Hvilken snowplower at vælge: rådgivning fra specialister

Hvis du var heldig, og du ejer et privat hus med en privat grund, har du sikkert allerede indset, at rengørings sne i vinter ikke er den mest interessante aktivitet. Og du kan gøre det lettere for dig selv, hvis du får en pålidelig og bekvem snowplower til dit hjem. Men hvordan man vælger det, for i dag er de repræsenteret på markedet i et stort sortiment? Måske hjælper det dig med at beslutte, hvilken sneplanter du skal vælge til huset, og studer informationen i denne artikel, valgt for at besvare de oftest stillede spørgsmål nedenfor.

Bensin sneplower

Hvordan arbejder snowplower og hvordan virker det?

Den standard sne blæser design omfatter sådanne komponenter:

 • metalhus;
 • motor;
 • kontrolelementer;
 • snegle (en eller flere), som er en slags skruekødkværn.
Snowplower til hjemmet

Der er tre typer aggregater:

 • enkelt fase;
 • totrins;
 • tretrins.
Elektrisk sneskovl

På samme tid bruges i første variant ikke kun til at indsamle sne, men også at kassere det. Single-trins snerydning enheder er meget sårbare, fordi de skruer i dem til at generere tilstrækkelig centrifugalkraft kaste sne, skal du rotere ved meget høje hastigheder. Derfor kan indfangning af faste genstande bryde en sådan sneplov. Også som i enkelt fase sneslynge snegl under drift praktisk rører jorden, brug af sådant udstyr på spor dækket med grus, kan ikke anbefales, fordi med sne masse vil "skyde" og små sten.

I enkeltstrengende sneskovere slettes sne på grund af skruenergiens energi uden brug af hjælpemekanismer. Disse enheder er som regel små og har en spandbredde i området 50-55 centimeter. Hvilket er nok til at rengøre lavvandet. Men for nemt at klare snedrev på mere end 30 centimeter i højden, er det bedre at købe en to-trins snesveger.

Sådanne sne fjernelse er mere sofistikerede som de sne masse overføres fra metal snekkehastighed løbehjul, hvilket yderligere raffinerer sne og udstøder gennem røret, giver det en øget hastighed. I to-trins sneskovere roterer sneglen ved lav hastighed og kommer ikke i kontakt med jorden under drift. Derfor kan sådanne enheder anvendes på grusbundne jordarter og på eventuelle hårde overflader, for eksempel asfaltet, beton eller lagt ud med en sten. Og da deres spand i princippet også er højere, så er de i stand til henholdsvis at eliminere store snowdrifts.

Snowplow Husqvarna

Hvad angår tre-trins snesøvere, har de øget produktivitet og kan klare store mængder sne. Derfor anvendes de hovedsagelig i boliger og kommunale tjenester og på industrielle faciliteter. De har to stålskrue, guider det opsamlede sne med ice bucket i midten og derpå til acceleratoren, hvor formaling indkommende materiale til en homogen tilstand sne masse, som derefter udstødes hurtigt roterende impellerblade i dysen.

Tre-trins snøploger er meget kraftfulde maskiner, der kan bide i lige snedrev med høj densitet og højde, kaste sne på femten meter.

Snowplow Huter

Hvilken type motor skal en snowplower have til en privat husstand?

Ifølge typen af ​​motor er sådanne snedkastere også opdelt, såvel som sav, i elektriske apparater, der drives fra elnettet eller fra akkumulatorer, og til benzinanordninger.

Elektriske snepløjer er i de fleste tilfælde ikke-selvkørende køretøjer. De har kompaktitet, lav vægt, men lav motorkraft (to eller tre hestekræfter).

Samtidig kan kraften i benzinpropmotorer, der kan være både selvdrevne og ikke-selvdrevne, nå op til 15 hestekræfter.

1

For snerydning i relativt små områder, med mulighed for at organisere adgang til det elektriske netværk, vil køb af en elektrisk sneskov være et godt valg. I andre tilfælde er det bedre at købe en benzin sne blæser.

Snemand i rød design

Hvilket er bedre: selvkørende eller ikke-selvdrevne snerør?

Hvilken at vælge imellem disse to muligheder? Ikke-selvdrevne snescooter bruges til rengøring fra bløde, nyligt faldne snespor, fortove og små flade områder af jorden. Kraften i deres motorer er lille (normalt ikke mere end fem hestekræfter). Egenskaben ved denne teknik er, at ejeren skal skubbe og skubbe den selv. Hvis ryddet en lille størrelse fladt område, er det ikke alt for svært, men rydning af store arealer med miner og stigninger ville kræve en betydelig fysisk anstrengelse, og til at udføre alt det arbejde for snerydning kan tage flere dage.

Snow-removing machine

Imidlertid har ikke-selvdrevne snedkerne en række fordele, som er anført nedenfor:

 • de er lettere at gemme, fordi de er små i størrelse;
 • har en lav vægt (normalt ca. 35 kg), så de kan bruge selv fysisk ikke meget stærke mennesker;
 • de er præget af høj manøvredygtighed og giver mulighed for at udføre arbejde med at rengøre lige svært tilgængelige steder;
 • Masser af skruer, sne padling, gummibelagt, så de ikke kan beskadige overfladen, der skal rengøres, og dermed selvkørende sne udstyr kan bruges til at rengøre rullerne og fortove foret med dyre fliser.
Snedkastere i metal etui

Ulemper ved ikke-selvdrevne snerydningsudstyr:

 • Det er umuligt at rydde op med store snedrev og hærdet sne, der er dækket af isskorpen.
 • Udvalget af udkastning af sne overskrider normalt ikke som regel fem meter.

Bevægelsen af ​​selvdrevne snepløer udføres på grund af deres motoriske tilstedeværelse. Derfor skubber de ikke, men styrer deres bevægelse gennem stedet ved hjælp af specielle løftestænger, håndtag eller hæfteklammer.

Kraftig sne blæser

Motorerne fra sådanne sneblæsere har normalt en effekt i området 5-13 liter. med., og sne under høst kan kasseres i en afstand på ca. 15 met
er. Men dette bliver muligt ikke kun på grund af tilstedeværelsen af ​​en kraftig motor. Sådanne enheder er sneslynge med en to-trins system, hvori den første del udfører destruktion af hærdede snedriver specielle skruer og sne belastning, og den anden, som faktisk er en kraftig ventilator fjerner sne masse. Køretøjet til selvdrevne snerplove kan enten være hjul eller sporbaseret.

Selvdrevne snedker har følgende fordele:

 • Enheden bevæger sig uafhængigt, og det kræver ikke meget at arbejde med det.
 • Sådanne snefjernelsesindretninger er lette at håndtere;
 • Selvdrevne snerplove giver mulighed for at rense store arealer dækket af tæt sne og is skorpe selv i nærvær af høje snedrevne køretøjer;
 • sne er kastet ud en betydelig afstand (10-15 m);
 • Den tilgængelige transmission gør det muligt at vælge en af ​​de seks mulige transmissioner;
 • Selvdrevne snedkerne har evnen til at ændre retningen for sneudsprøjtning;
 • Der er nogle ekstra funktioner, for eksempel varmelegemehåndtag, forlygte, servostyring.

Blandt de mangler ved selvflytende snerydningsmaskiner, der er under overvejelse, kan man først og fremmest notere sin høje pris, da det er nødvendigt at betale for bekvemmelighed på arbejdspladsen.

En lille snespiller

Er der nogen fordel for at vælge en elektrisk snøblæser, og hvad er anbefalingerne til at bruge den?

Elektriske snesøvere har en lille hestekræfter, der ikke overstiger normalt tre hestekræfter, men de har en række væsentlige fordele:

 • lave omkostninger;
 • lav vægt;
 • kompakthed;
 • enkelhed i ledelsen
 • fravær af betydelig støj under drift
 • nem transport.

Hvad angår tips til at arbejde med en elektrisk snowplower, er her et par af dem:

 1. Fallende sne skal altid begynde at rense så tidligt som muligt uden at vente, indtil det hærder og dækker med en tæt isskare.
 2. Hvis det er nødvendigt at fjerne det gamle hærde snedække, er det bedre at gøre dette gradvist, i flere faser, med jævne mellemrum skubbe spaden og hæve skruen.
 3. I tilfælde af mangel på elektricitet kan du køre snowplower fra generatoren.
Ikke-selvdrevet snowplower

Hvordan vælger man en sneriper afhængigt af producenten?

Husqvarna snedkastere anses for at være førsteklasses biler designet primært til fagfolk. Deres fremragende kvalitet forklarer, hvorfor de er så dyre. Disse samlinger er samlet i Europa og er udstyret med motorer, der fremstilles af de verdensberømte BriggsStratton-virksomheder.

Snedkastere, produceret under mærket Partner, har samme fabrikant, selskabet Husqvarna. De er billigere end tidligere modeller, da de er udstyret med mindre kraftfulde motorer.

MTD sne blæsere sælges under flere handelsnavne, for eksempel under mærker som Yard-Man, Cub Cade, Bolens.

Disse snedrensningsenheder er meget populære på grund af deres lave pris. Sådanne sneblæsere producerer både i USA og i Folkerepublikken Kina. De har en optimal pris i lyset af deres kvalitet.

Selvkørende snedplov

Craftsman Snowplows, som er lavet i USA af virksomheder, der tilhører MTD, er af høj kvalitet, men deres pris er også stor.

Ariens snowplows fremstilles både i USA og Canada. Disse er kraftfulde, højkvalitets, pålidelige enheder. Deres værdi er på niveau med værdien af ​​Husqvarna, og i nogle tilfælde overstiger den.

I dag på markedet kan du også finde en masse meget ligner hinanden kinesiske snepløvere, som sælges under forskellige mærker. Deres erhvervelse er altid forbundet med en vis risiko.

sneplov

Hvilken snowplower at vælge et hus med sin pris?

Omkostningerne ved sådanne anordninger er forskellige, men er dybest set inden for rækkevidden af ​​30-500 tusind rubler. Prisen på budgetvalg med motorer både elektrisk og benzin med lille kapacitet (mindre end seks hestekræfter) - 30-60 tusind rubler. Sådant udstyr, der tilhører middelklassen og har en række yderligere enheder og øget produktivitet, koster 60-120 tusind rubler. Og snescootere med øget pålidelighed fra kendte mærker (f.eks. Honda eller Husqvarna) kan sælges til 200-500 tusind rubler.

Men det må ikke glemmes, at til prisen for sneplove, med benzinmotor bliver nødt til at tilføje udgifterne til deres regelmæssige tankning og den periodiske olieskift. Desuden skal du huske på, at for enhver sneslynge både el og benzin, i tilfælde af fejl, der ikke opfylder garantibetingelserne kan appellere til et specialiseret værksted for reservedele kræve udgifter i mængden med fra to til ti tusind.

Stål sne blæser

Når man vælger en snowplower til et hus, er det vigtigt at grundigt studere sine tekniske egenskaber og funktionalitet. Hvis vi vælger udstyret i overensstemmelse med deres individuelle behov, samt acceptabelt for os til kostpris, vil en sådan enhed være os en god hjælper, når du fjerner sne, lette dette arbejde og forvandlet det fra en ikke særlig behagelig pligt at en kilde til glæde.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

7 + 2 =