Dekorativ udendørs havebelysning – skab den rigtige effekt (19 billeder)

Komplet harmoni i dit eget lokalområde - det er ikke kun velplejet blomsterbede og kamme, en swimmingpool og vinmarker bånd, et afslapningsområde med en ovn grill, men også kultiveret havebelysning. En, som vil give mulighed for en temafest sent om natten, for at fejre jubilæum som en familie, eller organisere en banket, te og se haven hele eftermiddagen ud. Et par vigtige punkter - og korrekt designet, korrekt monteret, fantastiske landskabsbelysningssystemer glæder dig og dine gæster!

Smuk belysning af et moderne sted

Havebelysning: Opgaver, der skal løses

Kvalitet belysning af haven området er en begivenhed, der kræver omhyggelig forberedelse. Selvfølgelig, hvis du går rundt i gården ikke så ofte i mørket, kan du gøre med en kraftig lommelygte og lave en simpel pære på verandaens hjørne.

Men hvis et privat hus uden for byen, er hovedhuset, der også opstå senere tilbagevenden til arbejde i familiens bil, og den fest, arrangeret om aftenen, og situationen for force majeure, når haven belysning om natten-tid er nødvendig. Derfor kompetent og effektivt belyse indkørslen til huset, de trin, der fører til soldæk og andre vanskelige steder er nødvendig.

Justerbare armaturer til terrassen

Men landskabsbelysning er ikke smukke lanterne langs omkredsen af ​​verandaen eller terrassen i sommerboligen. Dette er en proces, der løser 3 vigtige opgaver:

  1. Behov for bevægelse på en haveplads på en sommerbolig eller på en gård af et privat hus om natten. Og du behøver ikke at gå "på røret" og kigger i den mørke rottestole til en gæst eller forsøger hurtigt at hente en buket, som blev sprøjtet af en nabo i går.
  2. Sikkerhed. Landskab havebelysning, først og fremmest, tillader ikke de bølle, tyv æbler eller store hunde selv komme til dit websted, vel vidende, at hvis lyset er tændt - ja nogen er vågen. For det andet bevæger sig på sin hjemmeside, vil du se alle de fremspringende elementer, IAF, lagt ud på en hjemmeside haveslanger, en person forlod en trillebør, der vil forhindre dig i at falde.
  3. Æstetisk komponent. Flerfarvet belysning, lofter af lanterner af forskellige former og farver, unikke placeringen af ​​lyskilder, deres musikalitet (som en mulighed for en sangfontæne) - og din have bliver et virkelig paradis for hvile.
Vandlamper
Lantern til havebelysning
Belysning dekorative springvand i haven

Belysning dekorative springvand i haven
Belysning til stien derhjemme
Kompetent belysning af planter og huse på stedet

Logiskhed og konsistens eller belysning af haveplottet i praksis

Så landskabsbelysning er ikke noget, du kan gøre selv. Her er professionelle behov, hvem vil være i stand til at tage højde for alle de finesser og nuancer. Medmindre du selvfølgelig mener ved at belysning en have et par 40 kW lamper hængende på verandaens hjørner.

Landskabspleje havebelysning

Når du vurderer projektet for landskabsbelysning, skal du ikke glemme logikken. Landskaber komplekse former, multi-niveau, med flere siddepladser og en gårdhave, pool og alpine dias kræver, at du tilbageholdenhed, kortfattet, et minimum af dikkedarer i dækning. Lyskilderne er simpelthen supplere den rigdom af landskabet, sammen vil drive det langt og nær den "finish" stil og dekoration. lige så lyse spotlight kan således være et par vigtige områder ved en del let at belyse den vej-bane imellem, beat-lille lamper pærer gruppe af buske, træer, hække.

Belysning af planter og hegn på stedet

Med hensyn til landskabet design i engelsk stil, eller lignende, som er karakteriseret ved rene linjer, lys og enkle former, et minimum af dekorative elementer og små arkitektoniske former på hjemmesiden, kan der være multi-farvede lys strømme, lys med nuancer af forskellige former, udsmykkede og indviklede. Chaotisk eller ordnet arrangement ifølge projektet - det er op til dig. Stilfuld løsning - en vis form for inventar af én model i et lille område, men den samlede stilistiske komponent - er uændret.

Vi tager hensyn til flere vigtige spørgsmål - og funktionel belysning af en have site er klar! Disse er:

  • høj kvalitet lanterner og andet udstyr. Værktøjsbelysning skal opbygges specielt til værftet, modstandsdygtigt mod temperaturændringer og høj luftfugtighed, pålidelig og holdbar. Nem installation, enkel vedligeholdelse og demontering til vintertid - og lysene matches;
  • maksimal belysning af facaden af ​​et privat hus eller villa. Dette vil gøre det muligt for alle at hurtigt komme fra den fjerneste og mørke del af haven til huset og føle sig godt tilpas;
  • harmonisk belysning af hele plottet. Lyskilder bør ikke være så lyse som muligt, skære øjne. Hele området skal være let ses, med kan lægges vægt ikke kun på de vigtige funktionelle områder (indkørsel, veranda, have stier), men også visuelt udtrykkelige aspekter i form af søjler og træer, buske og pavilloner, blomsterbede med blomster på lange stilke.
Dekorativ lav lanterne i haven
Lanterner til en have med en dam
Lavt lys til sporbelysning
Indbygget lys og lanterne på banen
Smukke lyse havelys
Lanterne til et landhus

Lys til havebelysning: en række muligheder

Uendelig række lamper til landskabsbelysning giver dig mulighed for at vælge en klassisk, sfærisk, LED, vej eller anden mulighed. Men glem ikke, at hver lampe til dit websted ikke kun er ekstern skønhed, men også visse kvalitetsegenskaber. Kompetent design - og valget er lavet til fordel for det bedste!

Lamper med solbatterier - Den bedste mulighed for et lille haveområde eller lokalområde. De opsamler energi fra solen om dagen, om natten - de giver. En af de vigtigste fordele - mobilitet: I dag med deres hjælp kan du fremhæve en stribe frugttræer, der skaber en magisk atmosfære i morgen - en dekorativ dam, der foretrækker vandelementerne.

Klassiske parklys - Denne model fra en halv meter til 5 meter i højden. Lysstrømmen fra et sådant armatur er rettet mod siderne, hvilket ikke tillader for eksempel at belyse stien, hvor de er til stede. En sådan lampe belyser i større grad rummet - dekorative kolonner på en gårdhave, pergola, buske og træer. Den mest effektive brug af klassiske armaturer er model-gulvlamperne på høje ben.

Højlys til stedet

Vej (spor) lamper - En god ide, hvis du skal markere fodgængerområder på stedet. Lysstrømmen i dem er rettet strengt nedad, hvilket vil belyse stien eller stien uden at blinke den person, der går. En klar funktion - de kan skabes i form af dekorative elementer i haven: dværge, pindsvin, snegle.

Fodgængerindretninger

Sfæriske lamper, lavet af polycarbonat, vil give haven og rekreationsområdet ikke kun et blødt dæmpet lys, men vil også blive et lyst indretningselement. De kan som "fairy balls" være "spredt" over hele det belysede områdes område. Et andet mesterværk af belysning er smug af sfæriske lamper, hvis diameter stiger eller falder.

1
Usædvanlige armaturer til stedet

Multifunktionel og ikke-triviel mulighed - led lys. Med deres hjælp bliver havebelysningen legende, unik, lyse og usædvanlige. Tilføje disse egenskaber som høj kontrast, muligheden for at styre lysfløften, pålidelighed og lang levetid, energieffektivitet og ingen grund til at udskifte LED'erne - og du får en god mulighed!

I et ord er belysning i landskabsdesign en kreativ og dynamisk proces. Hvis dit websted ændrer sig over tid - rolig! Lad det tændes som ønsket. Det vigtigste - husk, der er ikke meget lys!

Smukke havelys
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 22 = 30