Originale ideer til en have (58 fotos): blomsterbed og haveanlæg

De dage, hvor haven blev betragtet som et middel til livsstil, er allerede gået. I dag er haven først og fremmest en åndelig havn, et afsides sted hvor man kan gemme sig fra byens travlhed, problemer og andre problemer. Derfor er ideer til haven altid efterspurgte.

Flettet dekorativt hegn til bær

Bambus i haven af ​​huset

Indretning af facaden med blomster

Sukkulenter i en haven springvand

Have i streng geometri

Gartnere er i stigende grad forsøger at være opmærksom på ikke kun på landbrugsmetoder, men også tage tid for have og park ornamenter, realisere deres egne hænder interessante design ideer og spil af kreative fantasi.

At arbejde på omdannelsen af ​​haven til et magisk sted forbinder blomsterbedene, miniplus og andre landskabspleje.

pilefletning

Wattle som ide for en have eller villa giver interessante løsninger til design og dekoration af hjemmesiden. Det vil selvfølgelig ikke erstatte moderne funktionelle barrierer, men at skabe den fantastiske stemning i Pushkin og Gogol med egne hænder - lige så godt!

Voksstænger anses for at være det bedste materiale til wattle. Men de er på ingen måde dårligere, for eksempel er de hindbærbuske udskåret til renoveringen af ​​haven. Ved at kombinere stænger fra forskellige buske kan du oprette et originalt farveskema af hegnet og dets reliefmønster (svin af forskellig tykkelse).

Blomster i potterne i haven

Grænser af mursten i haven

1

Flowerbed i haven

Som stave, hvor stængerne bruges stærke stænger. Men polakker har rotting i et lag jord, så de udskiftes regelmæssigt. For at forhindre sådan omhyggeligt arbejde kan du bruge rørstykker med en diameter på 15-20 mm i stedet for poler. Da røret er langt sikrere poler, kan de blive drevet ned i jorden mindre, og mellemrummene mellem rørene lodret væve, ikke hamre stykker af tykke grene. Et sådant design er ikke kun mere pålideligt end traditionelt, men det er meget nemmere at trille, da man ikke behøver at tænke på pålideligheden af ​​støttepoler.

Som en dekoration og et ekstra humør til udstikkende fra wattle hegnet, kan du hænge lerpotter med malede sjove ansigter.

Kurv til at dekorere haven
Højvagt hegn til sommerhus
Wicker hegn til blomster og planter
Wicker hegn til haven
Wicker hegnet i en ramme til at give
Sådan starter du en wattle hegn
Høj dekorativ blomsterbed
Wattle hegn til planter
Et lavt flettet hegn til at give

Blomstrende buske i haven

Vand senge

Hvad man skal skjule, blomsterbed - det er haven eller haven dekorationer, som gartnere er særligt stolte af. Udvælgelse af blomster i forskellige farver, formen på deres kronblade, blomstrende perioder, højden af ​​stilkene, blad tæthed, smag - det er kun en del af blomstret design, der fokuserer på dannelsen af ​​en gartner blomsterbed.

Nye løsninger til udsmykning af blomsterbedet kan gøres selv i form af strukturer fra improviserede materialer.

Men ikke enhver gartner kan prale af, at han har originale og interessante vand senge lavet af sig selv. I mellemtiden er det ikke vanskeligt at realisere sådanne ideer til en have eller give, ligesom vand senge.

Blomstersens orden:

  1. Grave et hul under blomsterbedet. Dybden må ikke overstige 50 cm, og formen og arealet af vandlejet bestemmer gartneren efter eget ønske.
  2. Perimeter blomst senge skal lægge sig ud af mursten.
  3. Læg en polyethylenfilm i bunden af ​​blomsterbedene og fyld den med et lag af sand ved 5 cm.
  4. I midten af ​​blomsterbedene er planter plantet i potter: vandliljer, nymphaeaner, ægkapsler
  5. Ved blomsterkanten kan man lave et lag af sand tykkere med 10-15 cm, og planter som irisvand, calla, chastuha kan plantes i jorden.
  6. Fyld blomsterkransen, så plantens blade plantet i potter flyder frit på overfladen.< /li>
  7. Som ekstra dekorationer af design og indretning vandplanter, der ikke behøver greb med jord er velegnet: duckweed, azol, vand-farve, pistacia, eichornia, roguel.

Hvis du opfylder hovedbetingelsen: planterne fylder mindst halvdelen af ​​blomsterbedet, så vil de levende dekorationer glæde hele sæsonen.

Som en indretning på blomsterbedet på skummede områder kan du arrangere flere figurer (legetøj) i form af eventyrkarakterer: havfruer, fisk, frøer.

Smukke vand senge i en dekorativ dam
Smukke vandblomster
Smukke lyserøde vand blomster i haven
Original vand senge i haven
Pond i haven med vand senge og fisk
Pond i kinesisk stil med vand senge
En lille have dam med vand senge

Aromatisk og lyddesign

Melodiske og duftende ornamenter er helt nye indretningsløsninger til at dekorere en have eller give. Men glem ikke, at lyden og aromaen skal være diskret, der supplerer baggrunden for naturlige lugt og lyde, der ikke krydser dem.

Til udsmykningen af ​​haven eller haven kan du ikke kun bruge traditionelle blomster og blomstrende buske, men også duftende urter.

Hvis krydrede urter dyrkes "øer", der ikke er for langt og ikke for tætte, så kan du opnå interessante bølger af aromaer, hvis rækkevidde varierer afhængigt af din væsen i haven.

Lugten af ​​urter er forskellig fra lugten af ​​"eksotiske" farver og faktisk ved virkningen af ​​aromastoffer kan påvirke en persons humør. For aromatiske "design" af følgende urter er egnede: isop, rosmarin, salvie, timian, basilikum, koriander, oregano, citronmelisse, mynte, spidskommen og fennikel.

Ideen om at dekorere en stige i haven

Suspenderet gryde i haven

Original blomsterbed i et gammelt toiletbord

"Musical Winds" er bedre at lave med hånden fra improviserede materialer. I dette tilfælde kan du vælge dine egne interessante, men diskret lyd.

De mest populære som indretning og akustisk design er suspension fra skaller, de skaber en rustende lyd, der minder om surfestøj. Det er også nemt at lave af egne hænder "musikalske briser" lavet af perler, glasflasker. Meget smuk, interessant i udseende og diskret ved at høre "brise", lavet af plastflasker.

Hvis travlhed i byen eller en hård dag tilbragt i haven, sidde på en komfortabel bænk i skyggen, blandt duften af ​​urter og raslende "briser", luk øjnene, fantasien trækker smuk natur uudforskede lande.

Små vindmøller til at dekorere en have eller give
Dyrkning af krydrede urter i haven
Spicy krydderurter i landet
Smukke krydrede urter og salat i landet
Smukke krydrede urter i haven, indhegnet med grønt hegn

Ideen om at dekorere en haverstige

En vogn i haven

Tropisk have

Rutary

Rutarii som en ide til haven og villaen kan bringe til liv en meget interessant ide. I indretningen af ​​rutarium bruger indviklede former for træernes rødder, det hedder - rodenes have.

Det viser sig at for dette lille område kan du finde din magiske indretning. Vi ved alle, hvor bizarre rødderne er. Fantasy, nogle gange ved synet af en lille rod, kan give en historie om en eventyrhistorie. Og når du folder dine hænder fra rødderne af smukke kombinationer og kompositioner, så er det i en sådan rutarii svært at ikke fryse i beundring.

For interessante ideer om design og indretning, kan du skubbe kombinationen af ​​stedet til rutarium og til voksende svampe. For at gøre dette vil lille hamp være nødvendig for at blive steriliseret i kogende vand. Derefter i hullerne bores huller med en diameter på 15-20 mm, blander svampens mycelium med den resulterende savsmuld og fyld hullerne med den resulterende blanding. Derefter hamper hamp huller op centimeterne med 10 og lukkes i 3 uger med en uigennemsigtig film. Hamp hældes under baserne (ikke hæld ovenpå).

Når de smukke familier bryder ud fra hampen og kirsebær og omkring de smukke og interessante kompositioner fra rødderne, føles det som om
du er i et eventyr! Ægte svampe, der vokser af sig selv, selvfølgelig bedre end nogen kunstig indretning.

Rutarium og bregner i haven
Rødder og blomsterpotter til udsmykning af stedet
Koryagi og kaktus til landskabsdekoration
Lille arkitektonisk form"Девочки на дереве"
En smuk snag med mos til at dekorere en have eller give
Usædvanlig drivved udsmykning
Rutarium i haven
En usædvanlig snag i haven
En stor snag og blomster i haven
Bænk i form af et gammelt træ til en have eller sommerhus

Dekoration af en blomsterbed med tulipaner i haven

Japansk stil haven

Grønne i haven

Have stier

Havestier, der er lavet af sig selv, vil forblive din stolthed i mange år. Som improviserede materialer kan du tage flodsten og bruge mursten.

Konstruktionen af ​​spor begynder med mærkning. På en sommerbolig eller et sted er der allerede sikkert de trampede stier. Det er bedst at bruge dem til markering. Stien skal være langs hele længden af ​​samme bredde og jævnt.

Efter markering er banen nivelleret og dækket af ruiner med et lag på 10 cm. Det rammes enten med en vibrator eller med egne hænder ved hjælp af en søjle med håndtag.

Derefter på området af et lille område hæld den tilberedte opløsning, niveau. Forvaskede småsten sættes i opløsningen med et tæt mønster, og murstenene lægges på siderne ved en kantsten.

For at udjævne mosaikens areal placeres skjoldet på toppen og presses ned med en massiv belastning. Hvis du vasker løsningen fra overfladen af ​​småsten, vil der på stien forblive interessante mønstre af mosaikken.

Det er nødvendigt at passere, når der hældes opløsning fra et lille område til et andet og mellem sektionerne for at lægge træskillevægge. Skillevægge er nødvendige for at sikre, at den frosne opløsning med mosaikken i den frostige frost ikke knækker.

Smuk stenhavebane
Garden gangbro lavet af belægningsplader
Interessant spor af lysbelægningsplader
Stenhavevej, lagt på grus
Stenhavevej, lagt på græsset
Stenhavevej gennem dammen
Havesti lavet af sten med belysning
Smuk havesti
Originalhavebane med havmønster af flerfarvede sten
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

23 − 21 =