Lastenhuoneen huonekalut (19 kuvaa): mitä on otettava huomioon

Lastenhuoneen sisustukseen tarvitaan erityistä huomiota yksityiskohtiin. Jos tyttö sopii parhaiten lempeisiin, pastelliväreihin ja kauniisiin yksityiskohtiin, niin pojan huoneeseen tulee hyvin erilaisia ​​vaatimuksia. Pojat antavat epätavallisia elementtejä, mielenkiintoisia yksityiskohtia, aktivoivat mielikuvitusta ja aiheuttavat toimintaansa. Niinpä huonekalujen ja huonekalujen väri pitäisi olla juuri sellainen. Artikkelissa tarkastelemme, mitä piirteitä on lasten "poikan" huoneen sisustamiseen, miten valita makuuhuoneen sisustus ja huonekalut pojalle.

Lastenhuoneen huonekalut lentokoneilla pojalle

Perusvaatimukset

Mitä periaatteita tulisi noudattaa valittaessa huonekaluja ja sisustusta poikansa huoneessa?

  • On tarpeen suunnitella etukäteen tärkeimmät vyöhykkeet, jotka tulevat huoneeseen. Tämä on työskentelytila, jossa on teini-ikäinen vastaanotto, virkistysalue sängyllä tai sohvalla, nuorisopeliverkko, jossa on tv ja matto, mukavuusalue, jossa lasten harrastuksia voi löytää. Nämä vyöhykkeet ovat perustavia, mutta jokaisessa yksittäisessä tapauksessa vanhemmat ja lapsi päättävät, mitkä vyöhykkeet ovat etusijalla ja mitkä niistä voidaan joko sulkea pois tai yhdistää toisiinsa. Vyöhykkeiden erottaminen voi olla väriä tai tilannetta - esimerkiksi pelivyöhyke voi olla oranssia ja modulaarinen työalue - vihreä tai sininen.
  • Suositus pienille huoneille - ja meidän olosuhteissamme useimmat huoneistot ovat pieniä - on parempi käyttää modulaarisia huonekaluja, jotka "kasvavat" lapsen kanssa. Ostettu kun poika oli 5-vuotias, lasten nurkka, jossa on täysi sänky, mukava kaappi ja alakerrassa oleva pöytä, toimivat säännöllisesti ja omistajan ollessa 15 vuotta vanha. Mutta tietenkin, jos tila sallii, on parempi järjestää kaikki huonekalut erikseen, jolloin lastenhuoneen huone on täysin mukava ja mukava alue sopivassa tyylissä, ilman tungosta.
  • Kirjoituspöytä yhdistetään tavallisesti tietokoneen kanssa. Harvoilla ihmisillä on mahdollisuus laatia erillinen taulukko oppitunneille huoneessa ja erillinen taulukko tietokoneelle. Mutta ei ole mitään huolta - nykyaikaiset tietokonepöydät ovat varsin käteviä ja kykeneviä suorittamaan kaikki kirjalliset toiminnot. Lisäksi usein paikallaan olevan tietokoneen mallin sijaan 10 vuoden pojat mieluummin käyttävät kannettavia tietokoneita tai tabletteja, joten kysymys on vielä yksinkertaisempi täällä - tämän tyyppisissä gadgeteissa erillistä taulukkoa ei tarvita. Näin teini-ikäinen makuuhuone voi hyvin hallita yhtä pöytää, mutta - monitoiminen.
Valkoiset ja siniset kiiltävät huonekalut lastenhuoneeseen
Beige ja sininen huonekalut lastenhuoneessa

laituripaikka

Tietenkin on parasta ostaa pojalle, onko hänellä vähintään 10-vuotias, vähintään kolme vuotta vanha, täyspäiväinen sänky, ei sohva. Sängyssä voi olla hyvä ortopedinen patja, joka poistaa ongelmat tietokoneen istuimilla olevien nykyaikaisten nuorten selkärangalla. Kaappi moderni huonekalut - pöydät ja tuolit, joilla on oikea korkeus ja hyvä suora selkä - täydentävät sängyn ennaltaehkäisevää vaikutusta.

Punainen beige huonekalu poikan huoneessa

Sänky ja patja on valmistettava laadukkaista luonnollisista tai keinotekoisista materiaaleista ilman myrkyllisiä ja haitallisia aineita. Muista tarkistaa tämä ostaminen - huonekalujen ja patjojen tulee olla laatustodistuksia. Erityisesti tämä koskee vauvojen huonekaluja, mutta teini-ikäisten nuorisokalusteiden on täytettävä kaikki turvallisuusvaatimukset.

Oranssi-sininen-beige huonekalut pojan huoneessa

Vastasyntyneiden patja, pieni poika ja 10-vuotiaiden ja vanhempien tulisi olla melko kovaa ja joustavaa. Välittömästi ostamaan 13-14 vuotiaalle kasvualustalle, poika alkaa kasvaa erittäin nopeasti teini-ikäisen kiihtyvyyden vuoksi, joten sängyssä pitäisi olla 25-30 cm: n kanta, joka ei muuta vuodetta vuosittain. Moderni kaappihuonekalut sallii tällaisen kaluston. Sänky, joka on koneen muotoinen, kuten malka vuosittain tai vanhemmat.

Kuinka valita kalusteet

Tärkeimmät kriteerit, joiden mukaan valita huonekaluja pojan huoneeseen.

ulkomuoto

Tämä on erittäin tärkeä kriteeri. Jos huonekalujen muotoilu ei pidä lapsesta ulospäin, kaikki sen ortopediset, toiminnalliset ja muut positiiviset ominaisuudet eivät enää ole sen kannalta merkityksellisiä. Jos tämän "isoäidin" pöydän näkymä aiheuttaa opiskelijan hylkäämisen, hänen ehdoton mukavuus ei tarkoita mitään. Siksi on otettava huomioon nykyaikaiset kriteerit ja neuvoteltava valittaessa huonekaluja lapsen kanssa itse, otettava huomioon hänen toiveensa. Lisäksi ulkonäkö luo tietyn ilmapiirin huoneeseen - ja jos tällainen miellyttää lapsia, täällä hän tuntee mukavan ja turvallisen. Esimerkiksi meriympäristö huoneeseen valittaa sekä lapsiin että 15-vuotiaaseen teini-ikäiseen.

Bed-parvi ja muut huonekalut meri-tyyliin huoneessa poikaryhmälle

Bed-parvi ja muut huonekalut meri-tyyliin huoneessa poikaryhmälle
Beige huonekalut meri-tyyliin huoneessa pojalle

Vakaus ja luotettavuus

Tämä on erittäin tärkeää, koska pojat eivät ole kovin ahkera ja varovainen. Tavallisten tai modulaaristen huonekalujen omassa huoneessa olisi luonteenomaista lujuuden ja luotettavuuden lisääntyminen. On myös tärkeää, että huonekaluilla ja leikkipaikalla ei ole akuutteja vaarallisia kulmia, sillä pojat usein harrastavat aktiivisesti ja käyttävät tilaa. Jotta vältetään terveydelle haitalliset vammat, koululaisten huonekalujen tulisi olla pyöristettyjä sileitä viivoja.

Beige-sininen-vihreä huonekalut lastenhuoneeseen pojalle

Harmaa-valkoiset huonekalut pojalle-teini-huoneelle

Pitkä käyttöikä

Kukaan vanhemmista ei halua päivittää huonekaluja säännöllisesti lapsen huoneeseen, joten on parasta valita välittömästi paras laatuomalli, jolla on varaa. Tällainen lähestymistapa ei auta "häiritsemään" sitä, että pöydät, tuolit ja sängyt hajoavat ja rikkovat. Mutta tietysti samaan aikaan huonekalujen suunnittelu olisi sopivaa - todellista ja muodikasta.

Ruskeat huonekalut kahden pojan lastenhuoneeseen

Erittäin tärkeä kriteeri on kätevyys

On tarpeen saada tuoli ja kirjoituspöytä, jotka sopivat lapseen kasvuun, muutoin se heittää ja pilata asentoa. Vastasyntyneiden huonekalujen vaatimukset ovat samankaltaiset, erityisesti mukavuuden ja turvallisuuden kannalta.

Kauniit huonekalut ullakolla lasten poikaan

Modulaaristen kalusteiden ominaisuudet

Oikean modulaarisen sarjan valinta on parempi ostaa enemmän erilaisia ​​telineitä, kaappeja ja hyllyjä. Mitä enemmän lapsi kasvaa, sitä enemmän hänen on kerättävä erilaisia ​​"aarteita", joita hän ei tietysti halua osallistua. Lukuisat hyllyt ja telineet mahdollistavat näiden asioiden säilyttämisen vahingoittamatta lastenhuoneen tilaa. Hyvä nuorten modulaarinen järjestelmä on erittäin mukava ja ergonominen huonekalu.

Modulaariset kalusteet merirosvotyypillä poikasten lastentarhoissa

On parempi ostaa kaappi ilman lasia - alle 15-vuotiaat pojat ovat epätavallisen aktiivisia ja voivat helposti lyödä heitä, ja samalla he voivat joutua satunnaisesti. On parasta valita avoimet hyllyt, jotka näyttävät täydellisesti oppikirjoista, kirjoista ja muista tarvikkeista.

1
Beige huonekaluja poikansa huoneessa Provence-tyyliin

vinkkejä

Jos teet räätälöityjä huonekaluja työpajaan, pyydä katsomaan etukäteen 3D-mallistoja - suunnittelijan kanssa voit helposti "säveltää" halutut esineet ja laittaa ne käytännössä lapsen huoneeseen. Tämä lähestymistapa helpottaa huomattavasti uutta muotoilua - se vain valitsee oikean suunnittelun.

Oranssi-vihreä huonekalu lapsen poikassa

Jos huoneessa ei ole vain yhtä poikaa, mutta kaksi poikaa kerralla, niin kerrossänky on parasta tässä tapauksessa - huone voidaan sisustaa merihenkiseen tyyliin tai junatilan muodossa. Aluksen matkustamoon löytyy hyvin selkeä yhteys. Lisäksi pojat tietenkin, kuten tämä huoneen koristelu.

Valkoinen-sininen parvi sänky, jossa työasema opiskelijalle

Suunnittele teini-ikäinen huone poikaa varten

Huonekalujen laadusta ja turvallisuudesta lapsen makuuhuoneessa tämä on ymmärrettävää kaikille. Näiden ilmeisten turvallisuusvaatimusten lisäksi pihan huonekalut - varsinkin jos hän on jo lähtenyt lastentarhasta - on välttämättä edelleen muodikas ja kalustettu modernilla tyylillä. Pojat usein kutsuvat ystäviään, luokkatoverit voivat tulla lapselle - huoneen suunnittelu ei saa aiheuttaa sääliä ja yhdistyksiä museon tai isoäidin sisätilojen kanssa. Siksi väri olisi valittava mielen kanssa, ja sisätila merilintuissa sopii erinomaisesti opiskelijan huoneen suunnitteluun.

Valkoiset ja vihreät huonekalut lastenhuoneeseen

Sinun ei tarvitse laittaa valtavia vaatekaappeja ja vaatekaapit pojan huoneeseen. Ei ole todennäköistä, että 10-vuotiaan poika on liian innokas katsomaan vaatteitaan ja päivittäin muuttamaan asuja. Poikien vaatekaappi on paljon pienempi kuin tytölle. Ja vapaata istuinta käytetään parhaiten pieneen kulmaan urheilutavassa tai vain jättää tilaa "manööreille". Ihanteellisesti sopiva poikansa huoneeseen on ns. "Näkymättömiä vaatekaappi", joka on siististi sängyn pohjalle upotettu, täysin tyhjä. Myös poikan nuorten makuuhuone näyttää hyvältä, ja siinä on pieni ja tilava pieni vaatekaappi, parempi kulma. Kaappien väri valitaan sisustuksen mukaan.

Kauniit meri-tyyliset huonekalut pojan huoneeseen teini-ikäisenä

Erinomainen moduulijärjestelmien poikien tilaa koululaiselle. 10-vuotias lapsi voi jo valita laatikoiden ja hyllyjen yhdistelmän, jota hän on mukavampaa. Tällaiset modulaariset järjestelmät ovat myös käteviä, koska niitä voidaan tarvittaessa laajentaa ostamalla pari laatikkoa tai päinvastoin pienentämällä sitä, mitä ne eivät käytä. Lisäksi modulaarisia huonekaluja on helppo järjestää uudelleen, vaihtaa paikkoja, joten lapsi voi helposti vaihtaa huoneen suunnittelua ilman paljon työtä ja lisäkustannuksia. Modulaarinen järjestelmä on hyvä vastasyntyneille, mukaan lukien. Pelivyöhyke voidaan myös koristella modulaarisella järjestelmällä - esimerkiksi meren tyyliin.

Pojan huoneen suunnittelun tulisi olla kirkasta, vilkas ja mielenkiintoinen - esimerkiksi merihenkiseen tyyliin. Riippumatta siitä, mitä ikää lapsi on, hänen mielensä tässä tapauksessa voi saada välttämättömän ruokaan kehitykselle. Siksi hämärää, tummaa väriä ja tummia sävyjä, tylsiä huonekaluja ei suositella. Lapsen on tehtävä panoksensa huoneen suunnitteluun - vain niin, että makuuhuone tulee todella "hänen". Se voi olla käsinmaalattu maalaus seinälle, lentokoneen malli tai suuri pulmapeli.

Beige sininen vauva pojalle

Pojan suunniteltu lastenhuone mahdollistaa välttämättä hänen hermostonsa, käsitystensä, taiteellisten kykyjensä ja muiden positiivisten persoonallisuusominaisuuksiensa oikean ja nopean kehityksen. Lastenhuoneen modulaarinen leikki- ja työskentelyjärjestelmä voidaan sovittaa yhden tai useamman vuoden lapselle.

Jos suunnittelet tilaa teini-ikäiselle pojalle, hänellä voi olla "villi" ideoita sen suunnittelusta. Esimerkiksi hän haluaa maalata kaikki seinät mustaksi tai jotain tässä hengessä -
älä kiirehdi seuraamaan lapsen toiveita sokeasti tässä tapauksessa. Teini-ikäinen sen kapina ja kamppailu malleista pian kulkevat, mutta herkästi sisustetut lapset jäävät. Ja minun on tehtävä korjauksia uudella, kuluttamalla aikaa, voimaa, rahaa ja hermosoluja. Mutta sanoa sänky muodossa kirjoituskone - se on melko käytännöllinen ja hyvä idea.

Ruskeat huonekalut lapsille ullakolle pojalle

Pojan huoneessa ei ole parempi ostaa kalliita taustakuvia ja liian ylellisiä sisustustuotteita, hienoja huonekaluja, ei mitään. Pojat rakastavat kokeita ja kokeita - yhtäkkiä hän tulee mieleen nähdä - miten tämä huonekalu on järjestetty, tai hän haluaa piirtää graffitteja tapetille. On parempi lopettaa budjettivaihtoehdot - ja älä välitä, eikä lapsen tarvitse pahoinpitelyä.

On parempi valita huoneen pojan valoisa, puhdas sävy. Mutta se on jonkin verran tummia osia - .. Verhot, matto lattialla jne Silti se on lapsen tulevaisuutta vakava mies, ja täysin kirkas välys tässä tuskin tarkoituksenmukaista.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

75 − 68 =