Ikkuna-sill-työtaso keittiössä ja muita ideoita (19 kuvaa)

Sisustus luonnonvalon asianmukaisella käytöllä ja pätevä ja tarkkaan harkittu muotoilu auttavat usein luomaan vapauden ja tilavuuden ilmapiirin pienessä pienessä ikkunassa sijaitsevassa keittiössä.

Pesu ikkunan alla

Neuvostoliiton viime vuosisadan korkeiden rakennusten asuntojen projekti, jossa väestön suuri enemmistö asuu, on aina ollut erittäin taloudellinen. Todennäköisesti se saneli aika. Yksi tapa tai toinen, kaupunkien suuri keittiö ei yksinkertaisesti ollut suunniteltu. Siksi tällaisen keittiön käyttökelpoisen alueen neliösenttimetrin järkevä käyttö on yksinkertaisesti välttämättömyys.

Harkitse ratkaisuvaihtoehtoja, kun keittiömallin ansiosta emäntä saa todella iloa kypsentämisprosessista.

Pesu ikkunoiden päälle

Huoneistossa on sisäänkäynti ja keittiö, jossa on pesuallas

Jostain syystä vain West suunnittelijat ymmärtämään, että vaikka tiskaus eivät todellakaan halua tuijottaa mietteliäänä osaksi kuvioita laatat altaan yli, asennettu kaukaisin ikkunan kulmassa. Siksi ulkotiloissa tiskiallas sijaitsee useimmiten suoraan ikkunassa. Ikkunan alla asennettu pesuallas, joka takaa kaikkien rakastajan tunnelman. Jopa läpäisevät ikkunan ikkunassa olevat ikkunat tekevät pesuastioista niin tylsää.

Huuhtele ikkunan alla olevan keittiön kirkkaassa sisätilassa

Lisäksi, jos keittiössä on pitkänomainen muoto, tämä keittiön järjestely muuttaa kokonaan keittiön sisustusta, mutta laajentaa myös hyödyllistä aluettaan. Laaja pesuallas ikkunan alla ja kapeammat kaapit seinien alle tekevät jopa visuaalisesti keittiön tilasta tilavampia ja tilavia.

Ja vielä, suosittelemme ensin tekemään pienen suunnitteluprojektin, jotta lopulta kauneus ei syrjäytä toimintoja. Harkitse myös, että altaan asentaminen on vakava prosessi. Ennen kuin olet muuttanut radikaalisti uppoasennon sisätilaa ikkunaan, sinun on otettava huomioon seuraavat tärkeät kohdat:

  • Kuinka lähellä on keittiöviemärijärjestelmän yhteys viemäriin. Onko tarpeeksi jätevesiä, jotta saastuneesta vedestä pääsee helposti pois uppoalta. Katso esimerkkiprojekti verkostoista, jos sinulla on yksi. On olemassa normeja, joiden vuoksi voit lieventää tai tehdä mahdottomaksi käyttää pesuallas kunnolla.
  • Kodeissamme lämmityspatterit ovat useimmiten ikkunoiden alapuolella. Jos säteilijän siirtoa ei ole mahdollista, mieti, haluatko altaan alla olevan kaapin sulkea sen. Huoneen sisustus paranee, mutta lämpötila keittiössä lämmityskauden aikana riippuu siitä. Tämä ongelma, mutta vain osittain, voidaan ratkaista tekemällä kaapin ovet ristikkäisiksi.
  • Jäähdyttimen sijaan voit tehdä lämpimän lattian. Annatko ideasi toteuttaa tämän taloudellisen tilanteen?
  • Kuinka ikkuna avautuu keittiössä? Onko mikseri asennettu pesuallas estää ikkunan kotelon vapaan liikkumisen?
  • Oletko valmis siihen, että ikkunan lähellä sijaitseva pesuallas on pysyvien roiskeiden lähde paneeleissa? Tämä epämiellyttävä ilmiö on hieman tasoitettu, jos kynnys oli alun perin leveä. Lisäksi voit laittaa ruukkuja talon kukkia ikkunaluukkuun tai asentaa laatikoita maapalloa kasvattamaan sipulia, retiisiä ja erilaisia ​​mausteisia yrttejä suoraan keittiössä. Keittiön pesuallas kasvien välittömässä läheisyydessä helpottaa niiden hoitoa ja suihke kastelee vihreät lehdet.
Pesu ikkunan alla, jossa on useita osastoja
Astu ikkunan alla klassiseen keittiöön
Pesu ikkunan alta suuressa keittiössä voit nauttia vihreistä pesun aikana

Valitse taulukon ja palkin välillä

Keittiön perinteiseen sisätilaan kuuluu tuttu ruokapöytä, joka vie ylimääräisen paikan pienessä keittiössä. Keittiön suunnittelu tulee tuntemattomaksi, jos pienennät taulukon kokoa muuttaen sen muotoa. Lisäksi mielenkiintoinen ratkaisu on sijoittaminen suuren ruokapöytäpalkin sijaan ikkunassa.

Jos käytät niin suurta pöytää, jota et voi jakaa kivuttomasti, sen toimintoja voidaan edelleen lisätä. Vaikka ikkunapylvään taso ja työpintojen vakiokorkeus eivät ole samat, teknisesti tämä ongelma on ratkaistu yksinkertaisesti. Voit järjestää kynnyksen pienen "askeleen" pöydän pinnalle. Joskus on vielä kätevämpää, kun kotirouva työskentelee.

Mukava baari keittiössä

Ikkunalaudat, muuttuen täysi ruokapöytä, tai päättyy baari, sama sisustamisessa, mutta ensimmäisessä tapauksessa et menetä hyödyllinen työ pöydän pinnan. Vaihtoehto baari puolestaan ​​näyttää enemmän moderni ja tyylikäs, ja jos et usein syödä aamiaista tai illallista yhteistä perhe keittiön pöytä on suositeltavaa vielä jäädä pieni baaritiski, asennettu sijaan suuri pöytä.

Se on rajoitettava vain baaritelineeseen ja siinä tapauksessa, että keittiökalusteita, joihin on kiinnitetty työtasot, voidaan käyttää työtasona, ja pöytä tulee täysin tarpeettomaksi. Baaritiski voi myös jakaa keittiötilaan, jos sen leveys sallii sen, eikä koko mallia häiritse. Seinän tai ikkunan kynnyksen vieressä olevaan baarilaskurin osaan voidaan järjestää lisäkaappi. Älä unohda projektin aikana laskea, että lukkojen ovet eivät häiritse jalkoja ja auki kätevästi.

Kevyt baari tilavassa keittiössä

Bar-laskuri keittiössä maalaismainen tyyli
Baaritiski kiiltävässä keittiössä
Bar-laskuri ja työtasot harmaassa keittiössä
Suuri työalue ja baari yhdessä
Bar-laskuri keittiössä Provence-tyyliin
Baaritiski viihtyisässä keittiössä
Bar-laskuri, jossa on väliseinä, yhdistää keittiön ja olohuoneen
Keittiön pöytälevy säästää paljon tilaa

Pöytänä käytämme ikkunaluukkua

Erinomainen vaihtoehto pienelle alueelle voi myös olla keittiön sill top. Keittiön sisätilat ovat tässä tapauksessa täysin epätyypillisiä. Hanke, joka tarjoaa sill-pöydän, joka muuttuu keittiön puolella kaappeja, on optimaalinen ratkaisu pieni neliö keittiö.

Uusi muotoilu, joka mahdollistaa kaapin asentamisen ikkunoiden molemmin puolin kulmiin, lisää keittiötarvikkeiden tai -tuotteiden säilytyspaikkoja. Kulmakaapit, joiden ovet sijoitetaan kulmassa ikkunaluukkuun, luovat epätyypillinen kehäkeittiö. Jokainen kaapista voidaan koristaa pystysuoralla telineellä, jolla on hyllyjä ruokia tai huonevärejä varten. Kukat ovat tarpeeksi valoa ikkunan vieressä, ne elvyttävät sisustusta sekä parantavat keittiön muotoilua.

1
Työtaso yhdistettynä keittiön ikkunaluukkuun

No, jos olet onnekas, solminut uutta oma koti, suunnittelu kaikkiin tiloihin, joissa olet tehnyt mieleisekseen, mutta sen sijaan pieni keittiö talossa on yhdistetty vaihtoehto, kun ruokasali ja keittiö - tämä, sinun ei tarvitse valita tyylikkään baarin ja kaunis iso pöytä.

Suuri Valolaatikkoa tulee sijaitsemaan ihana pesuallas, tiskin takana, voit olla onnellinen juoda kupin kahvia aamulla ja ajattelu ruokapöydässä perheesi illalla juoda teetä ja nauttia toistensa seurasta. Samassa tapauksessa, kun se on vain unelma, tee pieni huoneistokoneesi ikkunan alla. Aloita tilan lisääminen tämän avulla. Ja ehkä tämä on ensimmäinen askel unelmasi. Loppujen lopuksi ihmiset sanovat, unelmat tulevat totta!

Jatketaan pöydän yläosa ruokapöydässä
Pöydän yläosassa ikkunan kynnyksen sijasta
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

67 + = 76