Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa: vinkkejä ammattilaisille järjestelystä (60 kuvaa)

Onko mahdollista jakaa standardi odnushku vähintään kahteen toiminta-alueeseen ilman, että levitetään pyöreää summaa suurista korjauksista? Suunnittelijat ja arkkitehdit vuodesta toiseen kääntävät Hrushovin kodikkaiksi asunnoksi, antavat myönteisiä ennusteita: taitavasta lähestymistavasta ja makuelämyksistä yksi huoneen huoneista tulee todellisuutta jopa ilman ulkopuolisten asiantuntijoiden osallistumista.

Makuuhuone yksiöhuoneessa beige

Makuuhuone yhden huoneen valkoisessa huoneistossa

Makuuhuone yhden huoneen parvekkeella

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on puiset huonekalut

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on sohva

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on ovet

Jos sinun on pakko kokata ja levätä yhdessä paikassa, vastaanottaa vieraita ja työskennellä, tarvitset vain yhden huoneen makuuhuoneen makuuhuoneen erillisen paikan, jossa kukaan muu ei näytä tunkeutumaan.

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa on toimiva

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on kipsi-kipsilevy-osio

1

Makuuhuoneen olohuone yhden huoneen huoneistossa

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa Hruščovissa

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on teollinen tyyli

Miten arkkitehdit ja suunnittelijat erottavat makuuhuoneen yhden huoneen huoneistosta?

Yhden makuuhuoneen huoneisto, jossa on erillinen makuuhuone - unelma pienkokoisten asuntojen omistajista. Jos on mahdollista sijoittaa seinä, on mahdollista jakaa tila mahdollisimman tehokkaasti aihepiireihin. Yksi vyöhykkeellä ei ole ikkunoita, yleensä se on sisäänkäyntialue - tällainen alusta tarvitaan vieraiden vastaanotolle ja perheen lepoon.

Yhden huoneen makuuhuone on kevyt

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa tekstiiliosa

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on kangasosio

Makuuhuoneen muuntaja yhden huoneen huoneistossa

Seinän yläosaa varten käytä läpikuultavia materiaaleja, kuten lasilohkoja tai lasia. Kiitos heistä, olohuone saa osuutensa luonnollisesta auringonvalosta. Väliseinän suorittamiseksi on välttämätöntä varustaa ohut vaahtolohko tai kipsilevy.

Jos pääomasijoittaminen ei ole sallittua, voit erottaa makuuhuoneen käyttämällä liikkuvia paneeleja, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin kaapissa olevat mekanismit, liikuttamaan ohjaimia vasemmalle ja oikealle. Samanlainen suunnittelu-suunnitelma vetoaa niihin, joiden on usein vaihdettava tilaa. Tuleeko vieraat pian? Voit nopeasti laajentaa paneelit vapauttaaksesi lepohuoneen ystävien kanssa. Aika mennä lepoon? Sulje paneelit ja nauti erillisestä pienestä makuuhuoneesta.

Makuuhuoneen sisustus yhden huoneen huoneistossa

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on huonekaluja

Makuuhuone yhden huoneen vuoteella

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on keittiö

Huonekalut voivat toimia erinomaisena erotteluna suurelle tilalle. Säilytystilat ja korkeat kaapit, joilla ei ole merkittävää syvyyttä, on helppo jakaa olohuone toimiviin segmentteihin. Halusi muuttaa tilannetta? Järjestä huonekalut eri tavalla!

Jos huoneisto on studio, keittiö, makuuhuone ja olohuone jakavat joka tapauksessa yhden tilan. Tämä auttaa mobiileja osioita tai onnistuneesti järjestetty huonekalut. Jos sinulla on standardi yksipuolinen, jossa on täysin seinämät seinät, ei ole tarpeen tehdä makuuhuoneen vuoksi laajentaa olohuone keittiöstä-anna kaikki verkkoyhteydet pysyvät kunnossa alun perin tarkoitettu ruoanlaittoon. Muussa tapauksessa valvontaelinten edustajat osallistuvat sinuun. Lisäksi seinän purkaminen keittiön ja olohuoneen välillä voi olla laitonta.

Tekstiili voi tulla yksi edullisimmista kaavoitusmenetelmistä. Hahmottelemaan improvisoidun makuuhuoneen ääriviivat, sinun täytyy asentaa kattojärjestöt ja varustaa ne paksuisilla verhoilla. Ratkaisu sopii vuokra-asuntoon.

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on laakoninen design

Makuuhuone yhden huoneen parviasunto

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa ullakolla

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on huonekaluja

Kuinka aita sänky yhden huoneen asuntoon?

Yksinkertaisempi tapa on visuaalinen kaavoitus. Se saavutetaan taitavasti soveltamalla värit, koriste-komponentit, komponentit sisustus. Pienille asuntoja kunnostaminen ei ole aina järkevää, on parempi jakaa sänky ja vyöhyke aktiivisen vapaa tyylikäs verho: päivä hän olisi hyvä täydentää sisustus, ja yöllä luo intiimin tunnelman.

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on sisäänrakennettu sänky

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on ulosvedettävä sänky

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa kirkkaassa rakennuksessa

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on varastointipaikka

Makuuhuoneen pinta-ala on yksi huoneistossa

Sisustussuunnittelijoiden vakuutusten mukaan siellä voidaan järjestää täysi nukkumerkki, jossa vähiten luonnonvalo osuu. Se huoneen osa, joka pahentaa auringon säteitä, voidaan varustaa sohvalla ja muilla huonekaluilla vieraiden vastaanottoon. Jos yhden huoneen huoneistossa on masennus tai haara, voit laittaa sängyn niskalle - tämä on hyvin yleinen tekniikka, jonka avulla voit järkiperäistää hyödyllistä tilaa.

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa minimalismin tyyliin

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa Art Nouveau tyyliin

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on ylärakenne

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa uusklassisessa tyylissä

Hyvä osio voi olla lasin muotoilu - sekä matta että läpinäkyvä. Se suorittaa täydellisesti auringon säteet eivätkä sekoita tilaa. Ratkaisu Edut:

  • visuaalinen helppokäyttöisyys;
  • runsaasti lasimaalauksia (vesiputous jäljitelmä, vesipisarat ovat hyvin suosittuja);
  • Mahdollisuus yhdistää painottomien ja päinvastoin tiheiden tekstiilien verhojen kanssa.

Kunkin vyöhykkeen valaistus olisi suunniteltava paikan toiminnallisen kuormituksen mukaisesti. Anna paikka, jossa sängyn seisoo täydentää diffuusoitu valo valaistuksesta tai plafonds, ja yleisellä alueella kirkkaampi valaistus on hyödyllinen.

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa

Makuuhuone yhdessä huoneessa

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa oranssi

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on panoraamaikkuna

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on siirrettävät väliseinät

Onnistuneita esimerkkejä kaavoittamisesta yhden huoneen makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen

Jos työvoimavaltaisia ​​vaihtoehtoja ei ole, voit piilottaa sängyn korkean näytön taakse. Tällöin sänkyä ei hukata avaruudessa, levossa on tunne eristyneisyyttä.

Yhden huoneen makuuhuoneen alueellistaminen

Makuuhuone 17 m2 M yhden huoneen huoneistossa

Makuuhuone yhden huoneen perheelle

Makuuhuone yhden huoneen kanssa kulmasohva

On mielenkiintoisia vaatekaappeja: iltapäivällä sänky nousee ylös ja katoaa oven taakse, ja yöllä rungon patja voidaan helposti laskea alas. Tällaisia ​​huonekaluja on parempi tehdä tilauksesta, niin että se otettiin gracefully sisään elintilaa odnushki.

Päättäessä, mihin laittaa sänky yhdelle huoneistolle, älä unohda upeaa visualisointia - kaikkea, joka kuuluu yleisestä sarjasta, ei pidetä osana kiinteää tilaa. Tässä näkökulmassa menestyksekkäästi palkintorakennukset - korkeudet, joihin on mahdollista järjestää sänky. Sängystä itsessään ei tarvita täällä: jos palkintokorokki on kompakti, korkealla patolla sijoitetaan suoraan siihen. Sisätila on paremmin jaettu syviin laatikoihin (analogisesti lipastoon) - tämä on erinomainen lisävarastointijärjestelmä.

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on väliseinä

Makuuhuone yhden huoneen remontin kanssa

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa palkintokorokkeella

Niissä tapauksissa, joissa tehdään lisäseinä, suunnittelijat antavat seuraavan korjausneuvonnan: anna tämän pysyvän osion olla jatkuva (eli jakaa tilan kokonaan). Kapea seinä luo vaikutelman eriyttämisestä, voit ripustaa litteän näytön tai television siihen.

Matala hyllyt hyllyillä - yleiskomponentit pienikokoisille koteloille. Ne toimivat pienistä asioista, jotka yleensä on etsittävä koko asunnossa. Järjestäjillä on hyödyllisiä lisävarusteita, hyllyillä voi järjestää kirjoja, kosmetiikkatuotteita, maljakoita, matkamuistoja, florariumeja ja pieniä kukkaruukkuja.

Varustamalla makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, kotitaloudet saavat käytännössä erillisen tilan, jossa voidaan sijoittaa jopa parivuode. Etuosaa (sisäänkäyntiä) varten voit käyttää taittoikkunaa.

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on valaistus

Yhden huoneen makuuhuone on yksinkertainen

Makuuhuone yhden huoneen huonekalujen jakelussa

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa on harmaa

Pienikokoisissa tiloissa tapahtuva improvisoidun lastenhuoneen paikan valinnan tulisi perustua maksimaaliseen luonnolliseen valaisuun ja luonnosten puuttumiseen. Sängyn ja pöydän optimaalinen sijainti - ikkuna, tämä vyöhyke ei ole läpikulku. Tärkeää: aukko on varustettava laadukkaalla kaksois- tai kolmiosalla varustetulla ikkunalla, jotta vältyttäisiin luonnosta.

Epätavallisten sävellysten kannattajat pitävät riippuva sängyssä. Tämä malli näyttää nestettä ripustettuna katosta. Huolimatta siitä, että ongelman tekninen puoli voi aiheuttaa paljon vaivaa, tämä sisäinen ratkaisu on saavuttanut ennennäkemättömän suosiota nuoriparien keskuudessa.

On huomattava, että pyöreä roikkuupeti on kooltaan huomattavasti pienempi kuin tavallinen kaksoismalli, joten lepo tapahtuu myös vähemmän tilavissa olosuhteissa. Mittasuhteiden heilahtelu ja lentämisen tunne monilla tasoilla tämä vika.

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on vaatekaappi

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on verhot

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa skandinaaviseen tyyliin

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on taitettava vuode

Ammattilaisten valmistamilla valmiilla suunnittelumekanismeilla on yhteisiä piirteitä. Ensiksi olohuone on järjestetty siten, että istuvien silmät eivät ole sängyssä. Toiseksi valitaan ei-suuret kalusteet, joiden osia voidaan muuttaa kotitalouden tarpeiden muuttuessa. Näin tilaa vapautuu ja huone ei näytä olevan täynnä.

Makuuhuoneen olohuone

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on lasiseinät

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa hyllyllä

Makuuhuone yhden huoneen huoneistossa, jossa on seinän väliseinä

Makuuhuone studio-asunnossa

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

69 − 65 =