Kylpyhuonekaappi: tyypit ja mallit (52 kuvaa)

Varsin usein suunniteltaessa kylpyhuone, etusija annetaan vapaata tilaa kustannuksella tallennustilaa, mutta lähes joka kotiin väistämättä "Plant" kaapit kylpyhuoneeseen, pyykkikorit, hyllyt: niitä tarvitaan talouteen, vaikka eivät sovi suunnitteluun tilaan. On paljon käytännöllisempää lisätä hankkeen lisäkäyttöön tarkoitettuja huonekaluja ja tiloja hajuvesiin ja kosmetiikkaan: kylpyhuoneessa ei ole kulmakutsutonta.

Kylpyhuonekaappi
Kylpyhuonekaappi
Kylpyhuonekaappi

Kylpyhuoneen kaappi musta

Puinen kylpyhuonekaapit

Kylpyhuonekaapin jalat

Kylpyhuoneen kaappi sininen

Korkealaatuisen kylpyhuonehankkeen, joka sisältää kaikki tarvittavat huonekalut, on luotettava tehtävä myös kokeneille esiintyjille. Todennäköisesti mikään huonekalu ei ole valmistuksen, suunnittelun ja asennuksen, kuten kylpyhuonekalusteiden, toteutuksessa, muunnelmissa ja vivahteissa.

Kylpyhuonekaappi

Kylpyhuonekaappi

Laminaattikotelo

Kylpyhuonekaapit

Suunnittelun mukaan kylpyhuonehuonekalut on jaettu seuraavasti:

 • auki (kaappi ilman ovea, erilliset hyllyt);
 • suljettu (ovet, laatikot, verhot);
 • Yhdistetty, jossa on avoimia ja suljettuja moduuleja varastointiin.

Ovet ovat rikki, kuten vanhat vaunualustat ja linja-autot, taittuvat, heiluttavat, liukuvat, kaksinkertaiset. Pääsy kaappi voidaan suorittaa etupuolelta, ja lopulta (on sisäänrakennettu kaapit, joissa ovet avattiin kaksi puolta, esimerkiksi sekä kylpyhuone ja wc). Kaappien suunnittelu riippuu pitkälti materiaaleista, jotka on valittu sen valmistukseen.

Kylpyhuonekaappi
Kylpyhuonekaappi

Materiaalit kylpyhuonehuonekalujen valmistukseen

Kylpyhuonekaappi
Kylpyhuonekaappi

Kylpyhuonekaapit massiivipuusta

1

Kylpyhuonekaapin niche

Säilytystilan kylpyhuone

Kylpyhuonekaappi altaan alla

Kylpyhuoneen kaappi sininen

Oikeasta materiaalin valinnasta riippuu huoneen suunnittelusta ja tuotteen pitkäikäisyydestä, joten sitä ei suositella käytettäväksi kosteissa tiloissa, jotka kuuluvat kylpyhuoneeseen kosteusmateriaalien tuhoutumisen varalta. Mikä tahansa materiaali on laadullinen ja ei-standardi; Kuitenkin myös kallein ekstrudoitu lastulevy ei voi kilpailla kosteuden kestävyydestä perinteisten puupaneelien kanssa. Pahimmassa tapauksessa lastulevyn kosteus kärsii, sitten tulee lastulevyä ja vasta sitten MDF. Jos varat sallivat, on parempi ostaa puinen suojakaappi.

Kylpyhuonekaappi
Kylpyhuonekaappi

Lukkeita on tehty kokonaan lasista tai jopa metallista, mutta tämä on yksinomainen. Lämpötilan muutokset ja korkea kosteus eivät koske muovia ja lasia, vaikka muovi ei sovellu luonnonmateriaalien tuulettimiin, ja lasi on vähiten turvallinen materiaali kylvyssä.

Kylpyhuonekaappi

Kylpyhuonekaapin valo

Kylpyhuonekaapit kulmaan

Wenge kylpyhuonekaapit

Kylpyhuoneen kaappi vihreä

Tyypit kylpyhuonekaapit

Kylpyhuonekaappi
Kylpyhuonekaappi

Asennuksen tapaan on mahdollista jakaa tällaiset kaapit:

 • liitteitä;
 • upotettu;
 • erikseen seisova;
 • hyllylle asennetut kaapit.

Ripusta kaappi voi olla katon alla, huoneen nurkassa (ns. Nurkakaappi), työtason alle. Joka tapauksessa valitaan erityinen muotoilu optimaaliseksi jokaiselle yksittäiselle tapaukselle.

Kylpyhuonekaappi
Kylpyhuonekaappi

Rakentaminen voidaan myös tehdä eri tavoin: täytä pienen kapean tilan tai käytä suurta osaa kylpyhuoneen alueesta, jota pääsee säännöllisen sisäoven kautta. Kaapin rakenne voi olla erilainen.

Kylpyhuonekaappi
Kylpyhuonekaappi

Seuraavassa tarkastellaan lähemmin suosituimpia ja yksinkertaisia ​​kylpyhuonehyllyjä, joiden pohjalta voit kehittää suunnitteluratkaisuja.

Kylpyhuonekaappi

Classic seinäkaappi

Tämä on yleisimpiä kylpyhuonehuonekalujen muutoksia, minkä tahansa saniteettituotekaupan avulla voit valita kymmeniä tällaisia ​​malleja, ja satoja vaihtoehtoja on saatavilla tilauksen mukaan. Neliön ja suorakaiteen muotoinen, yksi tai kaksi ovea ja useita hyllyjä, kylpyhuoneen kaappi voidaan sijoittaa lähes kaikkiin kylpyhuoneisiin. Se ei aiheuta epätoivottua huomiota itseään kohtaan, jos se on onnistuneesti valittu koon ja värin mukaan.

Kylpyhuonekaappi

Kulmarekaappi kylpyhuoneessa

Kylpyhuonekaappi

Nurkkasäiliön asentaminen on usein perusteltua sekä suunnittelusta että säästämisestä. Klassisen seinäkaapin "laatikko" ei mahdu jokaiseen kylpyhuoneeseen, mutta aina on tilaa kulmavaihdelle. On huomattava, että siinä ei ole niin paljon tilaa, mutta sillä ei käytännössä ole "kuolleita alueita". Yhdessä nurkka-altaan kanssa nurkakaappi näyttää hyvältä.

Kylpyhuonekaappi
Kylpyhuonekaappi

Kabinetin reunakivi altaan alla

Kylpyhuonekaappi

Puinen kaappi kaappiin pesuallas alla olevassa kylpyhuoneessa

Pesualtaan alla oleva kaappi antaa sinun varastoida tarvikkeita kylpyhuoneeseen ja samalla "piilottaa" pesualtaan sifonin. On parempi valita alustaan ​​sopiva kehto laatikoihin, muutoin pääsy kaappien takaseinään on vaikeaa. Ennen ostamista, tarkista ergonomian malli: jos et ole kovin miellyttävä lähestyä pesuallasta takaseinästä, tämä ei ole sinun vaihtoehto.

Kylpyhuonekaappi

Locker-runko peiliin kylpyhuoneessa

Peili kylpyhuoneessa on perusedellytys. Merkittävä osa hajusteista pannaan suoraan peilin eteen, on kätevää pitää se lähellä. Ja peili, jossa kaappi on mielenkiintoisempi. Piilottakaa loogisesti peili peilin takana tai peilikaapin runko kapea kynätila. Toisin kuin klassinen versio, kylpyhuoneen peili voi tulla hallitseva huone, korostaen tyyliä, jossa kylpyhuone on tehty. Paras paikka hänelle on osa altaan yläpuolella olevaa seinää.

Kylpyhuonekaappi
Kylpyhuonekaappi

Sisäänrakennettu kylpyhuonekaappi

Kaappi ei ole aina erillinen arkkitehtoninen elementti kylpyhuoneesta. Jos se on rakennettu kapeaan, osioon tai varattu kylpyhuonehuoneeseen erillisessä huoneessa, sitä ei pidetä huonekaluina. Nämä ovat kaikenlaisia ​​"salaisia" sisäänrakennettuja kaappeja - ne luovat avoimen ja vapaan tilan vaikutuksen kylpyhuoneessa. Sisäänrakennettu kaappi säästää materiaalia.

Kylpyhuonekaappi

Hyödyllisiä vinkkejä, kun valitset pukuhuoneen

On olemassa useita tärkeitä kohtia, jotka sinun tulee kiinnittää huomiota valittaessa säilytysratkaisuja kylpyhuoneessa. Kolme valaat, joista valintasi pitäisi luottaa, ovat esteettisyys, toimivuus ja kestävyys.

Kylpyhuonekaappi

Huonekalujen estetiikka kylpyhuoneessa

 • Yksi tyyli. Jopa kaunein kylpyhuonekaappi maailmassa ei näytä hyvältä, jos se ei vastaa kylpyhuoneen sisustusta. Klassinen tyyli vaatii hillittyjä sävyjä ja muotoja, hi-tech on käsittämätön ilman lasia ja kromia jne.
 • Väri. Kylpyhuoneen seinien värin tulisi vastata kaappien väriä. Jos kalusteet ovat samanlaisia, mutta ei
  vät sovi maalin sävyyn, on parempi valita eri väri, mutta yhdenmukaistettava sävy.
 • Rakenne. Jos sinulla on kiiltävä laatta lattiasta kattoon, on parempi ostaa huonekaluja kiiltävällä viimeistelyllä. Puukehikko, jossa on jalo muoto, soveltuu hyvin kylpyhuoneen helpotuspäällystykseen.
 • Mitat ja suuntaus avaruudessa. Tietenkin valtava kaappi on niin käytännöllinen, mutta tavallisessa kylpyhuoneessa se yksinkertaisesti "syö" tilaa, ja sinusta tuntuu epämukavalta. Suunta avaruudessa vaikuttaa käsitys huoneen mittaukset: Jos annat pitkä ja matala kaapit kattoon, seinät huoneen näyttävät laajempi ja katot - ovat pienemmät kuin ne todellisuudessa ovat.
Kylpyhuonekaappi
Kylpyhuonekaappi
Kylpyhuonekaappi

Kylpyhuonekaapin toiminnallisuus

Kylpyhuonekalusteet tulisi ajatella läpi viimeiseen itsekierteeseen, koska kylpyhuoneen mukavuus ja mukavuus menevät ensimmäiseen paikkaan.

Kylpyhuonekaappi

Tarvittavaa huomiota pieniinkin yksityiskohtiin: mihin suuntaan ovi aukeaa asti, jos hyvin valittu sijainti sujuvasti ja varovasti, ne ovat kiinni, mikä on hyödyllistä ja tilaa. t. e. Tätä sinun on toimitettava asianmukaisesti käsitellä kaappi toimintaa, käy näyttelytilat johon se on asennettu ympäristössä LVI, kuulla sukulaisia.

Kylpyhuonekaappi

Kestävä kylpyhuonekaapit

Mikä määrittää huonekalujen pitkäikäisyyden kylpyhuoneessa? Laatu ja oikea sijainti. Materiaalit, liittimet, kokoonpano voivat olla hyvin erilaisia. Jotta ei olisi ongelmia kylpyhuonekaapissa, älä epäröi tutkia perusteellisesti ennen ostoa. Myös palkkio-segmentin tuotteissa avioliitto voi hiipua, ja korvaaminen takuun puitteissa on lisävaikeuksia.

Kylpyhuonekaappi

Älä asenna säilytystilaa kylpyhuoneen lähelle ja laita se lämpimään kerrokseen ilman jalkoja - silloin se palvelee huomattavasti enemmän.

Kaappi, jonka ovi on varustettu tiukka silmukoilla ja liikerata kulkee kylvyn läpi, tiivistää nopeasti ja häviää ulkonäköään. Kestävyys liittyy suoraan huonekalujen turvallisuuteen.

Kylpyhuonekaappi

Turvavarusteet

Näyttäisikin hieman epätavalliselta puhua sellaisen harmittoman huonekalujen turvallisuudesta, kuten kylpyhuonekaapista, mutta on mainittava useita tärkeitä näkökohtia.

 • Kulmat, ovet avoimessa tilassa. Kylpyammeessa on helppo liukua ja pudottamalla oven avoimeen ovelle voi johtaa erittäin tuhoisiin seurauksiin. Suurin vaihtoehto on vaakasuora kaappi, jonka yläpuolella on yläsuuntainen ovi.
 • Kaapin johdotus. Usein kaappeissa on sisäänrakennettu valaistus, pistorasiat. Sinun on varmistettava, että sähköjohtojen avoimia alueita ei ole, pistorasiat on varustettu vedenpitävällä suojuksella ja kaappi on asennettu siten, että vettä ei pääse sisään.
 • Harmless materiaalit. Ehkä sinun ei pitäisi pyrkiä ympäristöystävällistä, mutta silti käyttää kylvyssä valmistetut kalusteet lastulevy on vain äärimmäisissä tapauksessa - vaikutuksen lämpöä ja höyryä voi aiheuttaa vahingollisen aineen päästöä siitä.
 • Laadukas asennus. On kauheaa ajatella, mitä tapahtuu, jos lasinen kylpyhuonekaapin romahtaa laattapohjassa. Varmista, että lukkojen kiinnikkeet on asennettu oikein ja että ne on ripustettu oikein.
Kylpyhuonekaappi
Kylpyhuonekaappi

Kylpyhuonehuonekalujen valinta on vastuullinen yritys. Jos lähestyt sitä vakavasti, tutki huolellisesti kaikki tämän tapauksen edellä mainitut näkökohdat, myönteinen tulos on taattu!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 4 = 2