Lattian ripustimet käytävällä (26 kuvaa): valitse paras materiaali ja malli

Kun käytät eteistä, on välttämätöntä huolehtia siitä, missä myöhemmin sinun pitää ripustaa ulkovaatteet, hatut ja sateenvarjot. Kaikkien käytävien ei ole varaa sijoittaa täysimittaiseen vaatekaappiin suljetussa tilassa. Tällöin pelastustoimintaan tulee alkeellinen, mutta niin välttämätön ja kätevä - lattian ripustin. Laitteessa on paljon malleja myynnissä - jokainen kiinteistönomistaja on loistava tilaisuus löytää itselleen oikea. Tässä artikkelissa tarkastelemme sisätilojen ulkoverkkojen ripustimien ominaisuuksia ja selvitämme, miten valita tämä hyödyllinen laite oikein.

Tilava kerros henkarit eteiseen

makeiset

Keskustellaan ulkoiluvaatteiden selkeimmistä eduista:

  • Tämä laite korvaa täysipainoisen kaapin hyllyillä ilman ylimääräistä tilaa. Lattiavarren ergonomia-ominaisuus mahdollistaa sen jopa pienimmän käytävän kanssa.
  • Lattian henkarit pyörillä ja ilman - erittäin tyylikäs ilme sisätiloissa, anna eteinen eräänlainen ranskalainen viehätys ja hämmästyttävä boheemi chic. Pysyvän eteisessä, kynnyksestä musta tai valkoinen kerros henkari kertoo vieraille talon omistajien hienosta makuista.
  • Lattiahylly ja hyllyt auttavat ylläpitämään järjestystä pienillä ponnisteluilla. Erityisesti tässä suhteessa kori-ripustin on hyödyllinen.
  • Erilaisia ​​tyyppejä ripustimet, erilaisia ​​materiaaleja, joista ne voidaan tehdä, koska suuri mahdollisuus poimia vaateripustin, jossa tarkastellaan kunkin käytävällä eniten harmonisesti. Se voi olla musta, pyöriä ja puuta.
  • Lattiavahvake on mobiililaite talon sisustuksessa. Toisin kuin suurikokoinen kaappi, joka ei vaipu, ulkovarret - hyllyillä ja ilman niitä - voidaan siirtää tarvittaessa vapauttamalla tilaa.
  • Toisin seinä malleja, jotka on jotenkin kiinnitetty seinään poraamalla reikiä ja pilaa pinnoitteen ripustin - telineeseen tai telineeseen - ei luo tällaista haittaa. Se on täysin omavarainen, se ei tarvitse liitetiedostoja, se ei ole sidottu seinään. Hän voi seistä missä tahansa huoneiston osassa - missä se sopii omistajille.
  • Lattiamateriaali tai taottu ripustin antaa sille melko suuren määrän vaatteita. Tämä on sen ominaisuus, että "kumi" tulee usein pelastamaan, varsinkin kun vastaanotat vieraita.
  • Lattiamateriaalissa on jopa kuivattava vaatteita. Tätä varten riittää, että takertuvat takit ja sadetakit märän sateen olkapäillä ja kiinnität ripustimen lähemmäksi akkua. Vaikka vieraat ovat talossasi - vaatteitamme järjestetään.
Lattia-seisoo tilava takkateline makuuhuoneessa
Musta korkea kerros henkari
Pohjahylsyt on valmistettu metallista ja puusta sisätiloissa

Lattian ripustustyypit

Tarkastellaan tämän hyödyllisen laitteen päätyyppejä.

tavallinen

Tämä on vakiomallinen versio metallista tai puusta, jossa on tietty koukku vaatteille, hyllylle hatut ja jalustalle kengille. Tämä on yleisin vaihtoehto, se on myös optimaalisin - tässä voit välittömästi sijoittaa kaikki ulkovaatteet ja älä myös osta, kuten vaatekaappi.

Tavallinen valkoinen vaatekaappi käytävällä

Hanger on yksi tuki

Tämä malli on pitkä pystysuora palkki, jonka päälle on koukkuja hatuille ja vaatteille. Tämä ripustin sijaitsee kätevästi nurkkaan, jossa se ei vie tilaa. Lisäksi tällaiset henkari ja voidaan edelleen käyttää makuuhuoneeseen, esimerkiksi juuri ennen nukkumaanmenoa heittää kaapu tai puku. Tässä mallissa on virhe - ripustaa vaatteet pitäisi olla yhtä tai joku osapuolista voi ylittää, ja sitten ripustin "täynnä" - se ei ole kovin vakaa, se on helppo laskea. Erittäin tyylikäs näyttää niin musta puinen malli.

Hanger on yksi tuki
Metallinen ripustin yhdelle kannattimelle

Hanger-stand muodossa kirjain "P"

Tämä ripustin on usein valmistettu metallista ja pyöristä. Sen vaakasuoraa poikkipalkkia käytetään vaatteiden ripustamiseen. Tämä naulakko on myös usein ripustettu hartioille. Kaikki myymälät, joissa myydään vaatteita, on varustettu tällaisilla ripustuskiskoilla. Tietenkin kotona pitkät vaihtoehdot ovat hyödyttömiä - talon lyhyempiä malleja käytetään. Jos maalat tällaisen mallin valkoisena, voit täyttää huoneistasi Pariisin tyylikkäällä ja tuoreella.

Hanger-seisoo käytävällä kirjaimen

Tämän tyyppinen ripustin sopii pukuhuoneeseen. Myös tämä Kännykkämallini-sidos voidaan sijoittaa yksiö, korvaa vaatekaappi - kaikki asut näköpiirissä ja lähellä - suuri mahdollisuus kokeilla ja keksiä uusia kuvia. Voit usein nähdä tällaista ripustin lumoava kuvia muotibloggarin, jolle läsnäolo tällaisen henkari-teline - välttämätön ominaisuus asunnon tilanteen.

Henkari on lastenhuoneen kirjaimen

ripustin kolmijalka

Otsikko on tämän mallin koko olemus. Se on eräänlainen jalusta, johon on asennettu vaatteiden koukut. Mallin pohja on suunniteltu kolmijalan tavoin tai siinä on tasainen, tasainen pohja. Tämä muotoilu on erittäin kätevä, kun on tarpeen sijoittaa monia asioita kerralla - esimerkiksi kun sinulla on suuri perhe tai monet vieraat tulevat samaan aikaan. Tämä on todellinen mini pukuhuone, jossa on kenkäteline.

Hanger-jalusta puusta ja metallista
Suunnittelija ripustusteline puusta ja metallista

ripustin Tuoli

Tämä huonekalu on korkealla takaistuimella. Et voi edes istua alas, joten on helpompaa vaihtaa kengät. Tällainen ripustin on yleensä varustettu hyllyllä kengille ja siinä on teline koukkuineen vaatteille. Se on erittäin kätevä vanhuksille ja lapsille - he voivat vaihtaa vaatteita ja vaihtaa kenkiä, istuvat tällä tuolilla. Tällainen henkarit - harvinaista kaupassa, mutta jos tapaat, ostaa tarpeen - se voi olla todellinen uteliaisuus sisustus ja sopii hyvin eteiseen. Lisäksi tämä malli on helppo taittaa, mikä mahdollistaa sen säilyttämisen vahingoittamatta asuntoa.

Kätevä ripustustuoli
Mukava puinen tuolin ripustin

Lankakori

Kaikista erilaisista ripustustyypeistä on yksi. Tämä malli on tehty ainutlaatuisen metallikorin muodossa - se varastoi sateenvarjot, hatut, huivit, lenkkarit. Erittäin mukava malli, mutta vie enemmän tilaa kuin telineiden ripustin. Sen etu on se, että tällainen kori on erittäin vakaa ja antaa sinun kätkeä kaapissa kaikki pienet vaatekappaleet, jotka hajaantuneessa tilassa tekevät sotkua käytävällä. Tämän mallin avulla on helppo ylläpitää järjestystä ja ymmärrystä.

Nahkakorin henkari
Puinen korihylkkä

materiaali

Mistä materiaalista on parempi valita ulkovalaisin? Harkitse eri tyyppien etuja ja haittoja.

metalli. Tällaisilla huonekaluilla on huomattava paino ja hyvä vakaus. Tämä malli ei ole niin helppo pudottaa, se ei kuulu vaatteiden painoon. Jos metalli on maalattu oikeassa värissä, metallimallit sopivat helposti mihin tahansa sisätiloihin.

1
Pohjahylsyt on valmistettu metallista
Musta pohjallinen ripustin, joka on valmistettu metallista

koristeltu. Kauniita ja tyylikkäitä, väärennettyjä malleja voi tulla käytävän todellinen sisustus. Erinomainen historiallisiin sisustustyyleihin - barokki, klassinen. Se on melko kallis tuote, mutta se on kestävä, käytännöllisesti katsoen "suojaamaton" ja aina ajankohtainen. Ominaiset hämmästyttävät koristeelliset, väärennetyt mallit eivät ainoastaan ​​voi korvata kaappia vaan myös olla todellinen taide-esine, huoneen koristelu.

Musta taotut lattiakaihtimet

puu. Puuhuoneen lattiarakenteet sopivat täydellisesti lähes minkä tahansa käytävän sisätilaan. Tällainen teline tai hylly on käytännössä välttämätöntä, jos lämpiö koristaa vallitsevana luonnonmateriaaleja - esimerkiksi seinille korkki tapetit ja lattia - luonnon parketti. Lisäksi puu - lämmin ja miellyttävä touch materiaali, luo tunteen "koti" - kodikas ja vieraanvarainen.

Puinen musta lattiajalusta
Alkuperäinen puulattiateline

muovi. Tällainen kannettava henkari, joka on edullinen, saattaa osoittautua menestyksekkääksi ostoksi, sillä muovimallit ovat liian kevyt kestääkseen monia vaatteita. Lisäksi ne eivät sovi hyvin kunnioitettaviin ja "vakaviin" sisätiloihin. Soveltuu lastenhuoneeseen, voidaan sijoittaa kesäverantaan.

Muovinen musta kerros henkari käytävällä

Jos myyt ei löydy sopivaa mallia, on aina mahdollista tehdä henkari vaatteiden tilauksesta - kaappiin päättäjille tai käsitellään väärennettyjen tuotteiden, auttaa mielellään ymmärtää mitään muoto ja rakenne. Saatat olla oma matkapuhelin pukuhuone hyllyt kenkiä ja erilaisia ​​tukia ja koukut hattuja ja vaatteita.

Neuvo: metalli ja taotut ripustimet ovat suositeltavia monista syistä. Suurin etu niistä - tämä huonekalu on vakaa ja luotettava johtuen sen "kiinteästä" painosta. Valitse ripustin, jolla pystyt säätämään poikkipalkin korkeutta. Tämä mahdollistaa sen sijoittamisen tarpeen mukaan ja lastenhuoneessa.

Lattia-seisova henkari portaiden muodossa
Lattiakaula, jossa on sateenvarjot
Massiivinen ulkokäyttöinen puukehys keskiaikaiseen tyyliin
Alkuperäinen puinen ripustin
Pehmeä ja metallinen ripustettu hyllylevy
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 6 = 3