Keittiö tiilille – karkea viehätys ja luonnollinen rakenne (53 kuvaa)

Viime vuosisadan alusta suosittu teollisuustyyli tuonut omat säännöt ja ideat tiloihin. Mitä aikaisemmin pidettiin yksinomaan tehdasvalmisteiden ominaisuutena, ilmestyi tavallisissa huoneistoissa ja talossa: raskaita palkkeja, metallilampuja ja tiiliseinät. Nämä kehityssuunnat olivat kuitenkin kauan ennen teollista vallankumousta, maaseututyyleillä oli myös raaka-aineiden ja muiden karkeiden pintojen sisäseiniä. Provence, maa ja etno yhdessä loftin kanssa voivat ylpeillä karkeista kuvioista, etenkin keittiötilasta.

Keittiön tausta-seinä keittiössä
Tiiliarkki keittiössä

Tiiliarkki keittiössä

Keittiö, jossa on baijerilainen tiili

Keittiö valkoisella tiilellä

Keittiöt tiililohkoista

Keittiö, jossa on musta tiili

Koristeellinen tiili keittiössä

Sisustus tiilistä keittiössä

Sisustustyyppien tyypit ja niiden sijainti sisätiloissa

Nykyaikaisten materiaalien ja runsaan tiedon ansiosta voit toteuttaa lähes kaikki fantasialennukset sisätiloissa. Keittiöt tiilistä? Ole hyvä! Se ei ole vaikea, tärkein asia on päättää, mitä materiaalia käytetään suunnittelussa. Voit valita:

1
 • luonnollinen terrakotta tiili;
 • silikaattinen harmaa (ns. valkoinen) tiili;
 • viimeistely tiilet;
 • koriste-kipsi;
 • seinäpaneeli;
 • valkoiset laatat tiiliä varten;
 • teksturoitu taustakuva.
Valkoinen tiili keittiössä
Tiili klassisessa keittiössä

Puiset keittiöt tiiliä varten

Keittiö tiilille talossa

Teollisuuden keittiön tiili

Keittiön tiili maalaistyyliin

Tiiliseinä keittiössä

Keittiön viimeistely tiilien kanssa ei ole enää suosion korkeus, mutta ei myöskään anna kantaa. Tämä tekniikka on muotia, sillä on erinomainen röyhkeä viehätys ja vetoomus. Keittiössä, jonka koristeluun käytetään tiiliä, yhdessä tai toisessa, on miellyttävää olla, koska vilpittömyys ja yksinkertaisuuden ilmiö syntyvät. Itse asiassa näiden tekstuurien käyttö vaatii pätevää lähestymistapaa, jotta kodikas maailma ei muuttuisi kalastushuoneeksi tai huonokuntoisaksi. Tässä on tarpeen tarkkailla toimenpidettä, ymmärtää kuinka paljon on sopivaa ja mikä on parempi yhdistää koristeellinen tiili keittiön sisätiloihin.

Koristeellinen laatta tiiliin keittiössä
Tiili maalaistalon sisustuksessa

Maalattu tiili keittiössä

Keittiö punaisella tiilellä

Keittiö, jossa tiili parvella

Sisäseinien lisävuori lisää vahvuutta taloon ja edistää lämmön säilyttämistä. Mutta kuten mikä tahansa ylimääräinen kerros, se vähentää huoneen tilaa. Tämä on otettava huomioon materiaalin valinnassa.

Joskus on sopivampaa mieluummin jäljitelmä, käyttäen koristeellisia tiiliä keittiön sisätiloissa. Nyt trendi, sen sijainti on vain yhdellä seinalla, joka siis poikkeaa yleisestä taustasta ja tulee hallitsevaksi aksentiksi. Se voi olla vapaata pintaa tai esiliina keittiölle tiilen, väliseinän tai erikoisrakennetun osion alle. Muut taustapinnat neutralisoidaan useimmiten pastelliväreillä. Muussa tapauksessa tila voi olla ylikuormitettu, mikä on täynnä epämiellyttävä raskas tunnelma.

Keittiön esiliina keittiössä
Tiili sisällä korkean teknologian

Keittiö tiiliin minimalismissa

Tiiliseinä minkä tahansa huoneen suunnittelussa on melko aktiivinen elementti, varsinkin kun kirkkaan terrakottasävyt on asetettu. Jos harmaata tai keltaista materiaalia käytetään yhdessä muiden suurten pintojen (lattian, katon, seinien) neutraalien sävyjen kanssa, sisätilan valo kirkastuu. Muotojen yhdistelmä pastelliväreillä helpottaa visuaalisesti tilaa. Täydennyksenä on loogista käyttää kirkkaita tekstiilikoristeita tai vastakkaisia ​​huonekaluja. Keittiö tiiliin kuuluu monien huonekalujen ja kodinkoneiden läsnäolo, ja tämä on otettava huomioon myös sisustuspintojen suunnittelussa.

Laatta tiiliin keittiössä
Tiili keittiössä maan tyyliin

Keittiö tiiliin jugendtyyliseen tyyliin

Keittiö, jossa tiili on kapealla

Keittiö tiilille retrotyylillä

Keittiön tiilen harmaa

Keittiö tiilille kipsiä

Väriyhdistelmät ja mieltymykset

Valtava plus tiilimuodossa on sen ominaisuus yhdenmukaistaa lähes kaikkien muiden pintojen väriratkaisujen kanssa. Haitalliset ovat vain yhdistelmiä, joissa punaiset ja punertavaiset sävyt vastaavat. Paras vaihtoehto olisi keittiön esiliina tiilen tai yhden seinän puolesta, mutta jopa he tarvitsevat hyvän valaistuksen.

Muuraus keittiössä
Tiili parvirakennuksessa
Tiili keittiössä parvi tyyliin

Keittiö tiiliä varten skandinaaviseen tyyliin

Tiili-ikäinen keittiö

Keittiöstä valmistettu tiili

Tiiliseinä keittiössä

Jos koristelet kaikki vaakasuorat pinnat muuraustyönä, näet linnan seinät, mutta sitä voidaan välttää upottamalla sisätilaan tai valkoista tiiliä. Provence, maa ja skandinaavinen tyyli mahdollistavat tällaisen suunnitteluratkaisun, myös keittiön tiilen taustakuvan. Huone on kuvioitu, mielenkiintoinen ja täynnä valoa.

Kylätyylit, joissa tiili näyttävät hyviltä sekä maalaistaloissa että tavallisissa huoneistoissa. He näyttävät palaavan aiemmin, missä kaikki on täynnä mukavuutta, lämpöä ja tuoreen leivän tuoksua.

Sisustus tiilistä keittiössä ullakolla
Tiili keittiössä jugend-tyyliin

On huomattava, että tämä hallitseva elementti sisätiloissa on vasta-aiheinen värikkäillä mattoilla, kontrastivärillä kirkkailla kuvioilla, valokuvataustakuvilla. Tiilisen keittiön sisätilat ovat omavarainen ja eivät siedä kilpailua. Hän houkuttelee suurta huomiota, ja kaikki muu on täydentävä. Teoreettisesti voit kestää tasapainon ja yhdistää edellä mainitut tekstuurit seinien koristeluun tiilillä, mutta tämä on erittäin vaikea tehtävä, jota vain todellinen ammattilainen voi tehdä. Siksi on parempi rajata yksi aktiivinen elementti, joka voi olla:

 • terrakotta;
 • kellertävä hiekka;
 • punainen;
 • harmaa;
 • valkoinen;
 • musta.
Sisustus tiilistä pienessä keittiössä

Väri määräytyy joko materiaalin luonnollisten ominaisuuksien mukaan tai valitsemalla maali, joka kattaa tiiliseinän. Riippumatta siitä, mitä käytetään töissä: koristeellinen tiili, luonnollinen, laatta-jäljitelmä tai tekstuuri taustakuva, säännöt ovat samat kaikille.

Tapetit keittiön tiilistä

Hieman tyylejä

Keittiön suunnittelua tiilillä voidaan hyväksyä useita tyylejä:

 • parvi;
 • teollisuuden;
 • Gothic;
 • Provence;
 • maassa;
 • Scandinavian.
Keittiösaari tiilistä

Jokaisella niistä on oma viehätys. Raa'an teollisuuden tyylit sopivat ystäville vahva esteettinen tunne ja yhdistää raskaan betonipinnoille, koriste-elementti on valmistettu metallista ja tummaa puuta. Tällöin seinien koko pinta voidaan koristella tiilimuurauksella ja se näyttää orgaaniselta. Tummat värit auttavat luomaan erityistä boheemista tunnelmaa keittiön parvekkeelle.

Valkoinen tiili-tiili keittiössä
Keittiön esiliina tiiliä varten

Kevyiden sisätilojen ystäville on suositeltavaa unohtaa Provence. Erittäin kevyt huonekalut ja kevyiden kangas-, tapetti alle tiili sisustus, maalattu pehmeä ja neutraalit sävyt, ilmapiiri on täytetty ilmalla ja visuaalisesti suurentaa sisäisen tilavuuden tiloissa. Sopivat laitureille, jotka on koristeltu valkoisella tiilellä. Kaikista maalainen Provence kaikkein hienostunut, koska se perustettiin vuonna Ranskassa, missä jopa maaseudun yksinkertaisuus on oma erityinen viehätyksensä.

Tiili lattialla keittiössä
Tiili keittiössä tyyliin Provence

Meidän pitäisi myös harkita goottilaista tyyliä. Vaikka sitä käytetään harvoin keittiötilan suunnittelussa, jos haluat ja osaavan lähestymistavan, voit käyttää tätä vaihtoehtoa. Aito ja samalla alkuperäinen - niin näyttää tiilen sisäpuolelta. Se sopii vain aihepiirikuvioihin eikä siedä sekaannusta muiden tyylien kanssa.

Tiili skandinaavisessa sisustuksessa
Keittiön seinät

Lainaten keskiajalla, tunnelma Turnajaiset ja synkkä linnan muurien, olisi tarkoituksenmukaista antaa tiilestä kaaria, jotka ovat nyt hyvin suosittuja, joissakin osissa seinät, pylväät ja muut eristettyihin osiin, käytä paneelit keittiöön, toistaen muuraus, tiili tai keinotekoinen. Harmonisesti täydentävät goottilaisia ​​taottuja tavaroita ja valaisimia keskiaikainen tyyli.

Tiiliseinä keittiössä-ruokasalissa
Tiili keittiössä korkeat katot

Tiilen karkea ja karkea rakenne korostaa keittiön sisustusta, täydentää sitä ja antaa sille erityisen täyteyden. Pieniä palasia seinät, keittiö esiliina, jopa työtasot ja kaappi rintamilla - tahansa pinnat voidaan koristaa jäljitelmä muuraus, luoda ainutlaatuinen sisustus, joka on mukavaa.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 23 = 25