Laminaatti käytävällä: kattavat mahdollisuudet (25 kuvaa)

Laminaatin suosio perustuu paitsi edulliseen hintaan ja asennuksen helppouteen, mutta myös vaikuttavaan valikoimaan. Valmistajat tuottavat kokoelmia, jotka jäljittelevät eksoottisia puita, luonnonkiveä ja keraamisia laattoja, krokotiilihoitoja ja kuninkaallista kobraa. Tämän ansiosta suunnittelijat voivat käyttää laminaattia käytävään seinään yhtä tehokkaasti kuin lattialla.

Laminaatti valkaistu tammi käytävällä

Valkoinen laminaatti käytävällä

Materiaali on käytännöllinen, helppo huolto ja pitkä käyttöikä. Ja vielä, laminaatti, ensinnäkin - lattiapäällyste käytetään kaikissa huoneissa talon tai kaupungin asunto. Miten valita laminaatti käytävässä, yhdistää laatat ja laminaatti tässä huoneessa? Nämä kysymykset ovat merkityksellisiä kaikille, jotka haluavat vaikuttaa vierailijoihinsa käytävän suunnittelussa.

Harjattu laminaatti käytävällä

Laminaatti pyökissä käytävällä

Käytännön valinta

Mikä laminaatti olisi valittava eteisen lattialle? Tämä huone rajoittuu kadulle, se tulee kenkiin, jolle voi olla paljon likaa ja hiekkaa. Hioma-aineet vaikuttavat haitallisesti laminaatin pinnalle, mikä lyhentää laminaatin käyttöikää. Tästä syystä valmistajat suosittelevat kotitalouksien 23-luokan käyttöä. Käytäntö viittaa siihen, että laminaattiluokka 32-33 on toivottavaa. Se kestää paljon kauemmin kuin kotitalous lattia, joka mahdollistaa harvemmin korjauksia talossa.

Laminaatti käytävällä klassisessa tyylissä

Puulattiat käytävällä

Alkuperäisenä suunnittelupäätöksenä seinät on valittu käytävällä laminaatilla, tähän tarkoitukseen on mahdollista ostaa lattia 21-22 luokka. Paneelit pystyvät kestämään raskaampia kuormia kuin perinteiset seinämateriaalit. Tämä avaa suunnittelijoille rajoittamattomia mahdollisuuksia, koska he voivat valita minkä tahansa laminaatin värin.

1

Laminaatti yksityisen talon eteisessä

Aseta laminaatti käytävän lattialle

Laminoidun laminaatin säännöt kaikissa huoneissa ovat muuttumattomat:

  • Asennus suoritetaan tasaisella, kuivalla pohjalla;
  • käytetään substraattia;
  • jää jäljelle 10-15 mm: n raja-aukko;
  • paneelit pinotaan yhteen.

Käytäsi laminaattia käytävällä sinun on noudatettava kaikkia näitä sääntöjä. Niillä on myös omat ominaisuutensa, esimerkiksi suunnittelijat ja arkkitehdit usein suosittelevat keraamisten laattojen käyttöä etuovelta. Oletko halunnut luokan 23 laminaatin? Vaihtoehto yhdistettyjen kerrosten kanssa on kannattavin ratkaisu. Laatat tarttuvat pääkuormaan, se on vastustuskykyisempi hiekan, pölyn ja lian hankausta varten.

Laminaattilevy käytävällä

Laminaatti tammi käytävällä

Kuinka yhdistää laatta ja laminaatti? Voit valita samasta varjosta tulevia materiaaleja tai korostaa oven vyöhykettä vastakkaisella varjolla. Tärkeintä on noudattaa telakoinnin sääntöjä, joista tärkein on materiaalien välinen korvaava ero. Riittää, että lähtee 3-4 mm: n aukko, joka peittää oven alle, jota käytetään laattojen ja laminaattien liittämiseen.

Laminaatti käytävällä etniseen tyyliin

Laminaatti käytävän sisätiloissa

Laminaatin asennus käytävän seiniin

Laminaatin käyttö käytävien sisätiloissa alkoi jo kauan sitten. Aluksi oli eri versioita paneeleista, jotka muodostivat seinän pohjan. Nykyään materiaalia käytetään kaikkiin pystysuoriin pintoihin. Hallin omiin ominaisuuksiin kuuluu pieni seinien alue ja useiden ovien läsnäolo. Tämän ansiosta laminaatti voidaan sijoittaa pystysuoraan, vaakasuoraan tai diagonaalisesti ilman liitoksia pitkin paneelin pituutta.

Laminaattilattia käytävässä

Laminaattilattia käytävällä

Kuinka laatoitettu lattian lattia lattialla tietää paitsi kaikkien rakentajien, myös useimmat kotimestarit. Näiden paneelien kiinnittäminen seinään voi olla ensimmäinen tällainen kokemus. Tekniikka ei eroa MDF-seinäpaneelien viimeistelystä, laminaatti vaatii pienen puupalkin pystysuoran tai vaakasuoran laatikon, johon paneelit kiinnitetään. On mahdollista asentaa nestekynsiin tai liimakoostumuksiin, mutta tässä tapauksessa on oltava täysin tasaiset seinät.

Seinässä oleva laminaatti voidaan yhdistää, mutta on suositeltavaa käyttää samaa kokoelmaa erilainen väripaneeli. Erityisen tehokkaita ovat tällaiset ratkaisut diagonaalisille asennuksille, mikä on kaikkein käytännöllinen laminaatille. Tämä paneelien järjestely seinälle mahdollistaa kuorman jakamisen ja laminaatin kiinnittämisen useisiin suuntiin.

Tämä tekee asennuksesta mahdollisimman luotettavan ja kestävän, mutta lisää kustannuksia, kun paneeliputkien määrä kasvaa. Tämä on otettava huomioon ostaessaan materiaalia ja diagonaalisella pakkauksella, osta se 5-10% enemmän.

Laminaatti jugendtyylisessä käytävällä

Laminoidut värjätyt tammi käytävällä

Suunnitteluratkaisut käytäviin

Käytävän lattialle asetetaan tavallisesti laminaatti puulle ja valmistajat tarjoavat laajan valikoiman näistä tuotteista. Pienissä pimeissä käytävissä on parempi käyttää kevyttä laminaattia, joka visuaalisesti laajentaa tilaa. Se voi olla valkaistu tammi, vaahtera, pyökki tai tuhka. Tumma laminaattia käytetään parhaiten käytävillä, joissa on hyvä valaistus ja suuri pinta-ala. Pienissä tiloissa on tarpeen yh
distää tumma lattia ja kevyt seinät. Käytä lattialle kosteutta kestävää laminaattia, koska puhdistus on useammin kuin muissa huoneissa.

Alder laminaatti käytävällä

Sisustaminen laminaattiseinillä on rajattomat kentät suunnittelija fantasioita varten. Klassinen versio paneeleista 1-1,2 m korkeudella on käytännöllinen käytävällä. Laminoidut pinnat eivät ole vain kauniita, vaan myös käytännöllisiä. Hän ei pelkää tahattomia mekaanisia vaurioita, ja kosteutta kestävä pinta on helppo hoitaa. Laminaatti, joka sijaitsee seinän alaosassa, täysin yhdistetty tapetti, koriste kipsi.

Laminaattipähkinä käytävällä

Laminaattilattia käytävällä

Laminaatin eteisen täydellinen koristelu on tehokas tekniikka, tässä tapauksessa kontrastissa kerroksen sävyihin lattialla ja seinät käytetään. Osa suuresta käytävästä voidaan valmistaa samanvärisellä laminaatilla, jonka vaikutuksesta lattia nousee seinään ja pyrkii kattoon. Samankaltaiset ratkaisut ovat tyypillisiä sisustussuunnittelun moderneille tyyleille.

Laminaatin suosio ihon alla kasvaa, se luo ainutlaatuisen ylellisyyden ja vaurauden tunteen. Valmistajat tuottavat kokoelmia, joiden paneelit jäljittelevät harvinaisten lajikkeiden ihoa, mukaan lukien eksoottiset eläimet. Toinen suunta on lattiamateriaalin tuottaminen, jonka kuvio jäljittelee luonnon puuta ja tekstuuria - ihokuvio. Voit esimerkiksi ostaa harmaata tammen, jossa on kohonnut alligaattorin ihon alla. Valitessaan laminaatin käytävien seinämille on otettava huomioon käytettyjen ovien varjostus. Niiden pitäisi olla ristiriitaisia ​​eivätkä sulautumaan paneeleihin yhdeksi kokonaisuudeksi.

Laminoitu lattia käytävällä

Laminaatti tyyliin Provencen eteisessä

Tärkeimmät edut laminaatin käytävällä

Laminaattilattia ja seinien pinta, joka on vuorattu tämän materiaalin kanssa, ovat hyvä valinta käytävälle. Laminointikerroksen korkea laatu tekee pinnoista käytännöllisen ja helppohoitoisen. Lisäksi materiaalilla on seuraavat edut:

  • laaja valikoima;
  • yksinkertainen asennus;
  • pitkä käyttöikä;
  • hyvä vedenkestävyys;
  • kyky kestää huomattavia kuormia.

Laatu laminaattilattia voi olla itsenäisesti, mikä vähentää huomattavasti talon korjauksen kustannuksia.

Vanhentunut laminaatti käytävällä

Kirkas laminaatti käytävällä

Laminaattikokoelmien luojien suunnitteluratkaisut poikkeavat paperinvalmistajien tai koriste-laastareiden tarjoamista ratkaisuista. Kilpailemaan tällä materiaalilla voi olla vain seinäpaneeleja, mutta ne eivät eroa erilaisissa suunnittelussa. Sen käyttö luo eksklusiivisen sisustuksen minimaalisilla kustannuksilla. Kokoelmien 21 ja 22 kustannukset eivät ole melkein eroja kotimaisten seinämateriaalien tuottajien laatutuista MDF-paneeleista. Kaikki tämä tekee laminaattilattiasta yhden parhaista ratkaisuista käytävälle.

Pimeä laminaatti käytävällä

Laminate wenge hallissa

Laminate kirsikka käytävällä

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

7 + 3 =