Keittiö hyllyillä (52 kuvaa): mielenkiintoisia ja käytännöllisiä ratkaisuja

Keittiössä käytettiin yhä useammin käytettyjä seinä- ja lattialastoja. Ne ovat pienempiä ja helppoja asentaa. Lisäksi, toisin kuin suuret laatikot, seinähyllyt eivät häiritse keittiötilaa, säilytä huoneen kokoa ja luo uusia sisätiloja.

Keittiö valkoisilla hyllyillä

Valkoinen keittiö hyllyillä

Valkoiset hyllyt keittiössä

Musta hyllyt keittiössä

Keittiö hyllyillä maalaismainen tyyli

Sivulta voi tuntua, että lattia ja jopa enemmän saranoituja hyllyjä keittiölle eivät sovellu välineiden ja muiden välineiden varastointiin. Oikein valituilla materiaaleilla hyllyt kestävät raskaan kuormituksen.

Erityisen suosittuja ovat hyllyt, joissa on lasi ja avoimet hyllyt keittiöön, jossa ruokia ja muita esineitä on nähtävissä ja osaksi sisustusta.

Avoimet keittiön hyllyt tekevät kevyestä keittiöstä vielä suuremman
Avoimet keittiön keittiön hyllyt keittiössä kahvilan tyyliin

Keittiö puisilla hyllyillä

Keittiö nurkkien hyllyillä

Keittiö, jossa wenge hyllyt

1

Hyllyt keittiössä

Keittiössä seinähyllyt ja hyllyt. Useimmissa tapauksissa hyllyt käyttävät:

  • Sen sijaan, että ripustat kaapit. Tämä pätee erityisesti kapeaan pitkänomaiseen huoneeseen, jossa ripustuskotelot ovat karkeita ja vaativat paljon tilaa. Keittiön yläosaan sijoitetut hyllyt hyllyt sopivat kaikkiin tarpeellisiin asioihin säilyttäen samalla tilan. Tässä tapauksessa hyllyt voivat olla joko auki tai kiinni, lasia tai ilman.
  • Lisäkohteina, jotka yhdistävät kaapit tai täyttämällä tyhjät tilat kaapin ja seinän väliin. Ja muoviset hyllyt voivat olla välttämättömiä jakajia telineissä ja kaappeissa.
  • Pöydän yläpuolella. Kapeat hyllyt voivat kätevästi säilyttää mausteita ja mausteita.
  • Sisustuselementteinä. Seinähylly palvelee kukkia, maljoja, kynttilöitä ja muita kiinnostavia kohteita. Keittiö, jossa on avoimet hyllyt, sopii mihin tahansa tyyliin: etno, provence, klassinen tai moderni suunta.
Keittiöhyllyt säästävät tilaa huomattavasti
Keittiöhyllyt työalueella
Puiset keittiön hyllyt täydentävät täydellisesti maaseudun tyyliä
Keittiöhyllyyn pitäisi täydentää keittiön alkuperäistä tyyliä

Keittiö hyllyillä tyyliin Provence

Keittiö hyllyillä maalaismainen tyyli

Keittiö hyllyillä puusta

Kuinka valita hylly?

Keittiön ripustettavat hyllyt on valittava, kun otetaan huomioon sisätilojen yleinen muotoilu. Tällöin he suorittavat paitsi utilitaarisen tehtävän, mutta ne tulevat yhdeksi kokoonpanoksi.

Se ei riitä valitsemaan hyllyjä sopivan värin ja muodon seinään. On välttämätöntä kiinnittää riittävästi huomiota materiaalin valintaan, jotta kaikki keittiökalusteet luovat harmonisen kuvan. On epätodennäköistä, että keittiön sisätilojen muoviset hyllyt hakevat edullisesti puukoukun. Lisäksi tulevan hyllyn materiaali riippuu sen tarkoituksesta. Mitä suurempi kuorma, sitä luotettavampi materiaali on.

Keittiö astuu keittiössä

Hyllyt keittiön sisätiloissa

Hyllyt keittiössä maan tyyliin

puinen

Provencen tai klassisen sisustuksen keittiön omistajien olisi tarkasteltava lähemmin puun hyllyjä. Ne yhdistävät käytännöllisyyden ja miellyttävän ulkonäön. Puiset hyllyt ovat luotettavia ja kevyestä painostaan ​​kestävät runsaasti raskasastioita. Erilaiset värit, hyllyjen pinnalla olevat koristeet mahdollistavat ihanteellisen vaihtoehdon lähes kaikille keittiölle. Puiset hyllyt voivat olla suljetun tyyppisiä lasia.

Tietenkin on puutuotteita ja miinuksia. Suuri kosketus veden ja hyönteisten kanssa voi aiheuttaa heille merkittäviä vahinkoja. Mutta hyllyllä, jota käsitellään erityisellä ratkaisulla, tämä kohtalo ei uhkaa.

Pienet pienet keittotasot
Keittiöön kulmatut hyllyt
Kevyt puiset hyllyt keittiöön
Ruskea alkuperäinen puinen hylly keittiöön
Pienet puiset hyllyt keittiöön

metalli

Metalliset hyllyt sopivat täydellisesti nykyaikaisiin sisustuksiin. Yleensä ne eroavat toisistaan ​​ohuilla kiinnikkeillä ja hienostuneisuudella, joka näyttää erityisen hyvältä keittiössä korkean teknologian tyyliin. Metallihyllyä voidaan käyttää raskaisiin esineisiin, vaikka se itsessään on kevyt. Heillä ei ole käytännössä mitään miinuksia: he ovat kestäviä, he eivät pelkää kosteutta ja lämpötilahäviöitä.

Keittiön hyllylevyhylly
Hyllyhylly metalliastioille
Laaja keittiöhylly metalliin
Valkoinen kapea, metallista valmistettu keittiön hylly
Kapeat keittiön hyllyt, jotka on valmistettu metallista

muovi

Muovien hyllyjen valikoima sen laajuudeltaan. Laaja valikoima värejä ja erilaisia ​​muotoja voit noutaa muoviset hyllyt jokaiseen makuun. Alhainen hinta tekee niistä ihanteellisen vaihtoehdon talousarvion sisustuksessa.

Muoviset hyllyt ovat hyvin kevyitä, mutta ne eivät ole erityisen vahvoja. Ne eivät ole sopivia keittiökalusteiden ja raskaiden välineiden säilytykseen. Muovihyllyjä voidaan kuitenkin käyttää koristeina tai jakajina kaapeissa ja laatikoissa.

Valkoinen muoviset keittiön hyllyt
Musta keittiön hyllyt muovista

Hyllyt suluissa keittiössä

Keittiö, jossa on laminaattiset hyllyt

Keittiö hyllyillä parvi tyyliin

lasi

Lasihyllyt lisäävät tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta sisätiloihin. Ilmassa ripustettavat lasiset hyllyt vaikuttavat erittäin vaikuttavalta. Ilmeisestä hauraudesta huolimatta lasihyllyt ovat riittävän vahvoja. Luotettavasti luottaa tällaiseen hyllyyn valitsemalla lasinvalmisteet, joiden paksuus on vähintään 6-8 mm.

Vaivaton lasihyllyjen säilyttäminen ei ole sopivaa. Lasit, kristallituotteet ja koriste-elementit voidaan kuitenkin turvallisesti sijoittaa näihin haavoittuviin hyllyihin.

Lasista valmistetut keittiön hyllyt näyttävät erittäin helppolta

Keittiö lattiahyllyllä

Keittiö, jossa pähkinähyllyt

Keittiö, jossa on avoimet hyllyt

Keittiö, jossa ripustettavat hyllyt

kivi

Keittiön sisätiloissa olevia kivihyllyjä käytetään harvoin. Tämä on erittäin tyylikäs huonekalu, joka lisää tyylikästä tilaa. Ne sopivat ylellisiin sisätiloihin yhdessä samantyyppisten työtasojen tai kerrosten kanssa. Vahvuudestaan ​​huolimatta kivihyllyjä käytetään koristeellisiin tarkoituksiin kauniiden ruokien säilyttämiseen. Kivirakenteisten hylkeiden haittoihin kuuluu suuri paino, joten niiden käyttö ei ole hyväksyttävää huoneeseen, jossa on kipsilevyseinät.

Keittiö avaa hyllyt kivi
Keittiöhyllyt, joissa on mustan kiven taustavalo

Keittiö, jossa on massiiviset hyllyt

Keittiö metallihyllyillä

Keittiö hyllyillä jugend-tyyliin

Hyllyt käsillään

Lattia- ja seinähyllyt voi
daan tehdä käsin. Tämä edellyttää:

  • materiaali: vaneri tai puu;
  • työkalut: pora, jig saw, ruuvimeisseli, ruuvit, liima ja hiekkapaperi;
  • jonkin verran vapaa-aikaa.

Kun olet valmis, voit luoda hyllyjä. Piirrä osa valmiille materiaalille ja pistos leikataan kevyesti, pyöristämällä kulmat. Kuljetamme hiekkapaperin reunoja ja jatkamme tulevaisuuden hyllylle maalaamista. Jäljellä on kiinnittää alkuperäiset kulmat ja voit ripustaa uuden hyllyn seinälle.

Asianmukaisesti merkitty keittiö sisustus roikkuu hyllyt ja hyllylle auttaa luomaan ainutlaatuinen design pysyessä käytännöllinen ja kätevä ratkaisu varastointi keittiötarvikkeet. Materiaali, josta hyllyt on tehty, on ratkaiseva tekijä valinnassa.

Puolikierteiset keittiön hyllyt
Erilaisia ​​designratkaisuja keittiön hyllyillä
Avoimet keittiön hyllyt kaapissa
Eri kokoisia keittiön hyllyjä voit sijoittaa kaiken tarvitsemasi
Keittiöhyllyt, jotka on rakennettu työalueelle
Avoimet hyllyt keittiössä tekevät siitä mukavampaa
Avaa hyllyt keittiössä retrotyylisenä
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

70 − 66 =