Art Nouveau -tyylinen keittiö (19 kuvaa): kauniit sisustusasteet ja sisustus

Art Nouveau tyyli on suosituin tyyliin klassikoiden jälkeen, joita käytetään keittiötilojen sisustamiseen. Loppujen lopuksi se tarjoaa perusominaisuuksia modernissa keittiössä, nimittäin yksilöllisyydestä, toimivuudesta ja mukavuudesta. Näin se mahdollistaa erilaisten suunnitteluideoiden toteuttamisen. Tämä tyyli valitaan nykyään nuorina, jotka seuraavat nykyaikaista muotia ja useampia aikuisia, joille klassikko näytti olevan standardi. Kauniit ja mukavat keittiöt eivät ainoastaan ​​luo yhteistä kuvaa, vaan myös antavat inspiraatiota, mikä helpottaa kykyjen toteutumista. Art Nouveau -tyylin keittiön sisustus on täysin tämän vaatimuksen mukainen.

Alkuperäinen keittiö jugend-tyyliin

Mikä erottelee keittiön art nouveau -tyylistä

Keittiön pääominaisuudet, jotka toteutetaan määritetyllä tyylillä, ovat avaruuden organisoinnin maksimaalinen järki, jokaisen yksityiskohdan huomaavainen, minimalismi ja toimivuus. Tässä mielessä valitaan huonekaluja, kodinkoneita ja myös mitä värejä rakennetaan.

Jos klassinen tyyli on sopivampi tilavissa tiloissa, niin moderni näyttää yhtä hyvältä, vaikka keittiö onkin pieni. Vain kuulokkeiden elementtien lukumäärä ja muoto on valittu. Esimerkiksi suorat ja kulmaiset keittiöt jugend-tyyliin soveltuvat parhaiten huoneen ollessa pieni. Jos se on suuri, siellä on usein harjoiteltu saarta tai niemiä. Tällöin keittiön kalusteet, joka on työalue, sijaitsevat huoneen keskellä. Hupu sijaitsee sen paikan yläpuolella, jossa saari sijaitsee, hajujen poistamiseksi. Jos saari ei pidä tyyliä, voit käyttää kuulokkeen U-muotoista järjestelyä. Tämä vaihtoehto soveltuu kuitenkin vain hyvin tilaviin keittiöihin.

Valoisa keittiö, jossa on palkintokorokas jugendtyylinen tyyli

Art Nouveau-tyyli on mielekästä syntetisoitua. Hän on klassisen tyylin ja korkean teknologian välinen siirtymäaika, joka absorboi kaiken parhaimman niistä. Korostaa seuraavia ominaisuuksia:

  • Käytetään kirkkaita viivoja, joiden avulla voit hieman laajentaa tilaa. Siksi, vaikka keittiö olisi pieni, se voidaan tehdä visuaalisesti enemmän;
  • Vaakasuorat pinnat, esimerkiksi julkisivu, ovat yleensä kiiltäviä. Näin voit luoda entistä suuremman tilan vaikutuksen.
  • Pintojen valmistuksessa käytetään laajalti metallia ja lasia. Lasiä käytetään tässä mahdollisimman voimakkaana sen vahingoittumisen estämiseksi;
  • Huonekalut, esimerkiksi pöydät ja tuolit, on koristeltu teräsjaloilla;
  • Moderniin tyyliin tehdyt keittiön julkisivut ja rakentavat elementit on valmistettu nykyaikaisista materiaaleista - lastulevystä, MDF: stä, puukuitulevystä. Pinnoite toteutetaan akryylillä, kalvolla, muovilla, lakalla, emalilla. eli ne materiaalit, joissa julkisivut saavat kiiltäviä kuvioita;
  • Käytetään moderneja laitteita, jotka helpottavat työskentelyä keittiössä. Hupu on pääosin sisäänrakennettua tyyppiä;
  • Sisustus jugendien keittiöihin käytetään minimaalisesti sisätilojen ylikuormituksen poissulkemiseksi yksityiskohtien avulla. Mutta tässäkin tapauksessa sisustus on huomaamaton, joten näkymä ei tartu yksittäisiin yksityiskohtiin;
  • Art Nouveau "rakastaa" terästä. Siksi yksittäisten elementtien, kuten varusteiden tai huuvojen, valmistus tässä merkityksessä on merkitystä.

Tämä ei ole kaikki modernin keittiön piirteet. Loppujen lopuksi yleisen sisustuksen viimeistelyyn voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja, keraamisia laattoja, laminaattia, linoleumia ja jopa erilaisia ​​puuta. Mitä kattoon, voit käyttää sen erilaisia ​​vaihtoehtoja, valkoiselta ripustettavaksi. Tärkeintä on, että sen pitäisi olla sopusoinnussa huoneen yleisen sisustuksen kanssa.

Valkoinen keittiö, moderni tyyli runsaalla valaistuksella
Keittiössä suuri saari ja lamput

Mitkä verhot sopivat nykyaikaisen keittiön sisätilaan

Jos klassisella tyylillä on enemmän luonnonmateriaalien käyttöä, niin nykyaikainen tältä osin ei ole niin tiukka. Suurin osa verhoista valmistetaan synteettisten materiaalien avulla, jotka ovat helposti pestäviä ja puhdistettavia. Ja ne voivat olla epäsymmetrisiä, suorat rullakaihtimet, laskostetut, paneelit, roomalaiset verhot ja jopa tavalliset kaihtimet.

Rullaverhot keittiössä jugend-tyyliin

Rullaverhot keittiössä jugend-tyyliin

Art Nouveau -tyylin ominaisuudet tarjoavat luonnollisen valon maksimaalisen tunkeutumisen. Siksi, jos huoneen ulkoasu sallii, se on varustettu lisäikkunoilla tai laajentaa olemassa olevaa. Yleensä voit toteuttaa lähes kaikki ideat.

Tyylikkäissä keittiössä olevat kaihtimet

Tämän keittiön värisuunnittelu

Yksi tyylin ominaisuuksista on sen yksivärinen. Tässä ei ole suositeltavaa käyttää muutamaa eri väriä, mutta on sallittua käyttää useita samanvärisiä sävyjä. Usein täällä on harmaasävy vaaleanvihreiden ja tuhkaisten sävyjen lisäksi myös vaaleanruskeina sävyinä. Vaikuttaa siltä, ​​että harmaa keittiö tekee sinusta tylsää. Mutta se ei ole niin, koska siellä käytetään kohdissa kirkkaampi sävyt sohva tai tuoleja punaisella verhoilu, pöydät ja työtasot, jota käytetään lasin valmistuksessa kirkas tulostaa, lamput eri värisävyjä, esiliina, vuorattu vihreä tai punainen laatat.

Wenge, musta, hopea ja beige värit art nouveau -tyylisessä keittiössä

Wenge, musta, hopea ja beige värit art nouveau -tyylisessä keittiössä

Myös kirkkaissa väreissä valmistetaan usein esiliina, tapetti ja verhot. Mutta tämä moderni tyyli ei rajoita ideoita millään tavoin. Siksi käytetään usein huonekaluja, joiden julkisivu on maalattu kauniissa ja rikkaissa väreissä - punainen tai sininen. Löydät myös tyylikkäitä moderneja keinoja, joissa esiliina on koristeltu kirkkaan vihreän laattojen kanssa.

Harmaa-valkoinen keittiö jugend-tyyliin

Violet-valkoinen keittiö

Valkoinen keittiö moderni

Valkoinen keittiö, joka on tehty modernin tyylin mukaan, näyttää erittäin vaikuttavalta. Mutta valkoisessa sisustuksessa monet voivat olla epämukavia, koska liiallinen steriiliys. Sen vuoksi se laimennetaan muilla väreillä. Esimerkiksi julkisivu voidaan tehdä kahdella värillisellä värillä, ja yläosa - kolmannessa. Moderni keittiö valkoinen on eräänlainen kultainen keskiarvo nykyajan ja klassikoita välillä. Valotusta varten käytetään täällä useita valotasoja. Tästä johtuen valo on pehmeää ja levittäytyy valkoisen keittiön reunaan.

Valkoinen-harmaa pieni keittiö art nouveau -tyylillä

Beige moderni keittiö

Tämä väri koristeluun keittiö on erittäin suosittu. Loppujen lopuksi neutraali beige paletti ei näytä hyvältä, mikä tekee sinusta tuntuu mukavalta. Siksi, jos valkoinen keittiö näyttää tylsältä, niin beige, vaikka yksivärinen versio, antaa mukavuutta ja hiljaisuutta. Beige-väri yhdistyy lähes kaikkiin väreihin, riittää valita oikea sävy. Jopa musta-asteikko näyttää varsin sopivalta. Tässä on muita neutraaleja sävyjä. Esimerkiksi harmaa esiliina ja harmaa työtaso beige-kuulokkeita vastaan.

Beige ja ruskea keittiö art nouveau tyyliin

Beige ja ruskea keittiö art nouveau tyyliin

Itse asiassa beige väri on ruskea, laimennettuna valkoisella. Siksi on tarkoituksenmukaista laimentaa sisustus ruskeilla yksityiskohdilla. Aseta esimerkiksi taulukko, jonka valmistukseen käytetään puutavaraa. Sisustus sellaisessa keittiössä on tärkeä rooli. Riittää muuttaa pieniä yksityiskohtia, ja keittiön temperamentti muuttuu dramaattisesti. Valo täällä on myös valittava huolellisesti. Kattokruunun pitäisi antaa lämmin valon spektri. Jos otat loistevalaisimet, keittiö tulee olemaan harmaa ja kalustepinnat näyttävät pölyisiltä ja vanhoilta.

1
Beige-keittiö art nouveau -tyylillä

Musta ja punainen värisävy

Punainen keittiö yhdessä musta näyttää hyvin ylivertainen ja jopa rohkea, mutta intohimoinen ja aistillinen. Nämä värit täydentävät täydellisesti toisiaan: punainen antaa sisätilalle ilmeen, ja musta voi korostaa rivien puhtautta. Mutta keittiön suunnittelu tässä tyylissä voi varaa vain vahvoja ja itsevarmoja ihmisiä.

Keittiö, jossa on punaruskea julkisivu ja jugendtyylinen tyyli

Tämä duetti laimennetaan usein muihin sävyihin, lähinnä valkoisella asteikolla. Punainen väri ei saisi olla paljon, koska liian suuren värin väritys voi tukahduttaa. Tässä värissä voidaan toteuttaa esimerkiksi tuolit ja sohva (verhoilu), osa kuulokkeesta (sen julkisivu), kattokruunu. Taustaa käytetään mustaa. Esimerkiksi tässä värityksessä voidaan tehdä pöytälevy, esiliina ja osa seinistä. Mutta jos keittiö on pieni, niin tummat värit eivät ole toivottavia.

Erinomainen väriyhdistelmä, jos keittiöt ovat suuria. Tällöin voidaan erottaa eri zony.Naprimer, punainen elintarvikkeiden varastointi huonekaluja ja käyttöesineitä, mustavalkoinen saarella, johon kehittymätön huppu, ja työalue samanvärinen. Punainen keittiö on täydellinen nuorille, jotka johtavat aktiiviseen elämäntapaan.

Erilliset hetket valaistukseen

Aiemmin keittiössä, joka oli art nouveau -tyylisessä työssä, ripustettiin vain kattokruunu, jonka ansiosta valo oli hieman hämmentynyt. Nykyään tämän keittiön suunnittelussa mieltymykset ovat muuttuneet. Täällä valaisimia käytetään laajalti, mikä kirjaimellisesti valtaa huoneen valolla. Kattokruunu ja valaisimet on valittava siten, että niillä on tiukat geometriset muodot, koska sävyisyys ja ornateismi eivät ole paikka. Koriste valaisinlaitteisiin sovelletaan hyvin harvoin.

Moderni tyylikäs moderni keittiö
Ruskea ja valkoinen keittiö

Käytetyt materiaalit

Keittiösarjan valmistuksessa voidaan käyttää sekä muovia että massiivipuuta. Tässä suhteessa art nouveau -tyyli ei rajoita suunnittelijoita. Luonnonmateriaalien käyttö on edes suositeltavaa. Loppujen lopuksi puun, metallipintojen ja lasin rakenne sopii täydellisesti yhteen. Mutta huoneen suunnittelu tällaisilla materiaaleilla voi osua kovaa taskuunne. Siksi nykyaikaisia ​​keinotekoisia materiaaleja, jotka luovat laadukkaita jäljitelmiä luonnonmateriaaleista, ovat suosittuja. Pieni keittiö on usein sisustettu sviitillä, joka on koristeltu kiiltävistä julkisivuista. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä kalvoa ja muovia.

Valkoinen ja ruskea moderni keittiö

Jos keittiössä on tilaa, sohva voidaan asentaa pöydän lähelle. Sen verhoilu on tehty pääasiassa nahka- tai aitoa nahkaa. Jos vapaata tilaa käytetään ruokasalina, pöydät ja tuolit ovat tässä yhteydessä tärkeitä. Jos keittiö on pieni, on suositeltavaa yhdistää se olohuoneeseen.
Art Nouveau -tyylin keittiön muotoilu on sopeutuvuutta ja tyyliä huomattava. Erilaisia ​​mahdollisia väriratkaisuja ja laajaa tilaa kokeilulle mahdollistaa heidän kirkkaimman ideansa täydellisen toteuttamisen.

Musta ja oranssi keittiö jugend-tyyliin
Moderni monitasoinen keittiö art nouveau -tyylillä
Tyylikkäästi ruskea keittiö art nouveau -tyylillä
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 86 = 88