Koristeellinen kipsi kylpyhuoneessa (19 kuvaa)

Joka vuosi on enemmän ja enemmän uusia tapoja koristella huoneissa. Tässä artikkelissa tarkastelemme toisen ajatuksen: koriste-kipsi kylpyhuoneessa. Viime aikoihin saakka kaikkiin tapoja oli kylpyhuoneen muotoilu kaakeloituina seininä. Aika kulkee ja uudet, nykyaikaiset materiaalit tulevat näkyviin. Mitkä ovat edut miksi koristeellinen kipsi kylpyhuoneessa on paljon parempi kuin tavallinen laatta.

Beige koristepäällyste kylpyhuoneessa

Edut koriste-kipsi sisustus kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneen suunnittelun valinta on ensinnäkin otettava huomioon, että tämä huone on aina märkä. Siksi seinän materiaalin on oltava tarkoituksenmukaista. Joten, mikä on käyttö kipsi on parempi kuin laatta, lisäksi on vedenpitävä:

  • Pinnan korkea höyryläpäisevyys
  • Toisin kuin laatat, koriste kipsi ei luo suotuisia olosuhteita sienten kehitykselle, varsinkin jos se sisältää sienilääkkeiden komponentteja
  • Ylimääräisen kosteuden imeytymisen takia peilit eivät sumua, mikä on erittäin kätevää
  • Voit valita minkä tahansa värin ja tekstuurin
Musta koriste kipsi kylpyhuoneessa
Koristeellinen kipsi kylpyhuoneen sisustuksessa

Koristeellinen kipsi kylpyhuoneen sisustuksessa
Ruskea kipsi kylpyhuoneen sisustuksessa

Sisustuskaluston käyttäminen

Ennen kipsin levittämistä on tarpeen käsitellä seinän valmistelu tiukasti, muuten riski siitä, että kipsi alkaa levittää, on hieno. Esteetön, valmis seinä uhkaa muuttua suureksi haitaksi.

Hopeinen koristeellinen kipsi kylpyhuoneen sisustuksessa

Hopeinen koristeellinen kipsi kylpyhuoneen sisustuksessa
  • Jos keksit suunnitelma kattoon, mutta et ole valmistellut seiniä, koko maali saattaa murentua päähäsi
  • Valmista kylpyhuoneen seinät tarvitsevat vain desinfioivan kipin, jotta vältetään vaarallisten ja rumaisten homehtisten paikkojen esiintyminen
  • Suunnittelu käyttämällä esipastetta ei toimi, se on tarkoitettu vain seinien valmistukseen
  • Seinän pinta on huolellisesti tasoitettava
Emerald koristekivää kylpyhuoneen sisustuksessa
Musta koriste kipsi kylpyhuoneen pintaan

Miksi vain desinfioi kipsi

Kuivauksen jälkeen tällainen kipsi muodostaa eräänlaisen kalvon pinnalle, joka koskettaa tiukasti seiniä. Käytä saniteettiliuosta suojaamaan seiniä kosteudelta, joten koristeellinen pinta on riittävän kosteutta käytettäväksi kylpyhuoneessa. Tämä auttaa säilyttämään pitkään kaiken jälkimmäisen suunnittelun, joka on valmistettu teksturoidulla rappauslaastilla. Tämän ratkaisun avulla suojaat seiniä pinnalta valkoisilta pisteiltä, ​​jotka tuhoavat rakennusmateriaalin. Pinnoitteen ulkopinta absorboi ja antaa kosteutta, säätelee mikroilmastoa kylpyhuoneessa. Onneksi huolimatta kaikista vivahteista, tämän kipin käyttö on melko yksinkertainen. Se voidaan levittää seiniin. Sen tärkein etu on se, että huoneen viimeistely, jossa pohja on alustava kipsi, on vielä kestävämpi kuin yksinkertaisesti laatta.

Vihreä koriste kipsi kylpyhuoneessa

Kerma koristekasvi kylpyhuoneessa
Sininen koriste kipsi kylpyhuoneessa

Koristeellinen kipsi sisustuksessa

Seinien pätevän valmistuksen tärkein etu on ennen koristeellinen peite, joka mahdollistaa minkä tahansa kipin mahdollisen käytön. Valmistettujen seinien avulla jokainen kipsi toimii kosteudenkestävänä. Oikean materiaalin valinnassa ei ole rajoituksia, mutta on syytä ymmärtää, että erilaisten viimeistelylaastareiden välillä on eroja.

Kultainen koriste kipsi kylpyhuoneessa
  1. Sileä koriste kipsi. Jos haluat tehdä seinien muotoilun huoneesta enemmän jaloa, voit käyttää sileää koristepäällysteitä näihin tarkoituksiin. Tämä viimeistely täysin jäljittelee luonnonkiveä, kuten marmoria. Voit muokata tätä mallia stensiileillä. Myös tällainen pinnoite on mielenkiintoista koristaa ja katto.
  2. Rakenteelliset laastarit. Tämä yleinen kipsi luo tilatut, kuvioidut reliefit. Tällainen kipsi ei kuitenkaan ole riittävän kosteutta kestävä. Tämäntyyppisten koristelujen käyttöikä ei ole liian pitkä, kuten sileiden pintojen kanssa. Syynä tähän on onkaloissa pysyvä kosteus. Tällaisen kipin optimaalisin käyttö paikoissa, joissa kosteus on vähiten kertynyt. Voit esimerkiksi käyttää sitä kattoon. Kuitenkin kaikki haitat, tämäntyyppisen kattavuuden ansiosta mielenkiintoisin huoneiden suunnittelu. Kaikkein kauneimmat ovat ne, joissa on kahdenlaisia ​​koristepinnoitteita.
Turkoosi koriste kipsi kylpyhuoneessa
Ruskea koriste kipsi ullakolla kylpyhuoneessa

Seoksen valinta kipsiin ansaitsee erityistä huomiota

Monet ihmiset suosittelevat valmiiden seosten ostamista. Voit tehdä niin, jos sinulla on riittävästi kokemusta seinien koristelemisesta.
Jos olet aloittelija, työskentely lopullisen seoksen kanssa voi viedä liikaa aikaa, koska tätä koostumusta ei voida laimentaa tai paksuuntua sopivaan koostumukseen. Jos aiot työskennellä itsenäisesti, silloin kannattaa luopua heterogeenisistä seoksista, koska niitä pidetään vaikeimmissakin töissä. Seinien koristelu huoneeseen tällaisella kipsillä on parempi antaa ammattilaisille. Paras ja luotettavin vaihtoehto on laastarit, jotka eivät perustu veteen. Vesiseokset, vaikka ne ovat vaarattomia, mutta tällainen seos ei ole kosteutta kestävä. Seinien kuivauksen jälkeen se on peitettävä vahayhdisteellä.

Lila koriste kipsi kylpyhuoneessa
Violetti koriste kipsi kylpyhuoneessa
Maitotuotteet, kylpyhuoneet

Sovelluksen ominaisuudet

Kaikilla päällystetyypeillä on omat sovellusominaisuutensa, jos päätät sisustaa kylpyhuoneesi muureilla seiniin nähden, niin kannattaa tuntea muutamia vivahteita. Loppujen lopuksi katto on pääsääntöisesti yksi huoneen ongelmallisimmista osista.

Koristeellinen kipsi cappuccino kylpyhuoneessa

Katon on oltava täysin puhdas ja täysin kuiva ennen pinnoitusta. Ja toisin kuin huoneen seinät, katossa oleva kipsi voidaan soveltaa paikkoihin, joissa on puutteita. Sisustuspäällysteen levitysmenetelmä muistuttaa slatlevaniyan prosessia. Kuitenkin, kun tulee tärkein hetki - laskun luominen. Sisustan luomiseksi kattoa käsitellään lastalla tai rakenteellisella rullalla.

Nykypäivän rakennusmarkkinat tarjoavat valtavan määrän vaihtoehtoja viimeistelyyn. Sinun tarvitsee vain valita, mikä sopii sinulle parhaiten.

Ruskea koriste kipsi ja mosaiikki kylpyhuoneessa
Epätavallinen koriste kipsi kylpyhuoneessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

41 + = 47