Kattaus kylpyhuoneessa: mitä valita, mitä pitää ottaa huomioon

Kattaus kylpyhuoneelle - asia, jota tarvitset kotiseudultaan tai sisätilasta riippumatta. Erikoisverho suojaa vesisuihkua vastaan ​​myös silloin, kun on suihkukaapit. Ja muunnelmissa, joissa on klassinen kylpyhuone, tämä verho on yksinkertaisesti välttämätön - muussa tapauksessa korjaaminen itsellesi ja naapureille alhaalla on tehtävä säännöllisesti. Jokaisen vakavan tulvan jälkeen.

Valmiit kehykset kylpyhuoneessa

Standardi versio

Joten kylpyhuoneen mukavaan ja turvalliseen käyttöön tarvitaan verho. Jos haluat ripustaa sen, tarvitset tällaisen kehyksen.

Elementtien kehys kylpyhuoneelle

Perinteiset verhotangot eivät tietenkään sovi. Loppujen lopuksi sinun pitäisi noutaa tuote, joka sopii suljetulle tilalle ja joka kestää korkean kosteuden vaikutuksia. Taotut metallituotteet tältä osin ovat liian raskaita ja haavoittuvia.

Mutta mitä tarjotaan valtaosassa tapauksissa henkilöä, joka etsii verhotankoa kylpyhuoneelle? Muovinen teleskooppiputki, joka on tavallisesti kiinnitetty kahdella tavalla.

Ensimmäinen vaihtoehto on väliseinä kahden seinän väliin. Tässä tapauksessa sauvaa pidetään paikoillaan siten, että se päättyy kahteen päähän monoliittipinnalla.

Metal baari kylpyhuoneessa

Toinen versio, harvinaisempi, on asentaminen suckersin avulla. Itse asiassa tämä on sama välikappale, jota täydentää suckers, itse asiassa suorittaa koriste-funktioita.

Suckers ovat liian epäluotettavia pitämään merkittävä paino laskeaakseen niiden pitkäaikaisen ja luotettavan käytön.

1

Muovinen teleskooppinen verhotanko kylpyhuoneelle

Alumiiniprofiili - luotettava, esitettävä, luova

Muoviset liukupalat eivät kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto vedenpitävien kaihtimien asennukseen. Vaihtoehtona voi olla alumiiniprofiiliin perustuva kehys. Harkitse sen eroja liukuvasta muovista:

Alumiinirunko kylpyhuoneessa

  • Ulkonäkö. Alumiiniprofiili on esteettisempi ja edustavampi kuin muovituote. Useimmat ostajat miettivät luonnollisesti muovia sisustuksen halvan, suoran ja kuvitteellisen merkityksen ominaisuutena. Kukaan ei peruuta valkoisen monipuolisuutta. Se on yhdistetty kaikkiin seinien, katon, saniteettiväreiden ja kaiken, mitä voi vain kuvitella kylpyhuoneessa;
  • Sijaintivaihtoehdot. Muoviputki on kiinnitetty vain kahden seinän väliin. Metallirakenne voidaan asentaa sekä vastakkaisten seinien että katon väliin. Kuvitellaan monimutkaisempi tapaus: kylvyn kulma-alue. Tällöin liukuva teline ei toimi, ja myös kylpyhuoneen profiilin malli on vaikea käyttää. OLEKSDEKOn valikoimassa on kuitenkin joustava jousikuori "Ai". Saatavana on kattokiinnitys ja kyky antaa profiilille eri taivutuksia. Tämä mahdollistaa esteettisen ja laadullisen sisustuksen kulmakylpyyn verhoilla.
  • Kustannukset. Keskimäärin muoviputket ovat halvempia kuin metalliprofiileista valmistetut ripustimet. Kuitenkin luvut ovat petollisia. Ensinnäkin hintaero ei ole kriittinen: keskimäärin PVC: n liukuvan rakenteen ostaminen ei saa ylittää 50 prosenttia. Toiseksi älä unohda, että muovi ei ole yhtä kestävä kuin jotkut ihmiset ajattelevat. Aggressiiviset ulkoiset olosuhteet (lämpötilaerot, kosteus) vaikuttavat haitallisesti muoviin. Muuta näitä tuotteita säännöllisesti - jotta lopulta kestävämpi alumiinirakenne on kannattava hankinta;
  • Kiinnityksen luotettavuus. Tässä asiassa kuluttajan on valittava, mikä on hänelle tärkeämpää. Vaakojen toisella puolella on asennus ilman porausseiniä ja kattoa. Tältä osin teleskooppipalkin etu, mikään poraus ei ole tarpeen, kaikki pinnat pysyvät ennallaan. Toisella puolella on räystäsasennuksen luotettavuus. Spacer-kiinnitys vaatii putkien liikkuvien osien systemaattisen kiertymisen. Ilman tätä, palkin "puristin" ennestään tai myöhemmin heikkenee ja se laskee. Profiilijärjestelmä on paljon turvallisempi: se kiinnittyy tukevasti metallikappaleisiin laitteistolla.

Alumiinista valmistetun kehyksen mitat kylpyyn

OLEXDECOn yritysluettelon avulla voit ostaa kylpyhuoneen optimaalisen verhotanan sekä valita minkä tahansa ikkunan suunnitteluvaihtoehdon.

Artikkelin kuvat on otettu sellaisilta verkkosivustoilta kuin olexdeco.ru, www.shtora.info, karni.ru

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + 7 =