä tilaus ovat erityisen tärkeitä keittiössä.
  4. Yksinkertaisuus päähuollossa - muovinen pöytälevy ei pysty imemään kontaminantteja keittiöstä. Tuote on helppo puhdistaa ja pestä myös. Muovipinnoite ei vaadi erityisiä valmisteita.

Värityypin lisääntynyt vakaus - muovituotteet eivät mene polttoprosessiin, kun ultraviolettisäteet osuvat niihin. Muovituotetyyppi HPL luodaan monipuolisten värejä, jotka sisältävät noin kahdeksankymmentä sävyä.

MDF-keittiön yläosa

Lisäksi, jos haluat asentaa erinomaisen tuotteen keittiössä, voit tilata työtason muovikuoren kauniilla kuvilla. Tässä tilanteessa taiteellisen pinnoitteen luomisen aikana käytetty paperi on painetun menetelmän avulla peitetty houkuttelevilla piirustuksilla.

MDF-keittiön yläosa

Työtasot miinukset, vuorattu muovilla

Suurin haitta työtasot muovista on, että ne ilmeisesti eivät ole yhtä houkuttelevia kuin tuote, jonka luominen on käytetty kiveä luonnollisen ulkonäön tai koriste-lasi.
Päällystykse
ssä muovista, joka on yhtenäinen maalikerros, käytännössä mahdotonta erottaa ole naarmuja tai hankaumia. Jos et langeta leikkuulaudat, niin tuskin huomattava jälkiä veitsen käyttö tietyn ajan turpoavat, ja kosteus vähitellen valui sisäosassa pöytälevyn, ja tämä johtaa heikkeneminen ulkoisen tasot. Jos käytät varovasti muovista valmistettua pöytälevyä, voit pidentää tuotteen säilyvyysaikaa.

1
MDF-keittiön yläosa
MDF-keittiön yläosa

On tärkeää huomioida, että jos valmistaja väittää korkeatasoisen kestää kosteutta (jopa yhdeksänkymmentä prosenttia), se ei vieläkään rentoutua - asennuksen aikana, ja myös leikkauksen aikana keittiön tyyppi liitokset Tavaroiden muutoksia tulee hoitaa käyttämällä silikonitäyteaineella, vaha tai vaha, reunat sekä erilaiset tiivisteet.

MDF-keittiön yläosa

Jos asennus suoritettiin väärällä tavalla, tai toiminnan aikana muovi pöytälevyn lähes säännöllisesti alttiina ulkoisista vaikutteista ilmasta sekä nestemäinen, kosteus voi tunkeutua erityisen nivelet, joka aiheuttaa turvotusta lastulevyn laatat. Standardien mukaan kansainvälinen standardi on kyse tällaisesta ei toimi loukkaa perusvaatimukset tietyn tyyppistä materiaalia.

Kaikista edellä mainituista haitoista huolimatta muovikelmuista valmistetuilla tuotteilla on suuri kysyntä optimaalisen hinnan ja laadun suhteen takia.

Muutamia tärkeitä vinkkejä

Erikoismyymälöissä on valtava valikoima tuotteita, sekä kotimaisia ​​että ulkomaisia ​​tuotteita. Voit ostaa pöydän, joka on valmistettu levyn muodossa.

MDF-keittiön yläosa
MDF-keittiön yläosa

Paksuus työtaso ylös kaksikymmentä-kahdeksan kohteeseen kolmekymmentä-kahdeksan millimetriä, ja pituus on kahdesta neljään metriä, kun taas tuotteet ovat käsittelemättömien ja taka- reunassa tyyppejä.

Laatoitettu pöytälevy

Kaikkein halvimmat keittiökaapit ovat tuotteita, jotka on laminoitu muovilla alhaisen paineen (CPL) perusteella. Tällainen muovipäällyste voi tuottaa huomattavasti suorituskyvyn (kulutus- ja kosteusvastus) HPL-muovia, joka on tehty lisääntyneen paineen perusteella.

MDF-keittiön yläosa

Tavaralevyn kosteudenkestävyyteen viitaten valmistajat käyttävät usein vihreän värin käyttöä, mikä antaa leikkauksen vastaavan näytteen erityisen varjostuksen.

Laatoitettu pöytälevy
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

30 − 23 =