Lastenhuoneen katon suunnitteleminen (50 kuvaa): kauniit design-ideat

Lastenhuoneen katon pitäisi olla pohdintaa paitsi koko sisätilasta myös lapsen sisäisestä maailmasta. Alle 10-vuotiaille lapsille huoneen suunnittelu ei todellakaan ole väliä. Kaikki sisustuksen osalta on vanhempien harkinnassa. Vanhemmille pojille huone muuttuu itsestään ilmaisevaksi. Siksi psykologit suosittelevat lastenhuoneen sisätilojen päivittämistä 5-7 vuoden välein.

Sininen katto valkoisilla pilvissä lastenhuoneessa
Valkoinen katto valaistuksella vauvapojasta
Violettivalkoinen katto, jossa on valaistus lastenhuoneessa

väri

Perinteisesti katto on viimeistelty kirkkain värein. Melko klassinen ratkaisu on tehdä sinisestä tai sinisestä katosta poikan makuuhuoneessa tai vaaleanpunaisena tytön makuuhuoneessa. Vaalean sävyn keltainen katto (lähempänä beige- tai jauheväriä) on merkityksellinen yhteisen lastentarhan suunnittelussa.

Taimitarhan katon moderni muotoilu ei ole triviaali ajatus ja alkuperäinen sisustus. On mielenkiintoista katsoa sinistä kattoa, joka jäljittelee taivasta: suuret pilvet päivän aikana ja hehkuvat tähdet yöllä. Tähtihöyryä voidaan tehdä fosforiin perustuvien valoisien maalien avulla.

Valko-vaaleanpunainen katto, jossa valaistus kahdessa lapsessa

Alkuperäinen idea on valokuvien tulostus. Se voi olla tähtitaivas, seinäkoristelun jatkuminen (esimerkiksi vihreä viidakko) tai kuvitusta suosikki satuusi. Valokuvien tulostusta varten voit käyttää perinteisiä tapetti- tai venytyskattoja. Valokuvien tulostus näyttää hyvältä huoneissa, joissa on korkeat katot.

Kaunis katto lilaisilla sävyillä lastentarhassa

Monikerroksisilla saranoitu katto on yhdistettävä vaalean värin kanssa tyydyttämätön: vihreä, vaaleanpunainen, sininen, violetti, keltainen tai sininen. Voit tehdä kirkkaan värinen katon alkuperäisen kuvion. Kaksitasoisille hyllyille on parempi valita valkoinen pohja, lisäämällä siihen värillisiä yksityiskohtia. Psykologit suosittelevat puhtaita värejä lastenhuoneiden sisustukseen:

  • Vihreä liittyy luontoon, kehittää oikeudenmukaisuuden ja vastuun tunteen. Vihreä auttaa löytämään yhteyden toisiinsa.
  • Kelta - tonic ja virkistävä, stimuloi henkistä toimintaa.
  • Sininen väri rauhoittaa, antaa turvallisuuden tunteen.
  • Sininen - iloinen väri luovaa impulssia vahvistaen esteettistä havaintoa.
  • Hieno vaaleanpunainen personoaa vaatimattomuutta ja naisellisuutta. Vaaleanpunainen väri vaikuttaa sellaisiin ominaisuuksiin kuin hyväntekeväisyys ja sentimentaali.
Kaksitasoinen katto, jossa on valaistus lastentarhassa
Tähtitaivas kirkkaassa lastenhuoneessa
Valokuvakehys kattohuoneessa

Katto koristekompassilla lastentarhassa
Kelta-oranssi katto lastentarhassa
Monivärinen katto lastentarhassa
Valoisa vaaleanpunainen katto lastenhuoneessa
Valkoinen katto pienessä lastentarhassa
Raidallinen valko-vaaleanpunainen katto lastentarhassa

tapetti

Koristella katto lastentarha voi olla kaunis taustakuva. Valikoima on niin suuri, että voit valita haluamasi sävyt ja kuvio on hyvin yksinkertainen. Tyypillisiä tapetit ovat monipuoliset: litteästä paperista taustakuvaksi, jonka tilavuus on pehmeä. Mattapinta, joka on liimattu tapetilla, voidaan tehdä mielenkiintoisemmaksi lisäämällä peilielementtejä, värillisiä neonvaloja tai hauskoja tarroja. Nämä yksinkertaiset sisustusmenetelmät auttavat monipuolistamaan sisustusta. Tarrat ovat erilaisia ​​muotoja ja kokoja. Voit tehdä huoneesta tähtitaivaan, voit ostaa taustakuvan kuvan tai fosforin tarroilla. Lapsi varmasti nauti katsellen tähtitaivasta yöllä makaamassa sängyssä. Mitkä valinnan vaihtoehdot ovat sinulle.

Taustakuvat lastenhuoneen katon koristeluun

Esimerkki toisesta ideasta - taustakuvan käyttäminen katon keskiosassa ja kehän ympärillä on saranoitu rakenne, jossa on valaistus. Tällainen kattorakenne näyttää ullakolla, jonka kautta taivas on näkyvissä. Tämä tekee katon visuaalisesti hieman korkeammaksi ja huone - tilava.

Taustakuvat katon koristeluun huoneessa lapselle

maali

Maalaa käytetään yksikerroksisen tapetin koristelemiseen, maalaten puu- tai kipsilevyrakenteita. Kysymys kuuluu: mikä maali pitäisi käyttää? Maalia valittaessa kannattaa muistaa sen kemialliset ominaisuudet. Taimitarhan katto tulisi peittää vaarattomilla, nopeasti kuivuvalla maaleilla, jotka muodostavat tasainen tai kiiltävän pinnan.

Vesipohjaiset maalit sopivat erinomaisesti lasten makuuhuoneen katon viimeistelyyn. Ne eivät ole myrkyllisiä, helposti puhdistettavia uusia värjäys. Materiaalikustannuksista - melko edullinen vaihtoehto.

Sininen maalattu katto lastentarhassa

Akryylimaali on vaatimaton pinta epäsäännöllisyyksiä. Nopeasti kuivuva vaihtoehto, jolla ei ole epämiellyttäviä hajuja. Erittäin kestävä auringonvalo, joten sitä voi käyttää lastenhuoneessa, joka sijaitsee talon aurinkoisella puolella.

Latex- ja silikonimaalit ovat erittäin kestäviä. Tällaiset päällysteet eivät haise. Maalattu tällaisella maali katto voidaan jättää 5-7 vuotta, ei huolestu ulkonäkö.

Värjätty valkoinen-vihreä katto lastentarhassa
Yksinkertainen valkoinen katto lastenhuoneessa
Valko-sininen katto lastentarhassa
Sininen katto vauvapajalla
Maalatut seinät ja katto lastentarhoissa

Suspendoidut katot

Suspendoitu katto on erittäin suosittu. Suunnittelu voi olla joko kaksitasoista tai monitasoista. Kiinteän katon suuria koostumuksia käytettäessä käytetään kipsilevyä. Vaihtoehdot voivat olla hyvin erilaiset, koska ne leikkivät katon ympärillä, jopa outoja kaareviin muotoihin, kuten kukka, puolikuun tai pilven. Pinta voidaan peittää kiiltävällä tai mattapintaisella maalilla.

1
Kaksitasoinen katto pilvien kanssa lastentarhassa

Tämä kattoikkuna makuuhuone voi ylpeillä hyvä melueristys, spot valaistus ja paikalliset valaistus. Spotlightin läsnäolo auttaa välttämään näköhäiriöitä riittämättömän valaistuksen vuoksi. Ja lapsi haluaa varmasti ajatuksen - valita valaistusvyöhykkeet itse.

Kaksitasoinen matta-kiiltävä katto, jossa on pilviä lastentarhassa
Kaksitasoinen valkoinen ja vaaleanpunainen katto tytön huoneeseen
Kaksitasoinen valkoinen-sininen katto lastentarhassa
Kaksitasoinen kaunis katto lastentarhassa
Kaksitasoinen sinivalkoinen katto lastentarhassa
Kaksitasoinen katto, jossa on pilviä lastenhuoneessa

Stretch-katot

Taimitarhan venytysraja on luova ratkaisu. Voit valita minkä tahansa värin kiiltävän vinyylilevyn tai piirtää kuvan käyttämällä valokuvatulostusta. Mutta venytyskattoa ei voi asentaa itsenäisesti, toisin kuin muut viimeistelytyypit. Suunnittelu vaatii ammattitaitoa ja erikoislaitteita.

Stretch katto lastentarhassa

Stretch-katot voidaan yhdistää kipsilevyihin. Tämän ansiosta voit luoda mielenkiintoisempia valaistuksia, kumoamalla sisustuksen yksityiskohdat. Mutta venytyspäällyste sopii vain aikuisen lapsen huoneeseen.

Stretch katto tytön huoneeseen
Vaaleanpunainen vaaleanpunainen katto tytön lastentarhassa
Venyttää katto tähtitaivasta

Kangaskatokset

Kankaan ylärajan alapuolella on kolme päällystetyyppiä:

  • Katto kattoon kankaalla (kankaan taustakuva).
  • Korosta katto kankaalla.
  • Venyttää katto kankaasta.
Kankaan katto lastentarhassa

Kumpi on parempi valita?

Ensimmäinen näkymä sopii lapsille, jotka on valmistett
u barokin, valtakunnan tai rokokokoon. Nämä tyylit soveltuvat tytön makuuhuoneen sisustamiseen. On käytettävä tiheää kangasta taustakuvaa. Luonnon kangasta - kuvakudos, brokadi, sametti, satiini (kiiltävälle pinnalle) - saa käyttää vain täysin tasaisilla puupinnoilla.

Kattokorin koristelu kastikkeella lastentarhassa

Toinen tyyli, kattoarkkikangas, sopii tyyliin Provence tai Shebi-chic, tosi tytön makuuhuoneeseen. Nukkuvaajassa tämä rekisteröintitapa sopii merirosvoon tai laivastoon, joka muistuttaa aluksen purjehtia. Varsinkin jos lisäät sinisen valaistuksen. Kangasnauhat katolla kauniilla taitteilla, luoden eräänlainen pilvi. Käytetään semitransparenttisia kankaita - organza, huntu, härkä. Kangas voi olla värillinen tai yksivärinen. Huoneen valaistuksen tulisi olla mahdollisimman kirkas, koska kangas imee valoa. Sisustus näyttää vaikuttavalta ja epätavalliselta. Muista kuitenkin pöly, joka kertyy improvisoituihin pilviin.

Kankaan katto poikan huoneessa

Kolmas tyyppi kankaan katosta, jännitys, on kuvattu yllä olevassa kappaleessa. Kuviot ja koriste sopivat hyvin kangasvaatteeseen, joka soveltuu sekä pojalle että tytölle. Käytetään mattapolyesterikangasta, jolle on ominaista lisääntynyt lujuus.

Puiset katot

Lasten makuuhuoneessa puinen katto luo herkkyyttä ja hämmentää lämpimän keltaisen valon, jolloin voit siirtyä korkealle rakennukselle kylän taloon. Puiset katot ovat tyypillisiä loft-tyyppisissä huoneissa, maissa, huviloissa ja moderneissa klassikoissa. Puiset katot vaimentavat ääntä hyvin, mikä on tärkeätä lastenhuoneelle. Tasainen puupinta, tarrat sisustukseen liimataan helposti.

Valkoinen puinen katto poikan huoneessa

Puulattian simulointi koskee huoneita, joissa on korkeat katot. Jos käytät pimeää puuta maalissa, visuaalisesti huoneen tila pienenee. Kevyiden kivien käyttö helpottaa kattojen optimaalista lisäämistä.

Puinen katto huoneessa kahdelle lapselle
Valkovenävä katto lastentarhassa
Valkoinen monitasoinen katto lastenhuoneessa
Kaunis katto lastenhuoneessa
Kelta-valkoinen katto kukka
Valkoinen-vihreä katto kukka
Valko-vihreä katto, painettu
Beige katto, jossa on kuvio taimitarhassa
Valoisa monivärinen katto lastentarhan suunnitteluun
Raidallinen beige-valkoinen katto lastentarhassa
Raidallinen korallivalkoinen katto lastentarhassa
Katto hienolla painatuksella valoisalla taimitarhalla
Valkoinen katto kuva
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 77 = 83