Blomsterbed i landet hus med egne hænder (51 billeder): dekoration af blomster og design af hegn

Dachakulturen er bredt udviklet i vores land. Med starten af ​​de første sommerdage skynder mange mennesker deres sommerhuse for at gøre noget: plante, dyrke, implementere deres dekorative blomsterideer. I landet dyrkes ikke kun sunde grøntsager, bær og frugter. De fleste af dem ønsker, at deres lille ø i naturen ser funktionel og korrekt ud, og også smuk, så dens design vil give æstetisk nydelse. Det er for dette, at der er blomsterbed og blomsterbed i landet, som man kan lave med egne hænder.

Lodret lille blomsterbed

Blomsterseng af azaleas i landet

Flowerbed fra tønde ved hytten

Blomster på facaden af ​​huset

Figured flowerbed i sommerhuset

Flowerbed og rockery i landet

Blomsterbede af sukkulenter på hytten

Udsmykningen af ​​plottet med blomster, slidser af sten og træ er sindssygt behageligt, om end en besværlig besættelse. Et smukt sted glæder både sine ejere og forbipasserende. Derfor skal vi i artiklen se på, hvordan man laver enkle blomsterbed og blomsterbed på selve dacha uden at involvere professionelle landskabsdesignere til at gennemføre denne ide. Alle, der har en dacha, kan allerede betragtes som en lille landskabsdesigner, og hvis du udvikler dig selv i denne retning, kan du opnå succes, næsten professionel. Lær at lave dine egne hænder med hegn af sten og træ samt andre interessante teknikker.

Smuk blomsterbed på en gammel vogn i landet

Flowerbed fra tønde ved hytten

En blomsterbed fra en kop på hytten

Blomsterseng af violette blomster i landhuset

1

Flowerbed i puljen i hytten

Blomsterseng fra hortensiaer i landet

Blomsterseng af kaktus i sommerhuset

Flowerbed på haven terrassen

Blomsterseng af tulipaner i sommerhuset

Tips

 • Indstil øjeblikkeligt, at efter at du har plantet frø i jorden, bag dem er det nødvendigt at kigge konstant for at hjælpe росточкам til at vokse og blomstre. Derfor bliver du nødt til at arbejde konstant, men dette er et behageligt arrangement, og i nærværelse af fri tid for stor arbejdskraft vil det ikke være. Stadig nødt til at tænke og designe for at beskytte blomsterbedene og blomsterarrangementerne og arrangere alt, så det overordnede udseende var harmonisk.
 • Hvis du kommer op med ideer og virkelig laver et "slik" ud af din have, er det som om de enkelte blomster spredt rundt på stedet ikke leverer den rette visuelle tilfredshed. Men et smukt blomsterbed, hvor design af sten eller træ, hegn og blomster er gennemtænkt - ja. Derfor bliver vi nødt til at tænke på dette spørgsmål, måske, for at få hjælp til nogen fra husstanden, for at hjælpe med at udstyre stedet. For eksempel vil der være brug for hjælp til at lave blomsterbedene af mursten eller gamle dæk.
 • Før du deltager i plantning frø, omhyggeligt læse, i det mindste tilnærmelsesvis, hvilke farver du får - enårige eller ej, hvor længe de blomstrer, er der vokser hurtigt, som de vil have den længde, som usædvanlige og originale arter og andre nuancer. Disse oplysninger giver dig mulighed for at vælge de rigtige farver til sammensætningen, måske for at skabe enkle, men interessante ideer til din have, for at gøre sit design mere professionelt.
 • Tør blomster frit, tryk ikke frø på ét sted, kun i midten eller i nærheden af ​​hegnet. Ellers kan du få en kaotisk, uforståelig design i stedet for den forestillede ide om en smuk sammensætning.
 • Smukt design indebærer regelmæssig beskæring af planter og top dressing af jorden i blomsterbedet.
 • Tænk på, hvordan man arrangerer hegnets design til blomsterbed. Ofte bruges til denne uønskede ting, eller byggeaffald, som ligger rundt i landet. Vil passe resterne af mursten, gamle dæk, endda flasker eller rester af brædder. Alt dette kan males smukt, oprindeligt designet. Og nu har du hegn til blomsterbedet, lavet af dig selv, som ingen andre har.
Så du kan dekorere en del af huset eller garagen
Smukke blomster i en halvcirkelformet skål
Blomsterseng, indhegnet med sten
Flowerbeds indhegnet med sten

Flowerbed i sommerhuset

Blomst seng i hytten

Runde blomsterbed ved hytten

Hjørneseng i hytten

Blomsterseng af krøllede blomster i landet

Hvilke blomster skal du vælge?

Vi skal forstå, på hvilke planter af planter er det nødvendigt at stoppe et valg til den første floriculturalist:

 • Det er bedre at vælge dekorative flerårige blomster. De har mange fordele i forhold til etårige, de vil dekorere udsigten uden for vinduet og på græsplænen i lang tid. Og selvom mange af dem ikke vil blomstre i det første år med plantning, men i fremtiden vil de være mindre besværlige, og hver sæson bliver ikke nødt til at opdatere blomsterbed og stenhegn med egne hænder. For de mest dovne designere rådes til at organisere enheden på webstedet, der kræver hjælp til plastik blomster.
 • Hvis du vil blomstre med de første varme forårsdage i din have, så vælg blomstrende løg. Deres blomstringsæson begynder tidligere end alle de andre, og der er mange variationer i form og farve. Men selv om de er meget smukke og lyse, blomstrer tulipaner og hyacinter i kort tid og giver plads til senere sorter. Sparkles, for eksempel, vil glæde dig med deres skønhed i marts efterfulgt af en række dejlige krokuser, og så erstattes de af arrogante påskeliljer og chic tulipaner. Det er værd at forkæle dig selv med en sådan æstetisk fornøjelse, og lav på stedet et design i form af en blomsterbed med pære.
 • Hvis du beslutter dig for at lave en blomsterbed med tulipaner, ser de bedst ud i strukturer af runde former, hvor også hegn af sten eller træ, der er lavet med egne hænder, også er runde.
 • Bemærkelsesværdigt ser på sommerhuset elegant uhøjtidelig primrose. Denne smukke blomst er helt i harmoni med violerne.
 • Roser smukt kombineres med smarte floxer. Sådanne ideer er især værdsat af professionelle designere.
 • Hvis du beslutter dig for at gøre deres egne hænder en seng af sten med enårige, kan du hvert år for at eksperimentere med nuancer af paletten for at lege med former og farvekombinationer, behage dig selv med lyse løsninger, vise din fantasi og opfindsomhed. Især god til de forstæder område sådanne årlige blomster som morgenfrue, petunia, Impatiens, Dahlia og de andre. De er også meget uhøjtidelig, så travle mennesker til at gå væk på forretningsrejse eller for at arbejde i byen og let at føle, vel vidende, at de dekorative blomster overleve perfekt og uden deres konstante deltagelse.
Smukke blomster på blomsterbedet
Lodret blomsterbed
Smukt blomsterbed på plottet
Smuk sten trappe og blomsterbed

Indretning terrasse med blomster

Square multi-level blomst seng i landet

Blomsterseng af flerårige blomster i landstedet

Lavt blomsterbed i hytten

Blomsterseng af årlige blomster i landet

En blomsterbed omkring huset i landet

En japansk stil blomst seng i landstedet

Hvordan man kan bryde en blomsterhave i landet

Lad os overveje, hvilke ideer der kan hjælpe os med at arrangere en simpel blomsterhave på vores dacha.

 • Først bestemmer præcis, hvor du har på plænen uden for villaen vinduet vil blive placeret blomsterbed, hvad de er, og hegnet vil blive formet, og hvilke blomster du lægger i dem. Det er nødvendigt at vide, hvad der nøjagtigt bliver brug for i butikken: materialer, frø, forskellige plastplejeprodukter, typer af dekorative sten mv.
 • For en blomsterhave er det solbelyste rum velegnet. Korrekt jord skal være frugtbar, du kan berige det med egnede gødninger.
 • For første gang tager du uhøjtidelige planter. Når du allerede har fået erfaring, vil det være muligt at eksperimentere med mere komplekse i voksende blomster for at gøre et mere raffineret design og implementere mere professionelle ideer.
 • Hvis det er muligt, lav en blomsterhave i haven af ​​sten i to eller tre niveauer. Sådanne former vil medvirke til at skabe endnu en enkel blomst en meget smuk sammensætning.
 • Tag lignende farver af blomster. Det er vigtigt at vælge deres harmoniske kombination.

Der er ikke noget særligt vanskeligt at skabe en blomsterhave. Derfor opretter vi listen over nødvendige indkøb, vi udvikler simple varianter af handlinger - og frem til et ornament af landets websted.

Lys rød blomst seng og andre blomster i landet
Forskellige blomster på blomsterbed
Smuk blomsterbed omkring træet
Smukke blomster i potter

Blomsterseng under et træ

Flowerbed i efteråret på hytten

Flowerbed fra stub i sommerhuset

Flowerbed med pioner i landet

Flowerbed med flettet sider i hytten

Blomsterbed ideer

 • Design fra gamle bildæk. Vi så alle sådanne blomsterbed bag vores vindue. De er pensionister-entusiaster med egne hænder dekorere værfter og plads på græsplænen nær by højhuse. Du kan tage dette enkle eksempel i rustning, supplere med "forfatterens" slag i form af maleri og indretning - uden særlige omkostninger og med minimal tid vil du have originale dekorative blomsterbed til blomster.
 • Og du kan ikke bare skære dækket i halvt men nysgerrigt bøje det i form af en vase. For at gøre dette har du dog brug for en vis færdighed. Så kan denne "vase" males i en lys farve eller hvad som helst, og alt, du kan fylde jorden og plante smukke blomster. Det ser ud som om det vil være på plastprodukter. Også fra dækene laves blomsterseng på flere niveauer, for hvilke dæk af forskellige størrelser vil være nødvendige.
 • Hvis der på stedet er en uuddannet stub, så kan du danne en smuk blomsterhave såvel som fra en sten.
 • Lavet af sig selv blomsterbede af gamle møbler, uegnede til brug til deres tilsigtede formål, se særligt dekorative. Men om vinteren vil de hellere være på et køligt indendørs sted. Ellers er der ved forår af blomsterbeden lidt tilbage.
Den usædvanlige blomsterbed i sommerhuset
Mobil blomsterbed i kurven
Lodret blomsterbed i en palle
Smukke blomsterbed og originale indretning i landet

En blomsterbed foran huset

Blomst seng i Provence stil i landet

Flowerbed i sommerhuset

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 27 = 36