Keittiön suunnittelu 5 neliömetriä m. (50 kuvaa): ideoita pienen tilan suunnittelusta

Jokaisen talon "elävän" sydämen tulipalo on keittiö. Hänen mielestään ei pitäisi olla vain emäntä, vaan jokainen perheenjäsen, koska sen alueella ei ainoastaan ​​luoda mestariteoksia herkkusuille vaan myös keskustella uutisista ja suunnitelmista. Siksi sen järjestely on toimintaa, joka vaatii vaivaa, tietämystä, taitoja ja kärsivällisyyttä, puhumattakaan taloudellisista kustannuksista. Kuitenkin erityistä huomiota tarvitaan pieni keittiö, esimerkiksi 5 m². Kuinka luoda mukavuus, mukavuus ja mukavuus tällaisessa neliössä? Se on mahdollista!

Suunnittele pieni keittiö 5 neliömetriä M: n niemimaalla
Pieni violetti keittiönosasto

Keittiön koristelu on 5 neliömetriä, tai kaikki on mahdollista myös pienellä alueella

5 neliötä ei ole paljon, mutta tästä keittiöstäsi ei tule sinulle halvempaa. Tällä alueella on vaikea luoda jotain lumoavaa, joka koostuu työalueesta, virkistysalueesta ja ruokakaupasta, mutta voit yhdistää kaiken! Muutama yksinkertainen sääntö auttaa sinua keräämään ajatuksiasi ja koristelemaan keittiötä 5 m²: ssä. kaavamaisesti paperille. Asia jää ammattilaisille tai unelman persoonalliseksi toteutukseksi todellisuudeksi.

Pieni valkoinen keittiö

Joten, luoda pieni keittiö "itsellesi", muista:

  • asunnossa asuvien perheenjäsenten lukumäärä. Tavallisesti pieni keittiö on hotellityyppinen asunto, puoli-talo tai "odnushka" vanhassa Hruščovissa tai Stalinka, jossa vaihtoehtoisesti on pari aikuista - pienellä lapsella. Tällaisessa määrin perheenjäseniä ja tehdä pieni keittiö, kun taas festivaalien ja juhlien alue on siirrettävä olohuoneeseen;
  • toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä. Mittasuhteista huolimatta keittiötilan pitäisi olla mukavin ruoanlaittoon, ruoan säilytykseen ja pieniin talousastioihin sekä ruoan syömiseen. Siksi on syytä aloittaa hankkimalla kaikki tarvittavat kodinkoneet;
  • lämpöä, joka antaa positiivisen tunnelman. Tämä on mahdollista vain sävyjen ja niiden yhdistelmän valinnalla, koristeellisilla elementeillä ja muilla "siruilla", jotka luovat mukavuutta. Siksi keittiön tietyn tyylin valinta on tärkeää. Optimaalinen ajatus on eklektisyys, joka yhdistää klassikot ja innovaatiot, idän ja lännen, vanhat ja uudet. Vaikka kansalliset sävelet, modernit sisätilat ja luonnolliset värit ovat myös mahdollisia!
Kätevä säilytys keittiössä
Kaunis varasto keittiössä
Pieni valko-vihreä keittiö
Pieni kiiltävä valkoinen keittiö
Corner mustavalkoinen pieni keittiö

Epätavallinen keittiö-vaatehuone-makuuhuone
Beige ja valkoinen pieni keittiö
Ruskea-valkoinen keittiönosasto
Pieni keittiö, 5 neliömetriä ekotyypiltään
Corner harmaa-valkoinen kiiltävä keittiö
Suunnitelman pieni viihtyisä keittiö 5 m² m

Muut senttimetrit 5 neliömetrin keittiöön: uudisrakentaminen tai käytävä?

Aloittaminen ja keittiöalueen vaihtaminen viereisten alueiden vuoksi on hyvä idea, mutta valitettavasti se ei aina ole mahdollista. Kyllä, sekä laakerin seinän purkamisen tai jopa monimutkaisissa tapauksissa, se on välttämätöntä paitsi päällikkörakentajille, myös useille lupien myöntämisestä kunnallisilta viranomaisilta.

Avaa hyllyt pienessä keittiössä

Jos uudelleenkohdentaminen syystä tai toisesta ei ole käytettävissäsi, lisää keittiön pientä neliömetriä poistamalla keittiön ovet ja käytäväalue. Kun olet poistanut keittiön ovet, voit koristaa aukon kaarella (muovaus - yksinkertaisin ja tyylikkäin vaihtoehto) tai jättää se yhtenä tilana, jossa on käytävä. Täydellinen ratkaisu on sama viimeistely materiaali niille keittiön seinille, jotka liitetään käytävän tilaan. Tällainen suunnitelma siirtää visuaalisesti keittiön pinta-alaa käyttämällä käytävän senttimetriä.

Beige musta asetettu pieni keittiö

Huomio: keittiön maalausseinien valitseminen, tapetointi, keraamis
ten laattojen asentaminen - muista värimaailma. Vaaleat mattapintaiset sävyt laajentavat visuaalisesti tilaa, tekevät katon korkeammiksi, vaakasuorat palkit tekevät siitä laajemman, pystysuoran - korkeamman. Pienestä tiheästä kuvasta tai suuresta tylsistyneestä on hylättävä niin, että pieni alue ei näytä vähemmän houkuttelevalta ja sekavalta.

Kaunis esiliina keittiössä
Pieni oranssi-harmaa keittiö
Pieni beige ruskea keittiö
Pieni keittiö 5 neliömetriä skandinaaviseen tyyliin
Keittiö valkoinen, beige ja sininen sävyjä
Ruskea-valkoinen sviitti keittiössä
Suunnittele valkoinen kulma-keittiö
Beige ja ruskea pieni keittiö
Pieni valkoinen sviitti keittiön sisätiloissa
Pieni keittiön epätavallinen muotoilu

Keittiö ja keittiö keittiössä 5 m²

Päättänyt koristella keittiön 5 neliömetrin. laadukas, käytännöllinen ja kätevä, huolehtii kodinkoneista, mikä vaatii huomattavaa tilaa. Jokaisen keittiön mestari, koosta riippumatta, on jääkaappi. Ilman sitä, älä tee! Valitse malli kompakti, jossa on hyödyllisiä toimintoja, kun otetaan huomioon keittiötilan tila. Onneksi nykyaikaiset valmistajat tarjoavat vaihtoehtoja pohja- ja yläpuolella pakastimella, jossa on kaksi pakastinta. Tärkeä asia on mahdollisuus ripustaa oven toiselta puolelta: keittiön jääkaapin on oltava helppo avata ja antaa pääsy muihin kohteisiin.

Tyylikäs pieni mustavalkoinen keittiö

Jos sinulla on vanha kaasuliesi, se tapahtuu myös keittiössä. Haluatko laittaa pesukoneen keittiössä? Valitse vähimmäiskuormitus, tässä tapauksessa kapea, se voidaan sijoittaa lähelle seinää.

Huomio: Kun valitset sisäänrakennetun keittotason, jossa on 5 m²: n keittiö, valitse malli kahdella polttimella. 2-3 hengen perheelle se on melko tarpeeksi, mutta se vie vähintään vapaata tilaa työtasolle. Jos keittiössä on kapea tai kaappi, säilytä se, käytä sitä kapean jääkaapin asentamiseen. Joten säästät arvokkaita mittareita!

Valkoton pieni keittiö

Määritä, onko tietty huonekalujen läsnäolo keittiössä samanaikaisesti keittiösarjan valinnan kanssa. Sisäänrakennettu tai tavallinen keittiö - päätät jo käytettävissä olevista laitteista ja taloudellisista ominaisuuksista riippuen. Jos sisäänrakennettua vaihtoehtoa ei ole tarkoitettu, piirrä keittiön asettelu seuraavasti:

  • paikka jääkaapille. Yleensä se on keittiön sarjan alku tai loppu, joka usein kulkee. Se on kätevä kaikille ja mahdollistaa järkevän käytön hyödyllisellä alueella;
  • Valitse L-muotoinen tai lineaarinen huonekalusarja. Siitä tulee viihtyisä ja viihtyisä työskentelyalue, erillään ruokailualueesta. Tällöin paikka ei joudu päällekkäin ylimääräisten huonekalujen kanssa. Neuvo: lyhyt osa kuulokkeista jättää sen välipalan (ainutlaatuisen annostelupöydän) tai pesualtaan alle;
  • ikkunan sijainti. Ottaa sen alle huonekaluista - ole järkevää, koska tällöin ikkunan täytyy päästä pöydän yli, pöydälle ei voi ripustaa kaappiin, ja jopa sill voidaan käyttää pöytälevy, luo taitto vaihtoehto. Ja kaikki tärkeät kohdat otetaan huomioon!

Huom: -seinäkaapit voi kestää jopa kaikki käytettävissä oleva tila seinät (poikkeuksena - sarake tai kattilan, liesituuletin), jotta mahtuu astiat ja ruokailuvälineet, ruokaa ja muita juttuja.

Mukavat liukupinnat pienelle keittiölle
Pieni kodikas keittiö
Hanke pieni keittiö, 5 neliömetriä
Keittiössä on ruskean vihreä pikku keittiö
Valkoiset ja ruskeat kalusteet pienessä keittiössä
Pieni keittiön suunnitteluvaihtoehto
Pieni keittiö keltaisilla aksentilla
Ruskea kerros valkoisessa keittiössä
Pieni ruskea ja valkoinen keittiö
Tyylikäs pieni keittiö

Ravintolaryhmä ja sisustustyyli: innovatiivisten ratkaisujen valinta

Pieni keittiö a priori ei sisällä ylellistä pyöreää ruokapöytää taulukosta ja useat tuolit, joilla on korkea selkä ja käsinojat. Mutta myös pelotella perheenjäseniä sohvapöytä ja jakkarat ei myöskään ole sen arvoista. Paras valinta - taitto baari tuolit ja kokoontaitettava pöytä, lisävarusteena - telttatuoli ja pöytälevyn alle ikkunalaudalle jos et vaativa ylellisyyttä ja bling aterioilla. Tuolit ja pöytä keittiöön 5 m² yksilöllisestä järjestyksestä - idea niille, jotka haluavat nähdä omat keittiöt kompakti, ergonominen, tilava ja toimiva. Valitse materiaali tyylin mukaan!

Pieni keittiö maalaismainen tyyli

Modernit sisustustyylit, kuten funktionaalinen, huipputekniikka ja minimalismi, ovat erinomainen ratkaisu pientareiden keittiölle. Ne ovat käytännöllisiä ja toimivia, tiukkoja ja ytimekkäitä. Koristele huone voi olla kuva tai kuva, kuva seinällä, tyylikäs koristeellinen lisävaruste. Merkittävänä roolina tässä mallissa pelataan asiantuntevasti valittuja perus- ja ylimääräisiä sävyjä ja värejä sekä materiaalien laatua.

Punainen ja valkoinen kulma-keittiö

Pieni tila on myös Provence-tyyliin kuuluva keittiö, etno tai maa, jossa on vähäinen sisustus, mutta yksi tyylisekoitusosa. Polttosuunta on seinien väri, joka voi olla vaaleanpunaista, sinistä, tummaa salaattia ja maitomaista. Kirkkaalla aksentilla tällaiseen sisätilaan syntyy ruokia ja jopa huonekaluja sekä erityinen tunnelma - tekstiilit, tarvikkeet ja ihastuttavat sydänsukut. Mieti jokaisesta yksityiskohdasta, ja pieni keittiö viehättää sinut täydellisyyttään!

1
Pieni beige-sininen keittiö 5 m² m
Pieni keittiö asunnossa
Mustavalkoinen nurkkaus pieni keittiö
Valkoinen ja vihreä pieni keittiö maalaismainen tyyli
Beige ja musta kulma-keittiö
Harmaa pieni keittiö
Pieni beige ruskea keittiö
Keltainen pieni keittiö 5 m² M
Muodikas keittiö
Pieni keittiö, jossa suuri ikkuna ja pääsy parvekkeelle
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

18 − 17 =