Keittiön sisustus 7 neliömetriä m (52 ​​kuvaa): me valitsemme oikeat huonekalut ja värit

Oletko pienen keittiön omistaja paneelitalossa? Keittiössäsi on jo suurempi alue kuin Hruščovissa, mutta se on vielä kaukana. Kuitenkin, jos luovat lähestymistavan keittiön sisustukseen 7 neliökilometriä. m, voit muuttaa sen viihtyisiksi ja valoisiksi kulmaksi, jossa on paikka moderniin uuniin, tilavia huonekaluja, kulmasäleikkö, jääkaappi ja jopa pesukone. Tärkeintä on tehdä pätevä asettelu, valita sopiva muotoilu ja aloittaa turvallisesti!

Beige keittiö design 7 m² m

Keittiö 7 m² M aamiaisbaarilla

Beige keittiö 7 m² m

Valkoinen keittiö 7 m² m

Keittiö ilman riippuvaa kaappeja 7 m² m

Kuinka koristella keittiötä 7 m². m?

Kiinnitä huomiota projektiin keittiösarjan kulmittaisella järjestelyllä. Tämäntyyppinen suunnittelu säästää työskentelyaluetta ja tekee myös keittiöstä 7 neliömetriä. m kodikas ja tyylikäs. Luodaan kulma-alue, jossa kaikki tarvittavat asiat emäkselle ovat keskittyneet: ruokaa, ruokia ja laitteita. Jos haluat korjauksen aikana, voit poistaa oven, jonka avulla voit voittaa hieman neliöön ja sijoittaa kulma-asentoon vapaammin. Samoin voit järjestää sisustuksen Hruščovissa.

Pieni keittiön sisustus

Keittiö on musta 7 neliömetriä.

Keittiö puinen 7 m² M

Jokaisessa pätevässä projektissa jääkaappi sijaitsee levyllä: nämä ovat ergonomian, pätevän asettelun ja modernin suunnittelun vaatimukset. Valitse siis projekti, jossa nämä kaksi elementtiä riittävän kaukana toisistaan.

Keittiö valko-beigävärillä

Keittiö puu 7 m² m

1

Keittiö 7 m² m. Ranskalaisella ikkunalla

Kiiltävä keittiö 7 m² m

Keittiö 7 neliömetriä sisätiloissa

Harvoissa tapauksissa on tällainen mahdollisuus suunnitella, kuten keittiö, jossa on parveke. Tässä on erilaisia ​​korjaustöitä: voit harkita projektia liittymästä parvekkeen tilaan tarkoituksena laajentaa keittiö 7 neliömetriä. m, mutta tämä edellyttää sopimusta. Mutta monet kotiäidit uskovat, että keittiö, jossa on parveke, on erittäin kätevä, siellä on aina paikka laittaa ruokaa, ruokia ja keittiökoneet.

Valkoinen keittiönosasto

Keittiö 7 neliömetriä maalaistyyliin

Keittiö 7 neliömetriä asunnossa

Keittiö 7 m² m

Keittiö 7 m² M laminoitu

Omistajat huoneistoja Hruštšovin voi tehdä muutoksia ja laatu korjaukset, hieman laajentaa tilaa keittiön, jotta saattaa kaiken mitä tarvitset ruoanlaittoon, sekä järjestää ruokailutila.

Valkoinen ja beige keittiö

Keittiö 7 m² möke

Keittiö 7 m² mökeissä

Huonekalujen valinta

Kun valitset kalusteet (ruokailuryhmä), sinun on myönnettävä, että massiivinen tammi ruokapöytä ei ole sinun vaihtoehto. Valitse kevyt, kompakti huonekalu: tyylikäs pieni pöytä ei häiritse tilaa ja se näyttää mukavalta myös pienessä, 7 m²: n keittiössä. m, mukaan lukien Hruščov.

Puiset huonekalut keittiössä

Keittiö 7 m² M kiinteää puuta

Keittiö 7 m² M metalliset laatat

Valmistajat tarjoavat paljon mielenkiintoisia vaihtoehtoja eri sävyjen nurkkasarjoille eri tyyleissä - romanttisista puukalusteista tyylikkääseen kylmään huipputekniikkaan. On tärkeää valita oikea variantti projektin suunnit
telussa: keittiön suunnittelu määräytyy suurelta osin tämän peruselementin mukaan.

Musta ja valkoinen huonekalut keittiössä

Keittiö 7 neliömetriä jugendtyylisillä

Keittiö 7 m² m

Looginen valinta on yksinkertainen, perinteinen huonekalu. Tärkeintä on, että sen muodot ovat miellyttäviä silmiin ja auttavat luomaan puhtaan geometrisen tilan, joka ei sisällä sisätilojen tarpeettomia yksityiskohtia, mikä on erityisen tärkeää Hruščovin asunnon suunnittelussa.

Beige ja valkoinen huonekalut keittiössä

Keittiö 7 m² M yksivärinen

Keittiö 7 m² pieni

Keittiö 7 m² M saarella

Keittiö 7 neliömetriä M: n kanssa kehälaatikkoon

Määritä värillä

Tällaiselle pienelle tilalle, kuten 7 neliömetriä. m, oikea väri on elintärkeä - kevyt sävyt nostavat visuaalisesti tilavuutta, lisäävät asunnon vuokralaisten tunnelmaa, lisäävät aurinkoa sisätilaan. Korjauksen valmisteluvaiheessa voit valita perinteiset neutraalit sävyt - beige, vaaleansininen, harmaa-sininen. Nämä ovat hyviä, rauhallisia värejä, joilla on positiivinen vaikutus psyykeihin ja jotka lisäävät ilmaa huoneeseen.

Keittiö valkoisissa sävyissä

Keittiö 7 m² suora

Keittiö 7 m² retrotyylillä

Jos eroavat tekemisen iloa elämään, voit valita taustakuvan tai laatta vaaleankeltainen, sitruuna, mehukas ruoho tai aurinkoinen oranssi väri. Harkitse odottamattomia muotoiluvaihtoehtoja: esimerkiksi vaalea violetti tai vaalea turkoosi väri. Kaikki nämä ajatukset ovat merkityksellisiä Hruščoville.

Keittiö ruskeilla ja valkoisilla väreillä

Se on hienoa, jos sävyssä olevat huonekalut (esimerkiksi nurkkasarja) ovat tummemmat: sisätilasi toistetaan kirkkaita, miellyttäviä värejä.

Tila näyttää mielenkiintoisemmalta, jos sisustukseen lisätään koristeellisia sävyjä, jotka eivät ole standardin mukaisia. Tämä ei vain täytä hanketta tunteilla vaan myös lisää yksilöllisyyttä. Älä kuitenkaan pääse taustakuvaan, jossa on suuri kuva - se voi "syödä" kaiken tilan!

Keittiö mustavalkoisina väreinä

Jos olet pimeä väripuhelin, yritä vain kuvitella, kuinka pienen keittiön projekti on 7 neliömetriä. m, etenkin Hruščovissa, sisustettu teräs- tai tummansinisellä värillä: se on tumma, painava huone, joka muistuttaa ruokakomeroa. Tätä sävyä käytettäessä valaistuksen suunnittelu vaikeutuu: tarvitaan paljon enemmän valolähteitä.

Keittiö mustavalkoisena kirkkailla aksentilla

Keittiö 7 m² M, jossa parvi tyyli

Keittiö 7 neliömetriä

Valitse tyyli

Olet jo päättänyt keittiön ulkoasu 7 neliömetriä. m? On aika valita tyylin. Pieni alue asettaa tiettyjä rajoituksia: et ehdottomasti tarvitse koristella keittiötä barokkityyliin. Suuri kuohuviini kattokruunu, valtava huonekalu, ylellinen design - ei sinulle.

Valo keittiö 7 m² M maan tyyliin

Paras tapa on valita klassinen tyyli. Se on myös hyvä maalaustyyli, Provence, sekä tuttu minimalismi. On toivottavaa jättää katto keittiössä puhtaana valkoisena. Voit mennä perinteiseen tapaan ja vain valkaista sitä, se on esteettisesti ja ympäristöystävällistä, ei vaadi lisäkerrosten käyttöä. Kiinnitetty katto on mahdollinen, mutta tässä tapauksessa tila on hieman rasvaton.

Keittiö 7 m² kevyt

Keittiö 7 m² M kulma

Musta ja valkoinen keittiö 7 m² M high-tech-tyyliin

Mitkä ovat seinien koristeluvaihtoehdot? Tällöin on tarpeen päättää etukäteen, jotta ei viivytä korjausta. Jokaisella tyypillä on sen edut, valitse mitä lähempänäsi on:

  • vinyyli tapetti;
  • koriste-kipsi;
  • koriste-paneelit;
  • keraamiset laatat;
  • koristeellinen betoni;
  • maalaus akryyli- tai vesipohjaisella maalilla.
Corner-sviitti, jossa puun julkisivu

Mitä enemmän valoa, sitä paremmin

Hyvä valaistus antaa enemmän äänenvoimakkuutta. Siksi suunniteltaessa valaistusprojektia voit käyttää mahdollisimman monta lamppua. Se voi olla valonheittimiä, mukaan lukien seinäkyyhky, ripustettavat metallilamput pöydän vyöhykkeen yläpuolelle tai uunin yläpuolella.

Pienet valaisimet ja iso ikkuna keittiössä

Oletko lähellä maalaistyyliä tai Provencea? Suosittelemme valitsemaan tyylikkään, luonnollisista materiaaleista tai lasista valmistetun lampunvarjostimen. Tämä muotoilu lisää lämpöä ja sieluutta.

Kaksi kattokruunua ja spot-valot keittiössä

Muista: valaistuksella on suuri rooli, se luo suurelta osin luonteen ja asettaa huoneen ilmapiirin.

Kattokruunu itämaiseen tyyliin keittiössä
Monokromaattinen keittiö, jossa on sisäänrakennettu valaistus

Keittiö 7 m² wenge

Keittiö 7 m² valoisa

Keittiö 7 m² M. Yellow

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 4 = 6