Sommerhytter: sorter og installationsteknologier (55 billeder)

Hytterne er et alsidigt værktøj, der bruges til at løse en lang række problemer. De er især populære blandt sommerens beboere. I hytterne er det praktisk at opbevare en række opgørelser og ting, de er uerstattelige, når man bygger et landhus.

Sommerhytter
Sommerhytter

Sommerhytter, beige

Sommerhytter fra en bar

Sommerhytter med fliser

Sommerhytter

Sommerhytter til sommerhus

Sommerhytter hytter

Sommerhytter fra brædder

I hytterne med bondehuse kan du slappe af i pause fra arbejdet på stedet. De kan endda organisere en overnatning i forår og sommerperioder. I den kolde årstid kan du bruge varmeren. På grund af sine små og kompakte dimensioner opvarmer rummet sig hurtigt og kræver ikke høje apparater.

1
Sommerhytter
Sommerhytter

Sommerhytter med drovnitsey

Sommerhytter fra eg

Sommerkabiner med brusebad

To-etages hytter til sommerhus

Sommerhytter med fundament

Varianter af hytter til hytter

Når du vælger en sommerbolig, skal du følge udpegningen af ​​bygningen. I dag tilbyder producenter et rigt udvalg af hytter til ethvert behov.

Skjold bygninger

Denne type opførelse af midlertidige boliger er den enkleste og mest økonomiske. Denne struktur er rejst uden stivninger, så den er ikke modstandsdygtig over for stærke vindstød. Som tagmateriale er et metallisk lag.

Sommerhytter

Sommerhytter, blå

Sommerhytter boliger

Sommerhus med veranda

Sommerhytter er små

Præfabrikerede skure

Denne type struktur er stærk, men skal afmonteres med vinterens indtræden. Har stivere. Strukturen håndterer let med naturens vagaries. Sommeropvarmede hytter af denne type kan bruges til enhver tid på året. Til forsamlingen bruger vi en bar, metalprofiler. De er isoleret med mineraluld, og en speciel film kan bruges til vandtætningsformål.

Sommerhytter

Sommerhytter med loftsrum

Sommerhytter af massivt træ

Sommer mobil indkvartering

Sommerhytter Art Nouveau

Sommerhytter er små

Sommerhytter udstyret

Sommerhytter fra en bar

De er lavet på grundlag af brugen af ​​massive logs. Et sådant træobjekt er mere kapital. Sådanne bygninger udfører et stort antal funktioner. De kan gemme en række værktøjer, du kan arrangere en kælder, garage, midlertidigt bolig, bad osv. Du kan også vedhæfte en veranda til et sådant sommerhus. En dacha skur med en veranda passer perfekt ind i designet af en sommerbolig.

Sommerhytter

Sommer hytter etagers etage

Sommerhytter med store vinduer

Sommerhus i haven

Sommerhus med et gaveltag

Sommerhytter fra fyrretræ

bungalow beholder

Da væggene i en sådan hytte er flerlagede blokke, udføres samlingen af ​​sådanne strukturer under anvendelse af en metalkanal. Hytterne er pålidelige og i stand til at bevare varmen i lang tid. Om nødvendigt kan bygningen demonteres, den kan flyttes fra et sted til et andet.

Sommerhytter

Sommerhus med drivhus

Sommerhytter med toilet

Landhus installation

Sommerhytter isoleret

Sommerhytter fra foringen

Sommerhytter med veranda

Planlægger opførelsen af ​​en træhytter, du skal tage et stort antal vigtige faktorer:

  • En nem adgang til bygningen skal organiseres.
  • For at bruge materialer af høj kvalitet, vil bygningens levetid øges betydeligt.
  • Hvis hytterne er lavet af træ, skal du ikke glemme at behandle antiseptisk.
Sommerhytter

Valget af placering kræves ikke. Det vigtigste er, at bygningen ikke rodrer passagen og blev fjernet fra huset til brandsikkerhedsformål. Grundlaget er ikke en forudsætning. Som regel kan du bygge en bygning uden den.

Sommerhytter

For nylig er efterspørgslen efter dobbeltværelse boliger med toilet og bad i stor efterspørgsel. En sådan struktur kan om nødvendigt anvendes sikkert som et fuldt udbygget hus.

To-værelses kompleks er to perfekt oplyste og udstyrede værelser. Begge værelser kan bruges alene. For eksempel kan man være bolig, og den anden kan bruges til at lagre en række værktøjer. Hytter med bad og toilet er meget komfortable og praktiske at bruge.

Sommerhytter
Sommerhytter

Ofte i landet er der installeret hytter med terrasse. Arrangement af dem forårsager ikke komplikationer. Denne struktur ser attraktiv ud. På verandaen kan du sidde komfortabelt i den varme sommer og slappe af. Projektet af en hytte med en veranda eller terrasse antyder, at der er fire indgange fra en lille platform. To indgange kommunikeres med rummet, og de resterende to er forbundet til gården. To værelser har ikke en dør til hinanden.

Sommerhytter

Modulbygninger med to etager: fordele

To-etagers sommerhuse er også populære. Faktum er, at opførelsen af ​​et fuldt udbygget sommerhus ikke er overkommelig for alle. Midlertidig to-etagers bygning kan helt erstatte sommerhuset. Opstillingen af ​​dette objekt tager ikke meget tid. I dag leverer et stort antal virksomheder denne service. Et sådant mini-hus vil have alle de nødvendige kommunikationer for et helt liv i landet.

Sommerhytter

En trappe i et to-etagers hus kan placeres både ude og inde. Typisk foretrækker mange brugere at installere en stige på gaden, da det er mere praktisk.

Den oprindelige form for midlertidig bolig er ikke altid præget af attraktive eksterne data. Det primitive udseende af hytterne kan raffineres om ønsket. Ekstern vægafslutning kan udføres ved hjælp af sidespor. Om nødvendigt kan du omdanne taget, gøre det med en skråning og ikke fladt.

Sommerhytter

Med et sådant tag ser ydersiden attraktiv ud. I stedet for økonomiske metalplader kan du bruge en mere effektiv flise. To-etagers bygninger af denne art er miljøvenlige, da de normalt bygges ud fra brugen af ​​naturlige materialer.

Layoutet af sommerhuse kan varieres. Det kan diskuteres med bygherrerne, der vil være involveret i erektion. Derudover kan du købe en færdigbygget struktur, hvor arrangementet af værelser allerede er fastgjort.

Sommerhytter

Det mest typiske layout i toværelsesbygninger er "swing". Indgangen er som regel i midten. Den er lavet på væggen. Planer udøves ofte, når værten er placeret i et af værelserne. Det er meget praktisk. Men et sådant projekt har en lille ulempe - badeværelset opvarmer ikke om vinteren.

Sommerhytter

De vigtigste faser af husets struktur

Før bygningen af ​​hytterne med et bad og toilet specialister begynder at planlægge byggepladsen. Syren fjernes. Derefter udføres den nødvendige kommunikation.

Sommerhytter

På omkredsen af ​​strukturen er en pit med parametrene på 50 centimeter til 70 centimeter. Sandbund er produceret i bunden af ​​gruben. Af brædderne er der lavet forskalling, der efterfølgende hældes med beton.

Armaturerne er placeret i midten af ​​recessen. Vandtætning udføres. Lægning af stængerne er lavet langs omkredsen. Så er der et læg i midten. Derefter lades lægges, hjørne og mellemliggende støtteposter er installeret.

Sommerhytter

På træholdere monteres bjælker, udføres tagbøjning. Tagdækning er fast, installation af vinduer og døre udføres. Derefter er strukturen beklædt indefra.

Hvad angår den indvendige finish, er den lavet, efter at isoleringen af ​​bygningen var afsluttet. Vandtætning udføres, mineraluld er lagt. Så er gulv, vægge og loft udsat for en finish. Design er skræddersyet til kundens individuelle præferencer. Velbyggede hytter - dette er en fremragende hjælp i gården. I denne bygning kan du gemme et stort antal ting, der frigiver ferieboligen.

Sommerhytter

Hvordan udstyre hytterne?

Du kan udstyre hytterne på forskellige måder. Væggene er hovedsageligt designet med brug af sådanne populære materialer som MDF, plast, blokhus.

Møbler til interiøret skal vælges alt efter pladsens størrelse. Det bør ikke være for tungt. Skabet til ting skal være rummeligt, og sengen er tilpasset væksten af ​​den person, der bor i bygningen.

Til madlavning er det ønskeligt at levere en kompakt gas- og elkomfur. Du skal også have et køleskab, stole og et bord. For komfort i rummet kan du bruge en varmelegeme og aircondition.

Sommerhytter

Hvis hytterne skal bruges til et længere ophold, herunder om vinteren, er det nødvendigt at tage sig af isoleringen. I den varme periode anvendes standardisolering med en tykkelse på 50 mm. Om vinteren er denne tykkelse ikke nok. Om vinteren skal isoleringen med mineraluld være 100 mm.

For at reducere varmetabet, kan du passe på at installere metal-plast vinduer og døre, der har isolering. Men hytterne, der er udstyret med en veranda af en lukket type eller en tambour, er varmere. Hvis der er pålidelig elforsyning om vinteren, kan du bruge ovne.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

13 − 6 =