Kylpykivi- ja kivilaattojen sisustus (19 kuvaa)

Kylpyhuone - yksi talon tärkeimmistä ja tärkeimmistä paikoista. Tärkein ominaisuus on tämän huoneen kosteus. Siksi on välttämätöntä valita materiaaleja, jotka eivät pelkää kosteutta ja kosteutta, älä mene muotteihin ja sieniin. Se on tällainen materiaali on koristekivi. Tässä artikkelissa tarkastellaan, mitä ominaisuuksia on kylpyamme tekokivestä, selvittää ominaisuudet viimeistely kylpyhuone laatat kiviseinä.

Stone kylpy ja koristelu

Kylpyhuoneen suunnittelun materiaalin edut

Katsotaanpa, mitkä edut, jotka ovat kiviä rekisteröidessä kylpyhuoneessa.

Koristeellinen kivi - luonnollinen tai jäljitelmä - erottuu sen vahvuudesta ja kestävyydestä. Hän ei pelkää mekaanisia vaurioita, hän ei pelkää suurta kosteutta. Nämä edut tekevät koristeellisesta keinotekoisesta ja luonnonkivestä yhden halutuimmista materiaaleista kylpyhuoneen viimeistelyyn. Sopivat kalusteet ja lisävarusteet täydentävät vain kivenkoristelua.

Koristeellinen kivi kylpyhuoneen sisustuksessa

Kivi näyttää koristeelliselta, sisustaa lattian ja kylpyhuoneen tilaa. Luonnonkivestä valmistetut kylpylät ovat tyylikäs ja ylellinen huonekalu.

Sisustuskiviä on niin paljon vaihtoehtoja, että se voi vaatia erillistä kuulemista suunnittelija lopettamaan lopulta. Joka vuosi valmistajat tuottavat useita uusia kokoelmia, jotka sisältävät kaikenlaisia ​​sävyjä, kuvioita, piirustuksia ja lisävarusteita, joten valinta voi vain monimutkaistaa tätä runsautta eikä varmasti valikoiman puutetta. Lisäksi viimeistely osoittaa, että huonekalut ja tarvikkeet sopivat pääsuunnitteluun.

Stone kylpy ja laatat sisätiloissa

Keinotekoinen koristekivi on melko edullinen. Lisäksi keinokiviä voidaan antaa, kaikkein outo muoto, joka auttaa toteuttamaan alkuperäisimmät ja epätavalliset mallit. Sisustukseen sisustetaan myös sopiva huonekalu.

Jos valitset keinotekoisen ja luonnonmateriaalin välillä, on huomattava, että keinotekoiset laatat ovat paljon kevyempää valetun kappaleen painosta - tämä helpottaa sen asettamista.

Koristekivi voi olla sisätilojen kylpyhuoneella mitä haluat - ja kylpy itse, ja seinät, ja lattia, ja väliseinät, ja työtaso, ja pesuallas, ja jopa huonekalut.

Kylpyhuone kivestä

makeiset

 • Koristeellinen luonnonkivi antaa huoneelle aateliston, näyttää tyylikkäältä, rikas. Tämä kylpyhuoneessa ääneen enemmän kuin mikään muu sanamalli osoittaa omistajansa talouden vakaan tilan.
 • Materiaali suojaa seiniä haitallisen sienen ja muotin ilmestymiseltä. Tämä "kasvillisuus" näyttää huonolta sisustuksesta, joka voi pilata minkä tahansa muotoilun. Mutta hän ei uhkaa kiveä.
 • Eri tyyppiset kivenpinnat antavat huoneelle siistin, tyylikkään ilmeen.
 • Moderni valinta koriste-kiven avulla voit valita oikeat tuotteet suunnitteluun kylpyhuoneessa tahansa suunnittelussa.
 • Laatat kiviseinä ei pelkää märkäruiskumenetelmällä ja kostea, hän ei pelkää mekaanisia kuormia. Tällainen verhous, vaikka se on luonnonkiven jäljitelmä, on todella "ikuinen" materiaali.
 • Kivi ei aiheuta allergioita, ei ole myrkyllinen, ei aiheuta radioaktiivista taustaa. Erityisesti tämä koskee viimeistelyä keinotekoisilla laatoilla.
 • Jos luonnonkivikivi on kyllin monimutkainen käsittelyssä, keinotekoisia tuotteita on helppo asentaa, ei luoda pölyä, laittaa tällainen materiaali lattialle ja jopa omistaja voi seistä.
 • On mahdollista tehdä kivi kylpyamme, työtasot tai uppoaa tilauksesta. Voit valita kylpyhuoneen sisustuksen missä tahansa tyylissä ja makuissa, yhdistämällä sopivat huonekalut ja tarvikkeet koristekiviin.
 • Materiaalilla on antibakteerinen vaikutus. Kipsilevy ei vaadi monimutkaista huoltoa.
 • Koristeellinen kivi on kestävä ja kestävä materiaali. Jos haluat varustaa kylpyhuoneen seinät erilaisilla hyllyillä, kaappeilla ja telineillä kylpyhuonetarvikkeet, älä huoli - graniitti, marmori tai keinotekoiset kiviseinät kestävät kaikki huonekalut ja tarvikkeet.
 • Käyttämällä koriste koristeellinen valukivet, voit tehdä kylpyhuoneen taideteos. On mahdollista luoda todelliset mestariteokset - piirustukset, koriste-esineet. Tietenkin tällainen muotoilu ei ole mahdollista ilman asiantuntijan apua. Mutta tulos on upea, varsinkin jos valitset oikeat tarvikkeet ja kalusteet.
 • Eri rakenteiden ja kuvioiden kivien yhdistäminen voi tehdä suunnittelun tuloksesta hyvin alkuperäisen ja mielenkiintoisen. Joten, lattialla voi olla jäljitelmä graniitti tai marmori yhdessä kauniin laatta.
Viimeistele kylpyhuone seinään kiven kanssa
Koristeellinen kivi kylpyhuoneen sisustuksessa

haittoja

Etujen lisäksi on tarpeen tunnistaa tämän viimeistelyaineiston haitat.

Koristeellinen viimeistelykivi sekä laatat, varsinkin jos ne ovat tummia sävyjä, eivät sovi pienen kylpyhuoneen viimeistelyyn. Koska tulee olemaan visuaalinen vaikutelma, että sinut on otettu tiukassa linnoitusseinässä. Mutta kiviä voidaan käyttää pienessä huoneessa, koska se ei ole tärkein, mutta lisäaineistoa varjostaa muiden sisustuksen kauneutta. Voit esimerkiksi asettaa ornamentin lattialle kivilevyllä tai valita sopivia lisävarusteita.

Kivi laatat kylpyhuoneessa

Koristekoristeiden koristekustannukset, erityisesti luonnollinen tai valettu, ovat melko korkeat.

Kylpyhuone - yksi talon tärkeimmistä ja tärkeimmistä paikoista. Tärkein ominaisuus on tämän huoneen kosteus. Siksi on välttämätöntä valita materiaaleja, jotka eivät pelkää kosteutta ja kosteutta, älä mene muotteihin ja sieniin. Se on tällainen materiaali on koristekivi. Artikkelissa tarkastelemme, mitä ominaisuuksia on kylpyamme keinotekoinen kivi on, me selkeytämme ominaisuuksia viimeistely kylpyhuone laatat on valmistettu koriste kivi.

1
Murskattu kivi kylpyhuoneiden viimeistelyssä

piirteet

Luonnon
materiaalina käytetään useimmin sellaisia ​​lajeja kuin graniitti, marmori, kvartsiitti, hiekkakivi. Ja jopa koristeellinen luonnollinen puolijalokivi - onyksi, malakiitti, jaspis jne. Mutta tämä ei tietenkään ole halvin ilo. Jotta täysin luonnollinen materiaali kylpyhuone maksaa melko kallista, jäljitelmä on halvempaa. Luonnon tuotteen kauneutta voidaan kuitenkin käyttää huoneen tyylikkäämpänä ja ylellisempänä, sitä käytetään lisäaineena laatat tai laatat mukaan. Esimerkiksi nurkkaan tai suoraseen keinokivikylpyyn, joka on koristeltu onyxillä tai helmiäisillä, näyttää maagilta.

Kiviseinät kylpyhuoneessa

Luonnonmarmori, kalkkikivi, onyksi tai travertiini ovat erinomaisia ​​antisepttejä. Siksi myös sellaisessa kylpyhuoneessa, joka on koristeltu tällaisella laatta, myös paranee. Lisäksi marmori ja onyx ovat eri värejä, myös epätavallisia yhdistelmiä. Tämä auttaa antamaan kylpyhuoneelle alkuperäisen, mitään muotoilua. Jos arvostat yksilöllistä tyyliä, valitse sitten nämä erinomaiset materiaalit, joita voidaan käyttää myös huonekalujen ja lisävarusteiden koristelemiseen.

Kivilattia ja maali kylpyhuoneen sisustuksessa

Yhteenvetona ja yhteenvetona, että koriste kivi laatat viimeistely materiaali kylpyhuone on esteettinen ja käytännöllinen ratkaisu, joka näyttää hyvältä nykyaikaisissa huoneistoissa.

Marmori kylpyhuoneen sisustuksessa

tyypit

Kylpyhuoneen sisäpuolella voit käyttää lähes mitä tahansa viimeistelykiviä. Niistä suosituimpia tuotteita ovat:

 • Murskattu kivi, jossa epätasainen, joskus - melko terävät reunat. Tämä materiaali näyttää sisustukselta hyvin koristeelliselta, mutta sen asettaminen edellyttää asiantuntijan apua.
 • Sahatavara. Tällä materiaalilla on sileät tasoitetut profiilit, joten työskentely niiden kanssa on paljon miellyttävämpää ja helpompaa kuin hienonnettu koristekivi. Sisustus kuitenkin osoittautuu vähemmän alkuperäiseksi, vaikkakaan epäilemättä jalo ja houkutteleva.
 • Luonnonkivi. Tämä laatta on valmistettu eri kiviä olevasta luonnonmateriaalista. Suunnittelu sen avulla on todella ylellinen.
 • Jäljitelmä. Yleisin muunnos. Nykyaikainen tieteen ja sovelletun teknologian kehitys on tähän mennessä edennyt, että jäljiteltyä graniittia on usein mahdotonta erottaa nykyisestä tilojen suunnittelussa.
Luonnonkivi kylpyhuoneen suunnittelussa
Beige kivi suunnittelussa kylpyhuone

suosituksia

Harkitse hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään kylpyjä luonnonkivestä.

Kun valitset kiven, joka on kylpyhuoneen perus viimeistelymateriaali, älä unohda, että nämä tuotteet lisäävät pimeyttä ja varjostavat huoneen. Siksi on tarpeen miettiä tarkkaan valaistuksen suunnittelua. Jos ripustat vain kattovalaisimen, sinulla on realistinen tunne olemisesta "kivi laukussa". On parempi soveltaa monitasoista valaistusta, joka auttaa korostamaan kylpyhuoneen tummat kulmat. Se voi olla keskimmäinen kattovalaisin yhdistettynä altaan yläpuolelle. Täydennä tämän duopistevalot, jotka asennetaan kattoon. Valaisimet voivat olla jopa lattialla - mutta vain niissä paikoissa, joissa suihkussa tai suihkussa ei pääse.

Kivilattia kylpyhuoneessa

Vain tummien sävyjä valettuun kivestä kylpyhuoneessa ei ehdottomasti suositella. Tällainen vastaanotto tekee kryptin pienestä huoneesta. Vaihda tumma ja kevyt materiaali (valoltaan valoltaan). Voit myös yhdistää tummia kiveä ja kevyitä elementtejä: tarvikkeet, kalusteet, kipsi, lattia.

Laita lattialle kylpyhuoneen ruukkuihin tai vesipisteisiin, joissa on eläviä vihreitä kasveja - ne tekevät huoneen sisustuksesta miellyttävämmän silmän ja kauniin. Erityisen sopivat kylpyhuoneeseen ovat trooppiset kukat ja palmut - ne tuntevat olonsa hyvältä huoneen kosteassa ja lämpimässä ilmapiirissä. Kasvien simulointi näyttää myös hyvältä kylpyhuoneen suunnittelussa.

Jos asut tyypillisessä korkeatasoisessa huoneistossa, varmasti kylpyhuone on pienikokoinen. Tässä tapauksessa voit käyttää kiviä kylpyhuoneessa, mutta ei koko kylpyhuone, mutta vain osa sen alueista. Voit esimerkiksi leikata lavua ja koristella lattiaa. Tai valitse mikä tahansa muu yhdistelmä. Mutta on tärkeää, että pienessä huoneessa kivi yhdistetään muihin materiaaleihin, muuten huone tulee visuaalisesti vielä pienemmäksi.

Stone-kehystetty kylpyhuone

Graniitti- tai marmoripinnan kvalitatiivinen jäljittely voi muuttaa kylpyhuoneen kuninkaallisille kartanoille. Pääasiassa on valita toimivaltainen väriyhdistelmä sisustuksessa. Älä pyrkiko kirkkaita värejä, mieluummin neutraalin, mutta jalo-asteikon laatat. Rauhallinen suunnittelu ja kulma-amme ovat tekniikoita, jotka auttavat laajentamaan tilaa.

Jos valitset kvartsiagglomeraattiyhdisteisiin perustuvien tuotteiden, varmista kylpyhuoneesi sileä, sileä pinta, sileä ja tyylikäs, miellyttävä kosketus. Lisäksi tämä materiaali näyttää hyvältä, antaa kylpyhuoneelle siistin ilmeen. Tämä kivi on kestävä ja erittäin kestävä, sopiva pinnoite lattialle.

Kolmikulmainen kivikylpy

hoito

Harkitse, mikä on välttämätöntä antaa kylpyhuonekerrokselle päällystetty valettu koristeellinen kivi.

 • Älä puhdista pintaa hankaavilla aineilla - jauheilla jne. On parasta käyttää geelejä, voiteita ja muita pehmeitä aineita, jotka eivät vahingoita huonekaluja, lisävarusteita, lattioita ja seiniä, eivätkä jää naarmuilta.
 • Kova leuat ja metalliharjat valurautaa varten eivät myöskään sovi.
 • Sinun ei tarvitse leikata mitään päällysteen pintaa.
 • Materiaali on herkkä äkillisille lämpötilan muutoksille.
Stone seinä koristelu kylpyhuoneessa yksityisessä talossa
Koristeellinen kivi kylpyhuoneen seinäkoristella
Seinätarjonta pieni kivi kylpyhuoneessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 82 = 84