Laatikko keittiöön lattialla (34 kuvaa): valitse paras muotoilu

Huoneistossa eniten vierailtu huone on keittiö, varsinkin jos siihen asuttava perhe on melko suuri. On epätodennäköistä, että keittiö usein on tyhjä, ottaessaan vieraita joka päivä, kaikki perheenjäsenet yhteen, sitten vuorostaan. Keittiötilan asennuksen ensimmäinen vaihe on siis äänieristys- ja vesitiivis lattiapäällyste. Laatat - tämä on selvä valinta järkeviä asukkaita asunnossa. Jokapäiväisessä elämässä on helppo huolehtia, se on helppo puhdistaa, ei ole houkutteleva hoidossa, lisäksi se näyttää vaikuttavalta.

Lattialaatat keittiöt, joissa on geometriset kuvioinnit
Laatta keittiössä lattialla
Laatta keittiössä lattialla

Laatta keittiössä lattialla
Laatta keittiössä lattialla
Laatta keittiössä lattialla

Laatta keittiössä lattialla

Laattojen etuja lattialla:

 • Kaikki materiaalit, joista luonnosta peräisin olevat laatat on tehty. Pääosat ovat hiekka ja savi, joten laatat ovat kaikkein vaarattomimpia.
 • Laatta on tulenkestävä ja tulenkestävä, joten se voi peittää myös takkauunit.
 • Keraaminen levy ei pala ja ei aiheuta haitallisia aineita kuumennettaessa.
 • Seinät, jotka ovat laatoitettuja, eivät pelkää kosteutta, rasvaa eikä jopa höyryjä ja hajuja.
 • Tulipalon sattuessa keraamiset laatat suojaavat seiniä romahdukselta.
Musta ja valkoinen lattialaatat keittiössä baaritiski

Keittiön lattialaattojen yhdistelmä
Harmaa laatat lattialla minimalistisessa keittiössä
Laatta keittiössä lattialla
Laatta keittiössä lattialla
Laatta keittiössä lattialla

Klassiset kiiltävät laatat valkoisissa sisätiloissa
Laatta keittiössä lattialla

Laatta lattialle. Miten valita oikea?

Aluksi, ennen kuin valitset laatta, päätä kuka laittaa sen, sinä tai asiantuntija. Voit tehdä tämän omilla kädillä, mutta samalla kädet pitäisi olla "kultaisia". Ja tietysti sinulla on oltava harkintaa siitä, miten seinien tai lattioiden laatoitusta tapahtuu. Jos sinulla ei ole tällaista tietoa, kannattaa olla vaarassa. Ensinnäkin, lattian laatoituksen päällikkö pystyy auttamaan sinua valitsemalla laatta. Se auttaa paitsi nostamaan koon, värityksen ja laskemaan tarvittavan määrän oikein.

Myyjät eivät useinkaan osaa laatia laskelmia oikein tai pyöristää niin, että usein on paljon käyttämättömiä materiaaleja. Tämä on sinun hukkaan rahaa. Tai haluat jotain epätavallista, esimerkiksi laittaa laatta ei neliöllä, vaan rommilla. Kaikkien muurien yksityiskohdat tunnetaan vain erikoislääkärin toimesta. Jos et ole rakennusmestari, on parempi antaa tälle tapaukselle todistettu käsi.

Beige laatat keittiössä päällystyslaatan alla
Tile antiikin Rooman tyyliin keittiössä
Tekstuurut ruskeat laatat keittiössä
Laatta keittiössä lattialla
Laatta keittiössä lattialla
Laatta keittiössä lattialla

Lattialaattojen perusominaisuudet

Niille, jotka aikovat valita laatta itse, on tarpeen saada tietty määrä pieniä tietoja siitä. Mitalin esteettinen puoli ei ole valintakysymyksen tärkein kriteeri, on tarpeen tuntea monia vivahteita sen laadullisista ominaisuuksi
sta. Valitsemalla laatta laadukkaasta materiaalista, älä ole laiska oppia kaikista eduista ja haitoista olemassa olevien erilaisia ​​laattoja. Tulevaisuudessa se toimii sinulle ja kestää vuosia.

Keittiön mustavalkoisten lattialaattojen yhdistelmä

Mikä olisi lattialaattojen koko?

Valitessasi ohjata lisäksi henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan laatat ja koot sekä sen laatuominaisuudet. Nykyaikaiset valmistajat tarjoavat useita erilaisia ​​lattialaatoja: neliö ja suorakulmainen. Mutta on myös melko eksoottisia kuusikulmaisia ​​näytteitä. Laattojen mitat voivat vaihdella myös pienimmistä mosaiikkilaattoista suurimpiin laatoihin. Optimaalinen vaihtoehto on laatta 30 x 30 cm ja 50 x 50 cm.

Lattialaatat, joissa on kuvio"кольчуга" на кухню
Yhdistelmä laatat keittiössä-ruokasalissa
Neliön laatat luonnon kukkia keittiössä
Laatta keittiössä lattialla
Laatta keittiössä lattialla
Laatta keittiössä lattialla

Minkä materiaalin tai liiman pitäisi mielestäni pitää laatta hyvin?

Miten valita oikea laatta lattialla, jotta hän pysyi hyvin ja ei hajosi yhtäkkiä, koska hän tulee asumaan? Tarvitsetko erityistä liimaa tai mikä on asia?

Laatan valitseminen lattialle on tiedettävä, että keraamisten laattojen valmistustapa on jaettu kahteen tyyppiin:

 • paksu;
 • huokoinen.

Pohja on, että huokoinen laatta imee enemmän kosteutta. Vastaavasti sama ominaisuus auttaa liimaa paremmin varmistamaan laattojen lattiapinnalle. Määritä missä ja missä laatoissa voi olla jopa visuaalisesti. Materiaalin takaosan on oltava karkea huokoisella pinnalla.

Laattojen ja sen kerroksen etupuolta ympäröivä emali on vastuussa ulkoisista muuttujista - kiilto, kuvan laatu, kirkkaus ja värikylläisyys. Glaze tekee laatta vedenpitävästä ja kovasta materiaalista.

Lattialaatat, joiden rakenne on puun alla
Kiiltävät laatat keittiössä

Laattojen mekaaniset ominaisuudet

Kaikki tietävät, että keittiön lattia altistuu useimmiten erilaisille altistuksille. Erityisesti se koskee lattiaa lähellä levyä, jääkaappi ja pesuallas. Itse asiassa, missä emäntä on useimmiten, aina keittää tai puhdistaa jotain. Siksi lattian laatoilla pitäisi olla korkeimmat kemialliset ja mekaaniset ominaisuudet. Asiantuntijat suosittelevat laattojen ottamista laatuluokkiin 3 tai 4 eurooppalaisen standardin mukaisesti.

Toinen ei vähemmän tärkeä kriteeri on lämpötilan vastustuskyvyn ja sen erojen indikaattori, koska siinä on tapauksia, joissa kiehuvaa vettä vuotaa. Ja myös emäksinen ja haponkestävyys, koska keittiön lattia - paikka, joka säännöllisesti puhdistetaan, usein lisättäessä pesuaineita. Siksi laattojen valitseminen katsovat, että standardin mukaisten alkalien ja happojen vastustus ei saisi olla alempi kuin B-luokka. Jos nämä tiedot eivät ole pakkauksessa, pyydä heitä rohkeasti myyjältä tai konsultilta. Heillä on oltava tällaiset asiakirjat.

1
Musta laatta valkoisia saumoja keittiössä
Laatta, jossa on itämainen malli keittiölle

Muita lattialaattojen tärkeitä ominaisuuksia

Lattialle optimaalinen laattojen paksuuden alue on 0,8 - 1,3 cm. Laattojen tulee olla voimakkaita, mikä tarkoittaa myös sitä, että niillä on myös suurempi erottelukestävyys. Eurooppalaisen standardin mukaan kestävämpi luokka on 5. Näin ollen tarkista tämä kriteeri tarkemmin.

Lattialaatat, joissa on kuvio luonnonkivelle keittiössä

Seuraavaksi tärkein lattiapinnoitteiden kriteeri on liukastumiskestävyys. Keittiössä asiantuntijat suosittelevat laattojen käyttöä joko korundin ruiskutuksella tai uritetuilla urilla. Muussa tapauksessa et voi taata täydellistä turvallisuutta, sillä veden saaminen pinnalta, erityisesti kiiltävä, kääntyy lattialle todellisen jäähalliin.

On lattialaatat ja miinukset - se on sen kylmyys. Mutta se voidaan poistaa helposti lattialämmityksellä.

Useita salaisuuksia laittaa laatat

 • Mitä suurempia laatikoita laitetaan, sitä vähemmän keittiötila näkyy ja päinvastoin.
 • Laattojen sileä pinta voi visuaalisesti tehdä huoneesta enemmän valoa ja tilavaa, ja matta lisää ylimääräistä mukavuutta huoneeseen.
 • Oikein valittujen värien avulla laatat eivät voi vain muuttaa keittiön mittasuhteita visuaalisesti, vaan luoda myös kaikenlaisen ilmapiirin, jota omistajat itse haluavat.
 • Suosituimmat värit ovat jäljitelmä puuta, metallia, kukkakuvioita ja niin edelleen. Laatan värin ja kuvion valinta, muista keittiöhuoneesi valaistus eri päivinä. Loppujen lopuksi suoran auringonvalon vaikutuksen alla laatan väri näyttää mehukkaammalta. Halogeenilamput päinvastoin antavat värin kylmälle, mutta tavalliset lamput päinvastoin kuumuutta ja ymmärrystä. Esimerkiksi sininen laatta, jossa on lämmin valaistus, näkyy vihreänä.
 • Saastuminen on vähemmän näkyvissä mattapintaisilla tai rakeisilla pinnoilla.
 • Kiiltävässä tummassa kaakelussa mekaaniset vauriot, kuten naarmut ja sirut, näkyvät paremmin.
 • Piirustuksen laatta voi, miten kiinnittää huomiota seksua
  aliseen pintaan ja palvelemaan vain keittiökalusteiden taustaksi.
 • Yksittäinen piirros voi tarvittaessa tulla huoneen visuaaliseksi jakaudeksi toiminnallisiin alueisiin. Päinvastoin päin vastoin päinvastainen voi visuaalisesti yhdistää sen.
 • Yksinkertaiset piirustukset lisäävät visuaalisesti tilaa enemmän ja monimutkaisia, toisin päin.
 • Maalin groutin väri on myös tärkeä asia. Mitä enemmän kontrastia lomittavia ompeleita, sitä enemmän kontrastia väriasteikkoa, sitä enemmän ulkotilaa herättää huomiota. Lattian värin sävyssä olevat hiutaleet luovat pinnan yhtenäisyyden vaikutuksen.
 • Toinen temppu huovalla. Tumman värinen sauma voi visuaalisesti tehdä lattianpuhdistimen ja päinvastoin.

Ensi silmäyksellä voi tuntua, että itsepakkauslevyissä ei ole mitään vaikeita. Mutta tämä ei ole niin. Tarvitsemme vain tuntemusta ja hienovaraisuuksia vuorauksessa, mutta myös kokemusta. Ja mieluiten ammattitaito. Muutoin jopa kalleimmat ja hienot laatat voivat näyttää kauhealta. Siksi on parempi antaa asia asiantuntijoille.

Laatta lattialla keittiössä kuvion alla puun alla
Luonnonkivi laatat keittiön lattialle
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

54 + = 55