Inkomhal in een privéhuis: basisideeën (56 foto’s)

De inrichting van de gang in een frequent huis is ingewikkelder dan hetzelfde werk in een appartement. Immers, in hun eigen huis zijn de kamers meestal veel groter - je kunt je volledig omdraaien, deze vierkante meters uitvoeren al hun ideeën, fantasieën van ontwerpers, elk gewaagd project. Er moet veel aandacht worden besteed aan het ontwerp van deze kamer. De vestibule in een privéwoning is immers de plek waar de eigenaren van het huis en hun gasten direct van de straat komen. Dat wil zeggen, de hoofdindruk van het hele huis zal worden gevormd volgens de eerste kamer. Daarom zou je moeten proberen om je hal te ontwerpen in overeenstemming met de concepten van comfort, harmonie en bruikbaarheid. Ideeën van esthetiek en harmonie van kleurencombinaties zijn ook overbodig bij reparaties.

De entree in het huis in de stijl van het land

Witte hal in een privé huis

Inkomhal in een privéwoning zonder meubels

Grote hal in een woonhuis

Inkomhal in een woonhuis met zwarte en witte tegels

Het ontwerp van een gang of gang moet noodzakelijkerwijs praktisch zijn. Immers, in deze kamer, hoe klein of groot, is een groot kruis, zodat de vloeren en muren, is het wenselijk om te gebruiken een slijtvast - al het vuil, water, regen en andere ongunstige weersomstandigheden factoren zullen vallen in de hal en op de grond te blijven.

Moderne hal in een landhuis

Entreehal in een woonhuis met bloemen

Entreehal in een woonhuis in de stijl van eco

Entreehal in een woonhuis met een openhaard

1

Entreehal in een woonhuis in landelijke stijl

Vereisten voor het ontwerp van de gang van een privéwoning

Overweeg welke eisen moeten overeenkomen met het ontwerp van de gang in uw eigen huis.

 • Uitvoerbaarheid. Dit is hierboven al besproken. De betekenis is duidelijk: veel vuil, stof en water, zodat de vloer, evenals de decoratie van de muren, behang, meubels - alles heeft praktische, gemakkelijk te wassen, schoon te zijn, wees niet bang van de reactanten en huishoudelijke chemicaliën. Overigens is een compacte kast in de gang een onmisbare handige plek voor het opbergen van huishoudelijke materialen en gereedschappen. Houd hier rekening mee wanneer u met reparaties begint.
 • Het is noodzakelijk om het interieur van de gang te combineren in een privéhuis met een algeheel ontwerp. Het is onaanvaardbaar dat deze kamer in stijl uit het beeld wordt geslagen. In dit geval zal er geen harmonieuze indeling van de leefruimte zijn.
Wit-grijze vestibule in een landhuis
Witte hal in een landhuis
Minimalistische hal in een landhuis
Klassieke hal in een landhuis
Gezellige hal in het huis
Houten meubels in de gang in het huis

Entreehal in een woonhuis met spiegels

Wanden van voorkamer

We zullen uitzoeken hoe we de muurbekleding beter kunnen decoreren in de gang van een privéwoning. kenmerken:

 • De muurbekleding moet gemakkelijk te wassen zijn, wees niet bang voor reinigingsmiddelen. Immers, tegen de muren in de gang, zelfs als ze onder de trap zijn, leun tegen de straatkleren. Daarom zal de kamer snel vies worden. En als de muren nog steeds licht zijn, moet je er voor zorgen dat ze permanent zijn. Bovendien, vaak op de muren, zoals op een kledingkast, andere meubels en op de vloer vliegen spatten van schoenen, paraplu's, wanneer we uitkleden.
 • Bij het inrichten van de hal is het onwenselijk om dun papierbehang te gebruiken, dat bijvoorbeeld in een slaapkamer of in een woonkamer kan worden geplakt. Dergelijk behang is gewoon niet bestand tegen actieve uitbuiting en zal binnenkort opnieuw moeten worden gerepareerd. Kies een duurzame en duurzame muurafdekking voor de gang. Het moet voldoende slijtvast zijn.
 • Kies een muurbedekking die niet bang is voor vocht en die gewassen kan worden. Het is raadzaam om niet te lichte kleuren te gebruiken. Als je bijvoorbeeld een witte gang wilt uitrusten, dan zul je alleen de schoonheid en puurheid van de muren bewonderen tot de eerste regens en slush. En binnenkort is het nodig om de muren opnieuw te schilderen in een donkerdere kleur om het schoonmaken te vergemakkelijken. Hetzelfde zal gebeuren als je een witte kledingkast of ander licht meubilair in de gang wilt zetten. Zulke ideeën zijn niet voor de gang.
Witte muren in de gang

Entreehal in een privéwoning inkoloniale stijl

Entreehal in een woonhuis met een vrijdragende tafel

Inkomhal in een woonhuis met een fauteuil

Entreehal in een woonhuis met een trap

Ontwerp opties:

 • Je kunt de wanden van de gang plakken met vinylbehang, zelfs onder de trap naar de tweede verdieping. Ze kunnen worden gewassen en bovendien heeft het materiaal een enorm palet aan tinten van kleur en textuur. Vinylbehang is gemakkelijk te plakken, je kunt het zelf aan. Ze dienen lang, je kunt de juiste maat kiezen en bijna elk ontwerpproject uitvoeren.
 • Moderne lay-out van huizen en de nieuwste materialen, zoals vloeibaar behang, zien er geweldig uit en zorgen voor een interessant ontwerp van de gang in een privéwoning. Dergelijk behang is een praktisch en duurzaam project van muurbekleding. Als er vuil is gevallen en het niet kan worden verwijderd, kunt u eenvoudig het besmette stuk behang verwijderen en dit gebied door een nieuwe coating vervangen. Gewrichten en de grootte van het vervangen materiaal zullen absoluut onmerkbaar zijn. Bovendien is vloeibaar behang zeer gestructureerd en in staat om elke hal feestelijk en chic te maken. En bedekt met vernis, worden ze gemakkelijk gewassen met water en huishoudelijke chemicaliën.
 • Je kunt de muren van de gang schilderen met de gebruikelijke verf. Maar de verf ziet er goed uit op een absoluut vlak oppervlak. Daarom is het, voordat het wordt aangebracht, nodig om de wanden in de gang, onder de trap, zorgvuldig te effenen met gips en stopverf. Het zal interessant zijn om te kijken of je de kledingkast en andere meubels in de gang schildert in soortgelijke verftinten.
Lichte muren in de gang
Lichte muren met schilderijen in de gang van het huis

Lichte muren met schilderijen in de gang van het huis
Spiegel op de muur in de gang van het huis
Posters op de muur in de gang van het huis
Gestreept behang in de gang van het huis

Entreehal in een woonhuis in loftstijl

Entreehal in een privé huis is klein

Entreehal in een privé-huis in Art Nouveau-stijl

Entreehal in een privéwoning in de neoklassieke stijl

Vloerbedekking

Welke functies zijn er bij het kiezen van een vloerbedekking voor de gang van een privéwoning:

 • Verplichte kwaliteit is slijtvast. Op de vloer gang gaan vaak naar straat samen schoenen in de modder op de schoenen, die vastzit zand, enz. Bovendien is het noodzakelijk van tijd tot tijd in het huis van zware fietsen, rolschaatsen, voert u in de winter - .. sleeën en ski's, dus lag vloer in de gang moet er zeker van om al deze te behouden load.
 • De vloerbedekking in het landhuis moet gemakkelijk te reinigen en te wassen zijn, wees niet bang voor water en vocht. Daarom niet de beste optie: om de vloeren in de gang, tapijt of tapijt te versieren. Een natte reiniging van het tapijt is immers ongewenst, dus het is beter om vergelijkbare ideeën in andere delen van het huis uit te voeren.
Parketvloer in de gang van het huis

Entreehal in een woonhuis met een panoramisch raam

Soorten dekking:

 • Linoleum voor de hal - hoewel groot, hoewel klein - moet zorgvuldig worden gekozen. De gebruikelijke zachte bekleding, huishoudelijke doel voor de gang is niet geschikt: het heeft een lage slijtvastheid. Als u besluit een hal met linoleum te maken, kies dan voor semi-commerciële of commerciële opties, ze zijn slijtvaster.
 • Als u de vloer bedekt met een laminaat, ziet uw hal in een houten ontwerp er gewoon prachtig uit. U kunt de juiste stijl garderobe en andere meubels kiezen, passende vinylbehang plakken. U kunt de foto en de trappen voltooien, bedekt met een laminaat. Maar u moet een materiaal kiezen dat niet bang is voor vocht, voorzien van een speciale water- en vuilafstotende coating. Het is belangrijk om de verbindingen van laminaatelementen te beschermen. Hier komt een mortier te hulp, die zorgvuldig moet worden bepleisterd met alle gaten in de verbindingen.
 • Een uitstekende keuze zijn keramische of keramische granieten vloertegels. Dit materiaal is extreem duurzaam - met een steen die maar zelden voorkomt. Bovendien glijdt de tegel niet weg. Zo'n vloerproject biedt zekerheid. Je kunt elke grootte van tegels kiezen, verschillende interessante ideeën uitvoeren, een originele ruimte creëren voor een grote en een kleine gang.

U kunt ook een combinatie van verschillende coatings gebruiken. Verschillende combinaties kunnen een individueel ontwerp van de gang in een privéwoning bieden.

Linoleum in de gang van het huis
Houten vloer in de gang in het huis
Houten vloer in de gang van het huis
Betonnen vloer in de gang van het huis
Tapijt in de gang van het huis
Bruin parket in de gang van het huis

Entreehal in een woonhuis met planken

Inkomhal in een woonhuis in de stijl van de Provence

Entreehal in een privéwoning is grijs

Inkomhal in een woonhuis met een bank

Plafonddecoratie

In dit geval is er geen speciale vereiste voor slijtvastheid en wasbestendigheid. Indeling en ideeën voor plafondontwerp kunnen, net als in alle andere kamers in het huis, zijn.

opties:

 • Gewone kalk. Als u de reparatie van de gang eenvoudig en snel wilt afhandelen, kan het plafond eenvoudig worden witgekalkt. Geschikt als de grootte van de gang klein is.
 • Sierpleister. Dit is een meer gecompliceerde manier. Maar lijken op deze hal zal veel aantrekkelijker zijn dan met witwassen.
 • Het plafond kan met verf worden geverfd. En niet alleen in witte kleur. Afhankelijk van het ontwerp, kan het elke kleur zijn. Het wordt echter nog steeds niet aanbevolen om donkere tinten te gebruiken, omdat deze het plafond visueel lager zullen maken. Maar behang, garderobe en andere meubels kunnen worden geplaatst en donker.
 • Je kunt het plafond bedekken met behang. Met een goed geselecteerde kleurencombinatie kan zo'n project er zeer de moeite waard uitzien.
 • Plafondtegels, waarvan de opties nu heel veel te koop zijn, kunnen het plafond mooi en stijlvol maken. Bovendien kunt u kiezen tussen goedkope, praktische opties en elite, waardoor de kamer een luxe uitstraling krijgt.

Voordat u een zaal in een frequent huis registreert, moet u een voorontwerp opstellen, evenals een schatting, waarbij u rekening moet houden met alle kosten. Houd rekening met de grootte van de gang of gang en de ideeën die u wilt implementeren. Misschien doe je zelf reparaties in de gang, dan zal een kost minder zijn.

Een plafond op meerdere niveaus met interessante verlichting in de lobby van het huis
Houten plafond in het huis
Houten plafond in de gang
Wit plafond in de gang
Roomplafond in de gang met verschillende verlichting
Gele muren in de gang

Entreehal in een privéwoning in Scandinavische stijl

Entreehal in een privéwoning is licht

Entreehal in een privéhuis in tropische stijl

Inkomhal in een landhuis

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

81 + = 91