Decoupage kylpyhuoneessa (16 kuvaa): kauniit design-vaihtoehdot

Decoupage - sisustussuunnittelun vastaanottaminen, jonka avulla voit koristella huoneesi esineitä. Tekniikka on yksinkertainen, jota ammattimaiset suunnittelijat ja amatöörit käyttävät. Näyttää siltä, ​​että se on applique. Liimalla paperia tai kangasta on levitetty eri pintoihin, kuten: lasi, laatta, puu, keramiikka. Tämän tekniikan koristeet näyttävät upealta laattapinnan, pesualtaan ulkopuolelle, kylpyhuoneen oveen.

Kaunis kylpyhuone sisustus

Decoupage-toiminnolla voit päivittää eri kohteet huoneessa papereista tai kankaasta leikattujen kuvien avulla. Suosituimmat kuvien aiheet ovat kukka, merimaisema, maisema. Kylpyhuone näyttää hyviä kaloja, delfiinejä, rapuja, meritähtiä ja muita merenpohjan asukkaita. Putkityökalut on koristeltu mosaiikilla, gzhelillä, abstrakteilla kuvilla.

Etuja ovat:

 • mahdollisuus luoda ainutlaatuinen sisustus kylpyhuoneeseen;
 • korkeiden kustannusten puuttuminen;
 • ei ole tarpeen houkutella ulkopuolisia asiantuntijoita, voit tehdä sen itse;
 • mahdollisuus päivittää kaikki aiheet koristelemalla sitä piirustuksella.
Pienen laatikon lipasto

laatta

Laattojen koristelemiseen on useita vaihtoehtoja. Koristeelementit voidaan järjestää eri järjestykseen.

 1. Sama kuva toistetaan laattojen pinnalla.
 2. Liittäminen mielivaltaiseen tai systematisoituun eri elementtien muotoon.
 3. Koristele kaistaleeksi koristele vain osa seinästä.
 4. Tee kuva.
Mitä tarvitset decoupage laatat

Ideoita irrotetaan laatat
Decoupage laatat kylpyhuoneen koristeluun
Portaiden irrottamisvaiheet

tarvikkeet

Kylpyhuoneen koristelu omiin käsiisi decoupage-tekniikalla tarvitsee muutamia työkaluja, joista tärkeimmät - pehmeät harjat, rullat, sakset. On välttämätöntä ostaa keinot pinnan, lakan ja liiman rasvanpoistoon. Aiemmin sinun on valittava teema-aihe, josta tulee tärkein motiivi. Pintakuivauksen nopeuttamiseksi voit käyttää hiustenkuivaajaa. Pinsetit, sakset ja särmätyt rullat helpottavat työtä. Osta kaikki tarvitsemasi lähimmästä asemakaupasta. Sekoitusmateriaalit myydään valmiiden sarjojen muodossa. Ne voidaan tehdä käsin tiheistä lautasliinoista tai pehmopaperista, kankaasta, valmiista massasta mallinnukseen.

Puhdistus seistä kylpyhuoneessa

Lasertulostin auttaa sinua siirtämään kuvion pehmopaperille. Se on liimattava paperiarkille tai kiinnitettävä teipillä. Tätä varten tarkoitetut mustesuihkutulostimet eivät ole sopivia, niiden muste menettää kestävyytensä kosketuksessa lakkaan. Liimaa tarvitaan akryylialustalla, koska PVA lopulta saa kellertävän värisävyn, koostumus muuttuu rumaiseksi. Pinnoitetta varten tarvitaan lakkoja polyuretaanilla tai akryylillä. Alkydin formulaatioissa on kemiallisia aktiivisia elementtejä, jotka vahingoittavat sisustusta ja muuttuvat alkuperäisestä värityksestään. Märkätiloissa polyuretaanilakka on paras, sillä se on lisääntynyt resistenssin erilaisten ulkoisten vaikutusten varalta.

Kylpyhuoneen omat käsin purkaminen vaatii monia identtisiä havaintoja. Paperin koko viimeistellyissä sarjoissa ei aina ole sama kuin laatan muoto, joten on parempi käyttää sopivalla kaaviolla olevia pöytäliinoja. Sopivia tähän tarkoitukseen ovat ohuet ja monikerroksiset. Kirkkaan kuvion, kuten puuvillan tai silkin, ohuiden kankaiden rakenne näkyy selvästi lakkakerrosten alla.

Kylpyhuoneen kapasiteetin vähentäminen

Decoupage peilit kylpyhuoneessa

Työn vaiheet

Laattojen koristelu voidaan tehdä ennen kuin laatoitus on asetettu tai jo valmiiksi seinälle. Kaikkien pintojen on ensin poistettava rasva ja puhdistettava lika ja pöly. Prosessi tapahtuu useassa vaiheessa.

 1. Materiaali leikataan koriste-elementtejä laattojen kokoon.
 2. Kylpyhuoneen seinän pinnan on oltava perusteellisesti rasvattomaksi. Voit tehdä tämän käyttämällä asetonia tai alkoholia sisältävää liuosta.
 3. Liima levitetään paperin taakse tai valmistetulle pinnalle. Toisessa vaihtoehdossa kuvaa on vähemmän vaurioitunut. Jos paperi on tiheää, liimapohjaa sovelletaan sekä laattaan että sisustukseen. Jos decoupage valittu pehmopaperi, tekstiilit, lautasliinat, sitten koriste-elementit peitetään liimalla ylhäältä. On syytä tehdä merkinnät etukäteen estääkseen avioeron syntymisen.
 4. Paperin pinta, kangas, on tasoitettava kevyillä liikkeillä keskipisteestä reunoihin suuntautuen, jotta estetään ilmakuplien muodostuminen pinnoitteen alle.
 5. Kun liima on kuivunut kokonaan, laatta lakataan yhden tai useamman kerran tuloksen korjaamiseksi. Tämä työ on kätevä tehdä harjalla tai rullalla. Seuraava lakkaus suoritetaan edellisen kerroksen täydellisen kuivauksen jälkeen. Käytä vessaan tällä hetkellä ei ole suositeltavaa, muuten kosteus estää liiman kovettumisen nopeasti.
Decoupage kuoret

Ovet, puu, vaneri ja muut karkealla materiaalilla käsiteltävät hiekkapaperilla, joka on tarpeeksi sileä pyyhkiä liuottimella. Sitten se on pohjustettava tai värjättävä sopivalla sävyllä olevalla akryylimaalilla. Koristeeksi voit käyttää erikoiskortteja dekoupageille, postikortille, valokuville, tietokoneen tulosteille. Kuva on liimattu ja siististi tasoitettu. Täydellisen kuivauksen jälkeen voit käyttää kaunist
a tausta ja lakka 2-3 kertaa.

Jos kaakeli on sisustettu ennen seinille asettamista, eikä vain kaikkea, mutta vain osa siitä toisella puolella, sinun on huolellisesti tarkasteltava kuvan symmetriaa asennuksen aikana. Jos kuvio on monimutkainen, se koostuu useista elementeistä, sinun on ensin piirrettävä se paperiin ja kirjoita sitten luonnoksen ja alkuperäisen osan osat. Terävöitä kynää on toivottavaa kuvion ääriviivojen kartoittamiseksi. Näin vältetään virheet. Pre-värjäys helmiäisen lakan kanssa luo kuvan epätavallisen vilkkuva tekstuuri. Kun valitset vintage-kuvia, on suositeltavaa käyttää Crackle-lakkaa, jonka avulla voit saavuttaa ikääntymisen vaikutuksen kylpyhuoneeseen.

Hammasharjanpidin dekoupage-tekniikassa
Kylpyhuoneen ovi voidaan myös koristella decoupage

Koristelualueet

Decoupage-tekniikka on universaali kaikille pinnoille. Koristele itseäsi lähes kaikki kylpyhuoneen kylpyhuoneet:

 • kylvyn ulko- ja sisäpinta;
 • pesuallas jalustalla;
 • wc-kulho, mukaan lukien säiliö ja kansi;
 • seinät;
 • kerros;
 • kylpyhuonetarvikkeet.
Kylpyhuoneiden lisävarusteet decoupage-tekniikassa

Omien käsien kaakeleita on helpompi tehdä kuin muilla esineillä. Sisällä sisustettu kylpyhuone on houkutteleva paikka lapsille, jotka aiemmin eivät halunneet uida. Kylpyhuoneen riippuvien kaappeiden ja peilien ympärillä voit tehdä alkuperäisiä kehyksiä, jotka heijastavat niitä. Laattojen koristeena voidaan levittää nauhan muodossa, joka erottaa seinän tai se sijoitetaan alareunaan reunuksen muodossa.

Ohuen paperin kuva näyttää luonnollisemmalta. Voit sisustaa kylpyhuoneen kuvan merinäköalalla tai koristella sitä koristeena reunojen ympärillä. Decoupage-tekniikan ansiosta on mahdollista luoda omaperäinen kylpyhuoneen sisustus nopeasti ja edullisesti omilla käsillään. Asiat dekoupuksen jälkeen, myös ovet, näyttävät käsin maalattuna. Paneelin lisäyksenä, joka on tehty decoupage-tekniikassa, voit käyttää improvisoituja materiaaleja. Näitä ovat: pienet kuoret, pienet helmet ja helmet, napit.

1
Kaunis laatta kylpyhuoneessa
Henkari, jossa on decoupage kylpyhuoneessa
Kaunis sisustus decoupage-tekniikalla
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

53 + = 61