Keittiöt ryhmästä: valinnan edut (53 kuvaa)

Arkkia edustavat klassiset keittiöt ovat ominaisia ​​esilläolevuuteen. Niiden avulla voit optimoida tilan ja antaa kodikas tunnelma. Kun valitset samanlaisen sarjan, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota julkisivulle. Sen pinnan tulee olla täysin sileä ja sileä ilman halkeamia ja jälkiä lakka-tahroja.

Massiivipuinen keittiö aamiaisbaarilla
Valkoinen keittiö massiivipuusta

Massiivipuuputki keittiössä

Valkoinen keittiö massiivipuusta

Massiivipuuta betonilla

Keittiö massiivipuusta

Massiivipuusta koostuva klassinen keittiö

Massiivipuuta olevat keittiöt eivät tarvitse monimutkaista huoltoa. Huonekaluja on tarpeen puhdistaa säännöllisin väliajoin erityisratkaisuilla ja ajoittain peittää uusi lakkakerros.

Keittiö koivusta

Keittiökokoelma koivusta

Keittiö laudoista

Massiivinen tammi keittiössä

Vanerista valmistettu keittiö

1

Keittiö maata tyylillä

Yhdistetty keittiö kiinteästä puusta

Keittiö tiedostosta loft-tyyliin

Keittiö arkistosta tyylikkäässä minimalismissa

Puu tarkoittaa monimutkaisia ​​materiaaleja, joten valitse keittiö, jota tarvitset erittäin huolellisesti. Tämä suositus on yleismaailmallinen valmiisiin sarjoihin ja yksittäisiin tilauksiin. Puun laatu on tärkein kriteeri. Muiden suositusten joukossa:

 • Keittiön massiivipuiden julkisivut eivät saisi olla märät, koska tämä osoittaa riittämättömän kuivauksen. Tulevaisuudessa tämä voi johtua pienemmästä koosta ja muodonmuutoksesta.
 • Sileä ja sileä pinta on edellytys. Kaikki halkeamat, raaput ja kuopat ovat avioliiton merkkejä. Samaa sääntöä sovelletaan reunan osiin.
 • Tarkkuus ja perusteellisuus olisi jäljitettävä jokaiseen koristeelliseen yksityiskohtiin. Jos langan elementeillä on karheus, niin tulevaisuudessa tämä johtaa väistämättä stratifikaatioon ja vielä enemmän hankautumiseen.
 • Laitureita, jotka kiinnittävät laadukkaita keittiökalusteita, ovat sileät ja siistit reunat ilman halkeamia. Tämä on tärkeä asia, sillä tulevaisuudessa aukot kasvavat. Tämän seurauksena kiinnikkeet löystyvät, muut halkeamat tulevat näkyviin.
 • Arkkitehtuurin keittiön julkisivut eivät saa sisältää solmuja, muuten osat osuvat ajan myötä.

Tarkka tarkastus välttää mahdolliset ongelmat käytön aikana.

Massiivipuuta yksityisessä talossa
Keittiö massiivipuusta klassiseen tyyliin
Puinen keittiönosasto

Keittiö taideteosta tyyliin

Pieni keittiö massiivipuusta

Keittiö kiinteästä saksanpähkinästä

Solid Provencal Kitchen

Keittiö kiinteästä suorasta

Keittiö kiinteästä veistoksesta

Tyypit ja ominaisuudet

Valmis tai sisäänrakennettu keittiö voidaan valmistaa erilaisista puusta:

 • mänty;
 • tammi;
 • tuhka
 • pyökki;
 • leppä;
 • koivu;
 • kirsikka;
 • kirsikka;
 • pähkinä.

Jokaisella rodulla on omat ominaisuutensa.

Keittiö sisätilasta
Massiivinen tammi keittiössä
Oak keittiön sarja

Massiivipuuta maalaismainen tyyli

Keittiö kiinteästä harmaasta

Chalet-keittiö

Keittiö tyylikkäästä tyylistä

Massiivipuiset keittiön kaapit

Keittiö massiivisesta männystä

Keittiöt massiivista tammaa

Täytetyt tammipuiset huonekalut ovat kestäviä ja luotettavia. Tämä on klassinen keittiön sisustus. Oak levyt tulevat eri sävyiksi: keltainen, punaruskea, vaaleanpunaiset laastarit ja vihreän harmaa. Tämä tekee tällaisista asetelmista ainutlaatuisen minkä tahansa sisäisen ratkaisun.

Massiivinen tammi keittiössä

Keittiöt massiivista pyökkiä

Tämä vaihtoehto voidaan luokitella myös klassikoille. Pyökkipakkausten ulkoiset indikaattorit ovat samankaltaisia ​​kuin tammityypin sarjat. Levyjen vahvuus on sama. Näin voit:

 • Jätä luonnollinen sävy tai maali haluamallasi värillä.
 • Puuvillan lämmin paletti auttaa saavuttamaan viihtyisän keittiön tunnelman. Tämän laadun ansiosta keittiön sisätilat taulukosta osoittautuvat rauhallisiksi.
 • Lämpökäsittelyn avulla saavutetaan tasainen punainen väri. Tällä tavoin saadaan savuisia paneeleja, jotka antavat kitille erinomaisen ulkonäön.

Modernit keittiöt sarjasta ovat vaatimattomia. Suositukset hoitoon kaikille luonnonmateriaaleille ovat yleismaailmallisia. Ilman kosteus ei saa olla yli 60 astetta. Sen saa käyttää vain erityisiä pesuaineita ilman alkoholin lisäämistä. Märän puhdistuksen jälkeen kaikki pinnat on pyyhittävä kuiviksi.

Massiivipuuta, jossa puun rakenne
Keittiö karkeasta puusta

Kevyt keittiö massiivipuusta

Tumma keittiö massiivipuusta

Corner keittiö massiivipuusta

Tuulista valmistetut keittiöt

Tällaiset sarjat ovat jo pitkään muuttuneet klassikoiksi. Tämän materiaalin malleista on ominaista houkuttelevuus, tyylikkyys ja näyttävyys. Niiden erottamiskyky:

 • Ne antavat huoneen hienosäätöä ja niillä on erityinen energia.
 • Mikä tahansa viimeistely on sallittua.

Asianmukainen hoito takaa tuhkapuiston näyttävyys ja pitkä toiminta.

Puinen keittiö, jossa kivi työtaso

Keittiö massiivisesta männystä

Maa-teeman fanit arvostavat mäntyjä. Erottamisparametrit:

 • Vaihteleva lasi ja avoimet hyllyt huoneen visuaaliseen laajentamiseen.
 • Pitkä käyttöikä.
 • Ajan myötä mänty muuttuu tummemmaksi. Tämä johtuu materiaalin kyvystä imeä valoa.

Mänty ei ole pelkästään edullisimpia puulajeja, vaan myös ympäristöystävällisiä.

Keittiö puusta maalaistyyliin

Keittiöt kiinteistä alderista

Tämä keittiön muotoilun versio valittaa klassikoita ja mukavuutta. Punaisen ja ruskean kylläiset sävyt voivat välttää yksityiskohtia ja sisustusta. Restraint on läsnä kaikessa. Diskreetit lisävarusteet ja tarvikkeet keskittyvät julkisivuihin, jotka on valmistettu jaloista materiaaleista.

Puun lakattu keittiö

Keittiö kiinteästä koivusta

Tämän materiaalin kuulokkeet eivät ole vain kauniita. Koivupuut ovat ihanteellisia venäläiselle kuluttajalle. Sen vahvuus on avain kestävyyteen. Se ei vaadi monimutkaista hoitoa, ja kustannukset ovat täysin hyväksyttäviä.

Massiivipuuta loft-tyyliin

Kiinteät kirsikkapuukalusteet

Täydellisesti sisustat kirsikkapuun sarjan vihertävän vaaleanpunaisen värin ansiosta. Lisärakennuselementtejä ei tarvita. Laatujen laadullinen käsittely on ainoa tärkeä asia. Tällaisesta ryhmästä koostuvat modulaariset keittiöt eroavat toisistaan ​​materiaalin pehmeydellä.

Keittiö puusta art nouveau tyyliin

Keittiöt massiivipuusta: moderni

Suurin osa rohkeista suunnitteluprojekteista on esillä Art Nouveau -teema. Tämä tyyli eroaa siitä, että kukin elementti ei ole tarpeetonta ja luonnollista.

Keittiön suunnittelu tummien sävyjen joukosta liittyy usein kromin ja muiden metallien valmistukseen. Tämä menetelmä mahdollistaa tyylikkyyden ja antaa kuulokkeelle yksilöllisyyden.

Keittiö massiivipuusta saarella

Suunnitteluratkaisut

Muotoilun ideoista löydät monia mielenkiintoisia asioita. Alla on suosituin niistä.

Keittiöt Provence

Tee kaikki maalaistalo kodikkaasti mukavasti, kun käytät Provence-tyyliä. Tärkeä asia tässä on huonekalu
jen varjostus. Tärkein ehto ruokailualueen sisustukseen on valkoinen keittiö. Provence-teeman toinen sääntö on antiikin vaikutus. Taotut koriste-elementit ovat pakollisia. Provence-keittiön työtasolle voi olla siruja, halkeamia ja kaavioita.

Keittiö puusta Provencen tyyliin

Keittiön patina

Tyylikkäästi sisustettu keittiö on paikka, jossa haluat rentoutua. Täällä voit nauttia herkullisia ja yksinkertaisia ​​ruokia kodikkaassa tunnelmassa lämpöä ja mukavuutta. Tällaiset yhdistykset aiheuttavat huoneen, joka on suunniteltu jalaksisten klassikkojen mukaisesti. Valkoisen värin käyttö näyttää erityisen hyvältä. Jos käytetään patinaa olevaa puuta, tämä mahdollistaa keittiön edullisten puolien korostamisen koosta riippumatta.

Striped puinen keittiö
Keittiö-chalet puusta

Matriisin monokromismi ei aiheuta jännitettä käytettäessä patinaa sisältäviä moduuleja. Keinotekoisen vanhenemisen mahdollisuus saavutetaan käyttämällä erityisiä seoksia riippuen pinnan vaihtelusta. Setti patina sopii mihin tahansa sisäiseen ratkaisuun.

Keittiö massiivisesta männystä

Corner keittiöt massiivipuusta

Tällaista järjestelyä käytetään useimmiten pienen alueen tiloihin. Tästä johtuen huoneen koko tilan tehokas käyttö saavutetaan. Kompakti sijoitus edellyttää oikeita laskelmia jokaisesta vyöhykkeestä (varastointi, tuotteiden valmistelu ja valmistelu).

Corner keittiö massiivipuusta

Luonnonpuusta valmistettujen keittiösarjoiden kulmaisten valikoimien käyttö jakaa huoneen työskentelyalueelle ja ruokasaliin. Tämä takaa monikäyttöisyyden ja käytännöllisyyden.

Puinen keittiö maalaistalossa

Keittiö pidetään yhtenä talon tärkeimmistä tiloista. Se on täällä, että koko perhe viettelee suurimman osan ajastaan. Siksi on tärkeää luoda mukavuutta, harmoniaa ja mukavuutta tässä osassa asumista. Sarja ei koskaan mene trendiin. Siksi tämä sisustus ei ole tylsää.

Keittiö joukosta tuhkaa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 1