Design hegn til et forstæderområde: et nyt liv af byggematerialer (44 billeder)

Moderne hegn ud over hovedopgaven (beskyttelse af huset og haven fra ubudne gæster og nysgerrige synspunkter) udfører også en dekorativ funktion. Hegn opføres fra traditionelle materialer, såsom træ, sten, mursten, så fra relativt nye - polycarbonat, plast osv. Lad os se nærmere på de typer af moderne hegn, deres fordele og ulemper.

Moderne træ hegn på stedet
Hvidt træ dekorativt hegn
Hvidt hegn

hegn
hegn
hegn

hegn
hegn

hegn
hegn
hegn
hegn
hegn
hegn
hegn

Hegn af træ

Træ er det mest traditionelle materiale, der anvendes af menneskeheden siden oldtiden for at gøre hegn. Et træ hegn er ikke nødvendigvis et solidt lærred af malede planker.

Her er blot nogle af virkningerne:

 • Åbningsskæringen er af den type, man stadig kan se på facaderne i Vologda og andre byer med århundredgamle historie. Udskæringen kan kun indrettes med individuelle elementer, for eksempel en port.
 • Anvendelsen af ​​plader af forskellig højde, som følge heraf viser den øvre kant af hegnet.
 • Forskellige kompositioner, der skabes, når man placerer brædder i en vis vinkel med hinanden og meget mere.
 • En anden mulighed er at lave en stockade af logs, som kan have spidse ender. Meget godt, dette hegn er kombineret med et hus af træ.
 • Hegn og wickets til et landområde eller et landhus i form af et hegn ser også godt ud. Det er ikke svært at gøre det selv.

Interessante effekter opnås, hvis hegnets design indebærer at kombinere træ med andre materialer - sten, metal. Ofte kan du se smukke hegn af mursten med træ sektioner.

Smukt buet hegn af træ
Hegn af træ og gabioner
Et lyst hegn af træ i et landhus
Geometrisk træ hegn
Hegn af træ
Hegn af træ
Hegn af træ
Hegn af træ
Hegn af træ
Hegn af træ
Hegn af træ

Metal hegn

Mansionet, omgivet af et smedet hegn, minder om historier om det 19. århundredes aristokrati. Faktisk er det mest succesrige epithet, der kan vælges til et sådant hegn, "udsøgt".

Der er flere typer metal hegn:

 • Hegn, som er en standard metalkonstruktion, som suppleres med smedede elementer. Dette er den mest budgetmæssige løsning, som ofte anvendes af forskellige institutioner.
 • Smedet hegn med svejsning. Produkter, hvor standardelementer kombineres med de specialfremstillede.
 • Dekorative hegn, porte og wickets, som er "fra og til", udføres i henhold til kundens individuelle projekt. I dette tilfælde bruger mesteren meget mere tid og arbejde. Det er naturligvis den dyreste form for smedede hegn, og prisen afhænger stort set af antallet af dekorative elementer.

Smedet kan ikke kun være den ydre hegn af huset eller haven, men også det indre hegn på stedet, for eksempel omkring blomsterbedet.

Smukt smedet hegn

Hvis du af en eller anden grund ikke ønsker at gøre hele hegnet ud af metal, kan du bestille forfalskede porte eller wickets - de vil se godt ud i kombination med en sten eller mursten hegn.

Smedede mesterværker er godt kombineret med træelementer. Som et moderniseret design kan du finde et hegn af metal med elementer fra det profilerede ark.

Sort smedet hegn med gyldne indlæg
Elegant smedet hegn nær et landhus
Metal hegn

Hegn af bølgepap

Hvad kan du forestille dig, når du hører udtrykket "hegn lavet af metalplader"? Enhver produktionsanlæg ... Det er imidlertid ikke sågede hegn af bølgepap, er ikke kun smukke og pålidelige, men også meget forskellige med hensyn til designløsninger.

Profileret folie er produceret i et stort udvalg af farver, men det er ikke alt. I dag tilbyder producenterne materiale, der efterligner træ af forskellige racer, sten eller murværk, og for at fastslå, at hegnet er lavet af bølgepap, kan man kun se nærmere.

Hegn af brune bølgepap og mursten

Sådant materiale kombineres ofte med sten, mursten og endda med smedede elementer. I dette tilfælde kan du kun lave sten på søjlerne eller tilføje en stenbase. Gates, hegn og wickets fra det profilerede ark kan suppleres med smedede detaljer.

1

Gates af bølgepap svinger og ruller. Om nødvendigt kan de let indsættes i porten. Fægtning fra det profilerede ark, suppleret med materiale med bestemte egenskaber, kan også udføre støjisoleringsfunktion (dette er vigtigt, hvis en del af haven eller huset grænser op til en støjende gade).

Hegn af sort bølgepap og mursten
Hegn af bølgepap med et mønster for et træ

Hegn fra netgarnet

I vores artikel kan vi ikke, men være opmærksomme på denne type hegn som et hegn fra nettet. Sådanne hegn anvendes primært til forstæder, men de er også forskellige, primært afhængigt af det anvendte materiale.

I dag er der følgende typer netnet:

 • Neozinced. Dette er den mest budgetmæssige løsning, men dets levetid er også kortest. Det skal males hvert år, ellers kan rust ikke undgås.
 • Den zinkede. Det er dyrere, men har ikke de ovennævnte ulemper - det er ikke bange for rust og behøver ikke at blive malet.
 • Den næste type kanin plastificeres. Det vil sige, at et polymerlag påføres på toppen af ​​ledningen. Når du vælger et sådant materiale, er det vigtigt at være opmærksom på trådens tykkelse: hvis det smækker let, når du trykker med fingrene, er det bedre at nægte en sådan kanin - det bliver svært at trække det, når du monterer hegnet.
 • Plast. Den er fremstillet udelukkende af polymer. Et karakteristisk træk ved denne rabitsa er en anden form for celler: De kan være af traditionel form, rektangulær eller endda runde, så du kan lave et meget originalt hegn. Et sådant gitter kan bruges som et havehegn fra naboernes side til fremstilling af et indvendigt hegn og en port, men ikke på gadesiden, for det er det ikke stærkt nok.

Fægtning fra rabitsa kan forværres, plantning langs det klatring planter. I dette tilfælde forbliver kun porten fri for den.

Hegn fra netgarnet

Hegn af sten

Hegn, helt lavet af sten, ser monumental og endda majestætisk. Til stengrænsen omkring haven eller huset ikke så sultet, bliver det ofte suppleret med smedede elementer (metalporte, metalets overste del) og også kombineret med mursten, træ og profileret ark.

Sten og metal hegn
Stenhegn
Stenhegn
Stenhegn
Stenhegn

Materialer der anvendes til stenhegn:

 • Granit - er den mest holdbare, men det er svært at behandle det, så det er sjældent brugt.
 • Dolomit - meget praktisk at arbejde, fordi det er let at give den ønskede form ved hjælp af en bulgarsk.
 • Stenbrud. Giver en bred vifte af design muligheder, da der er mange varianter af det i forskellige farver.

Naturligvis kan der ikke laves wickets eller porte af sten, så de er lavet af træ eller andet egnet materiale med hensyn til udseende - metal, bølgepap.

Hegn af sten og metal smedet elementer

Hegn af sten og metal smedet elementer
Hvidt træ hegn på stedet
Kvalitetsforfalskede porte
Gabions dekorative hegn og hovedstaket af et stiftnet
Hegn fra gabioner og metal til hytter
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

97 − = 87