Kuinka valita taustakuva keittiössä (27 kuvaa): kauniita ideoita ja yhdistelmiä sisätiloissa

Keittiö - suosikki paikka kodissamme. Täältä kuullaan uskomattoman herkullisia tuoksuja, se on aina mukavaa ja kodikas.

Lila taustakuva keittiön sisätiloissa

Mutta luoda kodikkuutta keittiön sisätiloissa, joku tarvitsee töitä. Jos päätät muuttaa keittiön muotoilua tai luoda sen, tarjoamme ideoita ja suosituksia, jotka auttavat tekemään keittiöstä kauniin ja mukavan.

Seinien koristelu voi olla erilainen, mutta harkitse vaihtoehtoa seinien tapetoinnilla. Kuinka valita taustakuva keittiössä?

Valitse taustakuva

Monipuolinen taustakuva markkinoilla on vaikuttava, eikä kaikenlaisia ​​taustakuvia sisustuksessa sopii. Jos valitset keittiön taustakuvan, pidä seuraavaa:

 • Keittiössä on sopiva tapetti, joka ei ime hajuja. Jos tätä ei oteta huomioon, sitten keittiön muuttuessa huoneeseen, jossa on mahdotonta pysyä.
 • Tapetin pitäisi olla kosteutta kestävä, mutta samalla "hengittää". Tämä ei johda siihen, että taustakuvassa olevaan seinään tulee musta multa ja tapetit on liimattava uudelleen.
 • Lajien lajista on parempi valita tapetit, jotka voidaan pestä ja tarvittaessa maalata. Voit valita toisenlaisen, mutta pestävän taustakuvan maalaukselle - täydellisen yhdistelmän.
 • Kun valitset tapetit, sinun on tarkasteltava väriä, jossa tyylin suunnittelu keittiön ja seinäkoristelun tehdään: provence, maa tai esimerkiksi hi-tech.
Epätavallinen tapetti keittiössä vanhalla maalatulla puulla

Vinyyli taustakuva keittiöön

Keittiön vinyylipäällyste on niiden valintoja, jotka ovat konservatiivisia näkemyksissään ja kuten kaiken, joka on pitkäikäinen. Mutta tässä on useita tyyppisiä taustakuvia: pehmeä vaahtotettu vinyyli, valkoinen tai värillinen tapetti maalaus, kuuma leimaamalla tapetit ja kova vinyyli. Ennen kuin päätät, mikä vinyyli taustakuva soveltuu keittiön seinämille, tutustu niiden ominaisuuksiin:

 • Vaahto vinyyli taustakuvat peittävät seinien epätasaisuudet paremmin kuin muut. Seinien ihanteellista valmistusta tapetitusta tapetilla ei tarvita. Kaikista lajeista on pienin lujuus. Liimaa ne kevyesti, paina reunoja varovasti.
 • Seinien viimeistely tapetilla maalaukseen sopii faneille, jotka muuttavat suunnittelua usein. Näiden tapettien avulla on mahdollista kuvitella sisustuksen rohkeimmat ideat ja suorittaa erilaisia ​​kokeiluja. Esimerkiksi maalia voidaan käyttää takapuolelle, sitten väri läpäisee vain ei-kudotun pohjan ja vinyylialueet pysyvät maalaamattomina tai alkuperäisväreinä. Voit levittää laimennettua maalia etupuolelle ja pyyhi se pois ylälevyn vinyyli kerroksesta flanellilla. Vinyyliosat tulevat kevyemmiksi, ja pohja säilyy tummina. Tämä antaa taustakuvaksi äänenvoimakkuuden. Maalauksen hyvän taustakuvan elämä on noin 15 vuotta, liimaamalla ne helposti.
 • Tapetit kuuma leimaamalla ei ole mitään ongelmaa märän puhdistuksen aikana. Laajimman valikoiman värejä ja malleja, jotka jäljittelevät eri materiaalien koostumusta, tämäntyyppisten tapettien seinäkoristelu auttaa koristelemaan keittiötä kaikissa tyylissä, joka tarjoaa muotoilua.
 • Kiinteät vinyylipäällysteet erikoistekniikan ansiosta ovat turvallisia terveydelle ja eivät aiheuta allergisia reaktioita. Ne eivät paisu ylimääräisessä kosteudessa huoneessa, ja puhdistuksen aikana voit käyttää pesuaineita ja puhdistusaineita.
Vinyyli tapetit tiiliseinän alle keittiössä

Vinyyli tapetit tiiliseinän alle keittiössä
Vinyl tapetti kiven alla keittiössä
Kukka vinyyli taustakuva keittiössä
Vinyylipäällyste, jossa on kuvio olohuoneessa ja ruokasalissa

Pehmeä taustakuva

Luonnon selluloosan painetut kuidut tekevät niistä tapettia kestävämpiä kuin paperi. Ne on helppo liimata. Liimaa levitetään seiniin, ei tapetoihin, mikä myös yksinkertaistaa prosessia.

Flizelinovye tapetti hyvin "hengittää", kun märkä ei turvota, hyvin piilottaa pieniä vikoja seiniin. Todellakin, näiden taustakuvien hinta on melko korkea.

Sileä, ei-kudottu taustakuva voi olla perustana maalaukseen ja se soveltuu käytettäväksi pohjakerroksena pintojen tasoittamiseksi ja liimaamalla seinä koristeellisella tapetilla.

Mustavalkoinen neitsyt taustakuva keittiössä
Vihreä kuitukangas taustakuva keittiössä

Harmaa ja valkoinen kuitukangas taustakuva keittiössä
Vihreä Flizeline-taustakuva raidataan keittiössä

Nestemäinen taustakuva

Nestemäinen taustakuva keittiössä näyttää houkuttelevalta. Erilaisten tekstuurien jäljittely luonnonmateriaalien kyllästyksestä ja kuiduista tekee keittiön sisustuksesta hienostuneen ja rikas. Mutta nämä taustakuvat eivät ole pestäviä. Tapetin tapahtaminen suoraan vedellä ei yleensä ole hyväksyttävää. Niitä voidaan käyttää, jos tämä on osa ideasi ja muotoilu olettaa tällaisia ​​seiniä, mutta vain poissa pesualtaalta. Liimaa tapetti ei ole välttämätöntä, niitä käytetään kuten kitti.

Nestemäinen valkoista tapettia keittiössä
Keittiöön nestemäinen koralli taustakuva

Hd taustakuvia

Muodikkaat tapetit 3d - taustakuvia todellisille herkkusuille. Kuvia 3d-kangasta kokonaan muuttaa keittiön geometriaa. Kolmiulotteiset taustakuvat sisätiloissa luovat vaikutuksen läsnäoloon esineessä, kasveissa ja tuotteissa, joita he kuvaavat.

Kukka 3d tapetti keittiössä
3d taustakuva kaupungin kuvaan keittiössä
3d taustakuva kuva meressä keittiössä
3d taustakuva orkideat keittiössä

Pestävä taustakuva

Luonnollisesti pestävät tapetit keittiön seinämille ovat aina parempia kuin muutkin. Edellä mainituista tapeteista lähes kaikki vinyylipäällystetyypit ovat pestäviä. Pestävä tapetti on kuitenkin vedenkestävä, pestävä, supermine ja ylivoimainen asumaton. Siksi valitse pestävä taustakuva, riippuen odotetusta puhdistuksen intensiteetistä.

3d-taustakuvilla ja muilla taustakuvilla voi olla pestäviä lajikkeita.

1

Viimeistelemällä keittiön seinät paperilla, akryylilla tapetilla ja luonnollisten ainesosien taustakuvilla ei ole toivottavaa. Nämä taustakuvat eivät ole pestäviä, imevät hajuja, ovat epävakaita kosteudelle ja käytännössä niitä ei voida puhdistaa. Poikkeus voi olla vain korkkitapetti ja taustakuva bambusta. Se on myös mahdollista yhdistää sisäpestävällä tapetilla yksinkertaisella.

Pestävä valkoinen tapetti keittiössä
Pestävä harmaa taustakuva keittiössä
Pestävä valkoinen tapetti tilavassa keittiössä
Pese smaragdin valkoiset tapetit keittiössä

Tapetin väri

Ajatus värimaailman valitsemisesta sisätiloissa on kaukana pienestä kohdasta. Väri vastaa tällaisista parametreista:

 • Snap tyyliin. Esimerkiksi beige-, sinappi-värit ja valkoisen sävyt väittävät Provence-tyyliä, ja jos keltaisia, vihreitä, oransseja, ruskeita ja harmaita värejä vallitsevat, maatyyliä voidaan käyttää.
 • Avaruuden valvonta. Valoalueen värit antavat mahdollisuuden lisätä visuaalista tilaa, ja värit tummemmilla sävyillä (harmaasta asteikosta niin radikaaliin ratkaisuun kuin musta väri tai ruskeat sävyt) vähentävät aluetta.
 • Erottaminen toiminnallisiin vyöhykkeisiin. Esimerkiksi Provence-tyyliin voit tehdä eron käyttämällä beige-sävyjä. On mahdollista käyttää kahta väriä erottaa kaksi vyöhykettä sisätiloihin. Musta alue näyttää hyvältä valkoisen. Ruskeat, keltaiset ja vihreät sävyt ja niiden yhdistelmä beigen vaihtoehdoilla ovat myös vaihtoehto. Tässä tapauksessa voit käyttää yhdistelmää mistä tahansa vastakkaisista väreistä. Viimeistely, yhdistämällä taustakuva keittiössä, voi olla mielenkiintoinen ruumiillistuma idea kaavoitus.

Näiden parametrien lisäksi oikein valittu taustakuva eri tyypeistä, väreistä ja tekstuureista voi vaikuttaa keittiön psykologiseen taustaan.

Kaunis ruskea taustakuva talossa
Vihreä taustakuva ja esiliina bambusta bambusta keittiössä
Vaalea beige taustakuva keittiössä
Vaaleanpunainen taustakuva keittiössä

Oikea värien yhdistelmä

Kirkkaiden (keltaisten, vihreiden) ja neutraalien (harmaiden) värien yhdistelmä näyttää triviaalilta. Se ei näytä paremmalta ja yhdistää taustakuvan keittiössä mustan ja harmaan asteikon vuoksi. Yhdessä kaksi väriä, joista yksi on kirkas, on parempi käyttää ruskeita sävyjä.

Hyvä ratkaisu on harmaa tai beige taustakuva punaiselle keittiölle. Mutta keltainen tai ruskea taustakuva punainen huonekalut näyttää maultaan maultaan.

Epätavallisia yhdistelmiä, huolella pobrere kaksi väriä voi yhdistää keltainen ja vihreä värit taustakuvaksi elementtejä väreissä valkoinen tai beige. Voit myös yhdistää taustakuvan keittiössä yhdistämällä harmaa ja beige-taustakuvat ja valkoiseksi sävytetty tapetti. Tämä yhdistelmä näyttää rauhoittavana.

Suosituimmat ja muodikkaat tyylit ovat nyt Provence ja Country. Mutta mitä tyyliäsi pidät, ja on paljon tyylejä, muotoilu voi aina sisältää harmaita elementtejä tai harmaa taustakuvaa, mutta Provencen keittiöille tämä vaihtoehto ei ole sopiva. Viitaten ruokia tyyliin Provence, voidaan todeta mahdollisuuksia soveltaa tätä tyyliä: valkoinen tapetti luo erilaisia ​​kalliiden ulkonäkö, beige sävyjä luomaan kodikkaan ilmapiirin. Myös Provence-tyylisen pienen keittiön beige-taustakuva auttaa korostamaan valkoisten kalusteiden puhdasta väriä. Kevyt tapetti, joka vastaa Provence-tyyliä, näyttää entistäkin paremmalta, jos yhdistät samanvärisiä taustakuvia yhdelle seinälle, mutta kahdelle eri tekstuurille.

Provence-tyyliin lajikkeestaan ​​huolimatta kolmiulotteiset taustakuvat eivät myöskään sov
i. Soveltuu kolmiulotteiseen taustakuvaan ja keittiön tyyliin. Viimeistely kirkkailla 3D-taustakuvioilla heikentää aina muotoilua, pääväriä, jossa pastellit. Kauniit 3D-taustakuvat auttavat kuitenkin luomaan upean futuristisen muotoilun.

Toivomme, että nämä vinkit kertoivat sinulle, mitä taustakuvaa haluat valita keittiölle. Ja niin, että keittiösi ei näytä tavalliselta ja harmaalta, päättää etukäteen, koristelee taustakuvioilla ja muuttaa sen kodiksi, jossa koko perhe kokoaa.

Tyylikäs raidallinen taustakuva keittiössä

Tyylikäs raidallinen taustakuva keittiössä
Kermanvärinen raidallinen taustakuva ruokasalissa ja keittiössä
Taustakuva tulostaa ruokasalissa ja keittiössä
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

4 + 5 =