Woodburn: Formål og sorter (23 billeder)

Brænde bruges i hverdagen for at opvarme et hus, lægge en sauna eller lave en brand for at lave mad. At forsyne sig med sådanne varer regelmæssigt, forsøger folk at opbevare så meget træ som muligt, og opbevare det derefter på et sted, hvor der ikke er fugt. Træbænken er et specielt rum, hvor brænde opbevares til deres langsigtede opbevaring.

brændeskur

Opbevaring af træ skal udføres i et rum, der er godt ventileret og har et tag (nødvendigt for at sikre tørhed). Det korrekte arrangement af brændeovnen vil skabe en synlig orden i dit område. Der er ikke behov for at ansætte arbejdstagere, og også at købe materialer til at bygge en brændeovn på dacha. En brændeovn er meget lettere og mere rentabel at konstruere end et skur eller et hus.

brændeskur

I forbindelse med opførelsen af ​​det træfyrede træ anvendes forskellige materialer:

 • mursten;
 • en træbar;
 • metal dele;
 • halter.

Som tagdækningsmaterialerne anvendes, anvendes under skabelsen af ​​taget af et privat hus. Det første skridt skal være at bestemme, på hvilket bestemt sted den fremtidige skovfanger vil blive placeret og for at forstå, hvilke materialer der skal anvendes.

brændeskur

Vælg materialer og design er nødvendig, baseret på bygningens beliggenhed, husets størrelse, webstedets visuelle ydeevne og dets arrangement, egnetheden af ​​ejeren af ​​bygningen, som skal vises.

brændeskur

Nogle mennesker skaber simpelthen et almindeligt rum ved hjælp af improviserede værktøjer, bygningen udviser ikke særlig betydning. Men vi mener, at hvis en person planlægger at bygge en træbrænder ved dacha med egne hænder, skal han gøre det kvalitativt og smagfuldt! En omhyggeligt konstrueret struktur kan perfekt supplere dit "villabillede" med et smukt stort hus, en grøn have, blomsterbed af flere typer blomster og et bad i en hyggelig atmosfære, hvor folk foretrækker at tilbringe fritiden.

brændeskur

Et sted for den fremtidige struktur

Før du laver en woodburner, skal du først bestemme dens fremtidige placering. Hvis der er pejs i huset eller en komfur, er det mest tilrådeligt at opbygge en brændeovn i nærheden af ​​huset. Det er også vigtigt at tage hensyn til stedet for transportindgangen, som vil levere alle de nødvendige råvarer.

Hvis der i træ, der opvarmer huset, ikke er nødvendigt, så er det bedre at installere en struktur fra paller eller logs i nærheden af ​​badet (hvis det er tilfældet) eller ved siden af ​​grillpladsen.

Derefter skal du lave en tegning. Det er nødvendigt for omhyggelig gengivelse på papir af udformningen af ​​den fremtidige konstruktion samt dens nøjagtige dimensioner. Ifølge tegningen bliver det straks klart, hvad træbrænderen vil se ud, når den er bygget. Under bygningen af ​​bygningen bliver nødt til at bruge en bore, streng, hammer, trinladder. Også købt byggematerialer.

brændeskur

Oprettelse af et fundament

Først skal du afgøre, på hvilket grundlag stiftelsen skal oprettes. Grundlæggende søjler er skabt ved at bruge beton, almindelig mursten, og også sten. Basen er indstillet på disse kolonner, så den justeres til et bestemt niveau. Fundamentets dybde er normalt 30-60 centimeter.

1
brændeskur

Nogle gange ligger under bunden låg, der har en højde på 10-15 centimeter fra primerens side. Et sådant system forhindrer udseendet af fugt i rummet. Træbrædder er overlejret oven på lagret, som udstilles af højre side.

brændeskur

For at sikre at strukturen har opretholdt sin kvalitet i mange år og ikke blev dækket af svampe, er dens fundament imprægneret med specielle forbindelser. Logs og træplanker er også dækket af specielle kemiske forbindelser, der afviger i egenskaberne af brandsikret type.

brændeskur

Hvordan tilrettelægger man tag på en brændeovn?

4 lag træ er fastgjort på specielle bjælker. Nogle mennesker forsøger at reducere deres monetære omkostninger ved at bruge bjælker, der ikke er blevet behandlet med særlige forbindelser. Vi vil dog ikke råde dig til at spare på sådanne ting. For at sikre større pålidelighed installeres yderligere bjælker på begge sider. Arkene selv er lagt ud oven på stråleforstærkning, så hovedkanterne ligger i den centrale del af bredden af ​​installationen.

brændeskur

Et lag af træ er indstillet til et andet, og så spikes det med bygnings negle. Hvis der konstateres en uoverensstemmelse i formationsstørrelsen, placeres strålestørrelsen sædvanligvis som en ekstra stråle, og derefter fastgøres et træark. Det er nødvendigt at lave tagdækning på taget for at forhindre fugt og nedbør i at komme ind i rummet. Ved køb af presenning er det vigtigt ikke at glemme, at du skal dække et helt område. Det vigtigste er, at der ikke er mangel på flere millimeter eller centimeter under konstruktionen.

brændeskur

Før skæring påføres træbladet på bjælkens overflade, og når den nødvendige størrelse bliver kendt, fjernes alt unødvendigt. Taget hældes til bagenden af ​​bygningen, så dråber af fugt dræner fra taget. En anden vigtig fordel er installationen af ​​vandstrømmen. I almindelige tilfælde er vandstrømmen fra afløbsrøret rettet mod planter, der elsker fugt, der ligger i nærheden.

brændeskur
brændeskur

Hvordan skal ordet se ud i designet?

Antagelsen om, at gulvet i en sådan konstruktion kan være fraværende, er fejlagtigt. Hovedbrænderen er en langvarig opbevaring af træ i et ventileret rum uden fugt. I fravær af køn begynder al den fugt, der indsamles, at have en skadelig virkning på brænde, hvilket får dem til at rådne. Det er nødvendigt, at afstanden mellem det første lag af bjælker og jordens overflade er mindst 10 centimeter. Vandtætning under lags selv skal tages i betragtning.

brændeskur

Der er en klassificering af træbanker afhængigt af forskellige egenskaber:

 • vedhæftede filer;
 • efter type skur
 • fra logs;
 • fra paller;
 • på basis af en tønde;
 • smedede skove;
 • woodburner med en ramme;
 • åben type brændeovn.
brændeskur
brændeskur

Den åbne type træ-log er let at skabe, og som følge heraf bør der opnås en meget pænt foldet struktur. Materialer anvendes i form af brædder, enkle klodser og barer. Bygningen er normalt knyttet til selve huset. Et baldakin eller tag kan ikke installeres. Hvis strukturen er placeret på terrassens overflade, er det ikke nødvendigt med en hjælpebase.

Det anbefales at oprette træbanker på siden af ​​bygningen, hvor der er naturlig ventilation og hvor der er meget sollys. Mellem brændeovnen og den lodrette overflade af dit hus er du nødt til at forlade et lille hul, som forhindrer indtrængen af ​​fugt.

brændeskur

Brug af en baldakin

Denne type woodbrain har kun 3 vægge. På 2 store vægge af lateraltype er taget monteret med 1-pitched eller 2-pitched prøve. Foringen udskiftes derefter med krydsfiner, og spærrene mangler. Baldakinen viser sig normalt at være bredere end konstruktionen af ​​strukturen. Den mest egnede variant af en brænder murværk er brugen af ​​to rækker til praktisk valg af genstande fra forskellige sider.

brændeskur

Der er også en anden slags træbrændende træ i form af et baldakin. Han har så mange som tre vægge. På 2 vægge af lateraltype hviler taget. Dette er en let type tag, som er typisk for huse af boligmønster. Designet indebærer brug af bjælker samt krydsfiner, som erstatter beklædningen. Brugte profilerede plader samt fliser.

brændeskur

Type af lade

Træet af denne art i udseende ligner et lille hus med et ventilationsvindue og en døråbning. Det er bygget som et normalt skur, selvom størrelsen er meget mindre. Strukturen har ikke huller på nogen af ​​de 4 sider, på grund af hvilken vandtæthed under selve taget er taget i betragtning.

brændeskur

Fordelen ved en sådan struktur er, at den har et hjælpeværelse, hvor værktøjer kan opbevares, samt apparater, der anvendes i hverdagen.

brændeskur

På basis af et tønde

Brugte en gammel simpel tønde som en mobil container, hvor træet er opbevaret. I den midterste del af tønderen er der anbragt en jernbøjle, og derefter med en jigsag er en vis størrelse udskåret.

brændeskur

Bygningen er udstyret med udskårne ben. I de specielt oprettede huller indsættes små stiklinger. En lignende slags woodbird bruges til at lagre et lille antal objekter.

brændeskur
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 51 = 59