Keittiön pohjaratkaisu (21 kuvaa): materiaalivalikoima ja muotoilu

Laaja valikoima materiaaleja vaikeuttaa joskus keittiön lattianpäällysteen valintaa. Mutta tietty tietämys jokaisesta sisustustyypistä auttaa luomaan ihanteellisen sisustuksen. Keittiön kerroksen sisustus ei pääty laattoihin tai linoleumiin, nyt on monia moderneja ja yleismaalauksia.

Parketti valoisassa keittiössä

Linoleumin lattia

Huhuilla, että materiaali ei sovi lattian viimeistelyyn keittiössä, jää huhu. Tosiasia on, että tämän materiaalin laatu riippuu suoraan hinnasta, ja kalliimpi se on, sitä turvallisempaa on koristella huone. Usein ostajia säilytetään linoleumin alhaisella hinnalla, mutta lyhyen ajan kuluttua he havaitsevat vahinkoa lattialleen. Nykyaikaisia ​​materiaaleja ja monia niiden tyyppejä peitetään erityisillä suojaavilla seoksilla, mikä lisää pinnoituksen lujuutta.

Linoleum keittiön lattiaan

Useimmat ihmiset pyrkivät säästämään paitsi materiaalin kustannuksista myös korjaustöistä. Toinen linoleumin riittämättömyyteen liittyvä väärinkäsitys liittyy pinnoitteen vääräksi pinnoitukseen, jota seuraa turvotus ja repeämät. Asiantuntijat suosittelevat myytäväksi kaupalliseen linoleumiin, joka on valmistettu odottamalla voimaa ja kestävyyttä. Kevyt tai harmaa linoleumi on parempi valita pienten keittiön sisätiloihin, ja tilavaan huoneeseen voit valita tumman värin: musta, tummanharmaa tai ruskea.

Linoleum parkettilattialla lattialla keittiössä
Linoleum kirkkailla aksentilla lattialla keittiössä

Puulattiat keittiössä

Usein kun ostavat lattiaa keittiössä, on mahdollisuus valita kauneuden ja käytännöllisyyden välillä. Luonnonmateriaalin hankinnassa kuluttaja menettää pitkäikäisyyden kattavuuden.

Puinen parketti lattialla keittiössä
 • Puu on yksi käytännöllisimmistä materiaaleista, jotka edellyttävät säännöllistä uudistamista ja huoltoa.
 • On vaikea käyttää kaavoituksessa.
 • Kolmas haitta on korkea hinta, mutta se korvaa välittömästi huonekalujen valintakustannusten aleneminen, koska tällainen lattia on harmoninen kaikissa sisätiloissa ja tyylisuunnittelussa.
 • Mutta tässä on vielä yksi epäkohta - materiaali imee helposti kaikki tahrat, se on vaikea pestä, koska heikko kosteuden kestävyys.
 • Siksi, jos lattian luonnollisen alkuperän merkitys on tärkeämpi sinulle, niin todennäköisesti olet tyytyväinen valintasi mukaan.

Puulattia keittiössä maan tyyliin

Marmori keittiössä

Ylellisyyden hinta ei aina vastaa odotuksia, mutta se ei koske sellaista materiaalia kuin marmoria. Tällaista pinnoitetta voidaan oikeutetusti pitää ainutlaatuisena, koska sitä ei voida sekoittaa mihinkään muuhun. Kivipeitteellä on oma rakenne, alkuperäinen sisustus ja melkein kiiltävä sileä pinta. Marmoripinnoitteessa on monia etuja, jotka tekevät siitä paremman kuin linoleumilla tai laminaatilla, mutta tuskin on puutteita, jotka ovat vain hänen erityisiä ominaisuuksiaan. Kuten kaikki muut modernit materiaalit, marmori on altis kaikenlaisille naarmuille ja sirulle. Se on erittäin vaikea asentaa, sisustus musta tai ruskea marmori ei sovellu pieneen keittiöön. Muussa tapauksessa tällaista lattiaa voidaan pitää luotettavimpana pinnoitteena.

Marmorikerros keittiössä
Marmorilaatat lattialla keittiössä

Laminaattilattia

Lattiapäällyste, jota voidaan kutsua edulliseksi, toisin kuin marmori - on laminaatti. Materiaali on helppo laittaa pieni keittiö tai tilava keittiö, se on melko käytännöllinen, mutta se on myyty edulliseen hintaan. Sen monipuolisuus on, että voit valita lähes kaikki sisustusvaihtoehdot - se voi jäljitellä puuta, laattaa, marmoria ja myös suunnitella kuvioita. Puun suhteen laminaatti on parempi ja käytännöllisempi, koska se on helppo puhdistaa ja mahdollistaa lämmitysjärjestelmän asennuksen. Yleinen mielipide on se, että laminaatti ei ole vedenkestävä, mutta jos valitset materiaalin, jolla on erityinen pinnoite, se ei ole vain hyvin samankaltainen vaihtoehtoisen puun kanssa, mutta monessa suhteessa se ylittää sen. Sopii sekä pienen että tilavan keittiön sisustukseen riippumatta siitä, minkä värin valitset: vaaleat ja harmaat tai kaavoitetut mustat.

Laminaatti keittiössä saaren kanssa

Edut laminaatista:

 • vahvuus
 • kestävyys
 • monipuolisuus
 • Edullinen hinta
 • Hoito on helppoa
 • Hyvä valinta
 • Helppo asentaa
Laminaatti keittiössä maan tyyliin
Tummanruskea laminaatti keittiössä

Keraaminen kerros keittiössä

Kun verrataan keraamisia laattoja voimakkaaseen marmoriin ja lämpimään laminaattiin, laatta tulee etulinjassa. Tämä on sopiva materiaali sekä pienille että tilava keittiölle. Samoin kuin laminaatti, laatta kykenee jäljittelemään kaikkia tekstuureja ja materiaaleja. Mattapinnoitteita suojataan aina lisäkerroksella, ja asennus ei ole vain nopea vaan myös halpa. On vain yksi ehto, että talo on lämmin, on parempi varustaa lattia lämmitysjärjestelmällä. Mitä tulee laatat, niin tällaiset asiantuntijat suosittelevat käyttää viimeistely seinät ja esiliina keittiössä. Laatta on vähemmän kestävä, joten ostaes
sasi sen kannattaa olla kiinnostunut materiaalin valmistuksesta ja materiaalista.

Keraamiset laatat lattialla keittiössä

Keraamiset laatat tai posliinilaatat?

Aiemmin posliinikartonkia voidaan kuvitella vain rakentamisessa. Tällaisten viimeistelyjen korkea hinta on perusteltavissa posliinilaattojen kauniin ulkonäön ja vaurioiden ja kulumisen minimoimiseksi. Lähes samat ominaisuudet ja keraamiset laatat, joiden avulla voit vertailla niiden etuja:

 • vahvuus
 • kestävyys
 • Kemikaalien kestävyys
 • Kosteudenkestävyys
 • Palonkestävyys
 • Monipuolinen sisustus
 • hygienia
Posliini lattialla keittiössä

Keittiön lattian väri ja muotoilu

 1. Musta kerros keittiössä - ei ole kauan ollut uutuus, mutta yhä useammat ihmiset valitsevat mustan värin käyttämällä kaavoitustilaa. Musta kerros voidaan yhdistää harmonisesti valkoiseen keittiöön, erityisesti kiiltävän julkisivun kanssa. Mutta aivan kuten valkoinen, musta lattia vaatii jatkuvaa hoitoa niin, että posliinilaatat tai klassiset laatat jatkuvasti heijastavat peiliä. Lisäksi tällainen sisustus ei sovi pienen keittiön sisustukseen.
 2. Keittiön valkoinen kerros on tapa luoda moderni sisustus ilman suunnittelun ongelmia. Tietenkin, toisin kuin musta seksi, valkoinen on raskaampaa pitää pysyvästi puhtaana, mutta korkean teknologian keittiön tai minimalismin sisustus on vaikea kuvitella ilman tällaista lattiaa, etenkin pienen keittiön kaavoituksessa. Kevyt tai harmaa lattia on ihanteellinen vaihtoehto pienen keittiön viimeistelyyn.
 3. Ruskea kerros keittiössä - melko yleinen vaihtoehto, joka ei tuota ongelmia puhdistuksessa. Se sopii täydellisesti tummien ja vaaleiden värien kanssa: valkoinen, musta, harmaa. Jos kyseessä on ruskea kerros, voit myös tehdä kaavoituksen huoneesta, joten lattia ei ole ristiriidassa minkä tahansa värin kanssa.
Puulattiat keittiön rakenteessa
Kevyt kerros keittiössä
Laatta erilaisia ​​sävyjä keittiössä
Musta laatta lattialla keittiössä

Yhdistetty lattia keittiössä

Mielipiteet, että sisätilojen yhdistelmät ovat parempia ammattilaisten käsittelemiseksi, on vanhentunut. Nyt jokainen voi luoda koostumuksen useista materiaaleista kerralla, ja mikä sisustus on paras: valkoinen laatta tai tumma linoleumi, musta laatta tai harmaa marmori. Voit tehdä valinnan valkoisen linoleumin hyväksi, joka näyttää sopusoinnussa vaaleanharmaiden laattojen kanssa seinillä ja valkoisilla huonekaluilla. Tällainen sisustus on merkityksellistä pienelle keittiölle, jossa kaavoittamisen valinta on monimutkaista neliömetrin puutteen vuoksi. Tilavassa keittiössä voit tehdä vyöhykkeitä asettamalla vaalean, harmaan tai valkoisen linoleumin keittiön ruokailualueelle ja työalueelle ruskean, mustan tai kevyen laattaosan.

Yhdistetty lattia keittiössä

Kun yhdistäminen päättyy, kannattaa harkita yhdistelmiä. Mikä valinta tehdä, materiaali kertoo. Esimerkiksi laatat eivät ole kovin "ystävällisiä" linoleumilla ja harmaa tai kevyt laminaatti, jossa on ruskea tai musta marmori. Pienen tai suuren keittiön koristekoristeen tulee olla samanlaisia ​​kuin väri tai pinta. On parempi, jos materiaalien ero toimii sisäisen kaavoituksen funktiona.

Yhdistetty lattian muotoilu keittiössä
Yhdistetty lattia keittiössä
Yhdistetty lattia klassisessa keittiössä
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

59 − = 58