Lattialämmittimet, joissa suihku: tyylikkäitä malleja tilava kylpyhuone (20 kuvaa)

Tällaiset erikoislaatuiset putkityöt, kuten lattialämmittimet, ovat tehneet aktiivisempia parin viime vuosikymmenen aikana. Uusien mallien kehittämisen syy oli kodinomistajien halu uida mukavammin. Nyt kylpyammeet asennetaan usein nurkkaan tai lähelle seinää, kuten ennen, mutta huoneen keskellä oli erityisiä viestintämenetelmiä.

Lattiamikrofoni pronssista
Musta ulkosekoitin

Mikä on lattian mikseri?

Tällainen kylpyhuonehana näyttää korkealta (enintään puolitoista metriä), varustettu suukappaleella ja pidikkeillä pyyhkeille ja suihkulle. Laite asennetaan lattialle suoraan kylvyssä: käyttäjien pyynnöstä joko jaloissa tai sivulta oikealle tai vasemmalle. Oletetaan, että lattian alla oleva putkisto valmistuu suuren remontin aikana. Jos tämä ei ole mahdollista, putket peitetään seinillä pitkin vedenpitäviä laatikoita.

Design-lattia-mikseri

Lattialämmitin, jossa suihku

Kylpyammeen lattiasekoittimessa on 1-2 tukia, joissa kuumaa ja kylmää vettä tuottavat putket ovat piilossa. Kuten kaikki modernit mallit, tämä laite on varustettu 1-2 venttiilillä, veden kulutusrajoittimella, ilmastimella ja vuotosuojalla. Käänteisvirta on myös pakollinen.

Astianpesukoneen ja suihkun alkuperäiseen lattiasekoittimeen voi olla erilaisia ​​väri- ja tyyliratkaisuja:

 • minimalistinen huipputekniikka;
 • retro;
 • pysyvä klassikko;
 • Viktoriaaninen tyyli.

Kromipinnoitteen ansiosta tuotteet ovat kauniisti suunniteltuja, kestäviä ja mekaanista rasitusta kestäviä. Hyvin kysyttyjä sekoittimia, joiden ulkonäkö imitoi pronsseja ja kultaa.

Kaksivaiheinen lattialämmitin
Kromattu lattiasekoitin

Saniteettitekniikan asennuksen ominaisuudet

Lattiasekoittimen asennus on erittäin monimutkainen menettely, johon kuuluu suuren remontin suorittaminen huoneessa. Putkisto suoritetaan ennen täyttölevyjen muodostumista ja verhousmallin (yleensä laattojen) asettamista, ammatilliset putkimiehet houkutellaan työhön. Tarvitset muoviputket, joiden läpimitta on 25 mm: niille luodut kourut lattialle, jotka myöhemmin täytetään laastilla.

Lattia-mikseri pyöreällä nokka-alueella
Lattiakiven sekoittimet

Muoviputkien liittämistä varten käytetään juotosrautaa, kun propyleeniyhteys yhdistetään metallisiin, erikoisvarusteina käytetään adaptereja. Betoni levyt asetetaan päälle, sitten laatat.

Lattiakaskadisekoitin
Lattiakosketin laakonissa

Yksittäisten laitteiden edut ja haitat

Lattia-sekoittimet kylpylöille, nieluille ja suihkulle verrattuna kilpailijoihin ovat merkittäviä etuja:

 • yksinkertaisuus, helppokäyttöisyys;
 • kestävyys ja luotettavuus;
 • mahdollisuus sisustaa kylpyhuoneen sisustus.

Laitteiden miinukset johtuvat komponenttien korkeista kustannuksista, lisäksi lattiasekoitin asennetaan myös melkoiseen penniin. Yleensä tilojen huoneet, jotka on asennettu kylpyhuoneen keskelle, löytyvät vain elitehuoneistosta, joten tämä tekninen ratkaisu on käytettävissä vain käyttäjille, joiden tulot ovat selvästi keskimääräistä suuremmat.

Lattiasekoitin kastelukannella

Tuotteiden valikoima

Profiilimarkkinat ovat tulvinut kotimaisten ja ulkomaisten tuotemerkkien tuotteilla, ja niillä kaikilla on seuraavat sekoittimet:

 • kahdella vivulla tai venttiilillä. Tämä on klassinen rakentava ratkaisu kyseessä olevaan saniteettitekniikkaan, mutta sillä on haittoja: venttiilien tiivisteet menevät nopeasti kulumisesta johtuen, vesihöyryn lämpötilan säätäminen kestää kauan.
 • yksi vipu on kätevämpää, koska sitä voidaan käyttää yhdellä kädellä. Mallin suurin etu - keraamisen patruunan olemassaolo, mutta jos vesi on jäykkä, sitä on muutettava säännöllisesti;
 • Kaskadisekoittimet, joissa on suihku, näyttävät vaikuttavalta, mutta käytännössä ne eivät ole kovin mukavia. Lisäksi vesiputous jäljittelee mekanismi, joka hajoaa nopeasti;
 • termostaattiventtiilit malli sopii ystäville sisustus käytännöllinen: lämpötilat näkyvät pikkunäytön, minkä vuoksi helpottaa säätelemällä menettely on sääntelyviranomaiset ovat vastuussa talouden kulutukseen, ilmastin, vuoto katkaisija;
 • Kosketuksettomia laitteita ohjataan koko infrapunasensoreiden avulla. Tämä on erittäin hygieenisesti turvallinen ratkaisu, koska käyttäjät eivät kosketa venttiilejä käsiinsä, vaan myös huomattavaa veden säästöä.
Lattiasekoitin parvekkeen sisäosassa
Lattia metallihana

Tämän tyyppisessä saniteettiteknikossa on erillinen kapea kaappi, johon kuuluu kaksi muuta lattia-mikseriä:

1
 • Elektroninen - tämä on parannettu versio kosketuksettomasta hanasta. Sen avulla voit luoda henkilökohtaisia ​​vesivarastoja, joista jokaiselle voit asettaa lämpötilan ja paineen. Tämä ratkaisu ei sovi vain, jos veden kovuus lisääntyy.
 • Yhdistetyt lattialevyt on varustettu pitkänomainen kääntötyynyllä, jota voidaan vuorotellen käyttää kylpyhuoneen ja pesualtaan päälle. Malli on varsin mukava, houkuttelee epätavallisen suorituskyvyn, mutta sen liikkuvat elementit kuluvat nopeasti.
Lattia-mikseri Art Nouveau -tyylin sisustuksessa
Lattialaskuri

Mitkä ovat sarakkeet kuten?

Tyypillinen sisustuselementti, jota kaikki lattia-sekoittimet ovat poikkeuksetta, ovat vahvoja pylväitä, jotka on kiinnitetty lattialle kylpyammeen tai pesualtaan välittömässä läheisyydessä. Tämä komponentti edustaa 1-2 seistä, joiden yläosassa on nokka, samalla rakenteen segmentillä on letku, jossa on suihkupää.

Pylvään koostumuksessa olevan läsnäolon merkittävää etua voidaan kutsua tällaisen yhdistelmän voimakkaaksi, varsinkin jos katsotaan, että putkistoa käytetään tehokkaasti.

Komponenttien ja materiaalien luotettavuus mahdollistaa sarakkeiden turvallisen tuomisen jopa kalliissa sisätiloissa, joissa ei ole toivottavaa jatkaa rekonstruoitumista.

Lattiasekoitin uusklassisessa tyylissä
Lattia-seisova yksiosainen sekoittelija

Mahdollisuus yhdistää hanat muihin sisätiloihin

Jos lattialämmittimet eivät ole pelkästään suihkualtaan, ts. Kun niitä on tarkoitus käyttää pesualtaan, on suositeltavaa asentaa tällainen putkimiehe huoneen keskelle.

Lisäksi rakenteen pitäisi helposti pyöriä haluttuun suuntaan. Tällaisen ulkoasun potentiaalinen haavoittuvuus voi olla avaruudellinen silmämääräinen tilanne: käyttäjien on oltava varovaisia, liikkumalla pesualtaan ja kylpyhuoneeseen.

Lattiasekoitin retro-tyylillä

Helpot ja esteettisimmät ovat ratkaisut, kun lattian putkistoa huolletaan vain fontin avulla. Suunnittelu, käytetään ainoastaan ​​uimiseen, tulee sijaitsemaan käsivarren mitan, ja jos se on varustettu Vipuhana, omistaja tarvitsee vain nostamaan käden ja säätää veden - turhia manipulointia.

Floor Steel Mixer

Usein kulhot ja sekoittimet suoritetaan vastakkain sävyinä, joka noudattaa huoneen yleistä katetta. Esimerkiksi pylvään, jossa on suukappale ja suihkupää, voi olla koristeellinen päällyste "metallinen", sitten kulho ja podium tehdään yleensä valkoisina. Kauniit ulkonevat pronssivahvistimet, joita täydentävät huonokuntoisten kivien tai emaloitujen koristelujen ansiosta - niistä tulee eräänlainen aksentti kylpyhuoneen suunnittelussa.

Lattiasekoitin termostaatilla

Luonteesta johtuen asennuksen ja valmistuksen ulkona hana ominaisuuksia viittaa eliittiluokka saniteettiposliinin, niin valitessaan malli ja salit hankkeen olisi otettava huomioon, että rakenteen muuttamiseen tai sen sijainti ei ole helppoa - on tarpeen murtaa maaliin, purkaa osiin lattian ja uusia viestinnän järjestelmää. Jos haluat käyttää juuri tällainen putkimies, sinun täytyy harkita sen suhdetta muihin solmuihin huoneessa ja käytännön toteutuksesta, jotta tulosta monien vuosien ilon kotitalouden noudattamaan pyyntöjä.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

29 + = 37